فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢گفتم که با فراق مدارا کنم نشد...💔
💢 کتاب هنری کیسینجر، ۹۹ ساله، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا که روز سهشنبه با نام «رهبری: شش مطالعه در باب استراتژیهای جهانی» منتشر شد، به شش رهبر جهانی پرداخته که در بازسازی و تغییر جهان در دوره ناپایدار پس از جنگ جهانی دوم کمک کردند. در این کتاب نام کنراد آدنائر (آلمان غربی) شارل دو گل (فرانسه) ریچارد نیکسون (آمریکا) انور سادات (مصر) لی کوان یو (سنگاپور) و مارگارت تاچر (انگلیس) ذکر شده است.
🔻 کیسینجر که در دولت ریچارد نیکسون مشاور امنیت ملی و سپس وزیر امور خارجه بود، با نیکسون و این پنج رهبر دیگر ارتباط داشت.
🔻 او میزان تطبیق عملکرد رهبران جهان با نیازهای ۲۰۲۲ را «دردناک» دانست، اما با این حال، کمکفایتی رهبران امروزی جهان را تماماً متوجه آنها ندانست و گفت: اگر بخواهم در حق آنها منصف باشم، باید بگویم که هنوز فرصتش را هم پیدا نکردهاند. اما میتوان گفت که رهبران بزرگ، فرصت را میآفرینند.
🔻 کیسینجر ظهور دوباره رهبرانی پیشتاز و مشابه به افرادی که در کتابش به آنها اشاره کرده را نامحتمل دانست و گفت: نگران این هستم که رهبری پیدا نشود، تا حدودی به خاطر اینکه ماهیت اطلاعات آنقدر تغییر کرده که تاثیر روزانه وقایع بر تامل درباره معنای آنها چیره شده است. مدیریت جریان روزانه وقایع بسیار زمانبر است. اما از سوی دیگر، نحوهای که به این مسائل رسیدگی شد، این است که یک نفر یا یک گروه پیدا میشود که باور دارد وجهههای والایی وجود دارند و سپس عموم مردم میگویند که «این همان چیزی است که ما واقعا میخواستیم». من روی این حقیقت که نوعی رهبری پیدا خواهد شد تا این کار را کند، حساب میکنم.
🔻 او که این اظهارات را در گفتوگو با روزنامه «یواسای تودی» مطرح کرد، گفت: وقتی به دوره فعالیت خودم فکر میکنم، گرچه تنشهایی وجود داشت، اما همراهی و دوستی خاصی نیز میان روزنامهنگاران برجسته و مقامات ارشد وجود داشت. اما اکنون به هیچ وجه چنین چیزی نداریم. وقتی که من (در سال ۱۹۶۹) به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا انتخاب شدم، جو آلسوپ با من مصاحبه کرد، اما با این انگیزه که برای پر کردن روزنامهاش از من کسب اطلاعات کند. او میخواست ببیند من تا چه حد برای این منصب مناسب هستم. در نهایت او به این نتیجه رسید که من انتخاب مناسبی هستم. هر یکشنبه شب مراسم شامی بر پا میکرد که اهالی رسانه و افراد ارشد دو حزب را به آن دعوت میکردیم، اما چنین چیزی اکنون غیرممکن است.
🔻 این دیپلمات بازنشسته ۹۹ ساله آمریکایی، تنها مقام دولت ریچارد نیکسون است که در قید حیات است. او همچنین مسنترین مقام سابق هر دولتی در آمریکاست و این باعث شده تا روزنامهنگاران و اندیشکدهها به نظرات او درباره وقایع مختلف علاقهمند شوند.
🔻 گرچه کیسینجر به ریچارد نیکسون وفادار بوده و در صحبتهایش سعی کرده به بخشهای مثبت فعالیت وی اشاره کند، اما همچنان «رسوایی واترگیت» را مورد تاسف میداند.
🔻 رسوایی واترگِیت به رویدادهایی گفته میشود که بین سالهای ۱۹۷۲–۱۹۷۵ در هتلی به همین نام در واشنگتن اتفاق افتاده و منجر به کنارهگیری ریچارد نیکسون شدند.
🔻 فکر میکنم این یک تراژدی بود، یک حماقت. فکر نمیکنم که نیکسون شخصا دستورش را داده باشد، اما شرایط را برای پرورش آن مهیا کرد.
🔻 واترگیت به تنهایی مسئله کوچکی بود، اما جلوگیری از اجرای عدالت توسط رئیسجمهور (نیکسون) کوچک نبود. به همین دلیل بود که او سقوط کرد.
🔻 کیسینجر در سال ۱۹۶۹ و زمانی به کابینه نیکسون پیوست که آمریکا همچنان در بهت ترور جان اف کندی، رابرت کندی و مارتین لوتر کینگ بوده و جنگ ویتنام آن پیروزی زودهنگامی که انتظار میرفت باشد، نبود.
🔻 او وضعیت جهان امروز را با زمان خود مقایسه کرد و گفت: بار دیگر، آمریکا در تقریبا تمامی مناطق جهان با چالشهای درهم تنیدهای مواجه است که استراتژیها و ارزشهایش را به چالش میکشند.
🔻 این دیپلمات بازنشسته یکی از نتیجههای احتمالی وضع فعلی را مانند زمان خودش، «تقابل فاجعهبار» دانست، اما اشاره کرد که زمینه سیاسی این دو دوران باهم تفاوت دارد.
🔻 از یک منظر، وضعیت از گذشته بدتر است. چون در آن زمان منتقدان ما در یک سیستم یکسان بودند. اما آنچه اکنون اتفاق میافتد، بحث درباره ارزش آمریکاست، اینکه آیا آمریکا ارزش و شایستگی سیاستگذاری جهانی را دارد، (اگر بله) چه نوع آمریکایی؟ این از منظر اختلافات درونی ما، گفتوگو را از گذشته هم سختتر میکند.
▫️ @EuroAtlantic
▫️ dailymail.co.uk/news/article-10983895/amp/Henry-Kissinger-99-says-painful-need-stronger-world-leaders.html
💢 بایدن: ادغام کامل اسرائیل در منطقه بسیار مهم است
🔻 رئیسجمهور آمریکا پس از دیدار با نخستوزیر موقت رژیم صهیونیستی گفت: ما درباره اهمیت ادغام کامل اسرائیل در منطقه گفتوگو کردیم. طیف وسیعی از مردم آمریکا نه فقط اعضای دولت من، کاملاً به امنیت اسرائیل متعهد هستند.
🔻 لاپید هم لفاظی علیه ایران را تکرار کرد و گفت: ما برای ایجاد یک ائتلاف میانهرو علیه ایران در تلاش هستیم. هیچ ایران هستهای وجود نخواهد داشت زیرا تهدیدی برای اسرائیل و کل جهان محسوب میشود.
---------------
💢 بایدن: دیپلماسی بهترین راه در قبال ایران است
🔻 رئیسجمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با نخستوزیر رژیم صهیونیستی، بر لزوم پیشبرد دیپلماسی با ایران تأکید کرد و گفت: دیپلماسی، بهترین راه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است.
🔻 «یائیر لاپید» هم اظهارات ضدایرانی را تکرار کرد و گفت: تنها راه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای این است که ایران بفهمد جهان آزاد از زور استفاده خواهد کرد و تنها راه متوقفکردن ایران، تحمیل تهدید نظامی معتبر است.
🔻 بایدن از سفر خود به عربستان که موجی از انتقادات را به همراه داشته هم دفاع کرد و گفت: دلیل سفر من به عربستان، دفاع از منافع آمریکاست.
---------------
💢 بایدن: تا ابد منتظر پاسخ ایران نمیمانیم
🔻 رئیسجمهور آمریکا: ما برای همیشه منتظر پاسخ ایران برای مذاکرات هستهای نمیمانیم. ما به ایران اجازه دستیابی به سلاح اتمی را نمیدهیم زیرا این یک منفعت حیاتی برای امنیت ایالات متحده، اسرائیل و باقی جهان است.
🔖 #مذاکره
🔖 #آمریکا
🔖 #بایدن
🔖 #رژیم_صهیونیستی
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 رویای تجزیه ایران در سریالهای ترکی با احیای امپراطوری عثمانی!!
💬 عامل سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد در سریال دره گرگها:
🔻 ما نقشه جدید منطقه (خاورمیانه) را طراحی کرده و به کمک هم پیمانان خود اجرا می کنیم؛ ایران به چند قسمت تقسیم می شود!
🔻 وقت آن رسیده است که آذربایجان از ایران جدا شود، مردم باید بین ما (اسرائیل) و روسیه انتخاب کنند؛ منطقه (خاورمیانه) بدست امپراطوری عثمانی قدرت گرفته و دوباره با امپراطوری عثمانی مدیریت خواهد شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 هجوم کشاورزان معترض به ساختمان های اداری هلند
🔻 دولت هلند متعهد شده است تا میزان مصرف نیتروژن را تا سال ۲۰۳۰ به نصف کاهش دهد.
🔻 این تعهد منجر به از بین رفتن و تعطیلی بسیاری از زمین های کشاورزی و دامداری میشود
💢 اندیشکده آمریکایی_صهیونیستی FDD: «بعید است که حتی یک رئیس جمهورِ جمهوریخواهِ جنگطلب نیز مایل به حمله به تاسیسات هستهای ایران باشد.»
🔻 این اندیشکده افزود: «حتی اگر توافق هستهای جدید اتفاق نیفتد، تصور اینکه کاخ سفید حتی در پشت پرده، پیشگیری اسرائیل (حمله به تأسیسات اتمی ایران) را تأیید کند، دشوار است. مطمئناً نه او و نه احتمالاً هیچ رئیس جمهور جمهوریخواه دیگری، با تسلیح تل آویو به تسلیحاتی که ممکن است احتمال و اثربخشی اقدام اسرائیل علیه سایتهای هستهای ایران را افزایش دهد، موافق نخواهد بود.»
▫️ fdd.org/analysis/2022/06/28/the-israeli-moment
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مامور اطلاعاتی ایران با زنان اسرائیلی تماس میگرفت. گفته میشود او با بیش از ۲۰ شهروند اسرائیلی در تماس بود
🔻 شینبت، سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل، اعلام کرد چهار زن و یک مرد اسرائیلی را که برای یک مامور اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران کار میکردند، دستگیر کرده است.
🔻 بر اساس این گزارش، این افراد قصد داشتند با هدایت این مامور اطلاعاتی ایرانی به نام رامبد نامدار، در داخل اسرائیل ماموریتی را انجام دهند.
🔻 مظنونان بازداشتی یهودی و ایرانیالاصلاند، اما تابعیت اسرائیل دارند. پلیس اسرائیل پس ازآنکه به این افراد مشکوک شد، آنان را زیر نظر گرفت و متوجه شد که با یک مامور اطلاعاتی ایران که خود را در فیسبوک رامبد نامدار معرفی کرده است، در تماساند.
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 محمد جواد لاریجانی: پرونده حمید نوری، ایجاد یک چالش سیاسی برای نظام اسلامی است
💬 محمد جواد لاریجانی:
🔻 سوئد یکی از بدنامترین کشورها در زمینه حقوق بشر و مأمن جنایتکاران و گروههای تروریستی است.
🔻 این تئوری که در پرونده حمید نوری به دنبال گروگانگیری برای آزادی اتباع خودشان هستند ضعیف است چون منافقین در ایران جایگاهی ندارند. آنها دنبال تقابل با نظام جمهوری اسلامی هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا اسرائیل از حضور ایران در دریای سرخ وحشت دارد؟
🔹با انتشار تصاویر حضور کشتیهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریای سرخ آن هم از سوی بالاترین مقام نظامی رژیم اسرائیل وحشت اسرائیل از تسلط ایران بر این آبراه فوق راهبردی جهان چند برابر شد.
🔹به اعتقاد کارشناسان، انتشار تصاویر ماهوارهای از سوی بنی گانتس وزیر جنگ اسرائیل بیانگر میزان و سطح نگرانی است؛ تلآویو از حضور همزمان چهار فروند کشتی جنگی نیروی دریایی ایران در دریای سرخ واهمه دارد، دریایی که میتواند به طرز چشمگیری ترابری دریایی اسرائیل را هم مختل کند.
🔹گرچه رسانه اسرائیلی ادعا میکند دلیل حساسیت تلآویو نسبت به این حضور، عبور بیش از ۲۵ درصد از کالاهای ترابریشده جهان از طریق این دریا و کانال سوئز است و حضور ایران میتواند بر این روند تاثیر منفی بگذارد، اما نگاهی عمیقتر به این امر نشان میدهد حضور نیروی دریایی ایران دقیقاً میتواند پاشنه آشیل اسرائیل را هدف قرار دهد.
🔹بندر ایلات یکی از راهبردیترین بنادر اسرائیل است که به گفته کارشناسان، حضور نظامی ایران در دریای سرخ میتواند تاثیر زیادی بر عملکرد آن بگذارد.
🔹همچنین حضور قدرتمندانه دریایی ایران در این منطقه و به تبع آن عبور به سمت دریای مدیترانه میتواند امنیت دریایی بسیار بالایی برای کشتیها و نفتکشهای ایرانی فراهم سازد و آنها را تا حدود بسیار زیادی از گزند حملات تروریستی اسرائیل به ویژه در خط دریایی ایران به سوریه حفظ کند و به نحوی نقشههای اسرائیل مبنی بر متوقف کردن انتقال نفت ایران به سوریه را نقش بر آب کند.