5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیش از هزار تن کاغذ قاچاق در یکی از انبارهای شهرری کشف شد
🔹برای مالک این انبار بیش از ۹ میلیارد تومان جریمه تخلف تعیین شده است.
🔴 کارکنان قوه قضائیه
#طبقات_مظلوم - ۱
#جمعیت_زیر_خط_فقر
🔹یکی از اقشار واقعاً زحمتکش وپُرکار که وضعیت معیشتی سختی دارند و حقوق آنها کفاف زندگی را نمیدهد، #کارکنان_قوه_قضائیه هستند. حقوق کارکنان و پرسنل شریف قضایی که جایگاه حساسی دارند واقعاً ناچیز است. دولت و دستگاه قضایی باید برای این مسئله فکری اساسی کنند.
🔸 چهار درصد حقوق بگیران کشور مستخدم #قوه_قضائیه اند. قریب ۴۰ درصد کارکنان قضا زیر ۵ میلیون حقوق میگیرند و در مجموع ۷۵ درصد این قشر شریف و زحمتکش زیر ۱۰ میلیون تومان حقوق میگیرند.
🔹این در حالی است که طبق آمار رسمی دولت و مجلس، خط فقر در کشور ما ۱۱ میلیون تومان است!
🔸روشن و واضح است که پرسنل قضایی، مسئولیت خطیر و حساس و پراسترسی دارند. دستگاهی که با امنیت کشور سروکار دارد و به واسطه عملکرد فاجعهبار دولتها، روز به روز، بار مسئولیتش سنگینتر میشود باید بتواند پرسنل و امکانات خود را تامین نموده تا رضایت مردم را جلب کند. قضات و پرسنل قضایی جزو گلوگاههایی اند که عدم تامین زندگی آنان، زمینه تخلف و فساد را فراهم میکند!
🔹جمعیت پرسنلی این دستگاه از چندین وزارتخانه کمتر است اما اگر با مشکل مواجه شود خطر و آسیبش بسیار بیشتر است.
🔸تامین معیشت کارکنان سیستم قضایی کشور نیازمند توجه ویژه مجلس شورای اسلامی، دولت و مسئولین خود قوه قضائیه است که هرچه زودتر باید چارهای برای این قشر بیاندیشند.
🔴 طبقه مدعیِ مدیریت در شهرداری اهواز!
🔹اصفهان از سال ۸۲ تا سال ۹۴ به مدت ۱۲ سال فقط یک شهردار داشته. اهواز در همین ۱۲ سال تقریباً ۱۷ شهردار و سرپرست را تجربه کرده!
🔸معمولاً با جابجایی هر شهردار، اکثر مدیران ارشد شهرداری، معاونتها، مدیران سازمانهای تابعه و شهرداران مناطق 8 گانه هم تغییر میکنند! شهرداری اهواز تقریباً 6 معاونت، 8 منطقه و 19 سازمان دارد. بطور معمول با آمدن هر شهردار، نفر اول (معاونت ها، مناطق و سازمان ها) تغییر می کند. یعنی تقریباً 33 مدیر ارشد!
🔹از طرفی، با آمدن هر معاون یا رئیس سازمان یا شهردار منطقه، تغییراتی نیز در ذیل آنها اتفاق می افتد که اگر ما میانگین تغییرات و انتصاب افراد به معاونت مناطق یا معاونت سازمان ها را عدد 5 نفر بگیریم، جابجایی هر شهردار، 1×33×5 = 165 نفر در رأس شهرداری و مناطق شهرداری و سازمان ها و معاونت ها بهمراه دارد. (تغییر در واحدهای کوچکتر و دبیرخانه ها و غیره را فاکتور می گیریم.) معمولاً اغلب این مدیران هم از خارج از شهرداری منصوب می شدند!
🔸اگر در زمان یک شهردار، بطور میانگین 165 تغییر در لایه اول مدیریت شهرداری صورت می گیرد این عدد برای 17 شهردار چقدر است؟ 17×165= 2805 نفر تغییر! فقط در مقطع 1382 تا 1394 در شهرداری کلانشهر اهواز!
🔹فرض کنیم رقم واقعی تغییرات در این مقطعِ 12 ساله، 2800 نیست؛ نصف این رقم یعنی 1400 تغییر. اصلاً فرض کنیم یک چهارم یعنی 700 نفر تغییر بوده! باز فرض کنیم عدد واقعی 400 نفر تغییر است.
🔸بعد از مقطع 82 تا 94، اهواز از 94 تا 1400 هم حداقل 6 شهردار و سرپرست داشته است! سیل تغییرات در این 6 سال هم قابل محاسبه است! به ازای این 6 سال هم فرض کنیم 200 انتصاب مدیران ارشد و معاونین را داشته ایم.
🔹در مجموع از سال 82 تا 1400، حداقل 600 نفر بعنوان مدیران ارشد مناطق و معاونت ها و سازمان ها و معاونین اینها منصوب شده اند. این یعنی تشکیل یک طبقه مدیریتی چند صد نفره در شهرداری اهواز.
🔸دردناکتر از بیثباتی مدیریتی و تبعات آن، تشکیل یک طبقه مدعیِ مدیریت در شهرداری اهواز است که طی این دو دهه شکل گرفته. قریب به 600 نفر که هر کدام فقط چندماه یا یکی دوسال مدیر بودند، «اغلب» بعد از دوره مدیریت، حاضر به اشتغال در پستهای پایینتر و کارشناس قسمت ها و غیره هم نیستند! چون مثلاً جایگاه بالاتری داشتهاند. اغلب این بزرگواران نه تخصص لازم را دارند نه کارآمدی و تجربه مناسب!
🔹اینها مصداق ضرب المثل محلی میباشند: "نه کسی میذاره اینها بالاتر بنشینند نه خودشون حاضر به نشستن در پایین دست هستند!" اغلب هم(نه همه) در حال استفاده از امتیازات همان دوره کوتاه هستند!
❇️ پ.ن: این معضل پیشِ پای شهرداری امروزی اهواز است. البته این معضل برای خیلی از شهرداریهای کشور صدق میکند و متاسفانه کار را برای شهرداریها سخت کرده! نه میتوانند این افراد را حذف کنند، نه میتوانند به آنان مسئولیت دهند و نه خودشان انگیزه و اراده و ایدهای برای فعالیت و کار دارند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
🔴 جلوی این خیانت را بگیرید
🔻در حاشیه انتصاب جدید #عبدالعلی_علی_عسگری به مدیرعاملی #هلدینگ_پتروشیمی_خلیج_فارس
🔹قال النبی(صلی الله علیه و آله) : «مَنْ تَقَدَّمَ عَلی قَوْمٍ مِنَ الْمُسْلِمینَ وَ هُوَ یَری أَنَّ فیهِمْ من هو افضل منه فقد خان اللَّه و رسوله و المسلمین».
🔸هر کس جلودار عده ای از مسلمانان گردد در حالی که می داند در بین مسلمین فردی بهتر از او وجود دارد پس خائن به خدا، رسولش و مسلمانان خواهد بود. التمهید للباقلانی، ص 190
🔹خبری در رسانه ها منتشر شده که آقای عبدالعلی علی عسگری، رئیس سابق صداوسیما از سوی هیئت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به عنوان مدیرعامل این شرکت منصوب شده! انتصابی که همه را دچار بهت و حیران کرده که مگر عسگری چه تجربه ای در این حوزه دارد؟
🔸بزرگترین هلدینگ تخصصی پتروشیمی کشور در سال 1389 با مدیریت دولتی بهصورت سهامی عام تاسیس و در سال 92، 93 در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی(خصوصی سازی)، از مدیریت دولتی به #بخش_خصوصی واگذار گردید.(بجز 18 درصد آن). جالب است دولت سابق در تلاش بود تا همین 18 درصد باقیمانده نیز به بخش خصوصی واگذار شود و صنعت استراتژیک پتروشیمی که در شرایط تحریمی به نفع کشور است برای همیشه از دست حاکمیت و دولت خارج شود!
🔹در ادامه این تلاش ها، حسین قربان زاده، رئیس سازمان #خصوصی_سازی که در دولت جدید هم مسئولیت گرفته، متأسفانه تلاش کرده تا خیلی سریع و پنهانی روند واگذاری کامل این هلدینگ را به بخش خصوصی طی کند. یعنی ابزار حداقلی دولت در عرصه مدیریت صنعت پتروشیمی که 30 درصد صادرات غیرنفتی متعلق به آن است از دست دولت خارج خواهد شد!
🔸در صورت واگذاری مابقی سهم، دست دولت برای همیشه و الی الابد از سیاستگذاری و مدیریت این صنعت حذف خواهد شد و عدم شفافیت پتروشیمی ها و فساد گسترده ای که در برخی از این پتروشیمی ها وجود دارد، حقوق های چندصدمیلیون تومانی و ...، ادامه خواهد داشت و بدتر هم می شود.
