گروسی: ایران توقف غنیسازی ۶۰ درصد را پذیرفت
🔰 با دورزدن قانون مجلس به اروپا برای تحریمها پاداش ندهید!
🔸روند عقبنشینی دولت چهاردهم در برابر فشار اروپاییها در آژانس بینالمللی انرژی اتمی که به منزله نقض ماده یک قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی است،پاداش جدیدی را برای اروپاییها فراهم آورد. پاداشی که قطعا به تشدید فشارها و نه کاهش تنش منجر خواهد شد.
🔸گرچه این تصمیم کشورمان، با هدف حسن نیت و کاهش تنشهای موجود میان ایران و آژانس و همچنین جلوگیری از زمینهسازی برای صدور قطعنامهای جدید در شورای حکام صورت گرفت ولی با توجه به مسیر طی شده تا کنون، آینده به وضوح نشان خواهد داد که این عقبنشینی و پاداش به اروپا، نه تنها منجر به دستاورد ملموسی در مسیر مذاکرات هستهای و حل و فصل مسائل مربوط به برنامه صلحآمیز هستهای ایران نمیشود، که با ارسال پالس ضعف زمینه را برای تشدید فشارها بیشتر خواهد کرد.
🔸مسئولان دولت چهاردهم در شرایطی این عقبنشینی از حقوق هستهای ملت ایران را پذیرفتند که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران که در آذرماه ۱۳۹۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان رسیده بود در ماده ۱ خود دولت و سازمان انرژی اتمی را مکلف به تامین کامل و سریع و بدون تاخیر نیاز کشور به اورانیوم با غنای بالای ۲۰ درصد کرده بود.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔰 آرزواندیشی درباره ترامپ و عصبانیت از واقعبینی تحلیلی
🔸«مشخص نیست چرا رادیکالها از این گزاره نگراناند که ممکن است ترامپِ این دوره متفاوت از دوره اولش باشد؟».
🔸این سؤال را سایت اجارهای و غربگرای انتخاب منتشر کرده است. این سایت که دوست دارد با پیچیدن به پَروپای کیهان، سری در میان سرها دربیاورد و دیده شود، در مطلبی با عنوان «گره خوردن برادر حسینهای ایران با رادیکالهای واشنگتن» نوشت:
🔸گرچه به قول غالب، حضور دوباره ترامپ در کاخسفید به نفع ایران نخواهد بود و تقریباً همه در کلام بر این موضوع اتفاقنظر دارند اما انگار رادیکالهای وطنی از روی کار آمدن مجدد او چندان بدشان هم نیامده است...
🔻تردیدی نیست که ترامپ هدف اِعمال فشار حداکثری بر ایران را دارد؛ چون تصور میکند با فشار بر ایران میتواند امتیاز بگیرد. ترامپ و تیمش چنین هدفی را دنبال میکنند اما ایران میتواند با یک دیپلماسی کارآمد، منعطف و خلاق دولت ترامپ را کنترل کند تا وضعیت فیمابین بحرانی نشود.
🔻شاید حتی آنها میدانستند که برجام به ثبات دیپلماسی ایران در عرصه بینالمللی کمک میکند و تحریمها را معلق میکند اما اولاً آنها میخواستند که این موفقیت در دولتی میانهرو به سرانجام نرسد و ثانیاً آنها در شرایطی میتوانند در عرصه سیاسی پیشروی کنند که بحران وجود داشته باشد؛ چه بحران داخلی و چه بحران خارجی. تندروها حالا هم همین دستفرمان را پیش گرفتهاند و میخواهند دولت چهاردهم در شرایطی سخت قرار دهند تا اگر بخواهند به سمت مذاکره با غربیها حرکت کند، باید خود را آماده حملات سخت داخلی یک طیف خاص بکند.
🔸اگر نویسنده، تردیدی ندارد که ترامپ هدف اِعمال فشار حداکثری بر ایران را دارد، چرا وانمود/ آرزو میکند که شاید او تغییر کرده و متفاوت از دوره قبلش باشد؟ از آن شناخت نسبت به ترامپ و اذعان به آن، چگونه میتوان آرزو کاشت و برداشت کرد؟!
🔸در موضوع برجام همین جماعت غربگرا دوست دارند مردم فراموش کرده باشند که مذاکرهطلبی توأم با خفت و خواری همینها و تاکید بر ماندن در برجام حتی اگر آمریکا از آن خارج شود (و سپس، دادن تضمین پیشاپیش به خانم موگرینی در اینباره)، چگونه موجب جرأت پیداکردن ترامپ برای زیر پا گذاشتن حقوق ایران شد!
🔸از همه مضحکتر این که سینهچاکان برجام در مقابل منتقدان داخلی، جرأت ندارند حقوق پایمالشده ملت ایران در همین توافق را از آمریکا و اروپا مطالبه کنند و به جای آن در بازی مار و پله غرب، نسخه مذاکره دوباره از نقطه صفر و فراموشی امتیازات واگذارشده و خسارات پدید آمده برای ایران را دارند؟
🔸نهایتاً اینکه نویسندگان تحلیلهای باسمهای، جز زیر پا گذاشتن برجام، دستور ترور شهید سلیمانی، واکنش موهن «نه مرسی» به اظهارات مذاکرهطلبانه ظریف در سال ۱۳۹۹، و گذاشتن ۱۳ شرط برای مذاکره با ایران، چه تصویر و تصور دیگری از ترامپ دارند؟ یا اصلاً خبر دارند که ویژگی مشترک انتصابهای اخیر ترامپ، صهیونیست و ضدایرانی بودن افراد بوده و نتانیاهو و لابی صهیونیستی، بیشترین حمایت را برای پیروزی وی به کار بسته بودند؟! بنابراین، توهم ترامپ متفاوت را بر مبنای کدام واقعیت نقاشی میکنند؟!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔰 روایـت انقبـاض
✍ مهدی جمشیدی
🔹 [یکم]. علامۀ مصباح در آخرین سخنرانی فرهنگی خویش در تاریخ ۹ آذر ۱۳۸۹ تصریح کرد: «ما در همۀ جبههها پیشرفت کردهایم؛ اما در جبهه فرهنگی چطور؟! حالا یکوقت که نمیخواهیم به روی خودمان بیاوریم میگوییم الحمدلله کتابها، بحثهای دینی و سخنرانیها فراوان است؛ اما وقتی به دلهایمان، مخصوصاً دلهای مسئولان و فرهیختگان و دستاندرکاران انقلاب رجوع میکنیم میبینیم خیلی توخالی است. ... ما باید اعتراف کنیم که در زادگاه فرهنگ اسلامی، از نظر فرهنگی ضعیف هستیم ... با اینکه امام از همان روزهای اول به مسئلۀ فرهنگ اهتمام داشت ولی شرایط، آنگونه که بایدوشاید فراهم نشد و دیگر آن حرکت از سرعت افتاد. ... تا دیر نشده باید جهاد کرد؛ اگر چندی دیگر هم در این زمینه تنبلی کنیم معلوم نیست که دیگر قابلجبران باشد؛ نسل جدیدی که با این اینترنت سر کار میآید، دیگر معلوم نیست باوری نسبت به اسلام و انقلاب داشته باشد ... چهل سال فرصت داشتیم و کار اساسی نکردیم. جواب خدا را چه بدهیم؟! چهل سال، مدت کمی نبود؛ مثل امامی بالای سر ما بود، بعد از ایشان هم مقام معظم رهبری، سی سال سکّاندار این انقلاب بود؛ اما به او مجالی ندادیم؛ اگر یکوقت هم یک چیزی گفت از این گوش شنیدیم و از آن گوش درکردیم.»
🔹 [دوم]. باید پذیرفت که وضع فرهنگی ما، دچار اختلال جدی است و فرهنگ به نقطۀ ضعف ملموس ما تبدیل شده است. تعبیر ضعف فرهنگی، روایت لطیف و محتاطانهای از واقعیّتهای فرهنگی است، اما اگر بخواهیم صراحت به خرج بدهیم، باید از تعابیر بسیار تلخی استفاده کنیم. انقلابی که همۀ ماهیّت خود را از فرهنگ، برگرفته بود و آرمانهای فرهنگی را مساوی با حقیقت وجودی خود میدانست، آنگاه که جامۀ نظام به تن کرد، از فرهنگ غفلت کرد و اقتصاد و سیاست را بر صدر نشانید. اقتصاد و سیاست در هیچ دورهای از تاریخ پساانقلاب، مجال ظهور به فرهنگ ندادند، بلکه باید گفت این دو، داشتهها و اندوختههای فرهنگ را به نفع خود، تخریب کردند و به اعتبار و وجاهت فرهنگ، گزند رسانیدند. اینک فرهنگ، به نقطۀ ضعف ما تبدیل شده و دشمن میداند که میتواند طرحهای سیاسی و اقتصادی خود را با بهرهگیری از اختلالهای فرهنگی، پیش ببرد. دیروز بر اساس فرهنگ، انقلاب اجتماعی آفریدیم و امروز از دریچۀ فرهنگ، متزلزل میشویم.
🔹 [سوم]. دشواریها و گرفتاریها در طول دهههای گذشته، بر روی یکدیگر انباشته شدهاند و فرهنگ را دستخوش کلافهای سردرگم کردهاند. اینک فرهنگ، خودش به مسأله تبدیل شده و سراسر، گره و معضله و آفت است. آسیبها و اختلالها، خودشان را بازتولید و تکثیر کردهاند و در اعماق، ریشه داونیدهاند و به بیماریهای مزمن تبدیل شدهاند. از هر نقطه که طرح اصلاح فرهنگی آغاز شود، نقطههای دیگر به مقابله برمیخیزند و مانع میآفرینند. شرایط، پیچیده شده است و دیگر انجام تغییر، بهآسانی دهۀ شصت نیست. در شرایط پیچیدگی، شبکهای از متغیّرهای منفی به همافزایی میرسند و امکانها را میفرسایند. و این تازه، توصیف وضع کنونی است؛ اما دربارۀ آینده، اگر مسیر و مدار فرهنگیِ کنونی ادامه یابد، قفلشدگیها و انقباضها و انسدادها، بسیار بیشتر و ارادهسوزتر خواهند بود. تداوم غفلت به معنی این است که چالشهای فرهنگی، سیر صعودی و فزاینده خواهد داشت و درآینده، امکانهای گشایش از دست خواهند رفت.
🔹 [چهارم]. بخش عمدۀ اختلالهای فرهنگی در جامعه، به برخی از کارگزاران بازمیگردد که نسبت مستحکمی با عالَم معناییِ انقلاب ندارند. فقدان خلوصِ هویّتی در کارگزاران، در اینجا خودش را نشان میدهد و فجایع و مصائب فرهنگیِ رخداده را آشکار میسازد. ذهنیّت بسیاری از کارگزاران فرهنگی، نسبتی با اصالتهای انقلابی ندارد و بیشوکم، آغشتۀ به تجدّد است. حتی تصوّر اینکه در درون حاکمیّت، نیروهایی حضور داشته باشند که مایل به تجدّد هستند و اصالتها را فراموش کردهاند و دچار التقاط شدهاند، سخت دردناک است، اما حقیقت این است که نهفقط نیروهای دولتی، بلکه نهادهای دیگر نیز گرفتار این آفت استحالهگر شدهاند. لیبرالیسم فرهنگی به اندرونی حاکمیّت راه یافته و اصالتهای انقلابی را رقیق کرده است. صدای التقاط فکری و ریزش هویّتی و وادادگی فرهنگی، از درون حاکمیّت شنیده میشود. اگر در سالهای نخست دهۀ شصت، دیگریِ نفوذ یافته به درون حاکمیّت، نهضت آزادی بود - که البته حذف گردید – اما از دهۀ هفتاد به این سو، تکنوکراتها و لیبرالها، بیشترین حضور را در حاکمیّت داشتهاند و سیاستهای خود را به اجرا درآوردهاند. اینان آنچنان بسط و تثبیت یافتند که اصولگراییِ سستمایه را نیز تسخیر کردند و روح معرفتی خود را در کالبدشان دمیدند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رسایی: یک جریانی که ۸ سال کشور را به قهقرا برد امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است
💬 نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس:
🔹 مسئله یک نفر نیست مسئله یک جریان است که ۸ سال کشور را به قهقرا برد و امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است.
🔹 برق قطع می شود آب قطع میشود نان گران می شود همه چیز دارد گران میشود چون آنجا یک عده مشورت میدهند که باید برویم دستمان را جلوی غرب دراز بکنیم؛ مسئله فرد نیست.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرزندان شهدای لبنانی همه را حیرتزده کردند / سرود فوق العاده احساسی فرزندان شهدای لبنانی در محفل قرآنی زینبیه دمشق
در جریان برگزاری برنامه محفل در زینبیه دمشق، یادگاران شهدای لبنانی یک سرود فوق العاده اجرا کردند که گریه حضار را به همراه داشت.
این سروده درخشان و احساسی واکنشهای بسیار زیادی را در بین جریانهای عربزبان به همراه داشته است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔺اسامی نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند (آرای نمایندگان + ممتنع و عدم حضور)
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرار دیوانهوار تریلی در ایست و بازرسی رودان
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
📌۶۶ شهید در جنایت هولناک صهیونیستها در شمال نوار غزه
ارتش اشغالگر صهیونیستی شب گذشته در جنایتی وحشیانه یک بلوک مسکونی کامل را در اطراف بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه بمباران کرد که بر اثر آن ۶۶ فلسطینی به شهادت رسیدند.
در میان شهدا تعداد زیادی زن و کودک دیده میشود.
دهها نفر نیز در این جنایت زخمی شدند که حال بسیاری از آنها وخیم است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پناه گرفتن اوکراینیهای ساکن کیف در ایستگاههای مترو از بیم پاسخ موشکی روسیه
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
حق مأموریت های ریالی که کلی دولت شهید رئیسی برای آن تلاش نمود تا هزینه های سفرها کاهش یابد هم هوا شد!!!!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
خواستیم از بیروت جنگزده با ایران برنامه زنده داشته باشیم که متوجه شدیم برق محل جلسه در ایران قطع است.
نمیدانم کدام جنگ مخرب تر است! جنگ با اقتصاد لیبرال یا با نیروی نظامی لیبرال؟
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
قبلاً طرح راهبردی جریان وفاق را اجمالا توضیح داده بودم:
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/3926
🔴 یکی از تاکتیکهای اصلی جریان وفاق برای کشاندن اهل بصیرت به #گرداب_سکوت، هزینهکردهای دروغ از ولیامر مسلمین است، بهگونهای که نقد به تفکر و عملکرد غلطشان مصداق تقابل با رهبری تلقی شود.
🔻حتماً ماجرای ادعای دولتیها (از جمله آقای پزشکیان) را بخاطر دارید که همهی وزرای پیشنهادی با رهبری هماهنگ شده! اما بعداً امام جامعه فرمودند «برخی افراد»؛
🔻 حتماً خاطرتان هست که تا مدتها میگفتند عدم پاسخ نظامی به اسرائیل بابت عدم دستور رهبری است! اما بعداً خود پزشکیان گفت ما فریب آمریکا را برای آتشبس خوردیم
🔻 حتماً خاطرتان هست جناب رئیسجمهور گفت «من ذوب در ولایت هستم»، اما آنجا که امام جامعه تأکید کردند «دولت از جوانان مؤمن انقلابی استفاده کند» نه تنها جوانان مؤمن انقلابی از دولت کنار گذاشته شدند، بلکه تعداد چشمگیری افراد همسو با فتنههای سابق و حتی دارای سوءسابقهی امنیتی در سمتهای دولتی منصوب شدند!
🔻 و ...
⭕️ هر چند این تاکتیک، قدیمی و نخنما است اما جریان وفاق روی دو ظرفیت حساب باز کرده که بازهم این تاکتیک قدیمی را مؤثر فرض میکند:
1⃣ ضعف حافظهی تاریخی عام جامعه؛
2⃣ مافیای رسانهای گسترده برای همسوسازی فضای فکری؛
✴️ به آن بخش از جریان انقلابی که به اسم «دو قطبی نکنید» زمینهساز و تسهیلگر این فریبکاری جریان وفاق شده، هشدار میدهیم که به خودتان آیید قبل از اینکه با خسران بزرگتری مواجه شویم!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
🔰درباره نقلقول معاون حقوقی رییسجمهور از رهبر معظم انقلاب درباره قانون مشاغل حساس
🔸بر مبنای قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، تابعیت مضاعف یک فرد و فرزندان و همسر او، مانع انتصاب در مشاغل حساس است. دولت چهاردهم این قانون را مشکلی برای برخی انتصابات خود میدانست لذا بهعنوان اولین لایحه خود، اصلاحیهای برای این قانون به مجلس داد.
🔸در لایحه دولت، بکلی موضوع تابعیت همسر و فرزندان حذف شده است تا فردی که خود تابعیت کشور دیگری را ندارد اما همسر و یا فرزندانش تابعیت مضاعف دارند امکان انتصاب در مشاغل حساس را از دست ندهد.
🔸آنچه مجلس روز یکشنبه به آن رأی نداد یک فوریت رسیدگی به این اصلاحیه بود.
🔸اما آنچه معاون حقوقی رییسجمهور، از رهبر معظم انقلاب درباره قانون مذکور نقل کرده و از آن بهعنوان تأیید لایحه دولت استفاده شده است، تفاوت فاحشی با پیشنهاد دولت دارد.
🔸آقای انصاری گفته است «رهبر معظم انقلاب شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم، نظر من را در مجلس شورای اسلامی اعلام کنید»
🔸با فرض صحت این نقل قول، مشخص است که فرمایش رهبری مشخصا درباره تابعیت قهری است یعنی چنانچه فرزند فردی در کشوری دیگر متولد شده و آن کشور بر اساس نظام خاک به فرزند تابعیت داده، امکان انتصاب پدر در مشاغل حساس، بخاطر تابعیت قهری فرزند، سلب نشود.
🔸اما در لایحه پیشنهادی دولت، تفکیکی بین تابعیت قهری و اکتسابی نشده و بکلی مانع تابعیت مضاعف فرزندان و همسر برای انتصاب در مشاغل حساس از قانون حذف شده است.
🔸بر این اساس پروژه سرکوفتزنی به مجلس با استناد به نظر منسوب به رهبر معظم انقلاب، بلاوجه است و آنچنان که آقای انصاری گفته نظر ایشان صرفا درباره اصلاح تابعیت قهری است. اما در لایحه دولت تفکیکی در این زمینه نشده است.
💬 احسان صالحی؛ دبیر سابق شورای اطلاعرسانی دولت
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔰 مسئله اصلی، قانونمندی مجازی است نه فیلترینگ یا رفع فیلتر
🔸مسئله اصلی درباره اینترنت و فضای مجازی، برخلاف هوچیگری برخی جریانهای سیاسی، ادامه فیلترینگ یا رفع فیلترینگ نیست، بلکه قانونمندی و حکمرانی قانونمند است.
🔸روزنامه همشهری در گزارشی با عنوان «آدرس غلط فیلترینگ» نوشت: موضوع «رفع فیلترینگ» در شرایطی در کانون توجه رسانهها، دولت و افکارعمومی قرار گرفته که به نظر میرسد اصل «ساماندهی فضای مجازی» همچنان حلقه مفقوده مباحث این حوزه به حساب میآید؛ موضوعی که باید فراتر از بحثهای «ادامه فیلترینگ» یا «رفع فیلترینگ» مورد توجه قرار گیرد.
🔸اگرچه رئیسجمهور در تازهترین موضعگیری خود درباره پرونده «فیلترینگ» تاکید کرده است که «در موضوع اینترنت و رفع فیلترینگ به نگاه مشترک میان سران رسیدهایم و درپی رفع مشکلات این حوزه هستیم»، اما نکته اساسی اینجاست که نباید اجازه داد راهبرد محوری «ساماندهی فضای مجازی» در سایه موضوع بحثبرانگیز «فیلترینگ» مورد غفلت قرار گیرد.
🔸ساماندهی فضای مجازی، موضوعی ورای بحث «فیلترینگ» بهشمار میرود که در مقطعی بنا به ضرورتهای جاری در کشور اعمال شده است. تجربه سالهای اخیر نشان میدهد با وجود «فیلترینگ» نیز راهبرد ترسیمی «ساماندهی فضای مجازی» چندان موردتوجه قرار نگرفته است؛ نقیصهای که اکنون و با زمزمههای «رفع فیلترینگ»، به نگرانیها درباره تعلل در این حوزه دامن زده است.
🔸همشهری همچنین ضمن بررسی چگونگی بومیسازی فضای مجازی در کشورهای مختلف و همچنین نحوه اعمال در پنج قاره جهان خاطرنشان کرد: مسئله اصلی رهابودن فضای مجازی است. مسئله اصلی فقدان قانونگذاری و رگولاتوری در این حوزه است. مسئله اصلی این است که اساساً طرح و برنامهای برای قانونمندکردن فضای مجازی وجود ندارد. مسئله اصلی این است که اساساً کارهای روی زمین مانده از جمله اینترنت ملی و... رها شده است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴 یـمن ایـنبار کـشتـی ترک هـا را زد
◽️ترکیه برای تداوم تجارت خود با اسرائیل با پرچم کشورهای ثالث مشغول تجارت با این رژیم است.
◽️وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که کشتی باربری متعلق به یک شرکت ترکیهای با نام «Anadolu S» با پرچم پاناما در حین حرکت در سواحل یمن مورد حمله یمنی ها قرار گرفته است.
◽️همچین این وزارت خانه گفت: «اقدامات لازم برای عدم تکرار حادثه مشابه انجام شده است.»
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئوی جدید سعیدیسم :
یارانه مردم رو چرا واریز نمیکنین؟
چرا حتی با تاخیر در واریز یارانه هم میخواین مردم رو عصبی کنین؟!
چه برنامه ای دارین که قبلش حتما باید مردم رو خشمگین کرده باشین؟!
#فتنه_وفاق
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پاسخهای دقیق وکیل امور بین الملل به کارشناس اسرائیلی:
📍میگویید با حزب الله سر جنگ دارید زیرا ایران آن را تاسیس کرده، خب همین حزب الله بود که جلوی داعش را گرفت و همزمان همین شما اسرائیلیها بودید که از داعش حمایت میکردید/آن طرفی که تهدیدی برای منطقه میباشد ایران نیست بلکه اسرائیل است که اجرایی کردن نقشه اسرائیل بزرگ در منطقه را دنبال میکند و انواع جنایتها را انجام میدهد و این را امروز همه در منطقه میدانند...
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil