eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.6هزار عکس
169.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
‍ 🔴نقطه کور برای اسرائیل 👤 🔹جنگنده های ارتش اسرائیل، دیشب برای جندمین بار، فرودگاه حلب را از طریق دریای مدیترانه، هدف حملات موشکی قرار دادند. طی چند ماه اخیر، حملات موضعی مشابهی به حُمص، دمشق، مصیاف، طرطوس، لاذقیه و قنیطره انجام شده است. 🔸در برخی حملات، امکانات زیر ساختی مانند فرودگاه هدف بوده، و در برخی موارد ادعا شده که تاسیسات نظامی یا تولید جنگ افزار مورد حمله قرار گرفته تا مانع حضور مقاومت در سوریه و انتقال تجهیزات به خط مقدم شوند. ✅ در این که دولت سوریه باید معادله را تغییر دهد، تردیدی نیست و احتمالا دیر یا زود، این اتفاق رخ خواهد داد. در عین حال، به نظر می رسد هدف حملات، فراتر از اهداف ادعایی است. 🔹درست است که اشغالگران فلسطین، از تشدید حلقه محاصره توسط جبهه مقاومت به هراس افتاده اند و طبق برآورد آنها، 140 تا 150 هزار موشک از لبنان، و 20 تا 30 هزار موشک از غزه، مراکز مهم اسرائیل را هدف گرفته است؛ اما ماجرا فراتر است. 🔸تهدید مهم، دوگانه مرگباری است که در درون سرزمین های اشغالی شکل گرفته؛ وحدت عملیاتی گروه های مبارز فلسطینی با وجود تفرقه انگیزی ها بیشتر شده؛ و ساخت سیاسی- اجتماعی رژیم صهیونیستی در اثر تشدید فشار مقاومت، از هم گسیخته و به شدت قطبی شده است. ✅ اینجا نقطه کوری است که هیچ کاری از سازمان "ترور و جنگ" اسرائیل و موشک و بمب بر نمی آید. تصاعد این دوگانه، مقدمه انفجار از درون است. مقامات اسرائیل برآنند که "موقعیت" بحران درونی (در عمق) را در بیرون از مرزهای جعلی، جانمایی کنند و با حملات موضعی اخیر، جبهه داخلی را ترمیم نمایند. 🔹تامیر پاردو رئیس اسبق موساد، 12 خرداد ماه امسال اعلام کرد: "اسرائیل در سایه چند دستگی بی‌سابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. نفرت متقابل در میان ساکنان اسرائیل (فلسطین اشغالی) حاکم است. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه پاره تبدیل شده‌ایم". 🔸او ۱۰ روز بعد هشدار داد: "بزرگ‌ترین تهدید برای اسرائیل، خودمان هستیم، نه ایران و فلسطینی ها. سیستم خود ویرانگری، بزرگترین تهدید است. اسرائیل در حال از هم پاشیدن در اثر اختلافات داخلی است". ✅ قطعا، این فشار مقاومت و "ضربات امنیتی ترکیبی" از درون و بیرون سرزمین های اشغالی است که موجب تشدید اختلافات در رژیم صهیونیستی و انحلال چند باره پارلمان و دولت در چهار سال اخیر شده است. 🔹اسرائیل در ۷۴ سال اشغالگری، دیوار امنیتی کاملی را به دور خود کشیده و مناطق اشغالی را به «زندان- پادگان» بزرگ با انواع دوربین‌ها و یگان‌های نظامی تبدیل کرد. اما با همه این تدابیر، اکنون ضربات از لبنان و غزه، به عمق مناطق اشغالی (بیت المقدس و تل آویو و جنین و دره اردن و...) کشیده شده است. 🔸آخرین بار، همین چند روز قبل، پدر و پسر و برادر زاده فلسطینی، ضمن جا گذاشتن همه تدابیر امنیتی، به اتوبوس حامل سی نظامی عضو تیپ گولانی حمله ور شدند. 💢این، برای شاباک که ادعا می کند فقط طی چهار ماه، 1200 فلسطینی را به اتهام تدارک عملیات های مشابه دستگیر کرده، یک فاجعه و سرشکستگی بی سابقه است و می تواند با فروریختن اعتبار و اقتدار آن، کمیت و کیفیت عملیات بعدی را چند برابر کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 ماکروسفالی با گفتمان عدالت همخوانی ندارد 👤 🔹آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم گفته است: "مالیات هر استان به همان استان اختصاص می‌یابد و جزو درآمد همان استان محسوب می‌شود، چون در همان استان این ثروت خلق شده است". 🔸 به نظر می‌رسد آنچه آقای میرکاظمی بیان کرده، یک ایده یا برنامه باشد چرا که این سخن نه با آنچه در حال حاضر عمل می‌شود انطباق دارد و نه با قوانین موضوعه کشور. علی ای حال، این ایده و برنامه، حاصلی جز افزایش شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در کشور نخواهد داشت و به هیچ وجه نباید جامه عمل بپوشد. چرا؟ ✅ اگر در آمار درآمدهای مالیاتی کشور دقیق شویم، خواهیم دید که حدود ۸۰ درصد درآمدهای مالیاتی کشور مربوط به ۸ استان کشور است. دلیل این امر نیز پیشرفته‌تر و متمکن‌تر بودن این استان‌ها و فعالیت اکثر شرکت‌های بزرگ ملی در این استان‌هاست. اما سهم ۸ استان آخر از درآمدهای مالیاتی دولت، تنها ۲.۳ درصد است. 🔹 اگر ایده رئیس سازمان برنامه و بودجه عملیاتی شود، استان‌هایی که از حضور شرکت‌های بزرگ محروم هستند و در نتیجه پرداختی مالیاتی کمتری دارند، بودجه کمتری نیز دریافت کرده و در دور باطل محرومیت خواهند افتاد. و در مقابل، استان‌هایی که درآمد مالیاتی بالایی دارند، بودجه بیشتری دریافت کرده، توسعه بیشتری یافته و فاصله‌شان با استان‌های محروم روز به روز بیشتر خواهد شد. 🔸 نتیجه این رویکرد، یعنی پیشرفته‌تر شدن بخشی از کشور، پدیده‌ای است که در اقتصاد سیاسی از آن با عنوان Macrocephaly یا "بزرگی سر" یاد می‌شود؛ به نحوی که یک یا چند استان از کشور به شکلی غیرعادی بزرگ می‌شود و بخش اعظم منابع مادی و انسانی را در خود جای می‌دهد و علاوه بر شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی، به بحران‌های اجتماعی متعددی دامن می‌زند. 💢ان‌شاءالله ریاست محترم جمهور که دغدغه عدالت دارند و گفتمان این دولت را عدالت اعلام کرده‌اند، مانع اجرایی شدن چنین ایده‌هایی خواهند شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایران به دنبال توافقی است که تعهداتش فراتر از دولت فعلی آمریکا باشد/به گونه‌ای که دولت‌های آینده آمریکا هم نسبت به توافق هسته‌ای مسئول باشند/از کارشناس شما تعجب می‌کنم، درحالی که در تیررس موشک‌های ایران است نمی‌ترسد و به ایران اعتماد می‌کند... 👤 پیشین وزارت خارجه آمریکا ✅کارشناس عرب: آیا در این دنیا فقط اسرائیل حق مطالبه تضمین دارد و ایرانی که میلیاردها دلار از بدعهدی آمریکا خسارت دیده حق درخواست ضمانت ندارد؟/من به عنوان یک فلسطینی، اسرائیل و حیله‌های آن را بهتر از هر کسی میشناسم/آن طرفی که خاورمیانه را با 200 کلاهک هسته‌ای تهدید می‌کند اسرائیل است نه ایران.
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیروزی در راه است! 👤 ✅ چرا از منظر امام خمینی(ره)، اربعین میلیونی، یعنی مژدۀ پیروزی؟ 💢 قاعدۀ مهمی که امام ۲۴ مرتبه تکرار کردند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سختگیری دولت در کنترل سلامت کالاهای وارداتی 👤 وزیر جهادکشاورزی: 🔹به علت حساسیت در مسائل بیوتروریستی ، تست جداگانه‌ای از محصولات ‌می‌گیریم 💢سازمان های استاندارد، دامپزشکی، حفظ نباتات و سازمان غذا و دارو هرکدام تست جداگانه ای برای کنترل سلامت در بخش واردات انجام می‌دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
‍ 🔴افزایش فروش نفت از موفقیت‌های دولت سیزدهم بود/ دولت با دیپلماسی موفق بخش عمده‌ای از گاز فصل زمستان استان‌های شمالی را تامین کرد. 👤 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔹 صادرات نفت ایران سال گذشته به صورت روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار بشکه بود که با روی کار آمدن دولت سیزدهم تا یک میلیون بشکه افزایش یافت و همزمانی آن با بالا رفتن قیمت نفت، موجب شد درآمد ناشی از صادرات نفت تقریباً ۴ برابر شود. 🔸از سوی دیگر دولت توانست کسری بودجه را پوشش دهد و عدم دخالت بانک مرکزی در تعیین نرخ ارز در بازار آزاد موجب به تعادل رسیدن عرضه و تقاضا بر اساس درآمد ارزی صادرات با تقاضای داخل شد که این مسأله می‌تواند جلوی جهش‌های ناگهانی قیمتی را بگیرد. 💢سفر رئیس جمهور به ترکمنستان از اقدامات مهم دیپلماسی اقتصادی در سال گذشته بود که منجر به پیوستن ایران به پیمان شانگهای شد. پس از آن دولت با انعقاد قرارداد سوآپ گاز بین ایران، آذربایجان و ترکمنستان علاوه بر ایجاد درآمد ارزی، بخش عمده‌ای از گاز مازندران در زمستان را تأمین کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کدام بانک‌ها در مسیر بانکداری اسلامی حرکت کرده‌اند؟ ♦️اقدام قابل توجه در پرداخت مابه‌التفاوت سود قطعی 📊 در بین بانک‌های کشور، بانک‌های پارسیان و دی همچنان زیان‌ده هستند؛ بانک ملت با اختلاف زیاد سودده‌ترین و بانک‌های تجارت و پاسارگاد با فاصله بیشتری از بقیه بانک‌ها سودده هستند! 📊 در ۳ سال گذشته فقط ۶ بانک مابه التفاوت سود قطعی پرداخت کرده اند؛ بانک ملت ۸۲ هزار میلیارد و ۵ بانک دیگر جمعاً ۲۲۲۰ میلیارد ریال!
هدایت شده از mesaghمیثاق
‍ 🔴 مذاکرات برای احیای برجام سرکاری است 👤 ، عضو ‌‌‌‌‌‏هیات علمی گروه مطالعات آمریکا، دانشگاه تهران: 🔹یکی از مشکلات سیاست خارجی کشور در بیش از چهل سال گذشته حل مسئله‌ای بوده که اصلاً قابل حل نیست. حل مشکل با غرب و به ویژه آمریکا موضوع قابل حلی نیست. 🔸من مخالف عادی‌سازی روابط با آمریکا نیستم. اگر عادی‌سازی و بهبود روابط امکان داشت و طرف مقابل هم علاقمند بود، بسیار اتفاق خوبی بود. ✅ در سالهای گذشته عادی‌سازی روابط با غرب به اولویت سیاست خارجی کشور تبدیل شد؛ بعد به این اولویت نرسیدیم چون مشکل در طرف مقابل است. البته در دولت فعلی مقداری این وضعیت بهتر شده است. 🔹دولت آقای روحانی 8 سال با نیت خیر انشاء الله پیگیر داستان برجام شد و کشور در این مدت معطل برجام بود و بعد معطل میوه برجام شد. 🔸زیاد، هوشمندانه و دقیق مذاکره باید کرد. یکی از مشکلات ما در حوزه توجیه افکار عمومی خودمان است. تیم فعلی هم اصرار دارد که سخنگو نداشته باشد و یک فاجعه در حال رخ دادن است. ✅ در برجام، طرف ایرانی به دنبال عادی‌سازی و بهبود روابط بود. اما طرف مقابل به دنبال عادی سازی و بهبود روابط نبود. این را بسیاری متوجه نشدند. آمریکایی‌ها بازی می‌کنند و هدفشان مدیریت برجامی ایران است. یعنی مشکلاتی را هم که شما می‌توانید حل نکنید و معطل توافقی که در یکی از پایتخت‌های اروپایی قرار است انجام شود، باشید. 🔹مذاکرات برای احیای برجام سرکاری است. ادامه مذاکرات باید در حالی باشد که شما معطل مذاکرات نباشید. آن چیزی که به کشور ضربه می‎زند معطل بودن است. 🔸به نظر من برجام یک پروژه سیاسی داخلی بود. بیشتر به خاطر رقابت‌های انتخاباتی و سیاسی داخلی، عده‌ای گفتند ما باید مشکل را حل بکنیم و فقط ما می‎توانیم، چون زبان دنیا را بلد هستیم. 💢(در خصوص انتخابات کنگره آمریکا و سرنوشت توافق احتمالی برای احیای برجام) اگر کنگره آمریکا در اختیار جمهوری خواهان قرار بگیرد احتمال شکست توافق احتمالی وجود دارد. بر همین اساس نباید معطل کنگره و ریاست جمهوری آمریکا برای حل مشکلات کشور نشست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فرمانده پدافند ارتش خطاب به صهیونیست‌ها؛ اگر قصد کوتاه‌تر کردن عمر خود را دارید، این گوی و این میدان 👤 ، فرمانده نیروی پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تهدیدات رژیم صهیونیستی: 🔸تهدیدات رژیم صهیونیستی برای تغذیه اذهان عمومی داخل این رژیم است. 💢اگر رژیم صهیونیستی می‌خواهد عمر کوتاه خود را کوتاه تر کند،‌ این گوی و این میدان
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فقط در اسرائیل است که از حمله نظامی به ایران صحبت می‌کنند. 👤 رژیم صهیونیستی: 🔹 در هیچ جای دیگر جهان در اين باره صحبت نمی‌کنند و خواستار راهکار دیپلماتیک هستند 🔸 در برنامه هسته‌ای، هیچ تشابهی بین سوریه و عراق و مساله ایران نیست. ✅ در عراق و سوریه فقط یک راکتور بود که اگر منهدم میشد داستان تمام بود اما ایران اینگونه نیست. 🔹 ایرانی‌ها با علم به تهدید اسرائیل برنامه هسته‌ای خود را عمق شصت متری زمین و زیر کوه ساخته‌اند 🔸 ایران تمام مراحل ساخت را می‌داند و برخلاف دیگران تقریبا محتاج هیچ کشور خارجی نیست. 💢با کشور بزرگی طرفیم که دو برابر آلمان است
هدایت شده از mesaghمیثاق
‍ 🔴 لایحهٔ حفظ کرامت زنان در دولت قبل گرفتار اهمال‌کاری شد 👤 ، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: 🔹 نسخه اولیه این لایحه در زمان دولت دهم تهیه شد و پس‌ازآن در دولت‌های یازدهم و دوازدهم به مدت حدود ۷ سال، به بهانه‌های واهی متوقف ماند و بعدازآن هم بدون اسناد پشتیبان مشخص و بدون کارشناسی دقیق به مجلس رسید و از زمان ارسال تاکنون در کمیسیون اجتماعی در حال اصلاح و ترمیم لایحه هستیم. 🔸موضوع تأمین امنیت زنان در محیط خانه و اجتماع از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است که بر اساس همین دغدغه‌ها نیز پس از سومین نشست اندیشه‌های راهبردی که با موضوع زن برگزار شد، دولت دهم تدوین این لایحه را در دستور کار خود قرارداد. 💢 متأسفانه مسئولان امور زنان دو دولت یازدهم و دوازدهم در زمان مسئولیت خود با اهتمام جدی این لایحه را پیگیری نکردند. اگر دولت یازدهم و دوازدهم اهتمام جدی داشت لایحه عمر بیش از ۸ ساله را در دولت تجربه نمی‌کرد. الآن هم بهتر است اجازه دهند مجلس فارغ از مجادلات سیاسی‌کار خودش را دنبال کند و لایحه را به سرانجام برساند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درحال حاضر تراز تجاری منفی شش و نیم ملیارد دلاری داریم 👤 وزیر جهاد کشاورزی 🔹به دنبال این هستیم تا پایان دولت این مقدار را به صفر برسانیم. 🔸در همین راستا افزایش 30 درصدی تولید جو داشتیم که به 750 هزار تن رسیده است. 💢برای حمایت از تولید سویا نیز شش ملیون تومن در هر هکتار به کشاورزان یارانه کشت می‌دهیم.