🔆 #پندانه
🎥 برای دیگران مثل سایه باش
🔹مردی همراه پسر خود بر سر مزار پدرش رفت. درختی بر بالای مزار سایه انداخته بود.
🔸پدر گفت:
پسرم! میدانی چرا درختان در بهار با شروعشدن گرما برگ درمیآورند و با سردشدن هوا در پاییز برگهای خود میریزند؟!
🔹چون برگ درخت برای فصول گرم سال است که سایهای برای زیرنشین خود داشته باشد. با شروع فصل سرما، آفتاب را هم حرارتی برای آزار نیست که برگی در روی درختی باشد.
🔸اگر برگ درختان را در تابستان از شاخههای آنان جدا کنی، شاخه درختان خشک خواهد شد، چون حق تعالی حیات یک درخت را به برگ آن منوط کرده است و هیچ درختی را سودی از سایه خود چندان نیست.
🔹بدان خداوند تو را عافیت و قدرت بدن فقط برای استفادۀ خودت نداده است، بلکه باید برای نیازمندان و ضعفا هم سایه داشته باشی.
🔸سعی کن در زمان سختی و حرارت تابستان، کسی را سایه شوی.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #آیتالله_ناصری: مقام معظم رهبری مؤیَّد از سوی خداست
⭕️ همه گرفتاریها و ناراحتیها بر قلب ایشان وارد است؛ قلب ایشان را امام زمان نگهداری کرده است
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
گزارش رسانههای آمریکایی؛ آمار موفق خلبانان ایران با جنگندههای «تامکت»
❇️ #گزارش_ویژه_پایگاه_نظامی_سجیل
◀️برای جستجو و مطالعه دیگر گزارش ها، روی هشتک آبی رنگ بالا کلیک کنید
◀️جهت نشر بیشتر گزارش های ویژه، استفاده بدون ذکر امضاء و نام پایگاه، بلامانع است
┈┈┈••┈┈┈1️⃣┈┈┈••┈┈┈
🔻وبگاه آمریکایی در مطلبی به توانمندی خلبانان جنگندههای «اف-14» نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نوشت، برخلاف آمریکا، ایرانیها اولین آمار برتری و موفقیتهای دیگر را با این جت داشتند.
یک وبگاه تخصصی نظامی آمریکایی روز شنبه در مطلبی به جنگندههای «اف-۱۴ تامکت» نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نوشت، برخلاف آمریکا کشور سازنده این جنگنده، ایران اولین برتری هوا به هوا را با این جنگندهها کسب کرد.
🔹وبگاه «19 فورتی فایو»، در گزارشی به قلم «مایا کارلین» تحلیلگر خود نوشت، حادثهای که به خلبانان ایرانی عنوان اولین برتری هوا به هوای با جنگنده اف-۱۴ تامکت را اعطا کرد تنها چند روز پس از جنگ ایران و رژیم بعث عراق رخ داد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی
⬇️⬇️⬇️
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
گزارش رسانههای آمریکایی؛ آمار موفق خلبانان ایران با جنگندههای «تامکت»
┈┈┈••┈┈┈2️⃣ ┈┈┈••┈┈┈
🔻اولین برتری هوا به هوای تامکت با خلبان ایرانی
🔹طی آن درگیری در ۷ سپتامبر ۱۹۸۰، پنج فروند بالگرد تهاجمی «میل-۲۵» ارتش عراق به حریم هوایی ایران نفوذ و به چند پاسگاه مرزی حمله کردند. در پاسخ، دو خلبان اف-۱۴ ایران در ماموریتی برای مقابله با بالگردهای مهاجم عازم ماموریت شدند. در این رویارویی جنگنده ایرانی موفق به شکار یک فروند بالگرد عراقی میشود و این بالگرد در هوا منفجر شد. دستاورد برتری هوا به هوای تامکت اف-۱۴ نیروی هوایی ایران یک سال قبل از اینکه نیروی هوایی ایالات متحده بتواند این دستاورد را در سواحل لیبی در سال ۱۹۸۱ به دست آورد، کسب شد.
🔹در بخش دیگر به تداوم خدمت این پرنده در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره شده و آمده است، در طول سالها، تامکت ستون اصلی نیروی هوایی ایران باقی مانده است. علیرغم ویژگیهای قدیمی این هواپیما، ایران ناوگان تامکتهای خود را برای چندین دهه در خدمت نگه داشته است. حتی برخی گزارشها حاکی از آن است که تکنسینهای ایرانی حدود ۳۰۰ اصلاح جداگانه در این جنگنده ایجاد کرده اند.
🔹علیرغم تواناییهای تا حدی قدیمی جنگنده اف-۱۴، خلبانان ایرانی این جنگنده را به خوبی میشناسند و بدنه این جنگنده با گذشت سالها مطابق نمونه اولیه خود باقی مانده است. بعلاوه، ایران امتیاز نخستین شکار هوا به هوای این جنگنده را برای خود محفوظ نگه داشته است.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی
⬇️⬇️⬇️
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
گزارش رسانههای آمریکایی؛ آمار موفق خلبانان ایران با جنگندههای «تامکت»
┈┈┈••┈┈┈3️⃣ ┈┈┈••┈┈┈
🔻عملکرد قابل قبول تامکت در نبردهای هوایی
🔹پیشتر نیز این وبگاه در مطلبی به قلم «کریستین دی اور» افسر سابق نیروی هوایی آمریکا نوشته بود، جنگنده اف-۱۴ تامکت اگرچه به اندازه جنگنده «اف- ۱۵ایگل» در نبردهای هوایی رو در رو (داگ فایت) آمار خیره کنندهای ندارد، اما تامکت دارای سابقه عملکرد رزمی بسیار قابل احترامی در نبردهای هوا به هوا است.
🔹بزرگترین طنز آمار تامکت این است که اکثر امتیازات آن نه توسط خلبانان آمریکایی و نه حتی خلبانان متحدان ایالات متحده، بلکه توسط خلبانان ایران، کشور دشمن با آمریکا کسب شده است.
🔹این وبگاه نوشت: «هیچ یک از خلبانان آمریکایی تامکت به وضعیت «تکخال» (پنج یا بیشتر پیروزی هوایی) نرسیدند، اما دستکم یک خلبان نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران به این وضعیت دست یافت. سرهنگ «مصطفی روستایی»، خلبان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در جریان جنگ ایران و عراق پنج برتری هوایی برابر جنگندههای عراقی ثبت کرد. در مجموع، خلبانان ایرانی تامکت ۱۳۰ پیروزی مقابل تنها چهار شکست داشتند.»
🔹در مورد آن معدود خلبانان خوش شانس عراقی که موفق به از بین بردن یک تامکت شدند، شواهد ناچیز نشان میدهد که دو مورد آن توسط «میگ-۲۳ فلانکر» و مورد دیگر توسط جنگنده «میراژ» انجام شد.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی
⬇️⬇️⬇️
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
گزارش رسانههای آمریکایی؛ آمار موفق خلبانان ایران با جنگندههای «تامکت»
┈┈┈••┈┈┈4️⃣ ┈┈┈••┈┈┈
🔻شکار ۳ میگ عراق با یک موشک فینکس
🔹این وبگاه آمریکایی در حالی این گزارش را منتشر کرده که حد نصاب دورترین شکار هوایی توسط تامکت نیز متعلق به خلبانان جمهوری اسلامی ایران است. طی جنگ تحمیلی، یکی از خلبانان تامکت ایران موفق به شکار یک فروند میراژ عراقی از فاصله ۱۵۰ کیلومتری میشود. آمار رسمی عملکرد این جنگنده در دوران دفاع مقدس شکار دهها جنگنده و هواپیمای عراقی و از دست دادن تنها ۸ فروند تامکت بوده است. یکی از جالبترین پیروزیها شکار سه فروند جنگنده «میگ» عراق با شلک یک تیر موشک «فینکس» از جنگنده تامکت بود.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی
⬇️⬇️⬇️
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
گزارش رسانههای آمریکایی؛ آمار موفق خلبانان ایران با جنگندههای «تامکت»
┈┈┈••┈┈┈5️⃣ ┈┈┈••┈┈┈
🔻دستاوردهای مهندسان بخش باز آماد ایران
🔹چندی قبل نیز نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» نوشت، تا پایان جنگ با رژیم بعث، این جنگنده تنها ۸ شکست در کارنامه خود ثبت کرد.
در سال ۱۹۸۸، تعداد هواپیماهای عملیاتی از این نوع به حدود ۳۰ فروند کاهش یافت.
امروزه تخمین زده میشود که این تعداد به ۴۰ فروند افزایش یافته است، اگرچه از نظر میزان آمادگی متفاوت هستند.
🔹نشنال اینترست با اشاره به موفقیت مهندسان بخش بازآماد ایران نوشت ، علیرغم محدودیتهایی که برای جنگندههای اف-۱۴ اعمال شده بود، مهندسان ایرانی نیز اقدامهایی در تامکت انجام دادهند، از جمله اضافه کردن محفظه بمب برای تبدیل آنها از جنگندههای برتری هوایی به جنگندههایی با قابلیت تهاجم به اهداف زمینی
┈┈┈┈┈┈┈•• ✳️پایان گزارش ویژه✳️••┈┈┈┈┈┈┈
◀️برای جستجو و مطالعه دیگر گزارش ها، به ابتدای این گزارش بروید و بر روی هشتک ابی رنگ ان کلیک کنید
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
🔻امیر سرتیپ دوم صمد آقامحمدی رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش اظهار داشت: در رزمایشات آتی نیروی پدافند هوایی ارتش سامانه های پدافندی قبلی ارتقا و سامانههای جدید میانبرد و دوربرد بعد از تست عملیاتی به سازمان رزم این نیرو ملحق میشود.
🔹وی افزود: سامانه های شبیه ساز کاملا بومی که توسط متخصصین فنی و تلاشگر داخلی ساخته شده و نیز جزو الزامات آموزشی هم است، روند روبه رشد و مطلوبی را در بکارگیری سامانه های راداری و موشکی بوجود آورده است.
🔹امیر سرتیپ آقامحمدی با بیان اینکه پهپاد یکی از مولفه های قدرت نوین در دنیای امروز است، خاطرنشان کرد: رزمایش پهپادی اخیر ارتش کشورمان با ماموریت های مختلف تجسس، کشف، شناسایی، رهگیری، درگیری، انهدام و ...اخطاری جدی و قاطع برای بیگانگانی است که فکر تجاوز و نفوذ به خاک ایران را دارند.
🔹رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش در پایان تصریح کرد: هم افزایی، تعامل، تبادل اطلاعات و نیز همکاری شگرفی بین سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش و سایر سازمان های نظامی، مراکز علمی- دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان برقرار است که موجب روند روبه جلو و پیشرفت فزاینده ای در مجموعه نیروی پدافند هوایی ارتش شده است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ماجرای بمب های هسته ای اوکراین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔻تا سال ۱۹۹۱، اوکراین بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود و سلاحهای هستهای شوروی را در قلمرو خود داشت. در ۱ دسامبر سال ۱۹۹۱، اوکراین که دومین جمهوری قدرتمند اتحاد جماهیر شوروی بود با اکثریت قاطع رای به استقلال داد.
🔻پس از انحلال اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین حدود یک سوم زرادخانه هستهای شوروی (که در آن زمان سومین زرادخانه بزرگ جهان بهشمار میآمد) و همچنین ابزارهای قابل توجهی برای طراحی و تولید آن را در اختیار داشت.
🔻بهطور کلی حدود یک هزار و ۷۰۰ کلاهک در خاک اوکراین باقی مانده بود که شامل ۱۳۰ موشک بالستیک قارهپیمای یوآر-۱۰۰ اِن با ۶ کلاهک، ۴۶ موشک آر تی-۲۳ مولودت با ۱۰ کلاهک و همچنین ۳۳ بمب افکن سنگین میشد.
🔻به طور رسمی، این سلاحها توسط کشورهای مشترکالمنافع کنترل میشدند. در سال ۱۹۹۴ اوکراین موافقت کرد که این تسلیحات را نابود کند و به معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای(ان پی تی) بپیوندد.
🔻"نیویورک تایمز" در این خصوص نوشت: پس از آنکه اوکراین به ان پی تی پیوست، سلاحهای اتمی را در ازای تضمینهای امنیتی از سوی روسیه، آمریکا و سایر کشورها برای امحا به روسیه تحویل داد.
🔻حذف این زرادخانه، اغلب به عنوان یک دستاورد بزرگ در کنترل تسلیحات هستهای مورد ستایش قرار میگیرد. دیپلماتها و فعالان صلح، اوکراین را به عنوان یک "شهروند نمونه" در دنیای کشورهای دارای سلاح هستهای، معرفی میکنند.
🔻اما خلع سلاح اوکراین با تنشهایی میان دولت و قوای نظامی این کشور همراه بود. در آن زمان کارشناسان اوکراینی خلع سلاح سریع اتمی اوکراین را زیر سوال بردند. برخی استدلال میکردند که سلاحهای مرگبار تنها ابزار قابل اعتماد برای جلوگیری از تهاجم روسیه به اوکراین است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
قدرتی که میتواند سلاح بسازد، باید بتواند سلاحی که آن را خنثی کند را هم طراحی کرده و بسازد. شاید شما یک سلاحی را خریداری کنید اما همیشه سازنده یک گام از شما جلوتر است. در حالی که کشور ما در حوزه ساخت پهپاد و انواع سامانههای تصویری قدرت قابل توجهی شده، باید بتواند علیه سنسورهای تصویری هم دست به اقدام بزند. به همین دلیل، سامانه سلاح لیزری ظهیر طراحی و ساخته شده تا بتواند بر روی سنسورهای تصویری (دوربینها) پهپادها و بالگردها اخلال ایجاد کند. داشتن چنین سامانهای در صحنه نبرد، قدرت بقاپذیری نیروهای خودی را چند برابر خواهد کرد و نشان میدهد نیازسنجی توسط نیروهای عملکننده در سپاه و ارتش به خوبی صورت گرفته است. امید میرود این سامانهها به صورت انبوده تولید شده و در اختیار یگانهای عملکننده در سطح کشور قرار بگیرند. بدون شک چنین سامانههای به سادگی قابلیت صادرات نخواهند داشت و از جمله داشتههای راهبردی در هر کشوری محسوب میشوند.
اخبار سوربه
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
رونمایی از سامانه دفاع نقطهای شهید سلیمانی
🔹سامانه شهید سلیمانی یک سامانه پدافندی برای گشف و انهدام اهداف ارتافع پست است که از دو موشک با جستجوگر حرارتی در طرفین و یک توپ گلتلینک ایرانی در وسط تشکیل شده است.
🔹این سمانه در حقیقت یک سامانه دفاع نقطه ای است که برای دفاع هوایی از شناورها طراحی شده است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil