فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶انقلابی که زندگی یک ملت را سیاه کرد!
🔻مهاجرت روستاییان به شهر و شکل گیری حلبی آبادها
#حقیقت_پهلوی
🌕@menhaaj_ir
#شبهه
📛⁉️ اعلام ۵ روز عزای عمومی در ایران برای حسن نصرالله اما برای کشته شدن ۵۲ کارگر معدن طبس، دریغ از یک دقیقه عزای عمومی یا یک بیلبورد در تهران !!
1⃣ در رابطه با عدم بیلبورد در مورد حادثه طبس، برای کارگران شریف معدن طبس هم در میدان ولیعصر دیوارنگاره و در سطح شهرتهران نیز بنر زده شده بود.
2⃣در مورد دروغ اول، برای حادثه #طبس 3 روز عزای عمومی در همان خراسان جنوبی اعلام شد، چرا که این عزیزان متعلق به خراسان جنوبی و مسائل داخلی کشور ایران بودن اما سید حسن نصرالله متعلق به تمام جهان اسلام است، و نه تنها مسلمان ها بلکه از تظاهرات جهانی در محکومیت ترور ایشان متوجه میشوید که هر «انسان آزاده ای» از این ترور خشمگین است و همه انسان ها متوجه تحولات دنیا که حاصل وجود رژیم غاصب و شرور اسرائیل است شده اند. ضمن اینکه ذات و اقتضای این دو اتفاق متفاوت است. کارگران شریف معدن در حادثه ی تلخی از دنیا رفتند که مقصرین آن باید توسط مرجبع مربوطه رسیدگی و شناسایی شوند اما سید حسن نصرالله به عنوان یک مجاهد و مدافع مظلوم در مبارزه با دشمن و علیه جبهه کفر جنگیده و توسط همین جبهه به شهادت رسید که این مسئله در سطح جهانی و علیه صهیونیست است.
البته که اقدامات دیگری هم در پی حادثه طبس صورت گرفت، مانند دیدار نماینده رهبر انقلاب، اهدای منازل مسکونی و...
3⃣ واقعا دغدغهشان اعلام عزای عمومی برای معدنکاران طبسی یا تعداد روز عزای عمومی فلان شهید و سردار است؟ چرا پیش از شهادت #سید_حسن_نصرالله دغدغه برگزاری عزای عمومی برای معدنکاران مرحوم طبس را اعلام نکردند؟
بعضیا وقتی فهمیدن هواپیما اوکراینی رو سپاه زده عزادار شدن؛ وقتی فهمیدن سید حسن به شهادت رسیده عزادار معدن طبس شدند!!
#شبهه
🌕@menhaaj_ir
33.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل و بررسی انتخابات دوره گذشته آمریکا و چگونگی برد بایدن، همچنین تحلیلی از وضعیت کنونی ترامپ و هریس
🔺در دور قبل چطور با رای فقط ۲۰ هزار نفر میتوانست نتیجه تغییر کند؟
➕ایالات کلیدی، رای دهی الکترال
#تحلیل
🌕@menhaaj_ir
⚠️❓چرا در جمهوری اسلامی فساد سیستماتیک است؟
انواع و اقسام تعریف ها برای #فسادسیستمی یا سیستماتیک آمده. با تمام این تعاریفی که بوده ما در کتاب فساد سیستماتیک به این نتیجه رسیدیم که فساد سیستماتیک در مقابل فساد رشوه پذیر است.
فساد سیستمی یا سیستماتیک که بعضیها این دو را از هم مجزا می دانند. در کشور ما نیست اما فساد رشوه پذیر در کشور ما وجود دارد. تفاوت این دو فساد این است که فساد سیستمی از سیاست به اقتصاد می رسد اما فساد رشوه پذیر از اقتصاد به سیاست میرسد در فساد سیستمی قوانین شما را به سمت فساد می برند و تولید کننده را فاسد می کنند. در واقع ساختار و #قانون برای فساد نوشته شده است. و فساد را قانونی میکند مانند تعریف شغلی به نام لابی گری در ساختار آمریکا که افرادی از شرکتها پول میگیرند تا خوانند نمایندگانی را با خود همراه کرده و به کنگره بفرستند تا طرح های مدنظر انها را تصویب کنند. در حالی که در فساد رشوه پذیر قانون به هیچ وجه فساد را به رسمیت نمی شناسد و با آن مبارزه می کند.
اما افرادی با پرداخت رشوه برخی مجریان قانون را به سرپیچی از قانون وامی دارند.
#شبهه
🔹گلچین نظرات مقام معظم رهبری در رابطه با اسلام ستیزی
🔺اهانت به قرآن
اهانت جنونآمیز و نفرتانگیز و مُشمئزکننده به قرآن مجید در کشور آمریکا که در سایهی امنیت پلیسی آن کشور اتفاق افتاد، حادثهی تلخ و بزرگی است که نمیتوان آن را تنها در حدّ یک حرکت ابلهانه از سوی چند عنصر بیارزش و مزدور به حساب آورد.
این یک اقدام محاسبهشده از سوی مراکزی است که از سالها پیش به این طرف، سیاست اسلامهراسی و اسلامستیزی را در دستور کار خود قرار داده و با صدها شیوه و هزاران ابزار تبلیغاتی و عملیاتی، به مبارزه با اسلام و قرآن پرداختهاند.
🔺اقدامات ضد اسلامی
این حلقهی دیگری از زنجیرهی ننگینی است که با خیانت سلمان رشدی مرتد آغاز شد و با حرکت کاریکاتوریست خبیث دانمارکی و دهها فیلم ضد اسلام ساختهشده در هالیوود ادامه یافت و اکنون به این نمایش نفرتانگیز رسیده است.
🔺 پشت صحنهی این حرکات شرارتبار چیست و کیست؟
مطالعهی این روند شرارت که در این سالها با عملیات جنایتبار در افغانستان و عراق و فلسطین و لبنان و پاکستان همراه بود، تردیدی باقی نمیگذارد که طرّاحی و اتاق فرمان آن در دستان سران نظام سلطه و اتاق فکرهای صهیونیستی است که از بیشترین نفوذ بر دولت آمریکا بر دولت انگلیس و برخی دولتهای اروپائی برخوردارند.
🔺۱۱سپتامبر بهانهی حمله
اینها همان کسانیاند که پژوهشهای حقیقتیاب مستقل روز به روز بیشتر انگشت اتهام در ماجرای حمله به برجها در 11 سپتامبر را به سوی آنان متوجه میکنند. آن ماجرا بهانهی حمله به افغانستان و عراق را به رئیسجمهور جنایتکار وقت آمریکا داد و او اِعلان جنگ صلیبی کرد و همان شخص بنابر گزارشها، دیروز اعلام کرده است که این جنگ صلیبی با ورود کلیسا به صحنه، کامل شد.
🔺هدف اقدامات ضد اسلامی
هدف از اقدام نفرتانگیز اخیر آن است که از سوئی مقابله با اسلام و مسلمانان در جامعهی مسیحی به سطوح همگانی مردم کشیده شود و با دخالت کلیسا و کشیش، رنگ مذهبی گرفته و پشتوانهئی از تعصبات و تعلقات دینی بیابد، و از سوی دیگر ملتهای مسلمان را که از این جسارت بزرگ به خشم آمده و جریحهدار میشوند از مسائل و تحولات دنیای اسلام و خاورمیانه غافل سازد.
🔺وظیفه آزادی خواهان نسبت به اسلام
این اقدام کینهتوزانه، نه آغاز یک جریان، بلکه یک مرحله از روند طولانی مدتِ اسلامستیزی به سرکردگی صهیونیسم و رژیم آمریکا است. اینک همهی سران استکبار و ائمةالکفر در برابر اسلام قرار گرفتهاند. اسلام، دین آزادی و معنویت انسان، و قرآن کتاب رحمت و حِکمت و عدالت است؛ وظیفهی همهی آزادیخواهان جهان و همهی ادیان ابراهیمی است که در کنار مسلمانان با سیاست پلید اسلامستیزی با این شیوههای نفرت بار مقابله کنند.
🔺زیرپا گذاشته شدن حقوق مسلمانان
سران رژیم آمریکا نمیتوانند با سخنان فریبنده و میانتهی، خود را از اتهام همراهی با این پدیدهی زشت تبرئه کنند. سالهاست که مقدسات و همهی حقوق و حرمت میلیونها مسلمان مظلوم در افغانستان و پاکستان، در عراق و لبنان و فلسطین زیر پا گذاشته شده است. صدها هزار کشته، دهها هزار زن و مرد اسیر و زیر شکنجه، هزاران کودک و زن ربودهشده و میلیونها معلول و آواره و بیخانمان، قربانی چه چیزی شدهاند؟ و با همهی این مظلومیتها، چرا در رسانههای جهانی غرب، مسلمانان را مظهر خشونت و قرآن و اسلام را خطری برای بشریت وانمود میکنند؟ چه کسی باور میکند که این توطئهی گسترده بدون کمک و دخالت حلقههای صهیونیستیِ درونِ دولت آمریکا ممکن و عملی است؟!
_۱۳۹۸/۶/۲۲_
#بیان_آقا
#اسلام_ستیزی
🌕@menhaaj_ir
‼️⚠️ چرا نظام خود را برای رفراندوم نمی گذارد؟
1⃣قسمت اول
این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
👈 اسلام اجازه نمی دهد که حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم؛ ممکن است سوال شود که چرا اول انقلاب امام داد این کار را انجام دادند؟ پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل شده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمی شود.
امیر المؤمنین علیه السلام نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند در ابتدا پذیرفتند تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند. اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند. در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود. انگاه نیروهای انقلابی باید دوباره قیام کنند تا آن حکومت را سرکوب کنند و حکومت .اسلامی شکل بگیرد
👈 از منظر سکولار نیز شخص میگوید به اسلام کاری ندارم سوال این است که چرا خود را به رفراندوم نمی گذارید؟
پاسخ این است که این سؤالات را فقط برای مردم ایران درست میکنند و گرنه شما از هیچ یک از مردم آمریکا نشنیدید که چرا آمریکا خود را به رفراندوم نمی گذارد
. اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یک بار خودش را به رفراندوم نگذاشته است. نزدیک ۲۵۰ سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد چرا آمریکا یک بار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟ چرا انگلیس، ایتالیا انسان کره ژاپن و یک بار خودشان را به رفراندوم نمی گذارند ؟
ثانیاً اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانیش توسط چه کسی اجرا شود؟ مثلاً می گویند این حکومت فاقد صلاحیت است حالا اگر فاقد صلاحیت است چطوری انتخابات برگزار کنند؟ اصلاً انتخابات زیر نظر چه کسی قرار بگیرد؟
ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یک بار می خواهند رفراندوم برگزار شود؟ مثلاً شخصی میگوید ۲ سال یک بار نظر دیگری این است که ۸ سال یک بار ۱۰ سال یک بار یا ۵۰ سال یک بار سؤال این است که کدام حکومتی برنامه ی خودش را ۲ ساله ۵ ساله یا ۴۰ ساله می بندد؟ حکومتها برنامه ی خود را ۲۰۰ ساله، ۵۰۰ ساله می بندند؛ مثلاً فرض کنید شما مدرسه ای ساخته اید و مدیران عوض می شود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشه ی دیگری دارم و شروع به ساختن کند تا به اواسط کار می رسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشه ی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچ وقت نساخته نمی شود.
چون در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد آن کشور هیچ وقت اجازه نمی دهد.پرنده برگزار شود و مردم کشور را به رای بگذارند و حکومت عوض شود.
رابعاً فرض کنید جمهوری اسلامی نباشید، حالا چه کسی بیاید؟
وقتی خبرنگار از یکی از افرادی که صریح ترین دشمنی با جمهوری اسلامی را بارد یعنی نیما (روح الله) زم سؤال کرد آیا شما تا به حال ناامید شده اید؟ گفت بله جایی نامید شدم که با خود گفتم حالا جمهوری اسلامی نه چه کسی بیاید؟ یعنی رضا پهلوی اینجا بیاید و حکومت کند فرضاً جمهوری اسلامی هم رفت خود رضا پهلوی آمد چه کسی نخست وزیر شود؟ یا باید همین افرادی که الآن در کشور سرکار هستند نخست وزیر شوند با کسانی که رضا پهلوی مد نظرش است بالاخره کسی از کردی ماه و مریخ نمی آید که رئیس جمهور شود. اصلاً فرض کنید. مردم ولایت فقیه را نمی خواهند مردم برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی می دهند؟ به یکی از همین افراد رأی می دهند. پس فرقی نکرد.
ادامه دارد...
#شبهه
2⃣قسمت دوم
مقایسه ایران و آمریکا در برگزاری رفراندوم
یکی از شبهات این روزها مقایسه دموکراسی در ایران و آمریکا است و این گونه وانمود می شود که نظام آمریکا الگو و نمونه دموکراسی و خواست مردم است. بررسی تاریخ آمریکا به وضوح چنین خیالی را باطل می کند:
آمریکا بیش از ۲۳۰ سال پیش نوع حکومت و قانون اساسی اش را مشخص کرد؛ بدون اینکه مردم دخالت مستقیم با غیر مستقیم در آن داشته باشند.
این کار نیز فقط در ۱۱ ایالت آمریکا آن هم توسط افرادی که هیچ یک نماینده مردم آمریکا نبودند صورت گرفت. ۳۷ نفر کنار هم نشستند و متنی را که یک نفر از آنها نوشته بود به عنوان قانون اساسی انتخاب کردند.
مردم فعلی آمریکا نیز هیچ یک نه تنها خودشان بلکه پدر و پدربزرگ های آن ها نیز در زمان تصویب قانون اساسی آمریکا نبودند. اما آیا تا به حال از مردمش شیده اید که بگویند چرا رفراندوم برگزار نمیشود و نظر ما را نمی پرسید؟
جالب است که اولین انتخابات های تاریخ آمریکا با مشارکت ۱۱ درصدی و ۶ درصدی برگزار شده است که طبیعتاً نامزد انتخاب شده درصد پایین تری از مشارکت مردم را داشته است.
حتی رئیس جمهور آمریکا که اکنون انتخاب میشود هم با رای مستقیم مردم نیست و تنها ۵۳۸ نفر از افرادی که آن هم توسط هیئت حاکمه و احزاب آمریکا تایید
می شوند رئیس جمهور را انتخاب میکنند.
جالب است که از زمان استقلال آمریکا از پادشاهی بریتانیا تا کنون غالب رؤسای جمهور آمریکا از خاندان سلطنتی بریتانیا با فرانسه بوده اند. یعنی این هم از وضعیت استقلال آنها است.
شما نمی شنوید که در آمریکا کسی قانون اساسی و نظام آمریکا را زیر سوال ببرد و از سوی دیگر با معارضین ساختار آمریکا نیز به بدترین شکل ممکن برخورد می شود. که نمونه بارز آن نیز رئیس جمهور آمریکا ترامپ است.
در واقع و در پایان باید از کسانی که از جمهوری اسلامی میخواهند که خود را به رفراندوم بگذارد تا ببینند چقدر مردم خواستار آن هستند باید پرسید چرا در آمریکا رفراندوم برگزار نشده و نمی شود؟
#شبهه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶مقایسه جایگاه زن از دیدگاه رهبری و شاه
#حقیقت_پهلوی
🌕@menhaaj_ir
۱۴۰۳۰۷۱۵_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_دست_اندرکاران_کنگره_ملی_شهدای.pdf
1.92M
📒 #جزوه | بیانات رهبر انقلاب در دیدار دست اندر کاران کنگره ملی بزرگداشت شهدای استان کرمانشاه.1403/7/15
🔖موارد مهم و قابل توجه هایلایت شده
#بیان_آقا
#بخوانید
🌕@menhaaj_ir
🌅 پوسترهای حرفهای و هنرمندانه برای تحریم کالاهای اسرائیلی
#نه_به_کالای_اسراییلی
#عملیات
🌕@menhaaj_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤖 انیمیشنی مستند با آمار واقعی، برای پاسخ به اینکه چرا ایران برای جبهه مقاومت هزینه میکند.
#ببینید
#تبیین
🌕@menhaaj_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در چه صورتی امریکا و اسرائیل حمله نظامی میکنن؟
➖ تسلط بلامنازع در جهان: فقط رابطهی سلطه و تبعیت
➖ آمریکا مذاکره نمیکند!
#تبیین
🌕@menhaaj_ir
1.pdf
2.78M
💠بمناسبت۱۳ آبان، سالروز تصرف سفارت آمریکا در تهران
📚نسخه PDF | 📖 کتاب #اسناد_لانه_جاسوسی_آمریکا
1⃣ جلد اول
ا▫️🔹▫️🔹▫️
📖 شامل ۱۱جلد
#کتاب
33.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 جنگ شناختی در ۳ دقیقه
• دکتر سعید کافی استاد دانشگاه و کارشناس فصای سایبری
#ببینید
#جنگ_شناختی
🌕@menhaaj_ir
🔸گلچین بیانات حضرت آقا دررابطه با #13_آبان و #تسخیر_لانه_جاسوسی "بخش 1 "
♦28مرداد ۱۳۳۲؛ روز آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا
این مسئلهی تهاجم به سفارت آمریکا را، آمریکاییها در اظهاراتشان، در تبلیغاتشان، در مصاحبههایشان، در مصاحبهای که با خود من کردند در سفر نیویورک در زمان ریاست جمهوری، سرآغاز چالش میان ملّت ایران و آمریکا معرّفی میکنند؛ میگویند علّت اینکه آمریکاییها در مقابل ملّت ایران ایستادند، حرکتی بود که شما در سفارت انجام دادید؛ یعنی حمله کردید به سفارت ما، بین ما اختلاف به وجود آمد، دعوا شد، دشمنی شد. دروغ میگویند؛ مسئله این نیست. آغاز چالش بین ملّت ایران و آمریکا بیستوهشتم مرداد است؛ بیستوهشتم مرداد سال ۳۲.
♦ افشای توطئههای برنامهریزیشده علیه ایران اسلامی
در ایران اسلامی، اسناد لانهی جاسوسی که به دست انقلاب افتاد، نشان داد که همهی این توطئهها، بدقت از سوی رژیم ایالات متحدهی آمریکا برای ملت ایران برنامهریزی شده بود. برای آنان بازگرداندن ارتجاع و استبداد و حاکمیت وابسته در کشورهای انقلابی، اصلی است که همهی این روشهای کثیف را تجویز میکند.
♦تبلوری از حقایق انقلاب و ملّت
حرکت نسبت به سفارت آمریکا - که به حق«لانه جاسوسی» نامیده شد و واقعاً هم مرکز جاسوسی بود - در حقیقت تبلوری از حقایق این انقلاب و ملّت بود. این حرکت نشان داد که ملّت ما در مقابل قدرتِ پر گوىِ پرخواهِ متوقّعِ مغرورِ مستکبری مثل آمریکا هم، تا همه جا ایستاده است.
♦ نماد مظلومیت و ظلمستیزی ملت ایران
سیزدهم آبان، روز نماد مظلومیت ملت ایران است. ملت ایران در سیزدهم آبان مظلومیت خود را فریاد کرد... منتها این ملت بزرگ از آن مظلومهایی نیست که تن به ظلم بدهد؛ مظلوم است، اما در مقابل ظلم میایستد و آن را تحمل نمیکند. از ماجرای سیزدهم آبان سالهای زیادی گذشته و آن قضیه به تاریخ پیوسته است؛ اما حقیقتی که ماجرای سیزدهم آبان و تسخیر لانهی جاسوسی نماد آن بود - یعنی مظلومیت ملت ایران و عدم تحمل ظلم از سوی ملت ایران در مقابل هر کس - به حال خود باقی است.
♦جهادی ابتدایی علیه استکبار
تسخیر لانهی توطئه و جاسوسی که با الهام از فرمان حضرت امام خطاب به دانشجویان و دانشآموزان دربارهی گسترش اعتراضات انجام گرفت اگرچه عکسالعملی درقبال تهاجم جبههی استکبار علیه انقلاب بشمار میرفت لیکن درعینحال جهادی ابتدایی بود علیه استکبار و علامتی از فرا رسیدن نوبت سر برکشیدنجبههی حق و به هم خوردن موازنههای استعماری و در هم شکستن صولت آمریکا و بطلان تلقینات دهها ساله آنان برای مرعوب کردن ملتها.
♦ سیزدهم آبان، روز جوان مؤمن انقلابی
روز سیزدهم آبان که نام آن را در کشور روز مبارزه با استکبار نهادهاند، به نظر من -ضمن اینکه آن نام، نام درستی است- روز جوان است؛ روز جوان مومن، جوان انقلابی، جوان شجاع، جوان دلاور، جوان مبتکر، جوانی که دست به کاری میزند که دشمن را از ابتکار، و از حرکت بازمیدارد. به این معنا روز جوان است. از آن روز سالها گذشته لکن معنای آن روز همچنان باقی است.
♦امام گفتند تسخیر لانه، انقلاب دوم است
اینکه شنیدید امام این حرکت را انقلاب دوم نامیدند، بیمعنا نیست؛ از ساعات اول پیروزی انقلاب بلکه حتی قبل از انقلاب دشمن درصدد توطئه برآمد. آمریکاییها چند روز قبل از پیروزی انقلاب آدم فرستادند اینجا که شاید بتوانند یک کودتایی راه بیندازند و حرکت مردم را خنثی کنند که البته نتوانستند. بعد هم که انقلاب پیروز شد، انواع و اقسام تلاشها را کردند؛ چه تلاشهای سیاسی رسمی که سنای آمریکا از همان روزهای اول علیه جمهوری اسلامی موضع گرفت، اعلام خصومت کرد، اعلام تحریم کرد -که این راههای رسمی بود، راههای علنی بود- چه از راههای غیر علنی، که تماس گرفتند با عوامل خودشان، با مزدوران خودشان در داخل کشور که شاید بتوانند از حضور قومیتهای مختلف برای ایجاد اختلاف در میان ملت استفاده کنند، که تو دهنشان خورد
#بیان_آقا
🌕@menhaaj_ir