⚫ *پشت پرده تهدید رئیس جمهور علیه رژیم صهیونیستی*
◼ رئیس جمهور ایران در مراسم رژه روز ارتش اظهار داشت که تحرکات اسرائیل زیر ذره بین دستگاه های اطلاعاتی کشور متبوعش قرار دارد و هر حرکت اسرائیل علیه ایران با واکنش مستقیم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی روبرو خواهد شد و قلب این رژیم مقصد آنان خواهد بود.
✅ در خصوص سخنان سید ابراهیم رئیسی چند نکته باید بیان شود؛
1️⃣ تهدید از سوی رئیس جمهور ایران کاملا متفاوت از فرماندهان نظامی است و بار سیاسی ، امنیتی و دیپلماتیک خود را دارد و فراتر و جدی تر از رجزخوانی های مقامات نظامی ارزیابی می شود..
2️⃣ در چرایی این تهدید مستقیم باید گفت احتمالا با توجه به گره خوردن مذاکرات هسته ای و حساسیت بالای رژیم صهیونیستی بر برنامه هسته ای ایران (که میتواند در برابر تسلیحات اتمی این رژیم نوعی توازن بخشی ایجاد کند) رئیسی سعی دارد با هشدار مستقیم، محاسبات تصمیم گیران ساکن در تل آویو را تحت تاثیر قرار دهد....
3️⃣ اسرائیل در بحران های اجتماعی، سیاسی و امنیتی به سر می برد و همین امر بر پیچیدگی بحران فعلی در این رژیم افزوده است و چالش تهدید مستقیم از سوی رئیس جمهور ایران علاوه بر تاثیرات روانی، می تواند جوانان فعال در گروههای مقاومت را تحت تاثیر مثبت قرار دهد و به انگیزه های آنان بیفزاید..
🔚 در پایان باید گفت احتمال حمله نظامی مستقیم اسرائیل علیه ایران نزدیک به صفر است زیرا ریسک پذیر ترین نخست وزیر اسرائیل یعنی نتانیاهو نیز هیچگاه جسارت حمله به ایران را به خود نداد چه برسد به نفتالی بنت که به لحاظ شخصیتی جرات و جسارت سلفش را ندارد!
@mesagh
▪️مامور سابق سیا که معروف به #فرشته_شکنجه بود حالا تبدیل به مشاور زیبایی شده و محصولات آرایشی میفروشه!
همون شخصیتی است که فیلم Zero Dark Thirty با الهام از تجاربش در شکنجه زندانیان ساخته شده بود و البته بهش چهره گوگولی هالیوودی داده بودند!
⭕️ مکتب آقا مرتضی علی(ع) یعنی محمودرضا خاوری نباشیم!
🔹«مکتب آقا مرتضی علی یعنی محمودرضا #خاوری نباشیم» این بنر به همراه نامهای از خاوری زمانی که مدیر عامل بانک ملی بود، در دکور مراسم شب اول قدر «هیأت الرضا(ع) تهران» رضا هلالی خود نمایی میکرد.
🔹خاوری در این نامه خطاب به همکاران خواسته تا کتابی تحت عنوان «سرطان اجتماعی فساد» را بخوانند، وی #مبارزه_با_فساد را وظیفه شرعی و اجتماعی مدیران دانسته است.
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برای آنان که دغدغه حفظ انقلاب دارند!
🎙 امام #خمینی (ره):
🔹 اساس ادامه یک پیروزی و ادامه یک انقلاب در یک امری است که به نظر میآید در #راس_امور واقع است و او اینکه دولت، مجلس و کسانی که در ارتش هستند و سپاه و همه اینها از طبقه «متوسط» و «مادون متوسط» باشند.
🔸 اساس سلطهای که بر کشورها و بر کشور ما از طرف غیر واقع شده است، افراد #مرفه و کسانی که #سرمایههای بزرگ داشتهاند، یا قدرت برای حفظ خودشان و حیثیت خودشان در دست داشتهاند، [میباشند].
🔹 مادامی که مجلس و ارگانهای دولتی و همه اینها و مردم از این طبقه متوسط و مادون متوسط تشکیل بشود، امکان ندارد که یک دولت بزرگی، یک قدرت بزرگی به هم بزند اوضاع را.
🔸 اگر ملت میخواهد که این پیروزی تا آخر برسد و به منتهای پیروزی که آمال همه است برسد، باید مواظب آنهایی که دولت را تشکیل میدهند، آن که رئیس جمهور است، آن که مجلس هست، مجلسی هست، همه اینها را توجه بکنند که مبادا یک وقتی از طبقه متوسط به طبقه بالا و به اصطلاح خودشان مرفه به آن طبقه برسد.(+)
#سفر_به_ترکیه
#قالیباف
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ صحبتهای شهید مطهری درباره نحوه مواجهه امام علی با منتقدان، خوارج و ثناگویان را ببینید. امیرالمؤمنین اهل انتقاد پذیری و تحمل عقیدهی مخالف بود.
🎙 آیت الله شهید #مطهری
🔹 نظام جمهوری اسلامی، که با شعار "برابری، برادری؛ حکومت عدل علی(ع)" در سال ۵۷ استقرار یافت اگر میخواهد واقعاْ رنگ و بوی حکومت علوی را بدهد، باید این فرهنگ و رویه بر ساختارهایش، قوانینش و رفتار مسئولانش حاکم باشد.
🔺 با وجود اینکه توجه به آزادی در آثار متفکرین انقلاب قابل مشاهده است و در فصل سوم قانون اساسی هم ظهور و بروز پیدا کرده است اما هنوز تا رسیدن به نقطهی مطلوب فاصلهی زیادی داریم و باید برای رسیدن به آن تلاش کنیم.
@mesagh
⭕️ امیرالمؤمنین علی(ع) را «که کُشت» و «چه کُشت»؟
🔹 یک وقت میگوييم على(ع) را كه كشت و يك وقت میگوييم علی(ع) را چه كشت؟
🔸 اگر بگوييم على(ع) را كه كشت، البته عبدالرحمن بن ملجم. اگر بگوييم على(ع) را چه كشت، بايد بگوييم #جمود و #خشکمغزى و #خشكهمقدسى. همينهايى كه آمده بودند على(ع) را بكشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند.
🔹 واقعاً خيلى تأثرآور است. على(ع) به جهالت و نادانى آنها ترحم میكرد، تا آخر هم حقوق آنها را از بيتالمال میداد و به آنها #آزادی_فكرى میداد.
🔺 ابن ابیالحدید میگوید: اگر میخواهید بفهمید که #جمود و #جهالت چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند. گفتند: ما میخواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون میخواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم.
🖋 آیت الله شهید #مطهری
📚 منبع: اسلام و نيازهای زمان، ج۱، ص۸۰
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بازخواست میشوید که از کجا آوردهاید؟
🔹 #عمار: علی (ع) خلیفه باشد، #املاک_غصبی را حتی اگر کابین زنانتان کرده باشید، بازمیستاند.
🔸 #مالک_اشتر: کسانی بترسند که سر در توبره #بیتالمال داشتند و به جای دانه دانه جو، سکه سکه اشرفی بلعیدند. این جماعتِ نالان به چاهافتادهای میماند که به دست #عدل_علی محتاج است.
🔺 سکانسی دیدنی از سریال امام علی (ع)
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ماجرای ضرب و شتم پلیس توسط حاج قاسم سلیمانی بخاطر بی حرمتی به دختر بدحجاب
♦با فنون کاراته پلیس را زد و زیر یکی از تخت های هتل مخفی شد!
💢حذف شرط گواهی سوء پیشینه از مجوزهای کسب و کار
🔹🔸وزیر امور اقتصادی و دارایی:
♦شرط گواهی سوء پیشینه از بیش از ۹۰ درصد مجوزهای کسب و کار حذف شد و بسیاری از افرادی که مرتکب جرمی شده و پس از طی دوره زندان به آغوش جامعه بازمی گردند، میتوانند از این فرصت برای کسب مجوز و اشتغال استفاده کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻تصویر به اندازهی کافی گویا است. تصویر، جمعی از #زنان #ایرانی در سال ۱۳۵۶، چند ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی را نشان میدهد که در وسط یکی از خیابانهای #تهران مشغول شستوشوی #لباس هستند. «مارک گازیوروسکی»، استاد علوم سیاسی دانشگاه لوئیزیانای آمریکا، در کتاب «سیاست خارجی #آمریکا و شاه: بنای دولتی دستنشانده در ایران» مینویسد: تعداد کمی از اعضای طبقهی پایین شهری به برق، آب لولهکشی، یا فاضلاب بهداشتی دسترسی داشتند. اعتیاد، فحشا، و جنایت در حلبیآبادهای جنوب تهران و دیگر شهرها رواج کامل داشت. گذشته از این، نرخ بالای مهاجرت روستا به شهر حاکی از آن است که استانداردهای زندگی برای طبقهی پایین روستایی از این هم خیلی بدتر بود. یکی از مشاهدهگران زندگی روستایی در ایران میانهی دههی ۱۹۷۰ گزارش میدهد: روستاییان با ۴ یا ۵ گرم پروتئین در هفته میزیستند و برخی در فضلهی اسبها جستوجو میکردند تا جو هضمنشده پیدا کنند.
🔸در بخش دیگری از این کتاب به روایت صریح و غم انگیزتری از متن به حاشیه رفته برخورد میکنیم، جایی که «مارک گازیوروسکی» مینویسد: #سطح_زندگی طبقهی بالا با طبقات پایین شهری و روستایی تباین شدیدی داشت. میزان بیشتر استانداردهای #بهداشتی، تغذیه، و آموزش در ایران در دههی ۱۹۷۰ پایینتر از میانگین همهی کشورهای در حال توسعه بود. بررسی دقیقی از شرایط زندگی کوچندگان فقیر در #جنوب_تهران در دههی ۱۹۷۰ زندگی نکبتبار و نومیدانهای را تصویر میکند. از ۳۷۸۰ خانوار کوچکردهی #فقیر مورد بررسی، ۱/ ۵۵ درصد در کپرها و آلونکها، ۹/ ۳۲ درصد در کورههای فعال یا غیرفعال آجرپزی، ۹/ ۸ درصد در چادر، و تعداد کمتری در گورستانها با «مسکنهای غارمانند» از جمله پناهگاههایی که در گودالهای عظیم و بدبوی #زباله ساخته شده بود زندگی میکردند.
✍️سید روحالله امینآبادی
📌دستور کار: سیاهنمایی حداکثری
🔹یکی از عوارض گسترش بیقاعده رسانه و فضای مجازی این است که اغلب مردم نه با «واقعیت» که با «تصویر واقعیت» مواجه میشوند؛ اگرچه این موضوع، آسیبها و زیانهایی را متوجه عامه مردم کرده و اغلب آنها را از شناخت حقیقت محروم ساخته است ولی مسیر را برای شعبدهبازان رسانهای بیشاز پیش هموار نموده است.
🔹قصد دارم در این یادداشت به یکی از این تردستیها -که عنوان «سیاهنمایی حداکثری» بیانگر آن است بپردازم؛ در این شگرد، نه از «خبر» به «نتیجه» که از «نتیجه» به «خبر» پی برده میشود! به این صورت که ابتدا نتیجهای را که باید بر مخاطب تلقین شود در نظر گرفته و سپس با توجه به آن، به پوشش و تحلیل اخبار پرداخته میشود! بدیهی است که در این روش چه در صورت تحقق یک فعل و چه در صورت عدم تحقق آن نتیجهای که مطلوب دستاندرکاران این رسانهها هست باید گرفته شود؛ در این شگرد طی برنامهای پیچیده، یک بازی #دوسرباخت برای مخاطبین طراحی شده و دنبال کنندگان این رسانهها بدون آن که خود متوجه شوند عنان فکر خود را به آنها میسپارند و بیاختیار، هر استدلالی که از طرف آنها مطرح میشود میپذیرند.
مثالهایی را برای هرچه بیشتر محسوس شدن این شگرد در ادامه میآوریم:
🔹تصور کنید رسانهای هدف خود را معارضه با یک دولت تعریف کرده و نتیجهای که در پی آن است «بیاعتمادی و ناامیدی مردم از آن دولت» میباشد؛ حال سوال این است: پوشش اخبار و جهتدهی افکار توسط این رسانه و پادوهای آنها در موضوعات مختلف، چگونه خواهد بود؟! به نمونههای زیر -که اندکی از بسیار است- توجه کنید:
1️⃣اگر دولت نسبت به مشورت نخبگان حوزوی و دانشگاهی کم توجهی کند گفته میشود : «دولت خود رأی است و به توصیههای کارشناسان توجه نمیکند» و در مقابل اگر دولت تقاضای مشورت و ارائه راهکار از حوزه و دانشگاه کند گفته میشود: «دولت برنامه ندارد و فقط شعار میدهد!»
2️⃣اگر شخصی در ایام قبل از انتخابات فعالیتهای امیدآفرینی داشته باشد گفته میشود: «این اقدامات جنبه تبلیغاتی دارد!» و در مقابل اگر بعد از انتخابات نیز این اقدامات استمرار داشته و بلکه بیشتر هم شده باشد گفته میشود : «انسان پوپولیست و عوامفریبی است!» البته در همین مورد هم برخی رسانهها از تبلیغاتی بودن فعالیتها برای انتخابات 4سال آینده میگویند که بیشتر به طنز شبیه است.
3️⃣مسئولی میگوید وضعیت معیشتی ما نیز مثل مردم در تنگنا است؛ در این صورت در این رسانهها گفته میشود : «مسئول باید خودش مرفه باشد تا مردم را نیز به رفاه برساند» و اگر مسئولی بگوید وضعیت معیشتی مسئولین مناسب است همین رسانهها میگویند : «مسئولی که طعم فقر را نچشیده باشد نمیتواند درک درستی از مشکلات داشته باشد!»
4️⃣مسئولی میگوید فرزندان من شغل ندارند؛ بلافاصله این رسانهها میگویند : «مسئولی که عرضه پیدا کردن کار برای فرزندان خود را نداشته باشد برای فرزندان مردم چه خواهد کرد؟!» و در مقابل اگر بگوید فرزندان من شغل دارند همین رسانه ها از ژن خوب سخن خواهند گفت!!
👈در تمام این موارد و نمونههای نظیر آن، آنچه که برای گردانندگان این رسانهها مهم است این است که هدفِ از پیش تعیین شده، به هر قیمتی که شده است محقق شود؛ انصاف این است که اگر یک طرف این گزارهها را بپذیریم، دست کم طرف دیگر را نباید قبول کنیم لکن این رسانهها هنرمندانهتر از آن عمل میکنند که متوجه شعبدهبازی آنها شویم.
و در پایان اشاره به این مطلب نیز ضروری است که مقدمه غلبه بر فشار حداکثری، غلبه بر سیاهنمایی حداکثری در تعبیر جامعتر غلبه بر تحریف است؛ کسانی که مرد این میدان هستند بسم الله...
#تحریف
#جهاد_تبیین
دولت روحانی عمدا تحریم ها را تشدید میکرد. چون هدفش تسلیم ایران بود.
دزدیها، تحریمهای داخلی و قیمت گذاری ارزی، اقتصاد ایران را نابود کرد؛ نه تحریم خارجی.
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه دلیل برای امر به معروف ونهی از منکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ساعت خواب؟
بلاخره برخی اصحاب رسانه تازه دارند متوجه میشوند که خودشان چطور فریب جنجالهای رسانه ای را خورده اند
مژده لواسانی مجری تلویزیون با اشاره به ماجرای ناظم نگون بختی که بخاطر قیچی بردن در موی یک دانش آموز آبرویش را در کل کشور بردند و از زندگی و کار ساقطش کردند تازه متوجه شده که متخلفان دیگری در کشور هستند که کسی برای برخورد با آنها بسیج عمومی اعلام نمیکند
مژده لواسانی مجری تلویزیون حالا میگوید: چند ساله دوتا شرکت زیانده که بیشترین حمایت رو از دولتها داشتند خون مردم رو به جوش اوردن به هیچکسی هم پاسخگو نیستند. کی نوبت برخورد با اینا میشه پس؟
✍ هر وقت شما اصحاب رسانه تحت تاثیر جنگ رسانه ای جوگیر نشوید و بجای پرداختن به مسائل کم اهمیت ،موضوعات مهم را رسانه ای کنید شاید امیدی برای برخورد با متخلفین واقعی پیدا بشود
15.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕پاسخ امر به معروف را به حجاب تقلیل ندهیم!!!
⭕برای امر به معروف سراغ مصادیق حساسیت زا نرویم!!
🎙️آقای علی تقوی یگانه (کارشناس در زمینه امر به معروف و نهی از منکر)
🌐 بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم
تهران، مصلی بزرگ امام خمینی(ره) راهرو ۶۴ غرفه بهترین امت.
🗓️ تا ۹ اردیبهشت، هر روز از ساعت ۱۷ الی ۲۴
📌همراه با شرکت در پویش «بهترین باش»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کوری چشم دشمنان اسلام ،ابتکار یکی از مدارس دخترانه مشهد👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔻تمام زندگی یک شب است.
صفحه2 از 2
🔸رسول خدا(ص) از اصحاب شان پرسيدند: آيا بعد از من هم ماه رمضاني هست؟ عرض کردند: بله يا رسول الله. پرسیدند: با توجه به این که شب قدر در ماه رمضان است و در شب قدر قرآن نازل می شود، آن قرآن بر چه کسی نازل می شود؟
وقتی كل قرآن در شب قدر نازل مي شود بايد قلبي باشد كه ظرفيت كل قرآن را داشته باشد و چنين كسي همان حجت خدا است که در مقام عصمت قرار دارد. معصوم كسي است كه هيچ نقص عقلی و عملی ندارد تا استعداد کسب همه ی حقيقت قرآن را داشته باشد.
🔹من اگر - بر فرض - نصف قرآن را بگيرم هنوز ناقصم، پس معصوم نيستم. رسول خدا(ص) پرسیدند در شب قدر قرآن بر چه کسی نازل می شود؟ عرض کردند: خدا و رسول خدا(ص) داناترند. اميرالمؤمنين«روحي له الفدا» آن جا تشريف داشتند، پيامبر دست شان را بر روي سر حضرت علي(ع) گذاشتند و فرمودند: بعد از من بر ايشان و اولاد ایشان نازل مي شود.
فرمودند: «آمِنُوا بِلَيْلَةِ الْقَدْرِ فَإِنَّهُ يَنْزِلُ فِيهِ أَمْرُ السَّنَةِ وَ إِنَّ لِذَلِكَ وُلَاةً مِنْ بَعْدِي عَلِيَّ بْنَ أَبِي طَالِبٍ وَ أَحَدَ عَشَرَ مِنْ وُلْدِه »(210) به شب قدر ايمان بياوريد كه در آن شب، كارهای سال مقدر می شود و همانا برای خلافتِ پس از من علی بن ابی طالب و يازده تن از نسل او خواهند بود.
🔸در همین رابطه امیرالمؤمنین(ع) به ابن عباس فرمودند: «إِنَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ فِي كُلِ سَنَةٍ وَ إِنَّهُ يَنْزِلُ فِي تِلْكَ اللَّيْلَةِ أَمْرُ السَّنَةِ وَ لِذَلِكَ الْأَمْرِ وُلَاةٌ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ(ص) فَقَالَ ابْنُ عَبَّاسٍ مَنْ هُمْ قَالَ أَنَا وَ أَحَدَ عَشَرَ مِنْ صُلْبِي أَئِمَّةٌ مُحَدَّثُونَ» همانا شب قدر در هر سالی هست و در آن شب امر آن سال فرود می آيد و برای آن امر بعد از رسول خدا(ص) سرپرستانی است. ابن عباس گفت: آن ها كيانند؟ فرمود: من هستم و يازده تن از فرزندان صلبی من كه امامان محدَّث باشند، یعنی کسانی که با عالم غیب مرتبط اند.
صاحب شب قدر امام زمان(عج) هستند و شب قدر براي ايشان «سلام» است و ايشان زندگي را بدون هیچ نقصی به صبح مي رسانند، برای این که ما نیز شب قدرِ زندگی را به سلامت به صبح برسانیم امامی معصوم نیاز داریم، بدون امام چنین سیری ممکن نیست، با نظر و توجه به امام و توسل به آن حضرت و اطاعت از او و امید به مدد آن حضرت، شب قدر به سلامت به طلوع فجر می رسد.
🔹خودِ امام عصر(ع) می فرمایند: «إِنَّا غَيْرُ مُهْمِلِينَ لِمُرَاعَاتِكُمْ وَ لَا نَاسِينَ لِذِكْرِكُمْ وَ لَوْ لَا ذَلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ اللَّأْوَاءُ وَ اصْطَلَمَكُمُ الْأَعْدَاء» ما در رعايت حال شما كوتاهی نمی كنيم و ياد شما را از خاطر نبرده ايم و اگر جز اين بود از هر سو گرفتاری به شما رومی آورد و دشمنانتان، شما را از ميان می بردند. معلوم می شود از طرف امام هیچ گونه کوتاهی نیست ما باید خود را آماده کنیم. به ما خبرداده اند امام پشت ابرِ غیبت هم كه باشند نورشان به ما مي رسد، ایشان بيشتر از آنچه ما آن حضرت را بخواهیم ما را مي خواهند، ما هم كه رسيده ايم به اين كه روزه ی بي امام، روزه نيست. زیرا قلب امام همه ی توحيد است و هر قلبی به اندازه ای که از شرک فاصله دارد و به توحید نزدیک است، عباداتش مورد قبول است.
🔰 پس فقط روزة امام اصل و امامِ روزه ها است، هر «جزئی» اگر به «كل» نرسد، نابود می شود، همان طور که رطوبت ها و نم ها به آب برمي گردند، روزه ی ما به اندازه ی نظرکردن به قلب امام زمان(عج) روزه است؛ پس باید از امام بخواهیم که كمك كنند و قلم مبارک خود را بر لوح دل ما بنگارند. امام صاحب قلب اند و هرکس به اندازه ای که در اعمال خود حضور قلب داشت به قلب امام رجوع کرده است زیرا قلب، آینه ی اسم جامع الهی است، کافی است فعّال شود به گفته ی امام خمینی(رض) «وقتی قلب الهی شد، همه چیز انسان الهی می شود»
⭕ کشتار غیرنظامیان فصل مشترک داعشو صهیونیست هاست.
#خبر_تحلیلی
✍️توئیت مقتدی صدر در واکنش به انفجارهای اخیر افغانستان؛
«صفت زشت مشترک بین صهیونیستها و تروریستهای داعشی و کسانی که از آنان هستند و همچنین کسانی که با دین اسلام میانهرو دشمنی میکنند، اعلام دشمنی واضح با حق در ماه مبارک رمضان است.
⭕گناه با لباس روحانیت، گناه کبیره است.
#خبر_تحلیلی
👤استاد قرائتی در جمع طلاب غیرایرانی:
◻️ در لباس مقدس روحانیت از هیچگونه کار خیر فروگذار نکنید که برخی از آنها تا نسلها باقی خواهند ماند.
◻️ برخی از اعمال هستند که گناهان صغیره را تبدیل به گناه کبیره میکند، که برخی از آنها خندیدن به گناه، علنی گناه کردن است. در همین باب، گناه با لباس روحانیت نیز هرگونه گناه صغیره و خطاهای کوچک را تبدیل به گناه کبیره میکند.
◻️ در این رابطه در آیه ۳۰ سوره احزاب خطاب به زنان پیامبر آمده است: «یَا نِسَاءَ النَّبِیِّ مَنْ یَأْتِ مِنْکُنَّ بِفَاحِشَةٍ مُبَیِّنَةٍ یُضَاعَفْ لَهَا الْعَذَابُ ضِعْفَیْنِ ۚ وَکَانَ ذَٰلِکَ عَلَی اللَّهِ یَسِیرًا»، ای زنان پیغمبر، از شما هر که به کار ناروای آشکاری دانسته اقدام کند او را دو برابر دیگران عذاب کنند.
◻️ لذا این لباس مسئولیت دارد.
عاقبت به خیری به مدرک و مدارج تحصیلی نیست، بلکه عاقبت به خیری در انجام کار برای خداست و طبق فرموده حضرت رضا(ع)، علم واقعی در قرآن است.