eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.4هزار عکس
170هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی کاربر فضای مجازی با وزیر کار که گفته بود مشکل معیشتی داره😂🤦‍♂️
در کتاب سه دقیقه در قیامت اومده: هرچی من شوخی شوخی انجام دادم اینا جدی جدی نوشتن ... 😱😱😱 🤐حواسمون به حرفامون و رفتارمون هست؟؟ 🔥دروغ‌های ریز و درشت... 🔥حال دیگران رو گرفتن و ضایع کردنشون... 🔥فاش کردن اسرار آدم‌ها... 🔥جوگیری و قیافه گرفتن برای بندگان خدا... 🔥سرزنش کردن و طعنه زدن هایی که تمومی نداره... 🔥جدل و بحث و نق زدن هایی که سوهان روح اطرافیانمون شده... 🔥فحش و ناسزاهایی که عین نقل و نبات به بهانه‌ی صمیمیت میاد و... 🔥و هر کلام یا جمله‌ی صدتا یه غاز بی محتوا که اسمش رو میگذاریم شوخی اما جدی جدی نوشته می‌شه... 😔 روح مون رو کدر می‌کنه و قلبمون رو غمگین... همون هایی که ریز به ریزش نوشته میشه و باهامون حساب میشه... 👌💔 به قلم‌‌‌
میدونستین در هفته گذشته ۶ نفر شهید داشتیم؟!!!!! برای این شهدای مدافع امنیت که درطی هفته گذشته به شهادت رسیدند، فاتحه‌ای مرحمت فرمایید.
🔰 کشورهای دنیا چگونه تشویق به فرزندآوری می‌کنند؟
واکنش پسر شهید همت به فیلم سینمایی «منصور» 🔺محمدمهدی همت پسر شهید همت پس از تماشای فیلم سینمایی «منصور» نوشت: 🔹سینمایی ارزشمند منصور را دیدم و سینه‌ام سوخت. بارها خواستند فیلم پدر را بسازند و اجازه ندادیم 🔹وقتی سانسورچی‌ها هنوز اجازه نمی‌دهند اسم واقعی شخصیت‌های خائن را که همچنان مسئولیت دارند در فیلم آورد یعنی هنوز نمی‌شود حقایق را گفت... 🔹اسم منصور را بردارید و بگذارید، ابراهیم، احمد، محمود، قاسم، سید رضا، عباس، حمید، مهدی، حسین... چه فرقی می‌کند وقتی شهدای ما مظلوم‌ترین‌ها بودند..‌.
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
((👌🌹 هر کسی که در این مسیر حرکت کند؛ مجاهد راه خدا است👌🌹))
⭕️ بسیج و مقدس‌مآبی! ➖درباره سال‌ها بایکوت مهمترین بخشِ پیام درباره 🖊 : ◀️ در طول سالهایی که از آخرین پیام امام درباره بسیج گذشته است و در میان هزاران پوستر و پلاکاردی که در این یازده سال به در و دیوار خیابان‌ها و اداره‌ها و... چسبیده است، ندیده‌ام که این جمله از امام پوستر شده باشد، یا بر دیوار پایگاه بسیج مسجد یا دانشگاه یا اداره یا کارخانه ای نقش بسته باشد که: «مملکتی که با استکبار و پول‌پرستی و تحجرگرایی و مقدس‌مآبی مخالف است، همه افرادش باید بسیجی باشند.» 🔸 درحالی که جمله دیگری از همان پیام آذر ۱۳۶۷ را صدها بار از دهان فرماندهان و مسئولان و سخنرانان و بر صفحه مجلات و روزنامه ها و پوسترها شنیده‌ایم و خوانده‌ایم که: «بسیج لشکر مخلص خداست.» 🔹تأکید بر انگیزه های درونی بسیج، همچون اخلاص و صداقت و... آنچنان ضریبی یافته است که ویژگی‌ها و آرمان‌های اجتماعی به عنصری دسته چندم و حتی کم اهمیت در تعریف ماهیت بسیج تبدیل شده است. 🔸 در تعریف حضرت امام از بسیج و بسیجی، این دو در تقابل با استکبار، پول پرستی و تحجرگرایی و مقدس‌مآبي معنا می شود. آیا عجیب نیست که امروز در برخی موارد، گاه بسیجی‌گری و مقدس‌مآبی متشبه می‌شود؟ و آیا این همان تنگه احدی نیست که امام چند ماه پس از پایان جنگ، بسیجیان را نسبت به آن هُشیار می‌کند؟ 🔹مقدس‌مآبي از یک دیدگاه، تقید شدید به آداب و احکام ظاهری و فردی است. اما این آن تقدسی نیست که امام بر آن شمشیر کشیده باشد و شاید بی دقتی‌ای که در فهم معنای مقدس‌مآبی روی داده و آن را مساوی تعبد و تشرع قرار داده، موجب شده است که «تضاد» تفکر بسیجی با مقدس‌مآبی، یا اصلا فهم نشود، یا از ترس تضعیف تعبد، تلاشی برای تبیین و تشدید آن صورت نگیرد. 🔸 مقدس‌مآبي در نگاه امام بسیجیان، نه صرف توجه به احکام فردی و ظاهری دینی، بلکه غفلت از آرمان‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی دین است. آرمان عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی (در همه ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی) از ارکان اصلی «بسیج مستضعفین» است که جا دارد این «آرمان» به شکل جدی تر و کاربردی‌تری در «سازمان بسیج» متجلی شود؛ وگرنه این تشکل عظیم و وسیع مردمی به تدریج از تعریف خود فاصله خواهد گرفت و دچار آفاتی خواهد شد که پیش از این نیز، دامن بسیاری از حرکت های دینی در طول تاریخ را گرفته است. 🔺 اسلام انقلابی (که مبنای انقلاب اسلامی است) و تفاوت و تقابل آن با اسلام غیرانقلابی مرفهین بی‌درد، باید بیشترین، صریح‌ترین و کامل‌ترین ظهور خود را در بزرگترین و مردمی‌ترین نهاد انقلاب داشته باشد و وای بر روزی که در بسیج، اسلام فردی و مناسکی محض، اهمیت و جایگاه برجسته‌تری از اسلام انقلابی و اجتماعی مؤسس بسیج و احیاگر اسلام ناب پیدا کند.
⭕️ سیل قدرتی که خشکسالی آورد ➖ خشکسالی زاینده‌رود و بحران آب اصفهان میوه چیست؟ 🖋 : ◀️ قدر مطلق به رسمیت شناخته شدن مردم و امکان اعتراض عمومی طبق در بهبود رابطه مردم و دولت و حکومت، امر مبارکی است. 🔹 این امکان و به رسمیت شناخته شدن با پوشش رسانه‌ای و بیان خواست مردم از تریبون‌های داخلی و رسانه ملی هم امر مبارکی است و رسانه‌های معاند را پس از سال‌ها پُرخوری، کمی بی‌خوراک کرد؛ و مردم و نیاز و خواست آنها صریح و شفاف و به‌هنگام، پوشش داده شد. 🔹 اما چند نکته: خشکسالی ناشی از انباشت قدرت است، نه بی‌قدرتی؛ برعکس که قربانی بی‌قدرتی است؛ قدرت سیاسی که زیاد شود، افسار توسعه پاره می‌شود. 🔹 وقتی اغلب دولتمردان و مسئولان ارشد کشور، اصفهانی، یزدی و کرمانی باشند و علی‌رغم ریش و تسبیح و شعار اسلام و ، وقت نکردند عدالت و رعایت حق‌الناس و بیت‌المال را درون خود نهادینه کنند، آن چندروز در را در حداکثر استفاده و انباشت امکانات و منابع و غارت بیت‌المال به نفع شهر و استان خود به نیت رفاه و آبادانی (ولو موقت) و تشویق مردم و رأی سیاسی آنها کوشیدند. 🔹 بزرگترین و بیشترین و آب‌برترین، انرژی‌بر‌ترین، پرهزینه‌ترین، رانتی و یارانه‌بگیر‌ترین صنایع کشور یعنی صنایع سنگین چون فولاد، در مرکز کشور (فقط در اصفهان مصرف آب این صنایع، دویست میلیون مترمکعب است)، در بی‌آب‌ترین و خشک‌ترین بیابان‌های ایران در یزد، کاشان و کرمان و اصفهان احداث شده و به‌تازگی بعد از قدرت یافتن خراسان در ساختار سیاسی کشور، در خراسان نیز گسترش یافته و مافیای لوله‌کش، طرح را برای تامین نیاز آبی آنها از منابع ملی در نظر دارد. 🔹 حالا اصفهان که بزرگترین کارخانجات آب‌بر کشور با بالاترین یارانه از منابع ملی مانند را دارد و هم می‌خواهد قطب صنعتی باشد و اشتغال پایدار باشد و بیکار نداشته باشد و هم قطب گردشگری با زاینده‌رودِ جاری باشد و هم کشاورزی گسترده با برداشت سیصد میلیون متر مکعب از منابع زیرزمینی داشته باشد. 🔹 بلعنده است! منابع ملی را می‌بلعد؛ زاینده‌رود را می‌بلعد تا اشتغال و آبادانی منطقه‌ای و رانتی و حمایت و سرمایه سیاسی اجتماعی به‌دست آورد. اما چون رانتی و ضد عدالت است، این آبادانی و خوشی موقت است. 🔹 دهه‌ها محصول این در قدرت، خلق و استمرار محرومیت در استان‌های مرزی چون سیستان و بلوچستان است که صدها هزار نفر در حسرت آب لوله‌کشی هستند‌ اما چون دور از دید مردم و رسانه و سیاسیونِ هم‌ولایتی بود، کسی اعتراضی نداشت. حالا دودِ این انباشتِ قدرت و توسعه رانتی در چشم خود مردم رفته. 🔹 نوستالژی زاینده‌رود و کشاورزی غرب اصفهان، محرک اعتراض شده. دولت هم سریع ورود کرد. بهانه خوبی برای رفقای سیاسیون یعنی شرکت‌های مافیایی لوله‌کش و بودجه‌گیری چند هزارمیلیاردی شرکت‌های انتقال آب است. 🔺 در همه این سال‌های توسعه‌ی مرکز! کاش اندکی از تشنگی مردم سیستان و بلوچستان حیا می‌کردید. به عدالت برگردید. عدالت را بر توسعه، مقدم بدارید. هر چیزی را در جای خود بگذارید. صنایع آب‌بر جایش در بیابان نیست؛ کنار دریاست. تأمین آب خوردن برای همه مردم ایران، مقدم بر آب کارخانه‌های زادگاه است.‌ آبادانی در عدالت است.