eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.3هزار دنبال‌کننده
205.9هزار عکس
192.4هزار ویدیو
2.1هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت از رزمنده‌ای که فرزندش را در تصادف از دست داد اما حاضر به ترک جبهه نشد
هدایت شده از mesaghمیثاق
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 طالبان برای اولین بار فیلمی با چهره سانسور شده از سراج الدین حقانی سرپرست وزارت کشور حکومت طالبان و سرکرده شبکه حقانی منتشر کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📜بیانیه تعدادی از تشکل‌های انقلابی حوزه در حمایت از اقدام بهنگام خبرگزاری حوزه بسم الله الرحمن الرحیم ❇️اقدام شایسته خبرگزاری حوزه در حمایت از طلبه آمر به معروف و ناهی از منکر، و پیگیری برخورد با هتاکان به حریم دین و دغدغه‌های ملت غیور، حرکتی در جهت مطالبات مردم متدین می‌باشد. 🔶مردمی که ارتباط خود با روحانیت متعهد را از دل تاریخ نسل به نسل به ارث می‌برد که هیچگاه تحت تاثیر متغیرهای ساخته مستکبران و ظلمه نمی‌باشد. 🔷هر چند دلخوری‌ها و اعتراضات به حق مردم حقیقتی غیرقابل انکار و البته مورد حمایت بدنه طلاب می‌باشد، اما هیچگاه این امور گذرا و سطحی به اصل رابطه معنوی مردم و روحانیت آسیبی وارد نکرده است. 🔴کسانی که در مقابل اقدامات و لو حداقلی اما بهنگام نهادهای کم‌کار در حال فشار آوردن به خبرگزاری حوزه هستند، چرا قصد ندارند از این که فقط خوشایند و روشنفکران بی‌ریشه است دست بردارند؟!!! آیا بایست نام و نشان و سابقه مشمئز کننده ایشان را در رسانه‌ها بر سر دست بگیریم تا دست از این پلشتی‌ها بردارند؟!!! 🔻هر چند اگر خبرگزاری حوزه از مدتها قبل و حتی در همین مورد، پیگیر مطالبات دینی و به حق مردم از مسئولان حوزوی می‌بود امروز اینگونه از طرف همین جماعت تحت فشار قرار نمی‌گرفت. 🔷امیدواریم این اقدام شایسته، آغاز اصلاح رویکرد خبرگزاری حوزه و بازگشت به خط انقلاب باشد. وفقنا الله وایاکم لمرضاته ۱۴۰۰/۱۰/۰۸ حوزوی_احیاء_فریضتین گروه مطالبه‌گری طور سینا مجموعه فرهنگی تجلی ثقلین موسسه روایتگران نور معرفت ستاد پیگیری مطالبات مردمی موسسه پیشگامان و وارثین مهدوی مجموعه علمی فرهنگی اندیشه ولایت موسسه عدل گستران رعد مجمع فداییان ولایت اصفهان
🔴 ویژگی‌های رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۷ و پیام آن 🔹 رزمایش پیامبر اعظم (ص)۱۷ از روز دوشنبه هفته گذشته به مدت ۵ روز در حوزه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان آغاز شد و آخرین مرحله آن با پرتاب ۱۶ موشک بالستیک نیروی هوافضای سپاه در روز جمعه به پایان رسید.از مهم‌ترین ویژگی‌های این رزمایش می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1️⃣ این رزمایش از حیث گستره میدان عملیاتی، طرح‌ریزی، تنوع سناریوها و بکارگیری طیف وسیعی از سلاح‌ها، بی‌سابقه و متناسب با تهدیدات احتمالی نوین شبیه‌سازی و طراحی شده بود. مقابله با جنگ‌های هیبریدی و ترکیبی هدف اصلی این رزمایش بوده است که در آن توانمندی کلیه دستگاههای کشوری و لشکری درقالب سناریوهای واقعی تهدید برای مقابله و تهاجم به میدان آور شده و تمرین می‌شود. 