آیت الله حائری شیرازی:
🔸معتکفین را با برنامههای متنوع، مشغول نکنید!!
بعضی از کسانی که در این اعتکافها بودند، سال گذشته و امسال را مقایسه می کردند. میگفتند که سال قبل برایمان از اول برنامه گذاشته بودند!! مرتباً این سخنران میرفت و یک سخنران دیگر میآمد و همین جوری ما را مشغول میکردند با برنامههای مسابقهای و امثال اینها ... امسال که این برنامهها نبود ما توانستیم انسی با خدا بگیریم، توانستیم یک ختم قرآن بخوانیم.
ببینید! همین اعتکاف را هم که برای انس با خداست، با سرگرمیها و مشغولیتها از روح می اندازیم. اما وقتی اینها را کنار میزنیم و میگذاریم اینها در حال خودشان بروند، خودشان با خدای خودشان راز و نیاز کنند، آن وقت، مزۀ اعتکاف را می فهمند.
معراج
هدایت شده از ادبی
رسول اللّه صلي الله عليه و آله : ألا كُلُّكُم راعٍ و كُلُّكُم مَسؤولٌ عَن رَعِيَّتِه ؛ فَالأَميرُ الَّذي عَلَى النّاسِ راعٍ و هُوَ مَسؤولٌ عَن رَعِيَّتِهِ ، وَالرَّجُلُ راعٍ عَلى أَهلِ بَيتِهِ و هُوَ مَسؤولٌ عَنهُم ، وَ المرأةُ راعِيةٌ عَلى بَيتِ بَعلِها و وُلدِهِ و هِيَ مَسؤولَةٌ عَنهُم ، وَ العَبدُ راعٍ عَلى مالِ سَيِّدِهِ و هُو مَسؤولٌ عَنهُ ، ألا فَكُلُّكُم راعٍ و كُلُّكُم مَسؤولٌ عَن رَعِيَّتِهِ . حديث
پيامبر خدا صلي الله عليه و آله : بدانيد كه همه شما مسئوليد و همه شما نسبت به زيردستانش بازخواست مى شويد . فرمان رواى مردم ، مسئول مردم است و نسبت به زيردستانش بازخواست مى شود . مرد ، سرپرست خانواده است و نسبت به آنان ، بازخواست مى شود .
زن ، مسئول خانه شوهر و فرزندان اوست و در برابر آنان ، بازخواست مى شود . برده ، مسئول مال مالك خود است و در برابر آن ، مسئول است . پس بدانيد كه همه شما مسئوليد و همه تان در برابر زيردستان خود ، بازخواست مى شويد .
هر کسی میخواهد
دانش آدم،
فهم نوح،
حلم ابراهیم،
زهد یحیی بن زکریا
و توانمندیِ موسی را ببیند؛
باید به #علیبنابیطالبعلیهالسلام
نگاه کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی//
بابی انت و امّی//
گوییا هیچ نه همّی به دلم بوده، نه غمّی//
بابی انت و امّی//
"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍃امام سجاد عليه السلام
◼️إنَّ عَمَّتي زَينَبَ مَعَ تِلكَ المَصائبَ و المِحَنِ النّازِلَةِ بِها في طَرِيقِنا إلَى الشّامِ ما تَرَكَتْ [تَهَجُّدَها] لِلَيلَةٍ
◾️عمّه ام ، زينب ، با وجود همه مصيبت ها و رنج هايى كه در مسيرمان به سوى شام به او روى آورد ،
🔹 حتّى يك شب اقامه نماز شب را فرو نگذاشت .
📚 وفيات الأئمه (ع) ، ص 441
🏴✨ رحلت جانسوز ام المصائب، عقیله بنی هاشم، زینب کبری(س) بر همه پیروان آن حضرت تسلیت باد✨🏴
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥به دختر پسرها یه قرارداد میلیاردی پیشنهاد دادیم 💰💰
همشون از تعجب شاخ درآوردهبودن!
معراج
خانم مسن چینی تمام ثروتش که معادل ۲.۸ میلیون دلار بوده رو وقف حیوونای خونگی خودش کرده. ایشون سه تا فرزند هم داره ولی چون اونا بهش خیلی سر نمیزدن تصمیم گرفته پولش رو بده به حیوونای خونگیش! برای اینکه از لحاظ قانونی هم اوکی باشه کل پول رو منتقل کرده به یه کلینیک دامپزشکی تا اونا خرج حیووناش کنن!
🔴نتیجه زندگی بدون دین ...یه عده میلیون ها دلار پول رو هزینه حیوانات میکنند...یه عده هم مثل مردم مظلوم فلسطین از حق حیات خود در سرزمین خودشون با بدترین شیوه جنایت درعالم محروم میشند...🔴
🔴 چرا جمعه را جمعه نامیدند؟
🔵 مردی از محضر امام باقر علیه السلام این سوال را پرسید: حضرت فرمودند:
🟢 خداوند متعال ، در روز جمعه ٬ مخلوقاتش را جمع نمود برای میثاق گرفتن بر ولایت پیامبر (صلوات الله علیه و آله و سلم ) و وصی او امام امیرالمؤمنین علی علیه السلام .
پس این روز را جمعه نامیدند زیرا کل خلق ، در آن جمع شدند.
📚 الکافی ج ۳ ص ۴۱۵
🌸
💠🇮🇷🌍 معراج
➡️
▪️امام کاظم (علیه السلام) فرمودند:
«مَنْ کَفَّ نَفْسَهُ عَنْ أَعْراضِ النّاسِ أَقالَهُ اللّهُ عَثْرَتَهُ یوْمَ الْقِیامَةِ وَ مَنْ کَفَّ غَضَبَهُ عَنِ النّاسِ کَفَّ اللّهُ عَنْهُ غَضَبَهُ یوْمَ الْقِیامَةِ».
امام کاظم (علیه السلام) فرمودند:
هر که خود را از ریختن آبروی مردم نگه دارد، خدا در روز قیامت از لغزشش می گذرد و هر که خشم خود را از مردم باز دارد، خداوند در روز قیامت خشمش را از او باز دارد.
🆔
یکی از اهداف بعثت طبق این نقل👇
در روایت دارد كسى از پيامبر اكرم صلّى اللّه عليه و آله پرسيد:
هدف از رسالت تو چيست؟
حضرت صلّى اللّه عليه و آله فرمود:
هدف از رسالت من بندگى خداى يكتا، شكستن بتها و پيوند ميان ارحام است.
سائل در ادامه مىگويد: چه نيكوست آنچه براى آن مبعوث شدهايد.
بِمَا ذَا أَرْسَلَكَ قَالَ بِأَنْ يُعْبَدَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ وَ يُكْسَرَ اَلْأَصْنَامُ وَ يُوصَلَ اَلْأَرْحَامُ قُلْتُ نِعْمَ مَا أَرْسَلَكَ بِهِ.
بحار الانوار ج ۳۸ ص ۲۶۳