رهبر انقلاب پایان دولت روحانی :
در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد.
رهبر انقلاب پایان دولت رئیسی :
خود آقای رئیسی عزیز [مانند امیرکبیر] سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی انجام داد، و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءالله ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.
@mersad598
👆کارنامه عبدالناصر همتی وزیر فعلی اقتصاد
برای ثبت در تاریخ بماند ...
این بماند که با چه رزومه ای وزیر شد ...
@mersad598
⭕️پزشکیان: دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد
1/مسعود رجوی(دانشگاه تهران)منافق
2/مسعود کشمیری(دانشگاه تهران)منافق
3/ مریم رجوی(دانشگاه صنعتی شریف)منافق
4/محمدرضاکلاهی(دانشگاه علم و صنعت)منافق
5/عباس زریبافان(دانشگاه صنعتی شریف)منافق
6/موسی خیابانی(دانشگاه تهران)منافق،
مابقی باشما
@mersad598
💢 بنزین، اولین عملیات فریب روی ذهن پزشکیان
🚨نفع پالایشگاه ها در کاهش تولید بنزین است!!
خواندن این متن بر پزشکیان و همه ایرانیان واجب است تا بدانند در نفت ایران چه میگذرد!
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود اینست که در مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است!!
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مدارک موجود، خدمت رئیس جمهور محترم عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیفِ فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب، ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد
اینکه به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است.یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصدِ فوب) وبنزینِ باکیفیتتر با قیمت فوب تحویل میگیرد یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاهها است. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی رابه قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمترو فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها،مانند دوره پیش از۱۳۸۶بود شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم
دقت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است
راهکارروشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود ثانیا، اَنفال [معادن ]متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاههاو پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و.. صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند،نه اینکه مالک اَنفال فرآوری شده شوند
لطفا دقیق بخونید تا به عمق ماجرا پی ببرید!حتی شده دو بار بخونید!
فوب یعنی قیمت جهانی نفت روی کشتی که پایین ترین قیمت بدون هزینه حمل و بیمه و..محسوب میشود.
@mersad598
اشغال پست برای این دست افراد حرام شرعی است
«اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آن گونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است. آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است و الزام به تبعیّت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسؤول عقیده ای غیر از این دارد، می تواند شهروند جمهوری اسلامی باشد - مانعی ندارد - اما نمی¬تواند مسئول باشد؛ به خصوص در مسئولیت های بالا» (رهبر انقلاب، 08/ 08/ 1380.)
«رئیس جمهور و یکایک اعضای تصمیمگیر در این نظام، مسئولند. اعتبار آن¬ها عبارت از این است که به وظیفه خود در مقابل خدا، مردم و قانون اساسی عمل کنند. در نظام اسلامی، اعتبار همه مسئولان به این است که خود را کمربسته دین خدا و مجری قوانین و متعهّد به قانون اساسی بدانند. مردم این را می¬خواهند و انتخاب کردهاند. اگر کسی قدم را کج بگذارد و از این راه منحرف شود - چه رهبری باشد، چه رئیس جمهور باشد و چه دیگر مسئولان - قبل از آنکه ساز و کار اجرایی برای کنار گذاشتن آن ها به کار بیفتد؛ چون فاقد شرط
می¬شوند، خودشان منعزل و کناررفتهاند» (رهبر انقلاب11/ 05/ 1380
@mersad598
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌هشدار
دست از تخریب پلیس بردارید!
🔹پلیس چه گناهی کرده که هم باید در مواجهه با اشرار و سارقین و تروریست ها شهید بدهد و هم در رسانه ها توسط سیاستمداران تخریب و تحقیر شوند؟
🔹وقتی رئیس جمهورکشور به پلیس عناوینی چون تخریبگر و عامل تاریکی و... میدهدچه انتظاری است که درکف جامعه اراذل واوباش اجیر شده ازپلیس خوفی داشته باشند؟!
🔹امام خامنه ای بارهانسبت به خطرتخریب پلیس و هدف قرار گرفتن اقتدار پلیس به مسئولان و آحاد جامعه هشدار داده اند.
آقای #پزشکیان!
🔹سخن امام خامنه ای درمورد وزرایتان اگر درحدمشورت بود،آنچه در مورد حفاظت از جایگاه نیروهای انتظامی و حفاظت از حیا و عفت عمومی خطاب به مسئولان گفته انددستور است نه یک مشورت.
🔹به تعبیر امام خامنه ای، نیروی انتظامی یکی از ارکان امنیت کشور است؛ آقای پزشکیان شما رئیس شورای عالی امنیت ملی هستید لطفا متوجه اهمیت سخنان و مواضعان باشید و با امنیت کشور بازی نکنید.
🔹 مسئله #حجاب وعفت عمومی یکی ازمسائل مهم فرهنگی است.طبیعتاً بخشی از مسائل نیزنیازبه ورود ونظم بخشی انتظامی دارد که پلیس در آن ایفای نقش میکند.
انتظار میره بیش از این مراقب مشاورنماهای اطراف خودباشید.
@mersad598
فراموشی همتی!
کمی به عقب برگردیم و بنگریم دولت آقای روحانی در سال۹۲ شاخصهای اقتصادی را در چه وضعیتی تحویل گرفت و در چه شرایطی کار را به دولت بعدی در سال ۱۴۰۰ سپرد. اینکه آقای همتی از تورم ۴۰ درصدی و اوضاع نامساعد بورس در سال ۱۴۰۳ انتقاد کند، حرفی نیست؛ اما سخن اصلی آن است که در سال ۱۴۰۰ که او رئیس کل بانک مرکزی بود، چرا نمیگوید دولت را با تورم ۶۰ درصدی تحویل داده است. و حالا که دولت شهید مظلوم رئیسی با تلاش و اهتمام، ظرف سه سال تورم را از عدد بالای ۶۰ درصد به زیر ۴۰ درصد رسانده است، این در جای خود یک موفقیت و نشانه راه درستی است که پیموده شده است. هر چند تا نقطه مطلوب هنوز فاصله وجود دارد.
در کشور ۵ بازار اصلی وجود دارد که معیشت و زندگی خانوادهها با آنها پیوند خورده است: بازار مسکن، بازار سرمایه، بازار خودرو، بازار ارز و بازار طلا؛ حالا به اجمال نگاه کنیم دستاورد آقای همتی و همکارانش در سال ۱۴۰۰ چه بوده که حالا چشمش را بر روی واقعیتها بسته و راه بیانصافی در پیش گرفته است.
بازار مسکن: در سال ۹۲ مسکن مهر در سطح بالایی تقاضاهای کشور را پاسخ داده بود و جوانان بسیاری را صاحب خانه ساخته بود؛ اما در پایان سال۱۴۰۰ حدود ۴ میلیون واحد مسکونی کاهش پیدا کرد و این ناترازی به دولت بعد منتقل شد. وزیر مسکن آن دوره نیز گفته بود افتخار میکنم که مسکن مهر را افتتاح نکردم!
بازار سرمایه: مردم با دعوت و تشویق دولت وقت، دار و ندار خود را در بازار بورس گذاشتند اما پس از مدتی دارایی آنها در جلوی چشم هایشان آب شد. در نتیجه دولت بعد یک بازار بورس ورشکسته را تحویل گرفت.
بازار خودرو: در سال ۹۲ بازار خودروی کشور با همه مشکلاتش ۷۳۷هزار دستگاه خودرو در سال را تولید میکرد و عرضه از تقاضا فاصله بسیار زیادی گرفته بود. اما در سال ۱۳۹۹ تولید ضربه مهلکی خورد و قیمتهای خودرو نیز به چند برابر افزایش پیدا کرد.
بازار ارز: در پایان دولت احمدینژاد قیمت ارز ۳۶۰۰ تومان بود؛ اما در پایان دولت روحانی ۷/۵برابر شد و قیمت دلار با روند افزایشی به عدد ۲۶۵۰۰ رسید.
بازار طلا: در سال۹۷ و ۹۸ دولت وقت برای پاسخ به تقاضای طلا در جامعه ۶۰ تن طلای کشور را تبدیل به فرآورده کرد و قیمت طلا را از گرم ۱۱۹۰۰۰تومان در سال ۹۲ به بیش از یک میلیون تومان در ابتدای سال ۱۴۰۰ رساند.
هم اکنون دقیقا همان افراد با همان خصلتهای فردی و جناحی به میدان سیاست بازگشتهاند. احتمالا روی فراموشی مردم نیز حساب ویژه باز کردهاند. این افراد و گروههای سیاسی ۵ بازار اصلی را با شرایط نسبتا نرمال و استاندار در سال ۹۲ تحویل گرفتند اما پس از ۸ سال در شرایط بحرانی اقتصاد کشور را به دولت پس از خود تحویل دادند. لذا ضروری است در تحلیل شرایط امروز باید به فرآيندي که پشت سر گذاشته شده نگاه کرد و نه صرفا به نقطهای که در آن قرار گرفتهایم. نقطه کنونی به هیچ وجه مطلوب و در شأن مردم ایران نیست؛ اما مهم این است که از تجربیات تلخ و شیرین گذشته عبرت گرفته شود و راههای درست برای ادامه راه برگزيده شود.
@mersad598
🌹رو به شش گوشه ترین قبله ی عالم هر روز
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
سلام به ارباب بی کفن به نیابت از همه ی شهدا به ویژه شهدای اخیر مدافع امنیت و شهدای مدافع حرم
شهیدمدافع حرم #سید_مصطفی_موسوی
#شادی_روح_شهدا_صلوات
@mersad598
🔴واکنش سفیر ایران در لبنان به شایعه گریختن به اسرائیل
🔹امانی با اعلام حضور در یکمراسم ختم در روز گذشته در پاسخ به سوال یک کاربر درباره شایعه فرارش به اسرائیل نوشت: این شایعات توسط شبکه های جنگ روانی اسرائیلی و از ترس پاسخ ایران ساخته شده و ارزش پاسخگویی ندارد.
@mersad598
🔺علی هاشمی کرخه کور را به کرخه نور تبدیل کرد
🔺همه چیز برای یک عملیات آماده بود. در جلسه شورای سپاه حمیدیه در پناه خاکریز فرماندهان اعلام آمادگی کردند. علی هاشمی با طمأنینه درحالیکه تسبیح زردرنگی در دست داشت از همه تشکر کرد و گفت: «یک هاتف درونی به من میگویند باید چند روزی عملیات را به عقب بیاندازیم.»
🔺 در پناه خاکریز با به او نگاه میکردند. درحالیکه میدانستند او روحیه عملیاتی دارد. در ادامه گفت: «کسی به من میگوید یک اتفاقی قرار است بیفتد. و باید بعد از آن عملیات کنیم. نمیدانم آن اتفاق چیست ولی من خیلی نگران هستم.»
🔺چند روز بعد رجایی و باهنر توسط منافقین به شهادت رسیدند. و همه از این پیش گویی علی هاشمی متعجب شدند. عراقیها در خط هلهله میکردند و تیر هوایی می زدند. لندگوی هایشان تا صبح نوار ترانه پخش میکرد. نیروها شبهای سختی را گذراندند. مردم ایران هم در شرایط سختی به سر میبردند.
🔺شب عملیات علی هاشمی سخنرانی غرایی کرد: «عزیزان من! امروز امام ما در سوگ رجایی و باهنر نشسته است. دشمن برای شهادت آنها شادی میکردند و کل(هلهله) میزدند. از شما میخواهم خشم انقلابی خود را نسبتبه دشمن نشان دهید. و سینههای آنها را نشانه بگیرد و این غضب های الهی را به ماشه های تفنگ تان وارد کنید. و به آنها درسی فراموش ناشدنی بدهید. و انتقام رجایی و باهنر را بگیرید.»
🔺در این عملیات رودخانه کرخهکور را آزاد و اسم آن را به کرخهنور تبدیل کرد.
#سردار_شهید_علی_هاشمی #تبدیل_کرخهکور_به_کرخهنور
#عملیات_شهید_رجاییوباهنر
@mersad598
❣ فرمانده جوانی که پای درس رهبر انقلاب بزرگ شده بود
✏️ رهبر انقلاب: من شهید محمود کاوه را از بچگىاش مىشناختم. پدر اين شهيد جزو اصحاب و ملازمين هميشگى مسجد امام حسن بود - كه بنده آنجا نماز مىخواندم و سخنرانى مىكردم - دست اين بچه را هم مىگرفت با خودش مىآورد، و من مىدانستم همين يك پسر را دارد، گاهى حرفهاى تندى هم مىزد كه در دوران اختناق آنجور حرفى كسى نمىزد.
✏️ اين بچه آنجور توى اين محيط خانوادگى پرشور و پرهيجان تربيت شد و خوراك فكرى او از دوران نوجوانيش عبارت بود از مطالب مسجد امام حسن. كه از نوارها و آثار آن مسجد [مىشد فهميد ]كه چه نوع مطالبى بود. در يك چنين محيط فكرى اين جوان تربيت شد، و جزو عناصر كمنظيرى بود كه من او را در صدد خودسازى يافتم؛ هم خودسازى معنوى و اخلاقى و تقوايى، هم خودسازى رزمى.
✏️ در يكى از عمليات اخير دستش مجروح شده بود تهران آمد سراغ من؛ من ديدم دستش متورم است.
بنده نسبت به اين كسانى كه دستهايشان آسيب ديده يك حساسيتى دارم، فورى مىپرسم دستت درد مىكند. پرسيدم دستت درد مىكند گفت كه نه. بعد من اطلاع پيدا كردم، برادرهاى مشهدىاى كه آنجا هستند، گفتند دستش شديد درد مىكند، اين همه درد را كتمان مىكرد و نمىگفت - كه اين مستحب است، كه انسان حتىالمقدور درد را كتمان كند و به ديگران نگويد - يك چنين حالت خودسازى ايشان داشت.
✏️ یک فرماندهى بسيار خوب بود، از لحاظ ادارهى واحد خودش در تيپ ویژه شهدا. این تیپ یک واحد خوب بود جزو واحدهاى كارآمد ما محسوب مىشد.
خود او هم در عمليات گوناگونى شركت داشت، و كارآزمودهى ميدان جنگ شده بود؛ از لحاظ نظم ادارهى واحد، مديريت قوى، دوستى و رفاقت با عناصر لشگر و از لحاظ معنوى، اخلاق، ادب، تربيت توجه و ذكر یک انسان جوان اما برجسته بود.
✏️ اين هم يكى از خصوصيات دوران ماست، كه برجستگان هميشه از پيرها نيستند، آدم جوانها و بچهها را مىبيند كه جزو چهرههاى برجسته مىشوند. رهبان الليل و اسدالنهار غالبا توى همين بچههايند، توى همين جوانهايند. ۶۶/۵/۲۷
🗓 ۱۱شهریور، سالگرد شهادت شهید محمود کاوه فرمانده لشکر۵۵ ویژه شهدا
@mersad598
❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میزبانی خادمان امام رضا(ع) از زائران پیاده
@mersad598
فاطمه مهاجرانی ( سخنگوی دولت) در توییتر اعلام کرده « صدای بی صدایان خواهم بود و به مردم قول میدهم زبان گویای آنها خواهم بود و ناخوشایندی جامعه را بدون لکنت بر زبان میآورم!»
خانوم سخنگو!
جهت اطلاع شما سخنگوی رسمی « دولت جمهوری اسلامی ایران » هستید! یکم به حکم صادره توجه کنید! نقش سخنگو مشخص است؛ مواضع رسمی دولت و رئیس جمهور و کابینه را بدون تفسیر و تحلیل و تحریف بیان کردن!
👈شما نه فعال محیط زیست هستید و نه فعال حقوق زنان! نقش خودتون رو با مریم رجوی و مسیح علینژاد و نازنین بنیادی و آذر منصوری هم اشتباه نگیرید!
شما بلندگو و خلاصه گوی مواضع دولت هستید! تریبون نفوذی دولت هم برای حاشیه سازی علیه نظام و دولت جهت بهره برداری معاندین نیستید!
از کارمندان درجه چهارم نهاد ریاست جمهوری وظایف خودتون رو پرس و جو کنید.
@mersad598
📰 روزنامه اطلاعات خواستار آزادسازی قیمت بنزین شد
🗞روزنامه اطلاعات از روزنامههای حامی دولت پزشکیان در مطلبی خواستار آزادسازی قیمت بنزین شد
🗞این روزنامه نوشته است: در حالی که قیمت بنزین در ایران به طور قابل توجهی کمتر از قیمت جهانی است، این موضوع نمیتواند بدون بررسی زمینههای اقتصادی و اجتماعی تحلیل شود.
🗞بر اساس گزارشهای سال ۲۰۲۴ از بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، میانگین قیمت بنزین در کشورهای توسعهیافته به طور متوسط ۱.۵ دلار در هر لیتر است، در حالی که در ایران این قیمت به حدود ۰.۳ دلار میرسد.
🗞این اختلاف عظیم نشاندهنده تفاوتهای جدی در سیاستهای اقتصادی و مدلهای حمایتی است که به قیمت بنزین در ایران افزوده شده است.
📌به نظر میرسد انتشار اینگونه مطالب درباره ضرورت آزاد کردن قیمت بنزین در رسانههای حامی دولت پزشکیان، خصوصا روزنامه اطلاعات که عباس صالحی وزیر ارشاد مدیریت آن را بر عهده دارد، اقدامی هدفمند برای آمادهسازی افکار عمومی در زمینه تصمیم دولت چهاردهم برای گران کردن بنزین است.
@mersad598
#یک_دنیا_معنا
⚫️ در عجبم...‼️
الإمامُ الحسنُ عليه السلام :
🌱 عجَبٌ لِمَن يَتَفَكَّرُ في مَأكولِهِ كَيفَ لا يَتَفَكَّرُ في مَعقولِهِ ، فيُجَنِّبَ بَطنَهُ ما يُؤذيهِ ، و يُودِعَ صَدرَهُ ما يُردِيهِ ! .
◾️در شگفتم از كسى كه درباره خوراك جسم خود مى انديشد چگونه درباره خوراك فكر خود نمى انديشد؟ شكمش را از آنچه زيانبار است پرهيز مى دهد، اما در سينه خود چيزهايى مى سپارد كه مايه نابوديش مى شود.
🏴 شهادت کریم اهلبیت تسلیت 🏴
@mersad598
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙄☝️معنی وفاق ملی به روایت تصویر
⚠️ اینجا پاریس نیست، اینجا کاخ سعد آباد تهران است!
⛔️ یه بار جرئت کنید گشت ارشاد رو بیارید اینجا 🤷♂️
حجاب که هیچ پَــــــــر! سرود ملـــــــی شون هم عوض کردن! اونم کجا تو کاخ سعد آباد! اگه رژیم چنج شده و چاهزاده برگشته به ما هم بگید؟ والا... 😐
@mersad598
⭕️ خطر جوانمرگی وفاق ملی جدی است
روزنامه فرهیختگان نوشت:
🔹دولت پزشکیان از فقر شدید گفتمانی ساختارمند و قابل پیگیری رنج میبرد. گفتمانی که راهحل دولت در برخورد با چالشها را توضیح دهد و راهی برای آینده دولت نشان دهد. وفاق ملی حداکثر یک شعار سیاسی است که در بالاترین حد، توضیحدهنده نگاه رئیسجمهور به سیاست داخلی است.
🔹وفاق ملی در سیاست داخلی هم بیش از حد شعاری است. شعارها اگر راهی به قواعد عملی حکمرانی نداشته باشند، نهتنها کمکدهنده نیستند که مانع اجرا هم میشوند.
🔹اساسا استفاده از یک شعار کلی بدون تعریف دقیق آن هرچند زیبا و خوشآهنگ، خطر نابودی آن را به دنبال دارد مثل شعار وفاق ملی. آیا معنای وفاق، سکوت همه ارکان حکومت و قدرت در برابر تصمیمات دولت است.
🔹دولت و شخص جناب پزشکیان بدانند رفتار بازاری با شعار وفاق ملی و پایین آوردن آن در حد «نمایش ویترینی» پایان زودهنگام این شعار است.
@mersad598
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اگر ولایت فقیه را نتوانیم دفاع کنیم،فردا به درد امام زمان هم نخواهیم خورد!
@mersad598
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حالا که رهبر معظم انقلاب علی باقریکنی رو به عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی منصوب کردند، یادی کنیم از این مثال و تشبیه به حقّ ایشان دربارهی برجام🤔😁
چه زیبا تشبیه کردند
@mersad598
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️🔻شوخی جدید طنزپرداز مشهدی با سوژه "غیرنقدی شدن بخشی از وام ازدواج" و دفاع وزیر اقتصاد از وامهای کلان به پرسنل بانکها
@mersad598
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
@mersad598
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴
نماوا ویژه شهادت #پیامبر_اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم)
▪️اسوة حسنة (زمینه)
🎙 میثم مطیعی
@mersad598