"جنگ شناختی، شناخت انسان ها را مورد هدف قرار میدهد”
♦️به همین دلیل است که گاهی از این جنگ به عنوان جنگ موریانه ای نام میبرند. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفتهتر و اثر گذار تر جنگ نرم است. از ویژگی های مهم این جنگ متکی بودن بر زیرساخت رسانههای نوین سایبری است که تفکر آدمی را مورد هدف قرار میدهد
#جنگ_شناختی
🌕@menhaaj_ir
گلچین دیدگاه مقام معظم رهبری دررابطه با #کاپیتولاسیون
🔹قانون کاپیتولاسیون
آمریکائی ها چند ده هزار مأمور در ایران داشتند .اینها مأمورین سیاسی بودند، امنیتی بودند، نظامی بودند؛ در داخل مجموعه ی مدیریت ایران- چه در ارتش، چه در سازمانهای اطلاعاتی، چه در بخشهای برنامه ریزی، چه در بخشهای گوناگون دیگر- نشسته بودند، پول و مزد خودشان را به اضعاف مضاعف از دولت ایران می گرفتند، اما برای آمریکا کار می کردند. رژیم طاغوت پهلوی به خاطر وابستگی اش به آمریکا، به خاطر مزدوری اش برای آمریکا، بتدریج در طول چند سال اینها را داخل کشور آورده بود. تا اینجای کار، بد بود؛ اما آنچه که اتفاق افتاد، یک چیز بدِ مضاعف بود، بدِ به توان چند بود. آن کار بدِ مضاعف این بود که آمدند در مجلس شورای ملی و مجلس سنای آن روز تصویب کردند که مأمورین آمریکائی از دادگاه های ایران و امکانات قضائی و امنیتی ایران معافند. یعنی اگر فرض کنید یکی از این مأمورین جرم بزرگی در ایران مرتکب شود، دادگاه های ما حق ندارند او را به دادگاه بطلبند و محاکمه کنند و محکوم کنند؛ این اسمش کاپیتولاسیون است. این نهایت ضعف و وابستگی یک ملت است که بیگانگان بیایند در این کشور، هر کاری دلشان می خواهد، بکنند؛ دادگاه های کشور و پلیس کشور اجازه نداشته باشند اندک تعرضی به اینها بکنند. آمریکائی ها این را از رژیم طاغوت خواستند، رژیم طاغوت هم دودستی تقدیمشان کرد: قانون کاپیتولاسیون
🔹ایستادگی امام دربرابر قانون کاپیتولاسیون
البته بی سر و صدا این کارها را می کردند، نمی گذاشتند در مطبوعات انعکاس پیدا کند؛ ولی امام اطلاع پیدا کردند. امام در سخنرانی قبل از سیزده آبان در جمع طلاب و مردم قم فریاد کشیدند که این چه قانونی است. تعبیر امام این بود که اگر یک مأمور دون پایه ی آمریکائی در کشور، یک مرجع تقلید را مورد اهانت قرار بدهد، با ماشین زیر بگیرد و هر جنایتی انجام بدهد، قوانین ایران نسبت به این مأمور کاملًا خنثی هستند؛ هیچ کسی حق تعرض به او را ندارد؛ خود آمریکائی ها می دانند با او چه کار کنند؛ که خوب، معلوم است چه کار می کردند. امام در مقابل این قانون ظالمانه فریاد کشید. امام آن وقت تازه هم از زندان آزاد شده بودند. حبس چندماهه ی امام چندماهی بود که تمام شده بود. امام ایستاد و فریاد خفته ی ملت ایران را به گوش همگان رساند. البته خیلی از آحاد مردم اطلاع هم نداشتند که ملت ایران این جور دارد تحقیر می شود، اما امام اطلاع داشت. دیده بان حقیقی منافع و مصالح یک کشور این جور است؛ وقتی اطلاع پیدا می کند که چه بلائی دارند سر ملت می آورند، چطور دارند ملت را تحقیر می کنند، چطور دارند شرف یک ملت را پامال می کنند، ساکت نمی ماند؛ فریاد می زند. آن روز، فریاد هم خطرناک بود؛ لذا بلافاصله امام را دستگیر کردند و به تهران آوردند. امام را در ایران هم نگه نداشتند؛ ایشان را به ترکیه تبعید کردند.
