eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.9هزار عکس
169.5هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸 دعای روز سوم ماه مبارک رمضان | سه‌شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺مهلت سه روزه مجلس به دستگاه‌های مربوط به اتفاقات ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور مجلس: 🔹تمام دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط موظفند تا روز پنجشنبه تمامی مستندات و مدارک مربوط به بازی ایران و لبنان را به کمیسیون امور داخلی کشور ارائه کنند. 🔹کار گروهی در مجلس اتفاقات ورزشگاه امام رضا مشهد را بررسی می کند. 🔹اگر گزارش های دستگاه ها کفایت نکند، برای بازدید میدانی به مشهد خواهیم رفت
به نظر شما، کسی در خبرگزاری ایسنا قرار است برود آلمان یا اینکه قرار است.... بعد از خبرهای عجیب و غریب برای سفارت روباه پیر (که در کانال به وفور وجود دارد) حالا ایسنا به صورت روزانه در حال پوشش خبری سفارت آلمان است. در سه روز گذشته چهار خبر کار کرده و باید دید این رویه تا کی ادامه پیدا می‌کند. مثلا سیزده به در سفارت آلمان چه اهمیتی دارد یا پیام وزیر امور خارجه آلمان یا حتی آرزوی سفیر آلمان در ایران که کشورش همواره در کنار صهیونیست‌ها علیه ملت ایران ایستاده و همواره از تحریم و فشار بر مردم ایران حمایت کرده است؟ برخی رفتارها واقعا عجیب است... واقعا!!
📸 خاطره فرزند شهید سلیمانی از افطار حاج قاسم با رزمنده ها در خط 🔸 تلفن خانه زنگ خورد. بابا بود با صدای خسته. پرسیدم كردید؟ گفتند بچه‌ها برايم در قرارگاه افطار آماده كردند اما نرفتم و در خط ماندم و با رزمنده‌ها سفره انداختيم و نان پنير مختصری خورديم. گفتم چرا قرارگاه نرفتید؟ گفتند «ميترسم در غيبتم مظلومی با زبان روزه، اسير و يا شهید شود».
سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا: بازگشت به مذاکرات وین، بهترین راه برای مهار برنامه هسته‌ای ایران است
عکس جالبی از تدوین قانون اساسی در مجلس خبرگان(سال ۵۸)!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ ترفند تریاکی طالبان یا ممنوعیت واقعی؟ ▪️خراسان: 🔹(با اشاره به فرمان طالبان مبنی بر توقف کشت خشخاش) از آن جایی که درآمد اصلی طالبان قبل از شروع حکمرانی استحصال و فروش تریاک بوده و به نظر برخی از کارشناسان هنوز منبع درآمد جدیدی پیدا نکرده است امکان کاهش چشمگیر و ممنوعیت کاشت خشخاش برای آن ها وجود ندارد و این ممنوعیت دلایل و پشت پرده های دیگری دارد. 1️⃣ گرفتن مشروعیت جهانی: 🔹به اعتقاد برخی کارشناسان یک پاسخ محتمل می‌تواند این باشد که این وعده همچون وعده‌های احترام به حقوق بشر و آزادی رسانه‌ها ست که طالبان به عنوان شیوه‌ای به منظور نشان دادن چهره‌ای معتدل‌تر از خود به جهان برای کسب مشروعیت برای حکمرانی شان بر افغانستان انتخاب کرده است. 2️⃣ جلب کمک‌های مالیِ جهان: 🔹به گزارش یورو نیوز، جاناتان گودهند، متخصص تجارت بین‌المللی مواد مخدر در مدرسه مطالعات شرقی و آفریقاییِ لندن(SOAS) [...] توضیح می‌دهد که هدف این گروه از طرح چنین وعده‌ای که عمل به آن بسیار دشوار است [...] تنها برای جلب حمایت مالی غرب است؛ چنان که آقای مجاهد نیز در کنفرانس مطبوعاتی که چند وقت پیش داشت خواستار «کمک بین‌المللی» برای ارائه محصولات جایگزین خشخاش به کشاورزان افغانستان شده بود. نگاهی به تجربه پیشین طالبان در سال های 1996 تا 2001 که حکومت را در دست داشتند، نشان می دهد آن ها پیش از این هم برای جلب نظر جهان و به ویژه دولت‌های غربی کشت خشخاش را حرام اعلام و اقدام به از بین بردن مزارع آن کرده بودند و وقتی کمک های مالی دریافت نکردند دوباره کشت خشخاش را آغاز و از فروش آن درآمد کسب کردند. 3️⃣ تکنیکی برای بازاریابی تریاک: 🔹یکی دیگر از گمانه هایی که برخی مطرح کرده اند این است که طالبان ممکن است به دنبال افزایش قیمت تریاک در جهان و افزایش درآمد خود باشد. در واقع، با اعلام محدودیت و ممنوعیت برای کشت تریاک، قیمت جهانیِ طیفی از مواد مخدر افزایش می‌یابد. 🔹یک روز پس از فرمان سرکرده طالبان برای ممنوعیت کشت مواد مخدر، منابع محلی می‌گویند قیمت یک سیر تریاک در هلمند حدودا از ۴۰۰ به ۱۲۰۰ دلار رسیده است. به گفته برخی مقامات پیشین، اکثر عاملان کشت مواد مخدر خود طالبان هستند و فرمان رهبر این گروه، ترفندی برای سودجویی بیشتر است و البته این اتفاق می تواند به تغییر الگوی سوء مصرف مواددر بازار های جهانی تریاک افغانستان منجر شود و چه بسا بسیاری از معتادان مواد سنتی را به سمت مصرف مواد صنعتی سوق دهد که عواقب وخیمی دارد. ▪️ آیا طالبان توان حذف کشت خشخاش را دارد؟ 1️⃣ یافتن منابع درآمدی جایگزین: 🔹سال هاست که استحصال و فروش تریاک منبع اصلی درآمد طالبان است/ در صورتی که طالبان به دنبال تحقق این اقدام است باید قبل از هر کاری منابع جدید درآمدی برای خود پیدا کند 2️⃣ معرفی کشت جایگزین: 🔹فقدان زیرساخت‌های کشاورزی صنعتی مانند سیستم نظام‌مند تولید و توزیع سموم دفع آفات یا آب رسانی، سوددهی از کشت‌های جایگزین خشخاش را تا حدود زیادی ناممکن کرده چرا که خشخاش علاوه بر نیاز بسیار کم به آب، در برابر آفات بسیار مقاوم است. البته در این بین در برنامه های طالبان هم برنامه ای برای معرفی کشت جایگزین و حمایت از کشاورزان دیده نمی شود. 3️⃣ کنترل فقر و به دست آوردن مشروعیت داخلی: 🔹یکی دیگر از مشکلات طالبان نداشتن مشروعیت داخلی است و از آن جایی که حجم بالای خشخاش در جنوب افغانستان و در مناطقی کشت می شود که خاستگاه طالبان بوده و طرفداران زیادی در آن جا دارد، ممنوعیت کشت می تواند تبعات بدی را برای طالبان به همراه داشته باشد.