eitaa logo
ملت امام حسین (ع)🇵🇸
162 دنبال‌کننده
12هزار عکس
14.8هزار ویدیو
56 فایل
ما ملت امام حسینیم❤️‍🔥 ارتباط با ادمین و خادم کانال https://eitaa.com/M_kaheh82
مشاهده در ایتا
دانلود
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه آقایونی که بی حجابی خانم ها را تبلیغ میکنن و خانم هایی که تسلیم هوا و هوس مردان میشوند 😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«خاخام یهودی صهیونیست به این معترف است که آنها به استناد نوشته های کتاب “تانات ولیائو” که توسط “الیا ناوی” در ۲۰۰۰ سال قبل نوشته شده است می دانستند که توسط مردمان ایران زمین نابود خواهند شد و از این دوران بعنوان درد زایمان یاد می کنند.»
حمله چه موقع آغاز میشه؟ وقتی دیشب شب چهارمی هست که شهرک نشینان غاصب صهیونبستی مجبور هستن با موتور برق و باکس های آب و غذا که بعد از هجوم بردن به فروشگاه‌های مواد غذایی، تهیه کردن، ترسان و لرزان در پناهگاها مخفی بشن! وقتی بازار سرمایه و بورس آمریکا در وضعیت نزولی بی سابقه قرار گرفته و کارشناسان اقتصادی جهان زیان۲/۹ تریلیون دلاری رو بعد از تهدید ایران اعلام کردن! وقتی فرودگاه های رژیم صهیونیستی به حالت تعطیل و نیمه تعطیل در اومدن و پروازها یکی پس از دیگری در حال کنسل شدن هست! وقتی دیگه هیچ صهیونیستی حاضر نیست به سرزمین های اشغالی برای اسکان مهاجرت کنه! وقتی بنا به گفته خودشون تا امروز بیش از ۵۰۰ هزار شهرک نشین که با وعده امنیت پا به این سرزمین اشغالی گذاشتن از اونجا خارج شدن و همچنان در حال خروج هستن! وقتی موساد، ساختمون مرکزی خودشو از ترس تخلیه میکنه! وقتی کارخانه ها و بنادرشون دستور توقف فعالیت دریافت کردن و از چرخه فعالیت و تولید خارج شدن! یعنی حمله شروع شده اما ما توجه نداریم..
15.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈ ♦️ غسل منزل جدید 🔶 قبل از سکونت در خانه جدیدی که خریدید یا اجاره کردید آنرا غسل بدهید اما چطوری؟ [ @Qunuot | 🦋قنوت]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جن های جدید هم رسیدند... احتیاط کنید. بسم الله جواب نمی ده اگر دیدینشون حتما نماز وحشت بخونید 😯😯 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کارشناس صداوسیما: حسن روحانی در هتل پاریزین پاریس با نماینده اسرائیل مذاکره کرده است! 🕎حسن روحانی خطاب به آمیرام نیر (مشاور نخست وزیر وقت اسراییل) در تاریخ 8 شهریور 1365 : "اگر دندانهایتان را به خمینی نشان ندهید، شما در همه جای جهان به مشکل خواهید خورد، اگر او را با نیروی نظامی تهدید کنید حتی ممکن است دستتان را ببوسد و بگریزد". 🔻آمیرام نیر: "ما کجا باید قدرتمان را نشان دهیم؟" 🔻حسن روحانی : "مثلا شما به او بگویید که باید همه زندانی های جنگی در لبنان را تا پنج روز دیگر آزاد کنید. در غیر این صورت ما علیه شما اقدام نظامی خواهیم کرد و خودتان مقصر هستید. " 🔻روحانی : "تا زمانی که خمینی و افرادش قدرت داشته باشند هیچگاه رابطه ما با غرب بهبود پیدا نخواهد کرد." 💢 درواقع پس از این مذاکرات بود که آمریکا رسماً وارد جنگ با ایران میشود، هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو آمریکا هدف قرار میگیرد، غربی ها به صدام سلاح شیمیایی میدهندو..... 💢متن این گفتگو را روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت 25/2/1373 به زبان عبری و‌5/4/1392 به زبان انگلیسی منتشر کرد و استاد حسن عباسی آن را به فارسی ترجمه کرده‌اند. ⭕️دولت روحانی هرگز این خبر را تکذیب نکرد و تنها از استاد شکایت کرد که استاد با ارائه اصل اسناد تبرئه شدند. ❓اما آیا بزرگترین نفوذی کشور روحانی است یا او خود اربابی داشته؟ 🔻در متن همین گفتگو روحانی به طرف اسرائیلی میگوید : "این باید برای شما واضح باشد که آنچه را الان من میگویم چیزی است که رفسنجانی خواسته تا بگویم، اگر این کار را نکنم کار من تمام است."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 🚨 🔘 شبکه یک:یک افسر اطلاعاتی سفارت یمن در ریاض عامل انداختن ردیاب در جیب شهید هنیه را لو داد! صالح‌ البیضایی در توئیتی با تیتر: «چه کسی ردیاب را در جیب اسماعیل هنیه انداخت» فیلم لحظه دیده‌بوسی شهید هنیه با آقای پزشکیان در مراسم تحلیف مجلس (۹مرداد) را منتشر کرد.پس از آن نهادهای اطلاعاتی لحظات نزدیک شدن مامور این کار به شهید هنیه و انداختن ردیاب و عقب کشیدن را موشکافی کردند (فیلم پیوست)گفته می‌شود این عضو مجلس از نزدیکان آقای حاجی میرزایی، رئیس دفتر جدید است.روز گذشته نیز بخشی از گزارش اطلاعات سپاه منتشر شد که در آن تاکید شده بود به‌جز سران قوا، آقای حاجی میرزایی تنها و تنها کسی بود که از هویت فردی که در محل جانبازان در شمال تهران اسکان داده شده بود (شهید هنیه) اطلاع داشت. هرچند این گزارش به‌صورت ضد و نقیض تایید و تکذیب شد.به‌گزارش خبرگزاری فارس عباس خامه‌یار کارشناس مسائل بین‌الملل در شبکه افق نیز گفت: رژیم صهیونیستی «با خط غیر ایرانی که همراه آقای هنیه و محافظش بود و منتسب به یکی از کشورها هم بود؛ از طریق آن خط و از طریق تکنولوژی نقطه‌یابی» کردند.صبح امروز نیز روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی با عنوان «عوامل ترور اسماعیل هنیه را بین نفوذی‌ها جستجو کنید»، نوشت: « اینکه رژیم صهیونیستی می‌تواند موشک خود را از پنجره اطاق خواب اسماعیل هنیه در نقطه کاملاً حفاظت شده‌ای در تهران عبور بدهد؛ هیچ مفهومی غیر از این ندارد که این رژیم جنایتکار در داخل خودمان عوامل نفوذی دارد».
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقام معظم رهبری این ترساننده‌ی از افراد ظالم که به انسان میگوید از این و از آن بترسید، از این قدرتها بترسید و ملاحظه کنید، شیطان است؛ که ما در طول تاریخ هم مشاهده میکنیم کسانی که از این قدرتها ترسیده‌اند، دچار آزمونهای سخت و تلخ زندگی شده‌اند. امروز قدرتهای اسلامی، دولتهای اسلامی ملاحظه‌ی قدرتهای ظالم دنیا را میکنند، از آنها میترسند و قدرت خودشان را ندیده میگیرند؛ نتیجه این میشود که تو سرشان میخورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت‌های عجیب مایکل جونز با زنان ایرانی زنان ایرانی بابی حجابی به پایان خودمیرسندوفاقدارزش میشوند. چراراهی که غربیهارفته اندوشکست خورده اند. مازنهای ایرانی اون روبخوایم دوباره بریم؟