🔹هرملتی به آمریکا اعتماد کرد ضربه خورد
رویكرد استكباری كه آمریكاییها دارند و از دهها سال پیش تا امروز هم ادامه دارد، موجب شده است كه در ملّتهای دنیا یك احساس بیاعتمادی و بیزاری نسبت به دولت آمریكا بهوجود بیاید؛ این مخصوص كشور ما نیست؛ هر ملّتی به آمریكا اعتماد كرد، ضربه خورد؛ حتّی آن كسانی كه دوست آمریكا بودند. حالا در كشور ما دكتر مصدّق به آمریكاییها اعتماد كرد؛ برای اینكه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریكاییها متوسّل شد؛ آمریكاییها به جای اینكه به دكتر مصدّق كه به آنها حسن ظن پیدا كرده بود كمك كنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و كودتای ۲۸ مرداد را راه انداختند. مصدّق اعتماد كرد، كتكش را [هم] خورد؛ حتّی كسانی كه با آمریكا میانهشان هم خوب بود و به آمریكا اعتماد كردند، ضربهاش را خوردند. روابط رژیم طاغوتی سابق با آمریكا خیلی صمیمی بود، در عین حال زیادهخواهیِ آمریكا آنها را هم به ستوه آورده بود؛ همین كاپیتولاسیونی را كه گفتیم - مصونیّت قضائی مأمورین آمریكا - تحمیل كردند بر آنها؛ آنها هم پشتوانهای جز آمریكا نداشتند، مجبور شدند قبول كردند.
🔹کاپیتولاسیون و ذلت ملت
معنای كاپیتولاسیون این است كه اگر چنانچه یك گروهبان آمریكایی بزند توی گوش یك افسر ارشد ایرانی، كسی حق ندارد او را تحت تعقیب قرار بدهد. اگر یك مأمور خُردهپای آمریكایی در تهران به یك مرد شریف ایرانی یا به یك زن شریف ایرانی تعدّی بكند، كسی حق ندارد او را تحت تعقیب قرار بدهد؛ آمریكاییها میگویند حق ندارید، خودمان قضیّه را حل میكنیم؛ ذلّت یك ملّت از این بیشتر نمیشود.
#بیان_آقا
#کاپیتولاسیون
🌕@menhaaj_ir
✉️ هشتگ های کانال سیاسی اجتماعی منهاج:
#کتاب ــــــــــ معرفی کتب مناسب در حوزه های سیاسی و تاریخی
#تحلیل ــــــــــ تحلیل وقایع، مواضع، قوانین، تاریخ و...
#تبیین ــــــــــ تبیین وقایع، مواضع، قوانین، تاریخ و...
#بیان_آقا ــــــــــ بررسی نظرات و موضع رهبر انقلاب در حوزه مسائل مختلف
#جنگ_شناختی ـــــــــــ آشنایی با جنگ شناختی و تکنیک ها
#حقیقت_پهلوی ـــــــــــ آشنایی با تاریخ پهلوی با رویکرد روشنگری
#شبهه ــــــــــ پاسخ به شبهات رایج در حوزه های مختلف
#واژگان_سیاسی ــــــــــ آشنایی با برخی مفاهیم و اصطلاحات سیاسی و مکاتب
#کاوش ــــــــــ بررسی و تحقیق همه جانبهی یک مسئله، اتفاق، کنش، مفهوم و...
#رصد ـــــــــ بررسی فعالیت و کارنامه ارگان های مختلف
🌕@menhaaj_ir
May 11
🖊هدف جنگ شناختی چیست؟!
♦️هدفِ جنگ شناختی نفوذ به ذهن تکتک افراد برای دستکاریهای ذهنی، تغییر نگرش، تغییر و تسلط بر مدل تحلیل اطلاعات در افراد، اثرگذاری بر تصمیمگیری و اقدامات افراد، پیشبینی کنشهای فرد، مدیریت هیجانات و احساسات و حب و بغضها با مدلسازی ریاضی فرایندهای ذهنی و استفاده حداکثری از هوش مصنوعی و فناوریهای نوین است.
♦️اهداف اصلی دشمن در جنگ شناختی از بین رفتن اعتماد جامعه نسبت به حاکمیت، نابود کردن نیروهای اجتماعی و سرمایههای کاری کشور رقیب است. هدف جنگ شناختی در واقعا همان هدف جنگ سخت است که در نهایت از پای در آوردن حریف هدف اصلی می باشد. ولی شیوه تهاجم بسیار متفاوت است.
#جنگ_شناختی
🌕@menhaaj_ir
🔸جایگاه ایران با کشورهای منطقه در دوران پهلوی
فرانس فیتز جرالد می نویسد: وضعیت ایران به طور کلی به مراتب بدتر از کشوری مانند سوریه است که نه نفت و نه ثبات سیاسی دارد ، به این دلیل که شاه برای توسعه ی کشور هرگز تلاش جدی نکرده است...ثروت کشور بیشتر به سوی خودروهای شخصی و نه اتوبوس ،کالاهای مصرفی و نه بهداشت عمومی ، و به سوی حقوق سربازان و پلیس کشور و نه آموزگاران،سرازیر شده است.
📚تاریخ ایران مدرن . .نوشته یرواند آبراهامیان. ص ۲۵۷
#حقیقت_پهلوی
🌕@menhaaj_ir
بیانات 12 آبان.pdf
1.9M
📒 #جزوه | بیانات رهبر انقلاب در دیدار با دیدار دانشآموزان و دانشجویان. ۱۴۰۳/۸/۱۲
🔖موارد مهم و قابل توجه هایلایت شده
#بیان_آقا
#بخوانید
🌕@menhaaj_ir
🔷تاریخچه سوریه:
🔸سوریه کنونی در گذشته همراه با کشورهای اردن، #لبنان و#فلسطین، بخشی از سرزمین شام محسوب میشد.
جمهوری عربی سوریه کشوری در جنوب غرب آسیا ودر سواحل شرقی دریای مدیترانه است. این کشور از شمال با ترکیه، از شرق با عراق، از غرب با #لبنان و دریای مدیترانه و از جنوب با اردن و اسرائیل همسایهاست.
حدود ۷۴٪ جمعیت سوریه را مسلمانان سنی، ۱۳٪ علوی، شیعه دوازدهامامی و اسماعیلی، ۱۰٪ مسیحی و ۳٪ دروزی تشکیل میدهند.بیشتر افسران عالیرتبهٔ نظامی و امنیتی سوریه از همکیشان خانوادهٔ اسد یعنی علویان هستند اما سنیها در کمیتهٔ مرکزی حزب بعث، حزب حاکم و تنها حزب قانونی کشور اکثریت دارند.
این سرزمین طی هزاران سال بین آشوریان، بابلی ها، هخامنشی ها ،اسکندر ،سلجوقی ها ،رومی ها و ...دست به دست شده تا به امپراتوری عثمانی و جنگ جهانی اول می رسد .زمانی که امپراتوری عثمانی در جنگ جهانی اول شکست خورد تجزیه شد و کشورهای مختلف بالاخص فرانسه و انگلستان برای مدتی بر آن مسلط شدند در حقیقت انگلیس و فرانسه این کشورها را مابین خود تقسیم کردند و بزرگترین سرزمین عربی که از امپراتوری عثمانی جدا کردند سوریه بود. سوریه درسال ۱۹۲۰به قیومیت فرانسوی ها درآمد. در این سال ها جنگ هایی بین فرانسه و نیروهای سوری رخ داد و در نهایت پس از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۶ فرانسه نیروهای خود را از سوریه خارج کرد و کنترل سوریه به یک دولت جمهوری رسید که از قبل شکل گرفته بود.
#کاوش
🌕@menhaaj_ir
🔷چگونگی به قدرت رسیدن خاندان اسد:
🔸از دهه های۶۰ تا ۷۰میلادی سوریه که به تازگی مستقل شده بود وارد دوره ای شد که چند کودتای مختلف را از سر گذراند و قدرت در این کشور دست به دست شد. در این زمان جنگ هایی نیز بین دنیای #عرب و #اسرائیل اتفاق افتاد. هم زمان حزب بعث شکل گرفت و حافظ الاسد پدر بشار الاسد یکی از اعضای آن بود. حزب بعث یک حزب بسیار ناسیونالیست سکولار عرب بود که با هدف یکی کردن تمام ملل عرب در عراق هم فعال بود و صدام را روی کار آورد. در دهه ۱۹۶۰ کودتای دیگری در #سوریه شکل می گیرد و این حزب به قدرت می رسد. پس از این کودتا حافظ الاسد فرمانده نیروی هوایی سوریه می شود. ۲ تا ۳ سال بعد یک کودتای درون حزبی دیگر شکل می گیرد و حافظ الاسد این بار به سمت وزارت دفاع #سوریه می رسد. یک سال بعد جنگ دیگری بین #اعراب و #اسرائیل در می گیرد که به جنگ شش روزه معروف است؛ در این جنگ نیز #اعراب شکست می خورند و سوریه هم که در این جنگ دخیل بود بخش وسیعی از اراضی خود موسوم به بلندی های جولان را از دست می دهد. همین شکست باعث اختلاف نظر بین اسد و رئیس دولت می شود تا جایی که در سال ۱۹۷۰ حافظ الاسد طی یک کودتای بدون خونریزی به قدرت کامل می رسد. حافظ الاسد به مدت سی سال به سوریه حکومت کرد تا اینکه در سال ۲۰۰۰ در اثر حمله قلبی درگذشت و پسرش بشار الاسد جانشین او شد.
#کاوش
🌕@menhaaj_ir
🔷دلایل دشمنی با بشارالاسد:
🔸#بشارالاسد که در سال ۲۰۰۰ و پس از پدر خود #حافظ الاسد، رئیس جمهور فقید سوریه، تاکنون عهدهدار این منصب بوده است، به عنوان یکی از حامیان محور #مقاومت در سوریه، همواره مورد خشم آمریکا و متحدان آن بوده و این طرفها برای سرنگونی نظام وی لحظهشماری میکردند. در واقع حضور پررنگ #مقاومت در سوریه به ویژه پس از آغاز بحران این کشور در سال ۲۰۱۱ همواره یکی از عوامل اصلی نگرانی غرب و آمریکا و برخی حکومتهای عربی بود.همچنین اصلاحات شکل گرفته در سوریه از سال ۲۰۰۳ به دستور# بشار الاسد منجر به مستقل شدن این کشور شد و این موضوع موجب نگرانی آمریکا و متحدانش شد زیرا با استقلال سوریه منافع این کشورها به خطر می افتاد.
سوریه از سال ۲۰۱۱ گرفتار یک بحران سخت و جنگ تمام عیار شد، اما سرانجام با کمک متحدان خود به ویژه ایران و روسیه موفق شد بر موج تروریسم غلبه یابد و طرحها و رویاهای مخالفان را که درصدد براندازی نظام بودند، نقش بر آب کند.
هدف اصلی جبهه ضدسوری به رهبری غرب آن بود که در فضای ایجاد شده موسوم به #بهارعربی ، با تغییر ساختار سیاسی دمشق، این کشور را از جبهه #مقاومت خارج سازند و به این ترتیب با ایجاد خلل در زنجیره مقاومت، از تهران گرفته تا بغداد و دمشق و بیروت و غزه تا صنعا، این محور را تضعیف کند.
#کاوش
🌕@menhaaj_ir
🔷نفوذ داعش در سوریه:
🔸پس از آن که در سال ۲۰۱۱ بحران سوریه به درگیریهای داخلی مبدل شد ابو محمد جولانی، معاون پیشین ابوبکر البغدادی از گروه #داعش جدا شد و در سوریه جبهه النصره را تشکیل داد.
البغدادی با این ادعا که از نسل قریش است پسوند القریشی را انتخاب و خود را "خلیفه واجب الاطاعت" اعلام کرد. به همین خاطر از جبهه النصره در سوریه خواست تا با وی بیعت کند. عدهای این دعوت را اجابت کرده و از جبهه النصره خارج شدند. آنها ضمن اعلام پایبندی خود به البغدادی، به عنوان شاخه #داعش در سوریه به حملات تروریستی این گروه در این کشور تسریع بخشیدند.
پس از آن که #داعش، خالد السوری را که به دلیل میانجیگری برای حل مشکل رفته بود در ۲۳ فوریه سال ۲۰۱۴ کشت، بین جبهه النصره و #داعش درگیری واقعی آغاز شد. جولانی، رهبر جبهه النصره با انتشار نوار صوتی #داعش را تهدید کرد و نخستین عملیات خود را علیه این گروه در دیرالزور در مرز عراق انجام داد. گروه تروریستی #داعش در آن وقت نه تنها با جبهه النصره درگیر بود بلکه با دیگر گروههای مسلح مخالف نیز میجنگید.
#کاوش
🌕@menhaaj_ir
#حزب_الله_لبنان
حزبالله یا مقاومت اسلامی لبنان گروهی سیاسی و نظامیِ شیعه در لبنان است که در سال ۱۹۸۲م به منظور مقابله با اسرائیل و با حمایت جمهوری اسلامی ایران تأسیس شد. این حزب فعالیت بر ضد اسرائیل را با عملیاتهای استشهادی آغاز کرد. سپس توان نظامی خود را افزایش داد و با موشک کاتیوشا و جنگهای چریکی، به مقابله با اسرائیل پرداخت.
♦شروع فعالیت حزب الله
حزبالله لبنان در سال ۱۹۸۲م با حمایت جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت. نخست چند سال مخفیانه علیه اشغالگران صهیونیستی فعالیت میکرد. در ۱۱ نوامبر ۱۹۸۴م برابر با ۲۰ آبان ۱۳۶۱ش، احمد جعفر قصیر عملیاتی استشهادی علیه نظامیان اسرائیل در جنوب لبنان انجام داد که تعدادی از آنان کشته شدند. در ۱۶ فوریه ۱۹۸۵ برابر با ۲۷ بهمن ۱۳۶۳ش، همزمان با عقبنشینی اسرائیل از صیدا، حزبالله مسئولیت عملیات شهادتطلبانه احمد جعفر قصیر را برعهده گرفت و ایدئولوژی و استراتژی خود مبنی بر مقابله با اسرائیل را رسماً اعلام کرد.
♦نقش ایران در شکل گیری حزب الله
به گفته حسین دهقان از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پس از عملیات بیتالمقدس در ۱۳۶۱ش در جنگ میان ایران و عراق، اسرائیل به لبنان حمله کرد. گروهی از فرماندهان سپاه برای آموزش نیروهای لبنانی برای مقابله با اسرائیل به لبنان اعزام شدند. آنها ضمن آموزش نظامی، به ایجاد وحدت میان گروههای مرتبط با ایران نیز پرداختند که در نهایت به شکلگیری حزبالله انجامید. به گفته نعیم قاسم معاون دبیر کل حزبالله، امام خمینی این گروهها را برای آموزش نظامی به لبنانیها فرستاده بود.
البته پیشتر، تشکلهای جنبش اَمَل، حزبالدَّعوه، تجمع علمای بقاع و کمیتههای اسلامی برای تشکیل حزب واحدی در برابر اشغالگری اسرائیل، به توافق رسیده بودند و طرح آن مورد موافقت امام خمینی هم قرار گرفته بود.
♦رهبران و مؤسسان حزب الله
نخستین دبیرکل حزبالله صبحی طفیلی بود که در ۵ نوامبر سال ۱۹۸۹م به این سمت انتخاب شد. پیش از آن، حزب به مدت هفت سال، به شیوه شورایی رهبری میشد. سید محمدحسین فضلالله، صبحی طفیلی، سید عباس موسوی، سید حسن نصرالله، نعیم قاسم، حسین کورانی، حسین خلیل، محمد رعد، محمد فنیش، محمد یزبک و سید ابراهیم امین السید از مؤسسان حزبالله بودند.در مه ۱۹۹۱م به علت اختلافات و انتقاداتی که به صبحی طفیلی بود، سید عباس موسوی به عنوان دبیرکل جدید حزبالله انتخاب شد.او در ۱۶ فوریه ۱۹۹۲م توسط اسرائیل به شهادت رسید و شورای حزبالله سید حسن نصرالله را بهعنوان دبیرکل انتخاب کرد.سید حسن نصرالله نیز در ۶ مهر سال ۱۴۰۳ش در بمباران نیروهای اسرائیلی به شهادت رسید.
نعیم قاسم در ۲۹ اکتبر ۲۰۲۴م و حدود یک ماه پس از شهادت سید حسن نصرالله سومین دبیرکل حزبالله شد.
♦حزب الله در مجلس لبنان
حزبالله نخستینبار در سال ۱۹۹۲م در انتخابات لبنان شرکت کرد و دوازده کرسی مجلس را کسب نمود. در سال ۱۹۹۶م، ده کرسی و در سال ۲۰۰۰، دوازده کرسی از ۱۲۸ کرسی مجلس لبنان را بهدست آورد.در انتخابات عمومی سال ۲۰۰۵م در سطح کشور، به تنهایی، چهارده کرسی و در جنوب لبنان تمام ۲۳ کرسی را در ائتلاف با جنبش اَمَل کسب نمود و محمد فنیش را بهعنوان وزیر آب و انرژی به کابینه فرستاد.
♦حضور در گروه هشت مارس
پس از سال ۲۰۰۵م حزبالله در شمار گروههای هشت مارس قرار گرفت. در سال ۲۰۰۵ همزمان با ترور حریری، دستهبندیهای جدیدی در عرصه سیاسی لبنان شکل گرفت. گروه هشت مارس در پی گردهمایی سال ۲۰۰۵ حزبالله در بیروت و بهدنبال مخالفت با خلع سلاح این گروه، حمایت از سوریه و مقاومت در برابر اسرائیل شکل گرفت؛ جبهه متحدی که برگرفته از حزبالله، حزب اَمَل و حزب مسیحی آزاد بود و بعدها جریانهای دیگری مانند جماعت اسلامی لبنان، جنبش توحید اسلامی (اهل تسنن) و حزب دموکرات لبنان (دروزی) به آن اضافه شدند.
#کاوش
🌕@menhaaj
#حزب_الله_لبنان
🔸حزب الله و اسرائیل
♦شیوه مقابله حزب الله با اسرائیل
حزبالله در سال ۱۹۸۵م ایدئولوژی و استراتژی خود مبنی بر مقابله با اسرائیل را به صورت علنی رسمی کرد.فعالیت حزبالله در سالهای اول بر اجرای عملیاتهای استشهادی علیه نیروهای اسرائیلی متمرکز بود؛ اما بهتدریج این شیوه تغییر کرد. نیروهای این حزب در واکنش به ترور سید عباس موسوی دبیرکل وقت حزبالله، برای نخستینبار موشکهای کاتیوشا به سوی شهرکهای صهیونیستنشین شمال فلسطین شلیک کردند.
♦جنگ سی و سه روزه
در سال ۲۰۰۶م میان حزبالله و اسرائیل جنگی رخ داد که به جنگ تَموز یا جنگ ۳۳ روزه شناخته میشود. اسرائیل برخلاف توافق با حزبالله، سه اسیر لبنانی را آزاد نکرد. حزبالله برای آزادیشان، در جولای ۲۰۰۶م در عملیات الوعد الصادق دو نظامی اسرائیلی را اسیر گرفت. اسرائیل برای آزادسازی دو اسیر خود و نیز خلع سلاح حزبالله به لبنان حمله کرد و میان حزبالله و اسرائیل جنگی به وقوع پیوست که ۳۳ روز به طول انجامید.
حزبالله در سال ۲۰۰۸م نیز در پی جنگ ۳۳ روزه، با انجام مذاکرات با اسرائیل و با وساطت آلمان، باقیمانده اسیران لبنانی را آزاد کرد. همچنین پیکر شهدای مقاومت در نبرد ۳۳ روزه و اجساد مابقی شهدای مقاومت لبنان و فلسطین از جمله پیکر دلال مغربی و گروه ۱۲ نفره او را از اسرائیل تحویل گرفت.
♦حمله اسرائیل در سال 1993
در ۲۵ ژوئیه ۱۹۹۳م اسرائیل با هدف خلع سلاح حزبالله و ایجاد شکاف در روابط حزب و مردم و نیز فشار بر دولت لبنان برای جلوگیری از مقاومت به لبنان حمله کرد. این حمله با واکنش حزب الله مواجه شد و طرفین در جولای ۳۱م ۱۹۹۳ تفاهم ژوئیه را پذیرفتند. براساس این توافق، حزبالله پذیرفت که در برابر توقف تجاوز اسرائیل، از پرتاب کاتیوشا به مناطق تحت اشغال اسرائیل خودداری کند.
♦عمیلات خوشه های خشم
اسرائیل در ۱۱ آوریل ۱۹۹۶م عملیات خوشههای خشم را بر ضد لبنان آغاز کرد. این عملیات با انجام قتلعامهای چهارگانهٔ سحمر در روز دوم، آمبولانس منصوری در روز سوم، نبطیهٔ فوقا و قانا در روز هفتم مشهور شد. در این حمله ۲۵ نفر از جمله چهارده تن از نیروهای حزبالله به شهادت رسیدند. عملیات شانزده روز طول کشید و در نهایت، اسرائیل با حزبالله به توافق آوریل رسید. در این توافق، اسرائیل پذیرفت که به غیرنظامیان حمله نکند و در رویارویی نظامی، فقط با نیروهای مقاومت درگیر شود.
♦عملیات انصاریه
حزبالله عملیات انصاریه را در ۱۹۹۲/۹/۵م برای مقابله با تجاوز دریایی کماندوهای اسرائیلی سامان داد که به کشته و زخمی شدن ۱۷ صهیونیست انجامید.
♦عملیات مبادله در ژانویه 2004
پس از خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان، برخی از نیروهای حزبالله مانند مصطفی دیرانی و شیخ عبدالکریم عبید در زندانهای اسرائیل بودند. حزبالله با اجرای عملیات در مزارع شَبعا در جنوب لبنان، سه سرباز اسرائیلی را در ۷ اکتبر ۲۰۰۰م به اسارت گرفت و در بیروت نیز یک سرهنگ اسرائیلی را بازداشت کرد. اسرائیل در برابر تحویل این افراد، تعدادی لبنانی و ۴۰۰ فلسطینی را آزاد کرد و اجساد ۵۹ شهید را تحویل داد. همچنین سرنوشت ۲۴ مفقودالاثر را افشا کرد و نقشهٔ مینهایی که در مرزهای لبنان کار گذاشته بود را تحویل داد. عملیات مبادله در ۲۹ و ۳۰ ژانویه ۲۰۰۴م انجام پذیرفت.
♦حمایت حزب الله از حماس و مردم غزه پس از عملیات طوفانالاقصیٰ
پس از عملیات طوفانالاقصی و کشتار مردم نوار غزه توسط اسرائیل در سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴، حزبالله در حمایت از مردم فلسطین مواضع نظامیان اسرائیل را در شمال سرزمینهای اشغالی هدف قرار میداد. حمایت حزبالله از حماس و مردم فلسطین باعث تشدید درگیریهای میان حزبالله و اسرائیل شد. به گزارش شبکه العالم حزبالله تنها طی ۱۳۳ روز پس از طوفانالاقصی بیش از ۱۰۳۸ عملیات در دفاع از فلسطین و حماس، علیه اسرائیل انجام داد. در مقابل ارتش اسرائیل، با حملات متعدد به لبنان و سوریه شماری از اعضا و فرماندهان حزبالله را ترور کرد. بنا بر گزارش خبرگزاری تسنیم، حزبالله لبنان از زمان عملیات طوفانالاقصیٰ تا خرداد ۱۴۰۳ (حدود ۹ ماه) از شهادت ۳۱۶ تن از رزمندگان خود در دفاع از فلسطین خبر داده بود.همچنین اسرائیل با انفجار پیجرهای حزبالله بیش از سه هزار تن از اعضای حزبالله و مردم لبنان را شهید و زخمی کرد. در ادامه این درگیریها، اسرائیل در ۶ مهر ۱۴۰۳ش با حمله به مقر فرماندهی حزبالله در بیروت سید حسن نصرالله بالاترین مقام رسمی حزبالله را به شهادت رساند.
#کاوش
🌕@menhaaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اعتراف ربع پهلوی به دزدی پدرش از ایران
#حقیقت_پهلوی
🌕@menhaaj_ir
راجی.mp3
6.62M
🌀 عوامل فتنه سنگین امروز در جبهه انقلاب
📝 خطر از حجیت انداختن رهبری
🎙 حجت الاسلام راجی
🔺 یقین داریم حضرت آقا از دوقطبی متنفر است، مطمئنیم دوست ندارد بین جبهه انقلاب اختلاف بیاندازیم، اما باز هم چنین میکنیم.
رهبری جهاد امروز را جهاد امیدآفرینی میداند، با این وجود مردم را ناامید میکنیم.
🔻حضرت آقا گفتند به فرماندهان نظامی اعتماد داشته باشید؛ آنها کمکاری نمیکنند؛ اما در برابر آنها میایستیم!
یقین داریم کاری که انجام میدهیم مورد تأیید رهبری نیست و باز هم به اسم انقلابیگری آن را مرتکب میشویم! انقلابیگری که فقط با گذاشتن عکس آقا روی پروفایل محقق نمیشود،
انقلابیگری یعنی تشخیص بدهیم امروز رهبری چه اولویتی برای ما قرار داده است.
♨️ فتنه زن زندگی آزادی ترس ندارد، کاری از پیش نمیبرد. بترسیم از فتنهی قرارگرفتن انقلابیون در برابر رهبری.
بترسیم از روزی که مواضع ما در ذهن مردم کاری کند که رهبری از حجیت خارج شود.
امروز بگونهای رهبری را تعریف میکنیم که اعضای دفتر رهبری هم منافقاند! با این وصف، رهبری که توان اداره دفترش را نداشته باشد یا فرمانده کل قوا باشد و نیروهایش او را اطاعت نکنند به چه دردی میخورد؟
🔹خبر نداریم مواضع ما با محور مقاومت در لبنان چه کرده است. مقصر شهادت سید حسن نصرالله را ایران میدانستند!! به چه استنادی؟
از مطالب منتشرشده توسط برخی در ایتا!!
خیانت بالاتر از این سراغ دارید؟
اختلاف در محور مقاومت بر اساس این مطالب!!
🔹ما کورکورانه که مطیع رهبری نشدیم. ما یقین داریم و لمس کردیم که مدیرترین و مدبرترین و باتقواترین امروز، رهبر انقلاب است.
@menhaaj_ir