🔹آخر کسی مرغ تخم طلای خودش را برای دراوردن متوهمانه چند تخم طلا شکم پاره می کند و برای همیشه از دستش میدهد.! براستی چرا بجای واگذاری به بخش خصوصی، حاضر نیستند حداقل چند درصد آن به مردم و در قالب تعاونی های مردمی واگذار شود؟
🔸هلدینگی که بخش های مهمی از آن، سالهاست حیاط خلوت بیژن زنگنه و جریان کارگزاران شده. با مقاومت برخی نمایندگان و مدیران دولتی جلوی این فاجعه(واگذاری 18 درصد باقیمانده سهم دولت) گرفته شده است! متأسفانه قربان زاده با نگاه درآمدزایی برای دولت، بدنبال خصوصی سازی بخش های مهمی از اقتصاد کشور است و نگاه درستی به مسئله اقتصاد و مردمی سازی اقتصاد ندارد.
🔹حالا انتصاب #علی_عسگری بدون یک روز سابقه کاری در حوزه پتروشیمی به عنوان صنعت استراتژیک کشور، نشان می دهد که عده ای در پشت پرده در حال تلاش هستند که در واگذاری سهم دولت تسریع نمایند.
🔸این انتصاب ناشایسته، این گزاره را در بین افکار عمومی تقویت خواهد کرد که پتروشیمی ها و هیات مدیره های شرکت های پتروشیمی و دیگر صنایع، حیاط خلوت چهره های سیاسی و حلقه های همیشگی حاضر در قدرت است. عسگری در مقطع ریاست بر صداوسیما همیشه حامی بیژن زنگنه و آقامحمدی بوده و انتخاب او به عنوان مدیرعامل بزرگترین هلدینگ پتروشیمی کشور بدون حمایت زنگنه و آقامحمدی امکان پذیر نیست!
🔹گفتنی است این شرکت با دارا بودن بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و خدماتی، بهعنوان بزرگترین هلدینگ پتروشیمی در خاورمیانه پس از سابک عربستان، شناخته میشود. بخشی از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ خلیجفارس عبارتند از: پتروشیمی بندرامام، پتروشیمی اروند، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی فجر، پتروشیمی بوعلی، پتروشیمی مبین، پتروشیمی ایلام، پتروشیمی کارون، پتروشیمی پارس، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پتروشیمی نوری و پالایشگاه گاز بیدبلند.
🔸انتصاب عناصری که که یک ثانیه تجربه و یک کلمه سواد در حوزه های تخصصی نفت و پتروشیمی ندارند، هم خیانت به این صنعت است هم سرمایه اجتماعی را متزلزل می کند و نخبگان را مایوس. امیدواریم که این انتصاب غلط و سیاسی هرچه سریعتر لغو شود یا خود آقای عسگری ننگ این خیانت را از پیشانی خود پاک کند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رئیس سازمان حمایت: تا دیروز قیمت مصرفکننده روی آب معدنی ۴۰۰۰ تومان میخورد اما از امروز قیمت تولیدکننده که ۲۰۰۰ تومان است، روی آن درج میشود
♦سود توزیع هیچ کالایی نباید بالای ۳۰ درصد باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روایتی شنیده نشده از درخواست حاج قاسم سلیمانی از رهبر انقلاب قبل از دریافت نشان ذوالفقار
👆
همه،
یه روزی گناه رو برای همیشه ترک میکنن،
اما یه عده، وقتی این کار رو میکنن که دیگه دیر شده،
#همین_الآن بهترین فرصتیه که
خدای مهربان در اختیارمون قرار داده ✅
🔰مایِ پس از #مصباح_یزدی
🗓 یک سال پس از فوت آیتالله مصباح یزدی، ما هنوز همان نسلی هستیم که با مصباح احیا شدیم.
در میانهی صدها نوشته و سخنرانی، در گفتوگوهای انتقادی مصباح و مناظرههای شاگردانش با نمایندگان جریان غربگرا، در زمانشناس بودنش و ایفای نقش در نهادسازی و کادرسازی، در سلوک اخلاقیاش که بیگوشهنشینی و عزلت، مردی در میانهی میدانها بود، و اهل اندیشه و عمل را توامان بودن.
یک سال پس از فوتش، مصباحیزدی، همچنان میتواند الگوی اندیشه و عمل باشد. حتی همانگاه که به نگرشها و کارنامهاش انتقاداتی داشته باشیم.
✍🏼 میثم رمضانعلی
#شاگرد_امام #غیرت_دینی #عقلانیت_فلسفی
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید