🚨 چرا #رهبر_انقلاب مخالف اسیر شدن فرزندان خود در جنگ بودند؟
💠 سردار کوثری آخرین فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) در دوران دفاع مقدس نقل میکند سید مصطفی فرزند بزرگ رهبر انقلاب و سید مجتبی فرزند دوم ایشان در دفاع مقدّس از بسیجیهای لشکر بودند که با نام خانوادگی دیگری در جبهه حضور داشتند. به ما پیغام داده بودند که این دو نفر #اسیر نشوند، ولی اگر شهید یا جانباز شدند، عیبی ندارد. سردار کوثری میگوید اتفاقاً چند سال قبل مستقیماً از رهبر انقلاب نسبت به اینکه چرا نباید فرزندانشان اسیر میشدند سوال کردیم که فرمودند: اگر اینها شهید میشدند، بنده پدر شهید میشدم ولی اگر #اسیر میشدند چون فرزند رئیس جمهور بودند، عراق سعی میکرد از ایران برای آزادی آنها امتیاز بگیرد و بنده هم امتیاز بده به کسی نیستم.
🌐پایگاه اطلاع رسانی حوزه، سال انتشار ۱۳۹۰
🔹تخریبچی
☑️ @amin_enqelab
منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
✅ #تقریر_برگزیده جلسه اول دوره "هندسه معرفتی انقلاب" ✍🏻 مقرِّر: با نام کاربری " لااله الا هو " 🔸ت
💠 #تقریر جلسه دوم دوره هندسه معرفتی انقلاب
✍🏻 نام کاربری مقرر: گل نرگس
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ اصلاحات بنیادین پیامبر (ص) :
پیامبر گرامی اسلام (ص) قبل ازبعثتشان مانند دیگران و در جامعه زندگی میکردند و گوشه نشین نبودند اما نسبت به وضع جامعه احساس نارضایتی داشتند.
اما بعد از بعثت، بر اساس ارتباط درونی و خالصانهی با خدا، تحول و انقلابی در وجودشان صورت میگیرد، که به واسطهی این تحول درونی و با اتصال با عالم ملکوت و معرفت عمیق الهی و احساس مسئولیت نسبت به مردم جامعه، عده ای را همراه خود میسازند آن افراد هم بر اساس ظرفیت خود خالص شده و با ایشان همراهی میکنند
و این چنین، ایشان با تکیه برخدا با مردم مستضعف شروع به اصلاحات بنیادین مینمایند.
🔆 انقلاب اسلامی یک انقلاب پیامبرانه باهمان مشخصات و ویژگی ها؛
انسانهای غیر معصوم نیز، اگر با پیروی از اسلام، خود را اصلاح نمایند، این اصلاحشان، اصلاح پیامبرانه خواهد بود.
امام خمینی(ره) نیز بخاطر تهذیب نفس و مجاهدتهای درونیاش به جایی میرسد که وظیفهی احیای دوبارهی اسلام را بر دوش خود احساس مینماید.
حضرت امام (ره) به خاطر انجام وظیفهای که خدا بر دوش او نهاده بود و با تکیه بر مستضعفین کار خود را شروع کرد.
✅ هدف انقلاب اسلامی:
💢 یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی تشکیل جامعهای توحیدی است که در آن، باید بر سر راه رشد و تعالی انسان مانعی وجود نداشته، مردم نیز با یکدیگر ارتباطی ایمانی و واقعی داشته باشند.
🔆 هندسهی معرفتی انقلاب هندسهای توحیدی:
توحید یک نظریهی اجتماعی است و باید آن را اصل و اساس همهی روابط اجتماعی و قوانین قرار دهیم.
توحید به ما میآموزد که انسانها از یک مبدأند و صاحب آفرینش یکی است.
این بینش بین ما وحدت ایجاد میکند و به ما احساس توجه میدهد.
آنهایی که بر خلاف فطرت خود عمل می کنند و از انسانیت دور میشوند، باید با مجاهدتها بیدار شوند و انسانیت را تثبیت نمایند.
جامعهی توحیدی به دور از خودخواهی هاست و انسانیت در آن رشد یافته است.
🔆 چهار اصل از دیدگاه توحیدی:
۱- اصل، خویشاوندی فطری همه انسانها.
۲- وحدت و یکسانی جوامع در رابطهی با خداوند است.
۳- یکسانی و برابری همهی جوامع در امکان تعالی و تکامل.
۴- هماهنگی حرکت جهان اسلامی با جهان پیرامون .
💢 این چهار اصل به ما نشان میدهد وقتی که همهی ما از گوهر خلافت الهی برخورداریم، و همه از نعمت تعقل بهره مندیم؛ پس امکان رشد داریم.
عالم به سمت مبدأ خودش در حال تکامل است، و ما باید از قوانینی که خداوند بر آنها حاکم است، تبعیت کنیم.
آن جامعه ای که با این قوانین حرکت میکند و با قوانین الهی هماهنگ است سرعت پیشرفتش چند برابر است.
☑️ @amin_enqelab
25.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❁﷽❁
🎥 #کلیپ_تصویری
🔻السَّلامُ عَلَيْكَ یا حَسَنِ بْنَ عَلِيٍّ الْهادِي
شهادت امام حسن عسکری (ع) را تسلیت عرض میکنم
☑️ @amin_enqelab
هدایت شده از مشکات
🔆 کتاب #شهد_بندگی را رایگان مطالعه کنید.😍
✍ اثر استاد احمدرضا حسین زاده
💐 کتاب شهد بندگی شامل دل نوشته ها و توصیه های اخلاقی است که به مناسبت ماه رمضان نگارش یافته است.
محتوای این کتاب به ماه مبارک اختصاص ندارد و می تواند آغازی باشد برای ارتباط زیباتر با خدای متعال.
👌این کتاب در اپلیکیشن کتابخانه قائمیه منتشر شده است لذا میتوانید با نصب رایگان کتابخانه قائمیه کتاب شهد بندگی را مطالعه بفرمایید.
📘لینک مطالعه کتاب👇
https://www.ghbook.ir/Book/13705
@meshkat_noor1
🔰 در مصائب «لُکنت» (نگاهی دیگر به حوادث اخیر)
🔺 امروز شاید در میانه بزرگترین جنگ تاریخی علیه جبهه حق باشیم. در هیچ دوره ای با این شدت و گستردگی تمام اراده و سرمایه اهل باطل به میدان نیامده است. دلیل گستردگی این جنگ، استفاده گسترده از نیروی نظامی نیست بلکه هجوم بی سابقه به ذهن و روان مردم است.
🔺البته هجوم به انقلاب اسلامی همواره با آزار ذهنی مردم و نا امید کردن ایشان همراه بوده اما آنچه امروز با آن مواجهیم نسخه ای پیچیده تر، پیشرفته تر و حشیانه تر از همیشه است. در این باب نکات متعددی می توان نوشت ولی آنچه دغدغه این نوشته است مجموعه بی شمار «تریبون» های فعال در کشور است.
🔺 یادم هست در سال 88 در سطوح مختلف، مراجع فکری و تریبون های متعددی به نسبت کار خود را انجام می دادند و بخشی از شبهات را حل می کردند و در نهایت کار به رهبری می رسید اما امروز و پس از گذشت روزها از شروع حوادث، همه منتظر ورود رهبری و تبیین ایشان بودند.
🔺واقعا هزاران تریبون ریز و درشت در این کشور چه می کنند؟ چرا کارکرد تبیینی خود را از دست می دهند؟ چرا بسیاری از این تریبون ها حتی مخاطب شدیدا انقلابی خود را نیز نمی توانند قانع کنند؟ چرا ادبیات برخی از آنها در هیچ رتبه ای «ارزش افزوده» برای انقلاب تولید نمی کند؟
🔺 کدام یک از صاحبان این تریبون در میان کارهای رنگارنگ فرهنگی و ترویجی خود جوان و نوجوانی معمولی را فرض گرفته اند و تلاش کرده اند او را قانع کنند؟ دشمن و طراری و غداری او را در نظر گرفته اند و تلاش کرده اند در برابرش استدلالی ارائه کنند و گرهی از ذهنی باز کنند؟ آیا می دانیم سکوت و رخوت ما در تبیین، باعث شده که امروز باید در برابر کشوری (آمریکا) که پلیس آن سالانه هزار نفر از مردم عادی خود را می کشد برای مرگ ( و نه کشته شدن) یک دختر جوان پاسخگو باشیم؟ یا از سوی کشورهایی که در تاریخ نزدیک خود میلیون ها نفر بی گناه را قربانی کرده و میلیون ها زن را با سیاست های خود در معرض تعرض و نابودی قرار داده اند، نقد شویم و گروهی از مخاطبان ایرانی خودمان نیز این صحنه سازی را باور کنند؟
🔺 اساسا آیا این تریبون ها با «امر ذهنی» امروزِ گروه های مختلف ایران آشنا هستند؟ آیا می دانند به چه شکل دشمنیِ دشمن ترور ذهنی مخاطب را هدف گرفته است؟ یا دچار «لکنت»ی عمیق و خطرناک هستند؟
🔺 واقعا باید در وضعیت برخی نهادها و سازمان های فرهنگی این کشور تجدید نظر جدی کرد و البته دوستان انقلابی و خصوصا طلاب باید بدانند که راهی جز عبور از بروکراسی فرهنگی در این برهه و ابداع و تلاش و تامل نیست. حرفهای شعاری و کپی کاری های تریبون های کم اثر را باید رها کرد و به دوران تبیین گری خامنه ای و مطهری بازگشت ...
🔺 در اینجا مشکلات متعدد است و مهمترین آنها به نظر بنده، عدم «معاصرت» و گمگشتگی تاریخی برخی از صاحبان فکر و تریبون ماست، که درباره آن بیشتر بحث خواهیم کرد ان شاء الله
🖊 سید محمد هاشمی
@ofoqemobin
🔰 @amin_enqelab
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 مصاحبه کاری متفاوت!
بی تفاوتی درد جامعه است و دوای آن در شریعت اسلام، پایبندی به اصل امر به معروف و نهی از منکر است.
🔰 @amin_enqelab
-388292864_-1356556998.pdf
282.6K
📲 نسخه PDF | رفتار نبوی
👈 مروری بر سیره فردی و اجتماعی پیامبر اعظم(ص) براساس بیانات رهبرانقلاب
💐 سالروز ولادت پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم و امام صادق علیهالسلام را تبریک و تهنیت عرض میکنم.
💢استمرار انقلاب در گرو ادامه خط جهاد تبیین
🔅 انقلاب اسلامی بر اساس الگوی گفتگوی مستقیمِ امام با جامعه و امت شکل گرفت. حضرت امام راحل حزب تشکیل نداد او حلقه ای از نخبگان را میان خود و مردم قرار نداد. او بر فهم و اراده خود مردم حساب کرده بود و تمام تلاش خود و اطرافیانش بر ارتباط با بدنه مردم، ایجاد راه گفتگو مستقیم و ارتقاء سطح بینش امت بود.
🔅میتوان به جرئت گفت اگر نهضت جهادتبیین توسط مقام معظم رهبری، شهیدمطهری، شهیدبهشتی، شهید هاشمی نژاد و دیگر بزرگان شکل نمیگرفت، مردم هیچگاه به مرحله خلق بزرگ ترین انقلاب قرن نمیرسیدند. جلوه هایی از فداکاری و گذشت و ایثار هم که از شهدا بروز میکرد نتیجه تبیین روشنی بود که از اسلام توسط بزرگان جهاد تبیین انجام گرفته بود.
امروز هم وظیفه ما ادامه دادن جهاد تبیین است.
🔅اما آیا بحث تبیین بدون فهم مخاطب، نیاز ها و شرایط او امکان پذیر است؟ از مطالعه کتاب های مقام معظم رهبری و شهید مطهری روشن میشود آنان چقدر دقیق به نیاز مخاطب و حساسیت های او توجه داشته و از نقطه مشترک با مخاطب بحث خود را آغاز میکردند.
🔅اغتشاشات اخیر نشان داد دشمن در تلاش است تا اختلافات سطحی مردم را تبدیل به شکاف و گسست طبقاتی نماید.
برای جلوگیری از این خطر، تبیین بهترین راه وحدت بخش جامعه است. جهاد تبیین تنها راه برون رفت از این چالش است.
اما آنچه باید مورد دقت قرار بگیرد توجه به عناصر تبیین است.
🔅بعد از فهم و معرفت عمیق به مساله، آگاهی نسبت به مخاطب وضعیت فکری و احساسی، توجه به خواسته ها و آرمان های او مهم ترین عنصر تبیین است.
لذا مطلوب نیست حرف های صحیح را خام ارائه کرد.
اگر ما برای تبیین ارزش های انقلاب بر اساس فهم و شرایط مخاطب تلاش نکنیم و با او به گفتگو ننشینیم و به ارتقاء بینشی او اهمیت ندهيم، عاقبت نسلی را از دست خواهیم داد.
✍🏻 محمدمهدی حسین زاده اصفهانی
#جهاد_تبیین
🔰 @amin_enqelab
🔹به مناسبت روز شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی🔹
✍🏻 متأسفانه وزانت و جایگاه علمی ایشان به خوبی معرفی نشده است درحالی که از بزرگان زمانه خود چیزی کم نداشته اند.
🎥 به همین مناسبت دو کلیپ در خصوص جایگاه علمی ایشان تقدیم می گردد: