12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پالسی که وزیر خارجه انگلیس در آستانه مذاکرات فرستاد چه بود؟
👤 #سیدمصطفی_خوشچشم، کارشناس مسائل بین الملل:
🔹 وزیر خارجه انگلیس شب مذاکرات پالس های منفی فرستاد مبنی براینکه ما خیلی جدی نیستیم و شرایط فشار بر ضد فشار علیه ایران را رقم زد تا جمهوری اسلامی از ابزارهای خود استفاده نکند.
🔸 طرف غربی منتظر رفتار بدون منطق و تعصبی تیم ایرانی بودند تا به این ترتیب ایران را متهم کنند که مذاکرات را به بن بست کشانده است.
✅ هیئت ایرانی بسیار هوشمندانه اوضاع را کنترل کرد و در گام دوم دو پیشنهاد ارائه داد و اعلام کرد برخی از پیش نویسهای دور ششم مذاکرات نقض صریح برجام بوده است.
💢 طرف مقابل در مذاکرات به خوبی می دانست که دولت انقلابی در ایران روی کار آمده و به دنبال مطالبه امتیازاتی متقابلی است که ایران نقدا پرداخت کرده است، قبل از مذاکرات طرفین به دنبال ایجاد جو روانی و منفعل نشان دادن ایران بودند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵 *خودکشی هاشمی ❗ قسمت سوم*
⚪️ اما ماجرای ۹۲ هر چند به معنای پیروزی نسبی هاشمی محسوب شد اما در نهایت این چیزی نبود که هاشمی را ارضا کند و بازخورد نتیجه انتخابات ۹۲ نزد آیت الله بمعنای از دست رفتن آخرین فرصت ایشان برای محقق کردن آخرین آرزوها و برنامه های در دستور کار خود در سپهر سیاسی ایران بود.
⚫️ آیت الله بخوبی می دانست در صورت رد صلاحیت نشدن می توانست در « کنتراست مدیریت شده و ناشی از تحریم ها » بین خود و احمدی نژاد در ۹۲ بر تارک اقبال ماکزیممی شهروندان فاتح ساختمان پاستور شود و در آن صورت به اتکای آرای ماکزیممی اش رهبری را در کُرنر قرار داده و بدون توجه به ملاحظات ایشان نه تنها مسئله مذاکرات هسته ای را با چراغ سبز آمریکائی ها حل کند و طرف غربی نیز بمنظور تقویت موضع عملگرایان در داخل ، تحریم ها را بصورت واقعی و کلی از روی ایران بردارند و بدین اعتبار نیز هاشمی را تا آن اندازه قدرت ببخشند تا در شهریور ۹۲ در کسوت رئیس جمهور عازم نیویورک شود و بسیار جسورتر از روحانی و در یک بی وقعی آشکار به « داخل » حتی با اوباما به مذاکره نشسته و ادعای « مهدی هاشمی » در مصاحبه سال ۸۴ با روزنامه USA Today را مبنی بر آنکه « اگر پدرم رئیس جمهور شود ولایت فقیه را به یک نهاد تشریفاتی مبدل می کند » را محقق می کرد!
🔴 ( مقاله ماجرای هاشمی را ببینید )
علی ایحال این پروژه بلند پروازانه با غافلگیری رد صلاحیت ناکام ماند اما حجم تراژدی سنگین تر از آن بود که هاشمی بتواند آن را تحمل کند. هاشمی تا آن اندازه واقع بین بود تا بفهمد این آخرین فرصت وی بود و ایشان با گذشتن از مرز ۸۰ سالگی دیگر فرصت مجددی برای عملیاتی کردن پروژه های خود در قامت ریاست جمهوری نخواهد داشت لذا ایشان نخستین و بزرگ ترین ضربه روحی و روانی را در ماجرای رد صلاحیت خورد و بدون اغراق کمرش از این بابت شکست هر چند کوشید در منظر عمومی تالم ناشی از آن شکست را نشان ندهد . علی رغم این هاشمی بازی را تمام شده ندانست و بعد از باختن بازی ریاست جمهوری ۹۲ آنک تصمیم نهائی خود را گرفت و مصمم شد تا حاشیه را کنار گذاشته و اکنون مستقیم سراغ راس هرم برود و از آن تاریخ به بعد پروژه فشل کردن نهاد ولایت فقیه در ایران مبدل به نقشه راه هاشمی شد.
🔵 کلید واژه فاز دوم عملیات هاشمی رفسنجانی پیام ویدئوئی ایشان بمناسبت عید نوروز در فروردین ۹۳ بود که در انتها به شکلی معنادار مخاطبانش را با این شعر لسان الغیب بشارت داد:
بر سر آنم که گر زدست برآید
دست به کاری زنم که غصه سر آید
کاری که قرار بود در انتخابات خبرگان پنجم کلید بخورد و بر اساس آن ابتداً حواریون هاشمی به اتفاق ایشان وارد خبرگان شده و بعد از تصاحب کرسی ریاست خبرگان توسط هاشمی و تشکیل فراکسیونی قوی از حواریون ایشان آنگاه «آیت الله» سکان مدیریت در خبرگان بمنظور پائین کشیدن شان و فتیله رهبری در ایران را شخصا عهده داری کنند.
◼️ ( مقاله خودکشی نهنگ را ببینید )
پروژه ای که برخلاف انتظار هاشمی باز هم با شکست مواجه شد و شورای نگهبان با رویکرد « یک هاشمی تنها در خبرگان یک هاشمی بی خطر است » این بار صلاحیت ایشان را تائید کرد اما همزمان جمیع حواریون موثر ایشان که می توانستند در خبرگان تشکیل دهنده فراکسیون مورد وثوق ایشان شوند را رد صلاحیت کرد و هاشمی را ولو با تحمل آرائی ۲ میلیونی بصورت ژنرالی تنها و بالتبع بی خاصیت راهی خبرگان کرد.
شکست پروژه هاشمی در خبرگان دومین ◻️ شکست سنگین ایشان بعد از شکست ۹۲ بود و هر چند در ظاهر خود را از نتیجه خبرگان راضی نشان می داد اما بواقع بازتولید آن انتخابات نزد هاشمی عمق و شدت گرفتن بیماری افسردگی ایشان شد.
⬛️ بر همین مبنا بود که بصورت ناخواسته ضمیر ناخود آگاه خود را از نتیجه انتخابات خبرگان در اسفند ۹۴ با جمله « اکنون دیگر می توانم راحت بمیرم » برون ریخت کرد.
➕ به عبارت دیگر هاشمی با درک شکست آخرین پروژه اش در اسفند ۹۴ اکنون ضمن پذیرش شکست و تمام شدگی بصورت رفلکسیو آرای ماکزیممی خود در خبرگان را در مقام آخرین پیروزی خود برسمیت شناخت تا از آن طریق بتواند در ناخود آگاهش مانند همه قهرمانان ورزشی که خداحافظی خود از زمین مسابقه را محول به آخرین پیروزی می کنند تا بدینوسیله با گردنی افراشته و غروری انباشته بتوانند با زدن دور قهرمانی در استادیوم ، زمین رقابت را ترک کنند! هاشمی نیز بر چنان روالی از نتیجه خبرگان چنین بهره ای را بُرد.
➖ ( مقاله دروغگوها به بهشت نمی روند را ببینید )
ادامه دارد....
#کانال_میثاق 🔰🔰
@mesagh
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵 *خودکشی هاشمی ❗ قسمت چهارم*
علی ایحال همه شواهد نشان از آن دارد که « مرحوم هاشمی » علی رغم حفظ ظاهر هرگز نتوانست از زیر ضربه شکست ۹۲ در کنار شکست ۹۴ کمر راست کند و از فردای پایانش در هرم قدرت ایران ( اسفند ۹۴ ) دیگر امکان آن را نیافت تا اعتماد بنفس از دست رفته خود را بازسازی کند ( مقاله پایان هاشمی را ببینید ) و از این تاریخ به بعد بود که اکبر هاشمی رفسنجانی که زمانی معرکه گردان و مدیریت کننده حاذق و موفق همه بحران های مبتلابه کشور بود در خزان ۸۲ سالگی و در عمق محزونی و افسردگی به دست خویش پایان دهنده به ماجرای خویش شد!
🌐 اسفند ۹۴ در آستانه انتخابات خبرگان پنجم در مقام مصلحت اندیشی و با توجه به بازی در دستور کار هاشمی رفسنجانی برای خبرگان خطاب به شورای نگهبان نوشتم:
هاشمی را رد صلاحیت کنید! یک پایان بد بهتر از یک بدی بی پایان است ! (۲)
توصیه ای که هر چند شوای نگهبان نسبت به آن بی وقعی حساب شده ای کرد ( مقاله شکار خرس را ببینید ) اما ناباورانه مشاهده شد که نهایتا این هاشمی رفسنجانی بود که یک سال بعد و در اوج سرگشتگی و محزونی « هاشمی را به بدی پایان داد » و آخرین برگ از زندگی پر فراز و نشیب سیاسی اش را به نامیمونی اختتام بخشید!
کسی که بالای تریبون نماز جمعه تهران سال۶۹بعد از فوت حضرت امام (ره)اشرافی گری وتجمل گرایی را نهادینه کرد وبین فقیر وثروتمندرا دیوار کشید واستارت انحراف اسلام را کلید زد.و32سال قدرت کشور در دست اصلاحات وایشان شد..
عفوک عفوک عفوک
خدایش ببخشد..
وعده دیدار ما وحساب کتاب بماند بقیامت...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱ـ روایت فائزه از فوت پدرش
http://bit.ly/2jo6CGk
ماجرای هاشمی
http://bit.ly/1F53poy
مقاله خودکشی نهنگ
http://bit.ly/1mQ2UyY
دروغگوها به بهشت نمی روند
http://bit.ly/2jyZWbp
پایان هاشمی
http://bit.ly/1ROJNKR
شکار خرس
http://bit.ly/2jGS2KP
۲ـ پایان بد هاشمی
http://bit.ly/1P3vZIJ
مقالات مرتبط:
بوسه مرگ هاشمی
http://bit.ly/1PFMKbd
شکست محتوم مذاکرات
http://bit.ly/ZOPBvh؛
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#کانال_میثاق 🔰🔰
@mesagh
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 *آمریکا و چین؛ عبرتهای جنگ سرد*
✅ فارنافرز در یادداشت مشترکی از دو کارشناس آمریکایی و چینی بر ضرورت حفظ «خط ارتباطی» برای جلوگیری از تشدید تنشها میان دو کشور تأکید کرده و در این خصوص از گفتگوی جاناف کندی و خروشچف رهبران اسبق آمریکا و شوروی الگوبرداری کردهاند. به نظر آنان اگرچه وضعیت امروز آمریکا و چین، شباهتی به جنگ سرد ندارد ولی درسهایی برای آموختن وجود دارد که در ادامه میآید:
1️⃣ فرضیات نادرست
نویسندگان بخشی از مشکلات طرفین جنگ سرد را ناشی از سوءتفاهمهای راهبردی نسبت به نیات و مقاصد، توانمندیها و درک وضعیت موجود از روابط بینالملل دانستهاند. اکنون این دو فرض که چین خواستار جایگزینی آمریکا در جایگاه قدرتی جهانی است و آمریکا خواستار توقف رشد اقتصادی چین میباشد، لزوماً واقعبینانه نیست. همچنین طرفین میتوانند در خصوص اقدامات خود در شرق آسیا نیز به سطحی از اعتماد و رفع سوءتفاهم دست یابند.
2️⃣ دیپلماسی شخصی
بهبود روابط فردی میان رهبران آمریکا و شوروی در بحران خلیج کوبا و یا روابط نیکسون و مائو در کاهش تنش طرفین مؤثر بود. امروزه رهبران دو کشور با توجه به گسترش فناوری اطلاعات و سرعت دسترسی مخاطبان به مواضع آنها، باید بیش از پیش از نوع مواجهه با طرف دیگر مراقبت کنند تا ضمن حفظ احترام طرف مقابل، از تشدید تنش جلوگیری کنند.
3️⃣ درگیریهای محلی
آلمان، کوبا، شبهجزیره کره و منطقه غرب آسیا نمونههای درگیری آمریکا و شوروی در جنگ سرد بود. مدیریت ماهرانه دیپلماتها و ژنرالها بود که از تبدیل یک درگیری محلی به جنگی جهانی جلوگیری کرد. تمرکز بر اهداف محدود و معقول، حفظ خطوط ارتباطی برای جلوگیری از خطای محاسباتی و تقویت کانالهای دیپلماتیک چندجانبه، از مهمترین ویژگیهای این نوع مدیریت بحران بوده است.
🔻 بهرهمندی از عبرتهای جنگ سرد، اولاً بستگی به نوع نگرش نخبگان حاکم در پکن و واشنگتن نسبت به منازعه امروز دو کشور دارد. عامل دیگر در این زمینه، میزان و عمق ارتباط نسل امروز حاکمان دو کشور با کارشناسان و سیاستمدارانی است که تجربه آن دوره را به همراه دارند.
#کانال_میثاق 🔰🔰
@mesagh
https://eitaa.com/mesagh
رسایی گفته بود:
روحانی مظنون به قتل پسرشه
۱۷ سال رفت و آمد مشکوک به انگلیس داشته
مدرک تحصیلیش با سرقت علمی به دست اومده
به احتمال زیاد دو تابعیتیه
روحانی هم ازش شکایت کرد، اما دادگاه رسایی رو تبرئه کرد
من دیگه حرفی ندارم...
🔻ستون گفت و شنود کیهان
گفت: مذاکرات هستهای به کجا کشید؟
گفتم: طرفهای اروپایی گفتهاند باید به پایتخت کشورهای خود برگردیم و درباره طرح و سناریوی پیشنهادی ایران مشاوره کنیم.
گفت: ایول! تا حالا، غربیها طرح و سناریو میدادند و تیم ایران برای مشورت فرصت میگرفت و حالا ایران سناریو تعریف میکند و آنها باید دنبال طرح ایران بدوند.
گفتم: « انریکه مورا» هماهنگکننده اتحادیه اروپا گفته است؛ ما در طول مذاکرات نتوانستیم یک نفس راحتی بکشیم! و «ریچارد گلدبرگ» از بنیاد دموکراسی هم گفته است ایران ما را تحقیر کرد و اجازه نداد در اتاق مذاکرات حضور پیدا کنیم»!
حتی دولت بعد از مغول هم ماهی ده هزار میلیارد فاکتور های دولت قبلش را پرداخت نکرده بود!
ای از مغول بدتر ها!
#شما_زبان_دنیا_را_بلدید