🔴 شش دلیل عدم حمله زمینی اسرائیل به غزه
🔹 علیرغم قشونکشی و نمایش اعزام نیرو و ارسال گسترده تجهیزات سنگین نظامی ارتش اسراییل به اطراف غزه، این رژیم بهدلایل مختلف حمله زمینی به غزه نخواهد کرد؛ از جمله:
▪️الف. محاسبهناپذیر بودن پاسخ گروههای مقاومت برای ارتش اشغالگر
▪️ب. نگرانی از تلفات بالای ارتش.
▪️ج. افزایش شدت و عمق حملات موشکی نیروهای مقاومت به شهرهای اصلی.
▪️د. بینتیجه بودن حمله در کوتاه آمدن نیروهای مقاومت.
▪️ه. افزایش دامنه درگیریها که بشدت بهضرر اسرائیل است.
▪️و. وجود اختلاف جدی در سطح تصمیمگیران نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی.
@mersad598
📌چرا علیرغم اینکه #احمدینژاد میداند برای انتخابات تأییدصلاحیت نمیشود، اما حضور فعال در #انتخابات دارد؟ در صورت ثبتنام و ردصلاحیت، وی چگونه رفتار خواهد کرد؟
🔸در خصوص دلایل این امر باید به چند نکته اشاره کرد که محرک رفتارهای سیاسی - انتخاباتی احمدینژاد است:
1- احمدینژاد متأثر از ویژگیهای شخصی و روانیاش میل به دیده شدن و بروز و ظهور در فضای سیاسی، رسانهای و عمومی کشور دارد. به عبارت دقیقتر، احمدینژاد نمیخواهد در فضای سیاسی کشور فراموش شود.
2- به دلیل دیدگاه خاصی که وی و اطرافیانش در مورد نظام و مسئولان دارند و همه را متهم به فساد میکنند، وی با تظاهر به منجیگری تلاش میکند تا با اتخاذ مواضع انتقادی که به طور عمده سویههای تقابلی هم دارند، به کنشگری سیاسی خود ادامه دهد. بنابراین، وی علیرغم آگاهی از ردصلاحیت، به فعالیتهای انتخاباتی خود ادامه میدهد تا از همین فعالیتها به عنوان ابزار فشاری بر شورای نگهبان استفاده کند.
3- علاوه بر اینها، باتوجه به ضعف و ناکارآمدی دولت روحانی، احمدینژاد تصور میکند که هماکنون از بیشترین اقبال عمومی برخوردار است و چنانچه به فعالیتهای انتخاباتی خود ادامه دهد و به هر نحوی بتواند از فیلتر شورای نگهبان عبور کند، برنده انتخابات خواهد بود.
در مورد بخش دوم سؤال باید گفت که احمدینژاد در صورت ردصلاحیت به احتمال زیاد تلاش خواهد کرد تا به هزینهسازی برای نظام بپردازد. کما اینکه هماکنون با اتخاذ برخی مواضع کذب مانند متهم کردن نیروهای امنیتی در فتنه 88 و مواضعی از این قبیل که پیش از این هم سابقه دارد، این روند را شروع کرده است. در این راستا، به طور مشخصتر باید گفت که احمدینژاد تلاش خواهد کرد تا با طرح برخی اتهامات، ضمن هزینهسازی برای نظام، بازی جریان انقلابی در انتخابات را برهم بزند و مانع از روی کار آمدن دولتی انقلابی شود. بنابراین، محتمل است که احمدینژاد بعد از ردصلاحیت به طیف رادیکال اصلاحطلبان نزدیک شود.
@mersad598
🚨تحلیلهای آب دوغ خیاری
📌میگویند اگر رئیسی بیاید اختلاسگران و مفسدین خوشحال میشن که رئیسی از قوه قضاییه رفت ، پس بزارید رئیسی تو قوه قضائیه بمونه...
🔸نمیخواین رئیسی بیاد حرفی نیست ، اما خواهشا تحلیلهای آب دوغ خیاری نکنید...
💥اول اینکه : دست اختلاسگران و مفسدین اول باید از داخل دولت قطع بشه...
نمیشه ما دولت رو رها کنیم و دلمون خوش باشه اگر فساد کرد قوه قضائیه برخورد میکنه...
💥دوم اینکه : یه طوری وانمود نکنید که اگر رئیسی نباشه دیگه همه تو این مملکت فاسد هستن و نمیتونن قوه قضائیه رو اداره کنن...
💥سوم : مشکل ما برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی ، نبود یک بزرگتر هست که بتونه اجماع ایجاد کنه و از پتانسیل بقیه هم در دولت استفاده کنه و در عین حال اقبال مردمی هم داشته باشه...
🔸یه دلیل چهارم هم داره وقتی که آقای رئیسی ثبت نام کردند اونموقع میگم😊
@mersad598
بیانیه حضور آیت الله رئیسی.docx
29K
🚨متن بیانیه حضور آیت الله رئیسی در انتخابات منتشر شد
بخشی از این متن:
🔹 در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند. مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند. نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
🔹در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
🔹خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
@mersad598
🗳 آغاز راههای تازه و چارهاندیشیهای جدید با انتخاب مسئول شایسته
✍️ رهبر معظم انقلاب:
انتخابات ریاستجمهوری و مجلس فرصتی برای ورود افکار جدید و راههای نو در چرخه تصمیمسازی و تصمیمگیری کشور است. بخصوص هنگامیکه مردم افراد شایسته را برگزینند، راههای تازه و چارهاندیشیهای جدید در روند حل مشکلات کشور و مردم پدیدار میشود.
🗓 بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم
@mersad598
🔹مدیر مسئول خبرفوری در واکنش به بیانیه جهانگیری در توییتی نوشت: آقای جهانگیری تو خوندن بیانیهاش یکجوری بغض کرد که انگار تو این 8 سال این مردم بودند که اوضاع اقتصادی و معیشیتی، بورس و دلار و... خراب کردن!
🔻اگر این همه مسئول، مستعد خدمت به مردم هستند چرا اوضاعمون اینه؟! تو پستهای قبلیتون چکار کردید که که الان اومدید برای ریاست جمهوری!؟
@mersad598
❌ ۴ نکته و چند سئوال از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰
1️⃣ _ اولین اصل انتخابات این است که کاندیدا باید خودش را مخالف وضع موجود و تغییر دهنده شرایط معرفی کند. سوالی که پدید می آید این است که آیا علی لاریجانی با ۱۲ سال ریاست مجلس و کسی که شریک دولت روحانی در اذهان محسوب می شود می تواند مخالف وضع موجود باشد؟ به نظر می رسد که علی لاریجانی بیشتر از تغییر دهنده وضع موجود، خودش یکی از مسببان وضع موجود باشد.
2️⃣ _ دومین اصل این است که لاریجانی باید بتوانند جبهه اصلاحات را به حرکت وادارد. آیا جریانی که بخاطر نمایش کنفرانس برلین، نمایش تحصن مجلس ششم و.... در دوره ریاست لاریجانی بر صدا و سیما، از او کینه دیرینه دارند حاضر می شوند برای لاریجانی از جان و دل هزینه کنند؟ آیا فردی مانند عارف بخاطر کدورت های مجلس قبل حاضر است توانش را خرج لاریجانی کند؟
3️⃣ _ مدل دولت رحم اجارهای برای اصلاح طلبان خوش یمن نبود آیا آنها دوباره حاضر به ریسک و هزینه برای چنین مدلی هستند؟
4️⃣ _ همانطور که گفتم رای های رادیکال و خاموش اصلاحات تمایلی برای آمدن به پای صندوق های رای ندارند. آیا لاریجانی وجهه کاریزمایی برای ترغیب این قشر به پای صندوق های رای دارد؟ یا اصلا می تواند گفتمانی رادیکال را برای بسیج آرای خاکستری و سیاه رهبری بکند؟
🔰 علی لاریجانی را با سیاست و سیاست مداری می شناسند. باید دید که چه هزینه-فایده ای باعث شده است که او وارد گود انتخابات شود؟ آیا محاسباتش دقیق از آب در می آید؟
@mersad598
ایدی کوهن این روزها کجاست ؟
🔸️خبرنگار نزدیک به نتانیاهو که به محض کوچکترین جرقه برق و آتش سوزی در فلانکارخانه ایران بلافاصله با ادعاهایی شاذ و خیالی از حمله با F35 به تاسیسات ایران خبر میداد ، اکنون کوچکترین اظهارنظری نسبت به تحولات نبرد این روزهای رژیم صهیونیستی با حماس نمی نماید.
🔸️ وی از جمله طراحان جنگ روانی علیه ایران بود که اکنون در خصوص حملات راکتی ضعیف ترین حلقه متحدان ایران به اسرائیل سکوت پیشه کرده و احتمالا جرات ندارد شکست های رژیم متبوعش را گزارش نماید .
@mersad598
آیا اسرائیل به صورت زمینی وارد غزه خواهد شد ؟
🔸️حدود یک هفته از آغاز نبرد میان گروههای مقاومت فلسطینی ساکن در غزه و رژیم صهیونیستی می گذرد .
🔸️در این مدت فلسطینی ها از تسلیحات دور برد و قدرتمندی رونمایی کرده اند که ضربات سنگینی به جبهه داخلی اسرائیل وارد نموده و آن را تحت فشار قرار داده است.
🔸️سیاسیون و نظامیان این رژیم که همواره با تکیه بر قابلیت های نیروی هوایی می توانستند تا حد زیادی بر تهدیدها غلبه کنند، تاکنون از مقابله با شلیک راکت های پرشمار فلسطینیان عاجز مانده اند و سامانه پدافندی گنبد آهنین نیز مانع از اصابت این تسلیحات به شهرهای اشغالی نشده است.
🔸️نکته مهم اینجاست که نیروی هوایی بسیار قدرتمند اسرائیل تاکنون نتوانسته است با آتش گسترده هوا به زمین، از شلیک راکت های مقاومت در جغرافیای ۳۶۰ کیلومتر مربعی غزه جلوگیری کند .
🔸️برای این که اهمیت این گزاره بیشتر درک شود باید دانست مساحت تمام نوار غزه به اندازه نصف شهر تهران بوده و ناتوانی اسرائیل در توقف راکت پرانی ها نشان دهنده شکست راهبردهای کلاسیک جنگی در نبردهای نوین و استراتژی های نامتقارن است که می طلبد مراکز تحقیقاتی نظامی در خصوص آن تحقیقات جدی انجام دهند .
🔸️با ناکامی های اخیر نیروی هوایی اسرائیل برای ایجاد مانع در شلیک تسلیحات فلسطینی ، بسیاری از رسانه ها و افکار عمومی درون سرزمین های اشغالی، ارتش را برای ورود زمینی به باریکه غزه و نابود سازی سکوهای آتشباری مقاومت تحت فشار قرار دادند و نخست وزیر و وزیر دفاع نیز به صورت ظاهری بر آن صحه گذاشتند .
🔸️اما هنگامی که اعلام شد نظامیان اسرائیلی تهاجم به غزه را آغاز کرده اند هیچ نشانه از وقوع رزم زمینی مشاهده نشد و مشخص گشت اعلان فوق دامی برای حماس و سایر گروههای شبه نظامی بوده تا نیروهایشان را به نقاط مرزی اعزام کرده و زمینه را برای هدف قرار دادن آنها مهیا سازند که البته با هوشیاری آنان این حیله به نتیجه ای نرسید.
🔸️با رونمایی از راکت های قسام در سال ۲۰۰۱ که با تلاش های "نضال فرحات" مهندس فلسطینی عضو حماس صورت گرفته بود ، سران حاکم بر اسرائیل، احساس خطر جدی کرده و در سال ۲۰۰۲ در دوران ریاست آریل شارون بر دولت ، نوار غزه را مورد تهاجم زمینی قرار دادند.
🔸️بر اساس طرح نخست وزیر وقت که یک نظامی بسیار موفق و با تجربه بود ، ارتش صهیونیست از دو محور وارد غزه شده و این باریکه را به ۳ قسمت تقسیم می کرد .
🔸️قسمت شمال که بیت لاهیا ، جبالیا و شهر غزه را تشکیل می داد، مرکز که شامل دیرالبلح و مناطق اطراف آن می شد و جنوب که به شهرهای خان یونس و رفح تقسیم می گشت.
🔸️راهبرد شارون این بود که با قطع ارتباط مناطق شمال ، مرکز و جنوب بتواند به راحتی مقاومت را از طریق نیروی زمینی سرکوب کند .
🔸️اما با وجود این که هنوز اسرائیلی ها از غزه عقب نشینی نکرده بودند و نیروهای حماس و جهاد اسلامی از سلاح های بسیار ابتدایی ( حداکثر تیربارهای سبک روسی و آرپی جی ۷ ) بهره می بردند ، ارتش صهیونیست نتوانست هسته های آنان را از بین ببرد.
🔸️در اوایل سال ۲۰۰۹ نیز در دولت ایهود اولمرت حمله همه جانبه ای از زمین ، دریا و هوا علیه غزه صورت گرفت اما ناکام ماند، زیرا مقاومت غزه علاوه بر بالا بردن توانایی های راکتی خود ، در بحث ضد زره نیز بیش از پیش مجهز شده بود و چند تانک مرکاوا را نیز منهدم ساخت.
🔸️اما شرایط امروز مقاومت در غزه کاملا با گذشته متفاوت است زیر مقاومت علاوه بر اضافه کردن بر کیفیت و کمیت راکت های خود برای فشار بر جبهه داخلی اسرائیل ، قابلیت رزم زمینی و ضد زره اش را نیز به شدت بالا برده و به موشک های بسیار پیشرفته کورنت روسی و تاو ۲ مجهز شده است که می تواند به تانک های ارتش صهیونیست آسیب جدی وارد آورد .
🔸️نباید فراموش کرد یکی از علل تعجیل دولت اولمرت در پذیرش آتش بس در جنگ ۳۳ روزه ، ورود کورنت های روسی به معادله جنگ زمینی بود که در روزهای پایانی نبرد تموز ، ضرباتی بسیار موثر به تانک های مرکاوا ۴ اسرائیلی وارد ساخت.
📌درنتیجه با توجه به حساس بودن افکار عمومی اسرائیل بر روی تلفات انسانی و آسیب پذیر بودن ارتش صهیونیست در نبردهای چریکی ، دور از انتظار است که نخست وزیر این رژیم ، مجوز حمله گسترده زمینی به غزه را صادر نماید زیرا عواقب آن قابل پیش بینی نبوده و احتمالا وضعیت شکننده نتانیاهو را نزد افکار عمومی و نمایندگان کنست بیش از گذشته تضعیف کرده و قابلیت های رهبری وی را زیر سوال خواهد برد .
@mersad598
:
📌ستیز دولت سوم روحانی برای حفظ وضع موجود! 📌
📚 آرایش رقیبان انتخابات ریاستجمهوری کامل شد. به نظر میرسد دو گروه اصلی شکل گرفته است و بقیه با توجه با سابقه حضورشان و نسبتشان با مردم و جایگاه ریاستجمهوری، حضوری تفننی دارند.
🔹 البته به غیر از تفنن، شهرت و کسب عنوان افتخاری «نامزد ریاستجمهوری» برای ادامه حیات سیاسی هم کم آوردهای نیست! و این از همان ضعف قانون و سیستم است. برخی نیز فراتر از تفنن و شهرت از همین حالا گفتهاند به نفع فلانی کنار میروند و لابد یک پست وزارت برای خود تضمین کردهاند!
📎از تفننیها که بگذریم، دو گروه اصلی حول «وضع موجود» و «تغییر وضع موجود» شکل گرفته است.
1️⃣ جهانگیری به عنوان معاون اول وضع موجود هرچند در طول هشت سال مسئولیت سنگین خود وقتی درباره گرانیها به او گله میکردند، با خنده میگفت «دعا کنید»، اما در روز ثبتنام تلاش کرد نشان دهد برای وضعی که بهوجود آورده حاضر است در مقاطع خاص بغض و گریه هم بکند!
2️⃣لاریجانی که در نظر ناظران، پشتیبان و همراه و مؤید وضع موجود بود، از همان اول نشان داد این یکیبودن با روحانی را از زبان عام و خاص شنیده، زیرا با ذکر اینکه «دولت من هیچ ارتباطی به دولت آقای روحانی ندارد» تلاش کرد چسبندگی میان خود و روحانی را در اذهان عمومی و در نظرسنجیها و مناسبات و مراودات انکار و تکذیب کند.
او البته با توپ پر وارد شد و گفت که نه با کلید (روحانی)، نه با چکش (رئیسی) نه با پادگان (نظامیها) و نه با پوپولیسم و مردمفریبی (احمدینژاد) نمیتوان کشور را اداره کرد. البته برخی رقبا نیز بلافاصله به او یادآور شدند که «بانیان و شرکای وضع موجود نمیتوانند موجب تغییر در وضع موجود بشوند» و برخی دیگر از رقبا سابقه پادگانی و حضور یک دههای او را در جایگاه نظامی یادآور شدند و برخی نسبت او را با دادگاه روایت کردند و البته آنچه را کسی نگفت، ولی مشهود بود اینکه «همین که عیب رقبا را بگویی و نیکویی خود را نگویی، عین پوپولیسم است».
رضایی هم درجوابش گفت: «اقتصاد نه دادگاه است نه پادگان، اما محل فلسفه بافی هم نیست» و ادامه داد: «آقایانی که این چند روز آمدند از فساد گفتند، ولی چرا سهم خودشان از این فساد و تبعیض را نگفتند؟»
3️⃣محسن هاشمی نیز نفر سوم گروه وضع موجود بود که گفت «جهانگیری از من خواست نامزد شوم» و اینگونه پوششی بودن خود را یادآور شد. البته خود جهانگیری که چهار سال پیش پوششی روحانی بود و به آن رویه خلاف اخلاق و عرف افتخار هم میکرد، دیروز گفت که اصلاحطلبان از او خواستهاند ثبتنام کند! نوعی درخواست زنجیرهای که آن از این میخواهد و این از آن و عاقبت کار نامعلوم است!
4️⃣ پزشکیان نیز همین چسبندگی خود با دولت روحانی و وضع موجود آزارش میداد. او هم هنگام ثبتنام گفت «من کاندیدای پوششی جهانگیری نیستم و با قدرت در صحنه خواهم بود».
✳️ گروه دوم که با شعار و پرچم «تغییر وضع موجود» آمدند، بیشتر ذیل آیت الله سید ابراهیم رئیسی تعریف میشوند. رئیسی خود را «رقیب فساد و ناکارآمدی» نامید و در بیانیه خود گفت نه از کسی میخواهد به نفع او کنار برود و نه حاضر است به پروپای جناحها بپیچد.
البته رئیسی در دوره قبل هم بهرغم آنکه خیلی رقیبستیزی نکرد، از هجمه جناحها و رقیبها در امان نبود و در مناظرهها و محافل با زخمه سخنان ضخیم رقیبان مثل دیوارکشی در خیابانها روبه رو شد. از جمله تاجزاده مردم را کراراً میترساند که اگر رئیسی بیاید دلار ۱۲ هزارتومان، سکه ۳ میلیون تومان و پراید ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان میشود و بقیه اقلام نیز سر به فلک میگذارد!
⚠️⚠️⚠️ با این حال منادیان تغییر وضع موجود کار آسانی ندارند و قطعاً شعارها و راهحلهای تکراری رقیب که بهظاهر آسان و سهلالوصول است، کار را برای پذیرش تغییر وضع موجود سخت میکند؛ شعارهایی مثل رفع تحریمها، آوردن نفت بر سر سفره مردم، تقسیم یارانههای سوخت میان همه بالسویه و شعارهای گلوبلبلی دیگر. این شعارهای آساننما در مقابل ندای «روی پای خودمان میایستیم» و «اقتصاد را از درون و با تکیه بر داخل شکوفا میکنیم» همواره مورد توجه نامزدهای تفننی و قدرتطلبان بیغیرت بوده است.
@mersad598