🔹 جنگ‌های هیبریدی پدیده‌ای جدید در حوزه نظامی-امنیتی می‌باشند که همزمان کشور در این نوع از تهاجم درگیر حوزه‌های تهدید سخت، نیمه سخت و نرم می‌شود؛ و مقابله با آن صرفاً توسط تمامی دستگاه‌های حاکمیتی اعم از دولتی و غیر دولتی، امنیتی و نظامی به صورت هم‌افزا میسر است. 2️⃣ در حوزه مقابله با تهدیدات سخت بهره‌گیری از شیوه‌های رزم تهاجمی ترکیبی در برد کوتاه، متوسط و بلند با استفاده از تجهیزات و سلاح‌هایی با تراکم زیاد در قالب عملیاتهای فوجی شناوری، فوران موشکی کروز و بالستیک، پهپادی، زرهی بالگردی و نیروهای مخصوص و ویژه، بخش مهم و پدیده جدید این رزمایش بود. 🔸 از آن مهمتر استفاده از اجرای عملیاتهای تخصصی ترکیبی و هم‌افزا از نوع آفندی و پدافندی به صورت خوداتکا با استفاده از توان رزم نیروی‌های دریایی، زمینی هوایی و بسیج (سپاه) در حوزه قلمرو دریایی، جزایر و سواحل در نوع خود بی‌نظیر می‌باشد. 3️⃣ افزایش سرعت، دقت و برد طیف وسیعی از سلاح‌های به کار گرفته در این رزمایش خصوصاً در حوزه موشکی، پهپادی و شناوری یک جهش تکنولوژیک و فناوری در جهت ارتقای توانمندی‌های نظامی تلقی می‌شود و در کنار آن اقدامات مقابله‌ای جنگ الکترونیک و سایبری در کنار پدیده نوین فرماندهی و کنترل از طریق ایجاد مانیتورینگ میدان نبرد، این قابلیت را برای تصمیم‌گیری صحیح، دقیق با سرعت بالا همراه با اشراف اطلاعاتی از صحنه نبرد و موقعیت دشمن را فراهم کرده و درواقع بخش نامرئی اما تعیین کننده در این رزمایش بود. 4️⃣ استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج مردمی در این دوره از رزمایش با سازماندهی در حوزه دریایی و زمینی در سازمان رزم برای دفاع از سواحل و جزایر به شکل فوق العاده‌ای بر توان تدافعی جمهوری اسلامی در مواجه با تهدیدات احتمالی افزوده و به استعداد رزم نیروهای پدافندی کمک می‌نماید. 💢 این رزمایش ضمن آنکه یک تمرین واقعی برای ارتقای آمادگی دفاعی در مواجهه با تهدیدات احتمالی نوین پیشرو محسوب می‌گردد، حامل پیامی آشکار از میزان اراده و سطح توان واقعی جمهوری اسلامی در صحنه نبرد برای مقابله با هر نوع تهدیدی در هر سطح و مقیاسی از ناحیه طرف‌های ماجراجو به‌ویژه طرف صهیونیستی است که در صورت گستاخی با پاسخ فوری، قاطع و ویرانگر جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.
🔴 *آیا وزیر خارجه عراق حامل پیام التماس آمریکا بود؟!* ✅ از زمان روی کار آمدن دولت رئیسی، رویکرد تعاملی ج.اسلامی با کشورهای جهان زمین تا آسمان تغییر کرده و دولت سیزدهم برخلاف مسیر غربگرایانه و بی ثمر روحانی تمرکزش را روی مشرق زمین و نیز همسایگان گذاشته است؛ 🔸 درعین حال تعامل با غرب را منتفی ندانسته و میگوید اگر قائل به رعایت عادلانه حقوق طرفین هستند بسم الله؛ اگر نیستند ما هم مسیر خودمان را میرویم! ✅ از این رو غربیها از ابتدای دولت جدید تا امروز تلاش میکنند مانع این اتفاق مهم شوند تا از یک طرف با ایران هراسی برخی همسایگان را از ما دور کنند و از ‏طرفی با فتنه انگیزی ما را با برخی دیگر درگیر نمایند. 🔹 خوشبختانه ج.اسلامی بر خلاف دولت ترسو و لرزان سابق، این بار صاحب دولتی شده که شجاعت را به درایت گره زده و با چاشنی صبر استراتژیک، برخلاف میل آمریکا و اسرائیل منطقه را مدیریت میکند. 🔸 جایی که لازم باشد از شمشیر استفاده میکند ‏و آنجا که نیاز به حوصله بیشتری است مماشات میکند تا گذشت زمان اوضاع را پایدار کند. ✅ روی زبر ایران را مینی‌کشورهای حوزه خلیج فارس دیدند، و روی نرم آن فعلا شامل الهام علی اف شده است؛ در هر دو مورد شاهد آن هستیم با درایت رئیس جمهور، وزیرخارجه و هماهنگی بی نظیر نیروهای مسلح و ‏بدون احساسی شدن و تاثیرپذیری از جوسازی اصلاح طلبان، شرایط در حال تغییر به نفع ایران است که همگان شاهدش هستیم. 🔹 هم ترکیه و باکو بادشان خوابیده و هم اعراب روی به تعامل آورده اند؛ و این یعنی ناکامی آمریکا و اسرائیل که در پی تنش در روابط ایران و همسایگان بودند! 🔸 ‏از طرفی مذاکره عالی باقری با خلع سلاح کردن آمریکا و اروپا، که با مانورهای نظامیِ بی نظیر در سواحل خلیج فارس نیز پشتیبانی میشود، دست بلندی را در اختیار ایران قرار داده است؛ امروز وزیر خارجه عراق مهمان امیرعبداللهیان بود؛ شاید خیلی تحلیلگران این سفر را در راستای همان تعامل با همسایگان قلمداد کنند، اما برداشت من این است که فواد حسین این بار فرستاده آمریکا برای التماس به ایران بود تا فشارها را اندکی کم کند! ✅ آمریکا واقعا در تنگناست؛ ایران به مذاکرات راهش نمیدهد، از طرفی هم مانور سطح بالا برگزار میکند تا فکر نکند میتواند چیزی را به زور تحمیل کند؛ ‏بایدن همزمان با چین و روسیه نیز به مشکل جدی خورده است؛ از این طرف نیز صهیونیستها به او فشار می آورند تا با ایران وارد منازعه شود، در حالی که آمریکا توان این کار را ندارد؛ ‏ 💢 با ایران اگر درگیر شود، از آن سو چین به تایوان حمله کند، و روسیه به اوکراین لشکر بکشد، آمریکا هرسه جبهه را خواهد باخت؛ شک نکنید هم ایران پایگاه هایش را نابود میکند، هم چین تایوان را فتح میکند، و هم روسیه بخش های زیادی از اوکراین را خواهد گرفت!
💢 پیامد‌های اقتصادی- معیشتی غائله ۸۸ 📌 ۶ دی سال ۸۸ مصادف بود با روز عاشورا، روزی که حمله‌کنندگان به موکب و پرچم‌های عزای امام حسین (ع)، مردم خداجوی نامیده شدند و بسیاری از رهبران جریان تجدیدنظرطلب در کنار سلطنت طلبان و منافقین و گروه‌های تروریستی از هتک حرمت روز عاشورا حمایت و آن را آغازی بر پایان انقلاب عنوان می‌کردند. 🔹رویکرد‌های هنجارشکنانه جماعتی در دوران قبل، حین و پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ باعث شد بسیاری از مقامات غربی بهترین فرصت برای ایجاد دوگانه حاکمیت - مردم و در نهایت استحاله جمهوری اسلامی ایران را همان سال بدانند. 🔸 بر همین اساس بسیاری از آن‌ها رسماً از رهبران آشوب و شورشیان کف خیابان حمایت کنند و در بعد دیگر با اعمال وضع تحریم‌های بین‌المللی بستر فروپاشی نظام را کلید بزنند. 🔹اگر چه غرب و به‌ویژه امریکایی‌ها پیش از سال ۸۸ بار‌ها تحریم‌های متفاوتی را علیه جامعه ایرانی وضع کرده بودند، با این حال نوع و ساختار حقوقی - اقتصادی تحریم‌ها پس از حوادث انتخابات سال ۸۸ کاملاً متفاوت‌تر از گذشته است و تحریم‌ها از بعد هسته‌ای به تحریم‌های اقتصادی، نظامی و سیاسی تغییر ماهیت دادند. 🌐 مهم‌ترین تحریم‌های اعمالی علیه ایران قطعنامه ۱۹۲۹ است که ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ (ژوئن ۲۰۱۰) و در سالگرد غائله سال ۸۸ وضع شد. 🔹اگر چه بسیاری از عناصر جریان غرب‌باور در طول سال‌های اخیر ارتباط مستقیم میان وضع قطعنامه ۱۹۲۹ که مهم‌ترین قطعنامه تحریمی علیه ایران به شمار می‌رود با شهرآشوب سال ۸۸ را به کلی انکار می‌کنند، اما جالب است بدانیم جان مک کین سناتور معروف امریکایی نیز در خرداد همان سال پس از تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ در «بنیاد ملی دموکراسی» درباره ضرورت وضع قطعنامه ۱۹۲۹ می‌گوید: «بالاخره قطعنامه تحریم‌های بیشتر علیه ایران به تصویب رسید... ما باید درکنار جنبش سبز بایستیم، لازم است که اهداف آنان را اهداف خود بدانیم. منافع آنان منافع ماست و تلاش‌هایشان، تلاش‌های ما.» 🔸جان بولتون مشاور قبلی امنیت ملی کاخ سفید در این باره می‌گوید این ناآرامی‌های ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند. 🔻شاید مهم‌ترین اظهارنظر را باید مربوط به مایکل لدین، مشاور پیشین شورای امنیت ملی امریکا و عضو برجسته مؤسسه «امریکن اینترپرایز» دانست که در مرداد ۹۴ طی یادداشتی در نشریه «فوربس» می‌نویسد: «سناتور چاک شامر نقش مستقیمی در نامه‌نگاری محرمانه بین دولت اوباما و سران آشوب علیه دولت ایران در سال ۱۳۸۸ و در پی انتخابات ریاست جمهوری داشته است. 🔹دولت (امریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه موسوی و جنبش سبز بفرستد. سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبز‌ها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد». 🔻لدین در ادامه نوشته بود: از شامر خواسته شد از طرف دولت این پیام و سؤالات پیوستش را به رهبران سبز‌ها منتقل کند. سؤالات این‌هاست: ما باید چه کاری انجام دهیم و چه کاری نباید انجام دهیم؟ پاسخ این پیام در یک یادداشت هشت صفحه‌ای در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۰۹ (۹ آذر ۸۸) دریافت شد. نویسندگان محتاط بوده‌اند و متن امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کرده‌اند. 🔸موازی با اظهارات لدین، نیک‌آهنگ کوثر، یک فایل صوتی از مهدی هاشمی رفسنجانی منتشر می‌کند که در بخشی از آن او از لزوم تشدید تحریم‌ها علیه ایران سخن به میان می‌آورد. 🔹نیک آهنگ کوثر در ادامه می‌گوید: «.. در یکی از موارد که به من زنگ زد و وقتی فهمید من در حال رفتن به واشنگتن هستم از من خواست تا راجع به بحث تحریم اقتصادی ایران کسانی را در امریکا ببینم و می‌خواست بداند در واشنگتن چه کسانی هستند که بشود با ارتباط و تشویقشان تحریم‌های سنگین‌تری را علیه مردم ایران تحمیل کرد.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
32.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 پیشنهاد ویژه‼️ 🎞 مستند (اسپایدر) 💠 روایتی متفاوت از آنچه در مقابل چشمانمان رخ می‌دهد اما نمی‌بینیم 📼 قسمت یکم 1⃣ ماهیت فضای سایبر؛ 2⃣ نسبت‌شناسی فضای سایبر با رسانه‌های جمعی سنتی؛ 3⃣ کنترل کاربران در فضای سایبر؛ 4⃣ فیلترینگ، آری یا خیر؟! 🔶 کارگردان: ابوذر رحیمی 🌐 دانلود از سایت «واسکا مدیا» به آدرس: http://vaskamedia.ir ✍️مهندس شکوهیان‌راد
🔴سگ‌های ولگرد دست از کودک‌کشی برنمی‌دارند 🔹روز گذشته یک پسر بچه ۴.۵ ساله در شهرستان بیرجند بر اثر گازگرفتگی یک سگ ولگرد جان خود را از دست داد. 🔹در خوزستان نیز یک پسربچه ۸ ساله در اطراف خانه مورد حمله سگ‌های ولگرد قرار گرفت و یک دختربچه ۶ ساله نیز در شهرستان بهشهر استان مازندران توسط دو قلاده سگ ولگرد از ناحیه صورت زخمی شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت. 🔹نبود قانون جامع برای شیوه مقابله با معضل سگ‌های ولگرد و کمبود بودجه برای عقیم کردن و مراکز نگهداری آن‌ها اصلی‌ترین دلیل عملکرد منفعلانه در مقابل این معضل است./ تسنیم