eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.8هزار عکس
169.4هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چراصهیونیست ها به دنبال تخریب مسجدالاقصى هستن؟ نکاتی جالب در این مورد بشنوید
🔴 خبر خوب مسکن برای قشر کم درآمد😒 ‏خاندوزی: به زودی خبرهای خوبی در حوزه مسکن خواهیم داشت! خط فقر: زیر ۱۰ میلیون! درآمد ماهیانه قشر کم درآمد: زیر ۵ میلیون! ساخت مسکن برای قشر کم درآمد اقساط ماهیانه ۷ میلیون!
✳️ اینکه آقای رئیسی سید محرومان است یا خیر، شعارهای انتخاباتی اثبات نمی‌کند، بلکه سهم استان‌های محروم از بودجه کل کشور آن را نشان می‌دهد. ◀️ سهم هر فرد از استان‌های محرومی چون لرستان و سیستان‌وبلوچستان و ایلام زیر ۲۰۰ هزار تومان در بودجه ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده است.
⭕️ به‌جای پاسخگویی، منتقد و طلبکار هم شده‌اند! ◀️ چندی پیش پوستر برنامه سخنرانی‌ای را در خصوص بررسی عوامل بحران! آب در ایران دیدم که هر یک از سخنرانان بیش از یک دهه: ➖ قائم‌مقام وزیر ➖ معاون وزیر ➖ مدیر‌کل در حوزه ستادی وزارت‌خانه ➖ استاندار ➖ و ... بوده و برخی از آنها همچنان نیز هستند! 🔹 در این جلسات، تقریباً تمام معاونین و مدیرکل‌های سابق و ...، که وضع موجود ماحصل مدیریت و افکار همچنان نادرست و غلط آنها بوده و هست، به‌شدت ! عملکرد گذشته‌ای هستند که خود مسئولیت کامل آن را برعهده داشتند. 🔹 اعتماد به نفس و طلبکاری همیشگی این نسبت به جامعه، به‌شدت عجیب و ناراحت‌کننده است. 🔹 مدیرانی که وضع موجود آب در کشور، در کمترین حالت ماحصل رویکردها، تفکرات و مدیریت آنها است؛ اما با کمال تأسف به‌جای پاسخگویی نسبت به عملکرد خود، این روزها به‌عنوان «منتقد» و «نویسنده» و «فعال محیط زیست» و «داستان‌سرا» و... در حال نقد همه، البته به جز خود هستند. 🔹 دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و سایر فعالان حوزه آب اگر جلساتی برای بررسی مشکلات و چالش‌های آب در کشور برگزار می‌کنند، لازم است ابتدا جلسات و نشست‌هایی در خصوص مسأله بسیار مهمِ « و در مدیریت آب» با حضور این مدیران همیشه مدیر و البته منتقد برگزار شود. 🔹 نه اینکه مدیران همیشه مدیر و در حاشیه‌ی امن، سال‌ها (نا)آگاهانه اما تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کنند و زمانی‌که تبعات و مشکلات و چالش‌های تصمیم‌ها و سیاست‌ها و رویکردهای غلط و اشتباه‌شان در جامعه سر باز کرد، به‌جای پاسخگویی، منتقد و طلبکار جامعه شوند. 🔺 خلاصه آنکه در جلسات آبی مراقب باشید جای و عوض نشود. «مسئولیت‌پذیری» و «پاسخگویی» دو گمشده‌ی مهم در حوزه و مدیریت آب در کشور هستند. برای بهبود مدیریت آب در کشور، این دو اصل را جدی‌تر بگیریم. 🖊 (+)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شما این کاره نبودید! 🎙 روح‌الله ایزدخواه (نماینده تهران): 💬 من نگرانم که ما تعلل کنیم و جوانان حزب‌الهی به ما بگویند که شما این کاره نبودید. ما با شما عهدی بستیم که را در اولویت بگذارید. 🔹 می‌دانیم که نظر جناب نسبت به طرح شفافیت مثبت است اما قابل توجه ایشان و بقیه نمایندگان؛ همین الان، جوانان و می‌گویند که شما این کاره نبودید! 🔺 بهتر است هر چه سریعتر، آبروی ریخته را کمی بازگردانید؛ شاید نظرات مردم، نسبت به مجلس اندکی تغییر کند.
◀️ (مدیرکل کارگزینی کارکنان اداره قوه قضاییه) سعی دارد با نشان دادن فیش حقوقی یکی از قضات، بر آمارِ ، معاون سازمان استخدامی، خدشه وارد کند. او می‌گوید: 🔸 شخص مدنظر آن اداره از ۱۱۰ میلیونی که حقوق گرفته، ۹۵ میلیون آن معوقات او بوده که طی ۱۳ ماه جمع شده و الان پرداخت شده. 🔸 ۵۰ درصد از شاغلین قوه، حقوق‌شان زیر ۷ میلیون و ۳۶ درصد از همکاران بین ۷ تا ۹ میلیون حقوق می‌گیرند. 🔺 فرضاً آقای برزویی درست بگوید، ➖آیا چنین به نظر نمی‌رسد با دیدن یک اشتباه، به نوعی وجود حقوق‌های ، دارد کتمان می‌شود؟ ➖ واقعا چرا درباره ۱۴ درصد مابقی کارکنان قوه، صحبتی نمی‌شود که چقدر حقوق می‌گیرند؟ ➖ درباره آن ۱۰۰ میلیونی که به عنوان ، می‌توان به هر یک از عزیزان در قوه قضاییه، آن هم ماهانه! داده شود، چرا توضیحی داده نمی‌شود؟ 🔺 پ.ن: عرب‌اسدی می‌گوید حقوق‌هایی که اعلام کرده‌اند، بدون در نظر گرفتن معوقات بوده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هر که پولش بیش، امنیتش بیشتر! 🔹 استاندار تهران گفته در کمیسیون مقابله با سرقت، مقرر شد که استقرار نگهبان محله در تهران اجرایی شود. بر اساس این طرح، هر چند هزار واحد مسکونی می‌توانند با استخدام چند نگهبان، امنیت محله را بیشتر کنند. 🔹 آموزش و سلامت کم بود که حالا می‌خواهند امنیت را هم به آن اضافه کنند؟! 🔹 نیازهای عمومی مردم (آموزش، سلامت و امنیت) که موجب تشدید بی‌عدالتی و عمیق‌تر شدن فاصله فقیر و غنی در جامعه می‌شود، منطقی جز منطق دارد؟!
👶 *کودکانی که مورد تنبیه جسمی یا فریاد قرار می‌گیرند در سنین بالاتر بیشتر در معرض خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی یا آسم هستند.* 🔺پزشکان انگلیسی در یک مطالعه جدید هشدار دادند 👶 *پژوهشگران بر این باورند که کتک زدن کودکان یا فریاد کشیدن بر سر آنها می‌تواند موجب بروز تغییرات بیولوژیکی در بدن آنها شود و این تغییرات نیز به نوبه خود می‌تواند زمینه ابتلای کودک به بیماری‌های جدی وخطرناک را در سنین بالاتر فراهم کند.* 👶 *از سوی دیگر محققان ثابت کرده‌ا‌ند که احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و آسم هم در این کودکان به ترتیب ۳۰ و ۶۰درصد بیشتر از افرادی است که دچار این آزار‌ها نشده‌اند.* ✅ *ملاحظات*: معلمان هم باید از ترساندن و یا تنبیه کودکان اکیداً خودداری کنند. از طریق تشویق باید دانش‌آموزان را ترغیب به تحصیل کرد، نه تنبیه یا تهدید. ✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*