شاهزاده تاریکی ، آیتالله مایک کیست؟
بخش اول
به فاصله چند روز بعد از ناآرامیهای بعضی از نقاط کشور در سال 96 برخی از مسئولین نظام جمهوری اسلامی نام عدهای از افراد و سازمانهای مختلف که در آشوبها نقش مهمی داشتند را بیان میکنند و نقشههای آنان را برای مردم بازگو میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور در 14 دیماه در مدرسه دارالشفای قم اولین مقام رسمی کشور بود که صریحاً نام "مایکل دی آندریا" را میآورد و او را یکی از طراحان اصلی پروژه ایجاد ناآرامی در کشور مینامد.
او با اعلام اینکه پروژه «دکترین همگرایی نتیجهبخش» نتیجه همکاری سه ضلع امریکا و صهیونیستها و سعودیها بود که با ایجاد پویشهای مردمی به دنبال آشوب و در نهایت سقوط نظام بودند افزود طرحی با استفاده از فرصت اعتراض مردم و با استفاده از شعارهای جذاب تحت عنوان «نه به گرانی» ، «نه به پرداخت قبوض» و «پویش مالباختگان و بازنشستگان» در کشور به راه انداخته شده بود که برای اجرای آن طرق مختلفی بحث و تبادل نظر شد و به جای طرح تونسی (از مرکز به شهرهای کوچک) ، طرح لیبیایی (از شهرهای کوچک به مرکز) انتخاب و اجراء شد.
اما مایکل دی آندریا اسمی نبود که ناآشنا باشد ؛ او برای ایرانیان از خردادماه 96رسانهای شده بود.
همان هنگامی که به دستور مستقیم ترامپ و با حکم پمپئو به عنوان رئیس اتاق عملیات جدید برای جاسوسی از ایران منصوب شده بود.
مایکل دی آندریا کیست؟
«مایکل دی آندریا» در سالی نامعلوم در ایالت ویرجینیا به دنیا آمد و سرنوشتش از دو دهه قبل با سیا گره خورده بود.
اگرچه گفته میشود دی آندریا اکنون ششمین دهه از عمر خود را میگذراند ، اما تاریخ تولد و سن او مشخص نیست.
با وجود این آنچه میدانیم این است که وی در سال 1979 به سیا پیوست.
هر چند تا پیش از آوریل 2015 کسی از نام او خبر نداشت.
دی آندریا بین سالهای 1979 تا 2015 صرفاً با نامهای مستعار شناخته میشد.
همکارانش وی را با نامهایی از قبیل: «عهدهدار» ، «شاهزاده تاریکی» ، «آیتالله مایک» و «راجر» شناسایی میکردند.
سایر مردم در جهان نیز از سال 2012 او را با نام «گرگ» شناختند ؛ شخصیتی در فیلم هالیوودی و شناختهشده «30 دقیقه پس از نیمه شب» درباره عملیات ترور اسامه بن لادن که برگرفته از نقش دی آندریا در عملیات ترور بن لادن بود.
غیر از این نامها تا سال 2015 اطلاعات اندکی درباره او در دسترس بوده ، مثلاً اینکه همکارانش درباره او میگفتند:
"به کت و شلوارهای رنگ تیره علاقهمند است ، اخلاق بدی دارد ، به شدت به سیگار معتاد است."
بخش دیگری از زندگی دی آندریا که تعجببرانگیز است ، داستان ازدواج او با یک زن مسلمان به نام «فریده کوریمجی» در کشور جزیرهای «موریس» (تبعیدگاه رضاشاه پهلوی) در آفریقا و مسلمان شدن اوست.
وی مدتی طولانی که در آفریقا برای انجام مأموریت اعزام شده بود ، با کوریمجی که 10 سال از او بزرگتر بود آشنا شده و حتی حاضر شده بود برای ازدواج با او مسلمان شود ؛ اقدامی که احتمال نام مستعار «آیتالله مایک» را برای او به ارمغان آورده است.
البته گفته میشود دلیل ازدواج دی آندریا با کوریمجی لزوماً عشق و عاشقی نبوده بلکه ثروت و تجارت گسترده خانوادگی کوریمجیها در آفریقا در زمینههای متنوعی از جمله ارتباطات ، رسانه ، املاک و مستغلات ، توریسم ، خدمات مالی و انرژی بوده است که میتوانسته پوشش مناسبی را برای عملیاتهای مخفیانه دی آندریا فراهم کند.
ضمن اینکه دی آندریا با گرویدن ظاهری به اسلام (بدون اینکه التزام اعتقادی به اسلام پیدا کند) میتوانسته راحتتر اذهان اطرافیان را از مأموریت واقعیاش در آفریقا منحرف کند.
مقاله:
«بازکاوی نقش آمریکا در ایجاد آشوبهای کور دی ماه 96 بر اساس اطلاعات آشکار»
فصلنامه پانزده خرداد
@mersad598
شاهزاده تاریکی ؛ آیتالله مایک کیست؟
بخش دوم
مایکل دیآندریا ؛ شکنجه در پاکستان و نقش مرموز وی در حادثه یازده سپتامبر
مایکل دی آندریا و نقش او در کشتارهای پهپادی سیا
چنانچه گفته شد اختفای دیآندریا پشت نامهای مستعار در ماه آوریل پایان پذیرفت ، یک ماه بعد از آن که وی نه سال ، سمت خود به عنوان «مدیر مرکز مبارزه با تروریسم» سیا را ترک کرد ، مارک مازتی خبرنگار نیویورکتایمز هویت او را افشا کرد.
اقدامی که با انتقادات شدید وی مواجه شد ، اما نیویورکتایمز از آن پا پس نکشید.
مازتی توضیح داد که دی آندریا چگونه از آغاز برنامه بازداشت و بازجویی سیا به عنوان مدیر عملیاتهای این سازمان در شکنجه افراد بازداشتشده دست داشته و سپس در سمت مدیر مرکز مبارزه با تروریسم نیز طراح و حامی یک تنه برنامه کشتار هدفمند سیا با حملات پهپادی به ویژه در پاکستان و یمن بوده است.
برخلاف انتظار ، تأثیرگذارترین نقش دی آندریا طی حدود 40 سال خدمتش در سیا و آنچه احتمالاً دی آندریا را نزد مقامات آمریکایی و سیا محبوب کرده است رهبری وی در عملیات ترور بنلادن در سال 2011 نبود ، بلکه جلوگیری وی از مختومه شدن برنامه حملات پهپادی سیا در کشورهایی مانند پاکستان بعد از رسوایی بزرگی بود که سال 2015 به وجود آمد.
اولین روزهای سال 2015 یک شهروند آمریکایی و شهروند ایتالیایی که به دست القاعده اسیر شده بودند در یکی از حملات پهپادی سیا کشته شدند.
اعتراف سیا به اینکه از حضور این دو شهروند غربی در محل بمباران اطلاعی نداشته است ، انتقادات از برنامه کشتارهای هدفمند پهپادی آمریکا را به اوج خود رساند و حتی اوباما را مجبور به عذرخواهی رسمی در این باره کرد.
اما نهایتاً دی آندریا بود که در جلسات مخفیانه با اعضای کنگره توانست نمایندگانی از هر دو حزب آمریکا را متقاعد کند تا رأی به ادامه حملات پهپادی در خارج از مرزهای آمریکا بدهند.
دی آندریا ، یکی از عاملان 11 سپتامبر
یکی از بخشهای مهم و رزومه دی آندریا که شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد ، نقش او در شکلگیری حادثه 11 سپتامبر است.
چنانکه جین میر (خبرنگار سرشناس مجله نیویورکر امریکا) در کتاب تأثیرگذار خود جنبه تاریکی ؛ داستان واقعی چگونگی تبدیل «جنگ با تروریسم» به جنگ با ایدهآلهای امریکایی توضیح میدهد ، دی آندریا مأموریت خود درباره ردیابی «نواف الحمزی» یکی از هواپیماربایان عربستانی در حوادث 11 سپتامبر را انجام نداده بود.
هنگامی که الحمزی وارد آمریکا شد ، سیا از این مطلب خبر داشت ، هم زمان ، یکی از مأموران FBI به نام «داگ میلر» و عضو واحد اطلاعاتی تعقیبکننده اسامه بن لادن ، یادداشتی را درباره ارتباط الحمزی با تروریستها نوشت و قصد داشت آن را با FBI در میان بگذارد تا بتوانند این فرد مظنون را ردیابی کنند.
با وجود این ، مقام مافوق میلر یعنی مایکل دی آندریا که آن زمان صرفاً با نام «مایک» و به عنوان یکی از اعضای واحد بن لادن در مرکز مبارزه با تروریسم سیا شناسایی میشد ، به وی دستور داد تا از تسلیم یادداشت خود به FBI خودداری کند.
دی آندریا سه ساعت بعد از آن که میلر بار دیگر درخواست کرد تا یادداشت خود را تحویل مقامات FBI بدهد ، به مقامات مافوق خود در سیا اعلام کرد که یادداشت را به FBI تحویل داده است. به این ترتیب مقامات سیا تصور میکردند که FBI از موضوع یادداشت میلر اطلاع دارد ، در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.
اظهارات یکی از اعضای کمیسیون تحقیقات 11 سپتامبر نشان میدهد که دی آندریا بعدها دریافت هر گونه اطلاعاتی درباره الحمزی را انکار کرده است.
عجیبتر اینکه وی بعد از 11 سپتامبر حتی ترفیع رتبه هم دریافت کرده بود.
مقاله:
«بازکاوی نقش آمریکا در ایجاد آشوبهای کور دی ماه 96 بر اساس اطلاعات آشکار»
فصلنامه پانزده خرداد
@mersad598
شاهزاده تاریکی ؛ آیتالله مایک کیست؟
بخش آخر
نقاط قوت و ضعف دی آندریا
رزومه دی آندریا شامل موفقیتها و شکستهای زیادی است.
علاوه بر گسترش برنامه حملات پهپادی سیا و عملیات ترور بن لادن ، یکی از این موفقیتها ترور «عماد مغنیه» از رهبران برجسته حزبالله لبنان در شهر دمشق سوریه و یکی از بزرگترین شکستهای وی ، اشتباه در شناسایی «همام البلوی» بود.
البلوی پزشک اردنی و جاسوس سه جانبه بود که در سال 2009 هم زمان با نفوذ در سازمان اطلاعات اردن و سیا خود را فردی معرفی کرد که میتواند در القاعده نفوذ کند و اطلاعات ارزشمندی را از «ایمن الظواهری» رهبر کنونی القاعده و جانشین اسامه بن لادن برای اردن و آمریکا جمعآوری کند.
این در حالی بود که البلوی در حقیقت وابسته به گروههای افراطگر بود و توانست از ذوقزدگی افرادی مانند مایکل دی آندریا که تصور میکردند بالأخره میتوانند یک عامل نفوذی در القاعده پیدا کنند سوءاستفاده نمایند.
وی در دسامبر 2009 در حالی که یک کمربند انفجاری پوشیده بود در جلسه معارفهای در یکی از پایگاههای سیا در شهر خوست افغانستان حاضر شد و هنگام دیدار با چندین مأمور سیا خود را منفجر کرد.
این حادثه به کشته شدن هفت افسر سیا منجر شد و دی آندریا به شدت زیر سؤال رفت تا جایی که یکی از دلایل برکناری وی از سمت ریاست مرکز مبارزه با تروریسم سیا را همین حادثه دانستهاند.
چرا دی آندریا برای رهبری عملیاتهای ضد ایرانی سیا انتخاب شد؟
دی آندریا طی سالهای خدمتش در سیا نشان داد مرد روزهای سخت است و ترامپ هم میداند مقابله با ایران ، احتمالاً بزرگترین چالش پیش روی دولت اوست.
هر چه باشد امریکا در ایران سفارت ندارد و جمهوری اسلامی هم در طی تاریخ حدود 40 ساله روابط با امریکا نشان داده است که همواره در مقابل افرادی که تصور کند ممکن است برای واشنگتن کار کنند هوشیار و مراقب است.
با وجود این «مایکل مورل» معاون سابق مدیر سیا دی آندریا را یکی از بهترین مأموران اطلاعاتی نسل خود توصیف میکند.
همچنین «رابرت ایتینگر» از وکلای سابق سیا ، دی آندریا را برای مدیریت عملیاتهای ضد ایرانی مناسب میداند و میگوید که وی میتواند برنامه به شدت تهاجمی را مدیریت کند اما به شکلی هوشمندانه.
به هر حال ملت ایران شکست دیگری را به کارنامه دی آندریا افزودند ولی این به منزله پایان کار «شاهزاده تاریکی» نخواهد بود و لازم است همه ، خصوصاً دستگاههای امنیتی هوشمندانه مراقب دسیسههای او و امثال او باشند.
مقاله:
«بازکاوی نقش آمریکا در ایجاد آشوبهای کور دی ماه 96 بر اساس اطلاعات آشکار»
فصلنامه پانزده خرداد
@mersad598
1398.09.05-KarimiGhodosi .mp3
13.46M
🚨حتما حتما حتما این فایل رو گوش بدید، برای امروز هست تاریخ 5 آذر 98
🔴یک سخنرانی عجیب برای مخاطبان
سخنرانی بیسابقه و فوق امنیتی جناب اقای کریمی قدوسی نماینده مجلس:
افشای همه پشت پرده های امنیتی آشوبهای اخیر
تحلیل نفوذ در ساختار اجرایی کشور
افشاگری از توطئه های بزرگی که از چشم ملت مخفی ماند
اطلاعاتی خاص از ابر جاسوسهای غرب در کشورمان
جاسوسی تلگرام از فعالیت های نیروهای انقلابی به نفع جریان غربگرا و اصلاحطلبان
بشارت بزرگ از یک پیروزی بزرگ و قریب الوقوع
#نفوذ
#بنزین_روحانی
دوستان مخاطب این سخنرانی کامل و جامع هست بنظرم ارزش داره براش وقت بذارین و گوش بدین حتی چندبار
@mersad598
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13980906_34324_128k.mp3
3.69M
بشنوید | سخنان سردار سرلشکر حسین سلامی، فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار امروز بسیجیان با رهبر انقلاب.
۱۳۹۸/۰۹/۰۶
نمیشه روحانی رو مثل حضرت یوسف ببریم تو بازار برده فروشا بفروشیم؟
حاضریم هم وزنش طلا و نقره هم بدیما! کسی می خره به نظرتون؟🤔
@mersad598
#پیرامون_حمله_به_کنسولگری
🔴 پرده ای دیگر از یک توطئه....
🔻کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف، شامگاه چهارشنبه توسط گروهی از اغتشاشگران مورد حمله و آتش سوزی قرار گرفت. پیش از این، آشوبگران به کنسولگری ایران در کربلا (13 آبان) و بصره (سال گذشته) نیز حمله کرده بودند.
🔺در باره این حادثه نکات زیر قابل توجه است:
🔹 طبق گزارش منابع اطلاعاتی، اغتشاشگران طی هفتههای اخیر مبالغ مالی قابل توجهی از سوی سفارت های برخی کشورهای عربی خلیج فارس دریافت کرده و خط لازم جهت حمله به مراکز ج اا به آنان داده شده بود.
🔹 گزارش های مزبور همچنین به بازماندگان بعثی و جریانات انحرافی شیعه (صرخی ، شیرازی و یمانی) به عنوان عوامل حمله اخیر اشاره دارند، همان هایی که در حمله به کنسولگری ایران در کربلا نیز نقش داشتند.
🔸به نظر می رسد دشمن همچنان در صدد تداوم توطئه های خود علیه ج اا است، نمونه اخیر افشای اسنادی توسط برخی مطبوعات آمریکایی است که مدعی افشای حضور و نفوذ ایران و به ویژه نیروی قدس در عراق بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ می باشد. اگر پروژه اغتشاشات در ایران را هم به این سناریو اضافه کنیم، معلوم می شود دشمن طراحی گسترده ای را علیه ایران و جریان مقاومت به راه انداخته و احتمالا استمرار خواهد داشت.
🔸 شعارها و رویکرد ضد ایرانی در عراق عمومیت ندارد، بلکه عموم مردم عراق نسبت به ایران نظر مثبت داشته و هنوز از یاد نبرده اند که ایران در مقابله با داعش به آنان کمک زیادی کرده است.
🔹مسئولیت امنیت مراکز کنسولی بر عهده دولت عراق است، هر چند وزارت امور خارجه عراق با انتشار بیانیهای نسبت به حمله معترضان به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف واکنش نشان داد و این حمله را محکوم کرد، اما باید تدابیر جدی تری نسبت به امنیت این مراکز اتخاذ کند تا در آینده چنین حملاتی تکرار نشود.
🔹 لازم است همان طور که دشمن در عرصه رسانه (و خصوصا فضای سایبری) عملیات روانی هدفمندی را جهت تحریک عراقی ها علیه ج اا به راه انداخته، ما نیز از این بستر به منظور توجیه و آگاهسازی عراقی ها و افشای توطئه های دشمن اقدام نماییم.
@mersad598
سربازان لیبرال و سکولار اسلام آمریکایی
آنچه که در فتنه بنزینی حسن روحانی در ایران و فتنه اقتصادی سعد حریری در لبنان و فتنه مبارزه با فساد مقتدا صدر در عراق به وقوع پیوسته ، با حمایت محور غربی (آمریکا) ، عبری (اسرائیل) و عربی (سعودی وهابی) بر علیه اسلام ناب محمدی صلی الله علیه آله و سلم است!
نکته عجیب این است که عاملان داخلی فتنه در کشورهای یاد شده، طرفداران اسلام آمریکاییاند!
و عجیبتر اینکه سرشاخههای د اخلی فتنه ، دارای مسئولیتهای مهم اجرایی و تقنینی ، با هدف پنهان خلع سلاح جریان مقاومت و رفع محاصره از صهیونیسم و اسلام آمریکایی هستند!
در هر سه کشور ، قرآن ، مساجد و حوزههای دینی ، از حملات فتنهگران اسلام آمریکایی در امان نماند و عملیات آشوبطلبان ، بصورت فوجی با مسدود کردن خیابانها ، میادین ، اتوبانها و جادهها آغاز شده ، گویا آموزش فتنهگران و آشوبطلبان در یک پادگان مشترک و فرمان و هدایت فتنه ، از یک اتاق مشترک صادر شده و میشود!
فتنه حسن روحانی ، سعد حریری و مقتدا صدر ، شبیه فتنه ناکثین در جمل ، مارقین در نهروان و قاسطین در شامات است.
باید از تاریخ عبرت آموخت ، زیرا در فتنه 98 ایران ، لبنان و عراق ، تقابل جدی اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی ، با بهانههای اقتصادی است.
@mersad598
شیطان بزرگ آمریکاست.
عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه در اعترافی دیرهنگام گفت:
"میخواهم تأکید کنم که یکی از درسهایی که ما از مسئله برجام گرفتیم ، این است که نتیجه این توافق و پایبندی به آن ، ظاهرا اعمال تحریمهای جدید بود."
بلاخره زبان یکی از امضاء کنندگان برجام باز شد و نتیجه ماندن در پای جنازه برجام را تحریم بیشتر اعلام کرد!
چشم حسن روحانی کور ، که با اتهام به رسول مکرم اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم بدنبال بستن قرارداد جدید با آمریکا است!
البته هدف جریان نفوذی در سه دهه گذشته این بوده ، که لقب "شیطان بزرگ" را که حضرت امام خمینی به آمریکا داده را حذف نماید و در این راستا حسن روحانی با خیانت به امام خمینی ، اسلام و انقلاب ، آن را عملیاتی و آمریکا را "کدخدا" خواند!
@mersad598
عیارسنجی سیاستمداران؛
مسئولیت گریزی یا رفتار مسئولانه ؟
🔹رئیس جمهور، طبق قانون اساسی، اختیارات گسترده ای دارد. آقای روحانی مازاد بر این، با این پیش فرض که شرایط اقتصادی کشور جنگی است، کلی اختیارات جدید گرفته است.
♦️تا آن جا که سعید لیلاز عضو مرکزیت حزب کارگزاران چندی قبل تصریح کرد "اگر این اختیارات گسترده را به چوب خشک داده بودند، وضعیت اقتصادی به مراتب بهتر از وضعیت فعلی بود".
🔹سال گذشته پس از آن که نمایندگان مجلس از پاسخ های روحانی به چهار پرسش از پنج سوال اقتصادی خود قانع نشدند، حزب کارگراران در بیانیه ای تصریح کرد:
🔻"پاسخهای روحانی، نه مجلس را قانع کرد، نه ملت را راضی ساخت. دولت، فاقد استراتژی اقتصادی روشن است. دولت روحانی، دولتی سرگشته است. اوج این سرگشتگی را میتوان در سیاست ارزی دید. دولت میتوانست مانع از شوک دیماه 96 شود.
🔻کاربست سازوکارهایی که منجر به تغییرات پیدرپی در سیاستهای ارزی در بهار 97 شد، متأسفانه بستر ویژهخواری اخلالگران را فراهم ساخت و موجب سردرگمی بازار و ابهام و سرگشتگی فعالان اقتصادی شد.
🔻متأسفانه با وجود نقدها بر سازمان برنامه و بودجه، در دولت دوم روحانی اصلاحی صورت نگرفت. فقدان استراتژی، دولت را به مجمعی از بوروکرا تهای بیانگیزه بدل ساخته که دولت را نه به عنوان «مغز متفکر توسعه ملی» بلکه به یک «ادارهی کاغذی» تقلیل میدهند".
🔹آخرین بار ، آقای روحانی به شکلی عجیب، درباره شوک بنزینی که دولت بانی آن بوده، ابراز بی خبری کرد و مانند واگذاری رانتی 18 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی، به فرافکنی پرداخت!
♦️این رفتار غیر مسئولانه را مقایسه کنید با حمایت مسئولانه رهبر حکیم انقلاب از دولت که به تصریح عباس عبدی "اگر رهبری به ماجرای بنزین ورود نمیکرد، هیچ چیز باقی نمیماند".
🔹این حمایت در حالی است که رهبری، بیشترین نقد ها و نصیحت های دلسوزانه را نسبت به بی عملی و سوء تدبیرهای اقتصادی داشته اما در عین حال، دولت را در روزهای سخت تنها نگذاشته اند.
🔹جالب و تلخ این که حمزه غالبی رئیس شاخه جوانان در ستاد انتخاباتی موسوی (سال 88) تصریح کرد "اصلاح طلبان نمی خواهند شریک شکست روحانی باشند و بنابراین با او فاصله گذاری می کنند، در حالی که روحانی به خواسته ها و برنامه های آنها عمل کرد"!
@mersad598
نقش حسن روحانی در فتنه 98.
️برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از هشدار جدی سرویسهای اطلاعاتی ترکیه ، حزب الله لبنان و حشدالشعبی عراق ، مبنی بر برنامه ریزی آمریکا برای ایجاد فتنه در ایران داده بودند ، لکن حسن روحانی رئیس جمهور غربزده ایران ، بدون توجه به تذکر وزیر اطلاعات در جلسه هیأت دولت و دستگاههای امنیتی کشورهای یادشده ، تاکید بر اجرا طرح افزایش قیمت بنزین مینماید که منجر به سلب امنیت از کشور و ملت شد و خونهایی بر زمین ریخت.
علی رغم آشوبهای گسترده در لبنان و عراق ، حسن روحانی بر اجرا طرح افزایش قیمت بنزین اصرار می ورزد!
گویا ، از دستگیریهای قوه قضائیه ، که به پشت درب منزل او رسیدهاند ، وحشت کرده و لذا فتنه بنزینی 98 را برای متوقف کردن طرح انقلابی و امیدآفرین قوه قضائیه ، در برخورد با مفسدان گردن کلفت همسوی با دولتش را کلید زد.
آنچه در فتنه 98 ایران رخ داد ، عبور حسن روحانی از خطوط قرمز نظام اسلامی و نقش ویژه او در سلب امنیت از ملت و کشور بود!
لذا بخشی از نخبگان و مردم معتقدند ، که رأس فتنه 98 حسن روحانی است و ادامه حضور او در کاخ ریاست جمهوری بسیار خطرناک و امکان فرار بنی صدر دوم ، محتمل است.
@mersad598
✍️ توصیه معنادار سال گذشته رهبرانقلاب به جوانان انقلابی: در کنار «خشم انقلابی»، «صبر انقلابی» هم داشته باشید.
🔰رهبرانقلاب سال گذشته در دیدار رمضانی با دانشجویان ضمن اشاره معنادار به ماجرای غصب خلافت و تحمیل حکمیت به امیرالمؤمنین(ع)، بیاناتی فرمودند که بازنشر آن در شرایط فعلی کشور، بخصوص برای جوانان انقلابی بسیار مؤثر و راهگشاست:
🔸«یکی از موانع، «بیصبری» است. «بیصبری»؛ باباجان! این غذا را وقتی شما سرِ بار گذاشتید، نمی شود که به مجرّد اینکه آتش زیرِ غذا را روشن کردید، بنا کنید پا به هم کوفتن که من غذا می خواهم! خب باید صبر کنید تا بپزد. گاهی اوقات اینجوری است؛ بعضی از فعّالیّت هایی که برادرها و خواهرهای خوب انقلابی یک جاهایی انجام می دهند، ناشی از «صبور نبودن» است؛ صبوری لازم است؛ صبر هم یکی از خصلت های انقلابی است. بله، «خشم انقلابی» داریم، امّا «صبر انقلابی» هم داریم. مظهر اتمّ و اکمل عدالت، امیرالمؤمنین است دیگر؛ از او عادلتر که نداریم؛ امّا امیرالمؤمنین هم یک جاهایی صبر کرد؛ تاریخ زندگی امیرالمؤمنین را میبینید دیگر. یک جا می گوید: «فَصَبَرتُ وَ فِی العَینِ قَذًی وَ فِی الحَلقِ شَجا؛ پس صبر کردم درحالیکه خار در چشم و استخوان در گلو داشتم»(نهج البلاغه؛ خطبه3) یک جا هم در مقابل فشار خوارج و مانند اینها در جنگ صفّین صبر می کند و به «حکمیّت» تن می دهد؛ پس یک جاهایی «صبر» ضروری است؛ لازم است؛ یک جاهایی صبر، [از روی] ناچاری است، یک جاهایی هم نه، ناچاری نیست، اما لازم است که انسان این صبر را انجام بدهد... وقتیکه حضرت موسی(ع) بعد از پیغمبری آمدند به مصر و آن معجزه را نشان دادند و دعوت و این حرفها - خب، بنیاسرائیل منتظر بودند دیگر؛ از گذشته خبر داده شده بود که یک منجیای خواهد آمد و آن منجی هم موسی(ع) است؛ حالا موسی(ع) آمده، منتظر بودند به مجرّدیکه موسی(ع) آمد، دستگاه فرعون کن فیکون بشود؛ نشده بود. قرآن می گوید آمدند پیش حضرت موسی(ع) و گفتند که: «اوذینا مِن قَبلِ اَن تَأتِیَنا وَ مِن بَعدِ ما جِئتَنا»(اعراف: 129) تو که آمدی چه فرقی کرد؟ چه تفاوتی کرد؟ قبل از اینکه بیایی هم ما را آزار می کردند؛ زیر فشار بودیم؛ حالا هم که آمدی باز زیر فشاریم. ببینید! این آن حالت «بیصبریِ بنیاسرائیلی» است؛ «بیصبری». حضرت موسی(ع) گفت خب صبر کنید: «اِنَّ الاَرضَ لله یورِثُها مَن یَشاءُ مِن عِبادِه وَ العاقِبَةُ لِلمُتَّقین؛(اعراف: 128) تقوا اگر داشته باشید، عاقبت مال شما است؛ «صبر» لازم است. این حالت را نباید داشته باشید؛ اینکه ما بگوییم چرا نشد، چهجوری شد، پا به زمین بزنیم، درست نیست.» (بیانات رهبرانقلاب در دیدار با دانشجویان؛ 7/3/1397)
@mersad598