هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| فیلمی از سرباز مجروح اسرائیلی در جریان عملیات زیرگیری توسط یک فلسطینی در حواره
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ انصراف کاراتهکای ایرانی از رویارویی با حریفی از رژیم کودککش اسرائیل
🔺 #بهاره_امینی بانوی کاراتهکای ایرانی، شانس کسب مدال طلا در مسابقات حرفهای تورنومنت جهانی جوجیتسو در کشور گرجستان را داشت. اما در دو بازی پیاپی راضی به حضور در میدان مسابقه با حریفان اسرائیلی نشد و عنوان سوم این دوره از رقابتها که دیروز در گرجستان برگزار شد را به خود اختصاص داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تیزر جذاب مانور نظامی حزبالله لبنان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #ایهود_باراک، نخست وزیر پیشین رژیمصهیونیستی:
🔸 واقعیت این است که تنها ایرانیان تصمیم خواهند گرفت که چه زمانی به سوی زرادخانه هستهای شیرجه بزنند و ما نمیتوانیم جلوی آنها را بگیریم/ اسرائیل این توان را دارد که جنگندهها را به تاسیسات ایران بفرستد و آنجا را بمباران کند اما اگر هر یک از تاسیسات هستهای ایران را بزنیم فقط به برنامه هستهای آنها شتاب دادهایم/زیرا خواهند گفت چارهای برای ما نمانده جز اینکه جنگ افزار هستهای خودمان را داشته باشیم...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| نیروهای امنیتی پدر براء بلوط، زندانیه سیاسی را در حالی که در شهر الخلیل برای آزادی پسرش تحصن کرده بود، بازداشت کردند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ حدشوت حموت: در ۱۲ مه، الکساندر روداکوف، سفیر روسیه در لبنان، از موزه جنگ حزبالله در فضای باز که "شکست اسرائیل در لبنان" را به نمایش میگذارد، بازدید کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ رادیو ارتش اسرائیل: اسحاق ووسرلوف، وزیر «اُتزما یهودیت» در واکنش به محکومیت اردن در مورد حمله بنگویر به الاقصی، «آنها نسخه دیگری از مقاله محکومیت قبلی را چاپ کردند».
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| شبیهسازی حمله به شهرکهای اسرائیلی در مانور نظامی حزبالله لبنان
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 گذار از مصلحت اندیشی بی مبنا به مصلحت اندیشی ضابطه مند و فقهی
▪️(پاسخی به نامه دکتر زارعی به آیت الله علیدوست)
🖊 سید محمد صدرا متولی امامی
🔻حضور محترم دکتر مجتبی زارعی، استاد ارزشمند علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
سلام علیکم
🔹نامه همدلانه حضرتعالی خطاب به آیت الله علیدوست در خصوص جایگاه مصلحت در فقه شیعه، گویای دغدغه ارزشمند شما برای حفظ جایگاه رفیع مصلحت در اسلام، بخصوص در عرصه حکمرانی است. البته به نظر می رسد آن چه مرقوم داشته اید، به شکل درد و دل های یک استاد متعهد دانشگاهی با یک عالم دینی است و نه به شکل نقد علمی دیدگاه های ایشان!
1️⃣ اگر به کتاب شریف «فقه و مصلحت» مراجعه کنید، حضرت آیت الله علیدوست زید عزه، قبل از بیان دیدگاه های خود در خصوص جایگاه مصلحت در فقه شیعه، عمده نگرشهای موجود در جهان اسلام در خصوص مصلحت را مطرح کرده و مرحله به مرحله، با ظرافت نقادی می کنند. یکی از رویکردهای مورد توجه ایشان، اندیشه های روشنفکری و عرفی سازی فقه و احکام اسلامی است که در فصل اول، مورد ارزیابی و نقادی قرار گرفته است.
▫️بنابراین تمامی تلاش آن فقیه ارجمند، پیراستن «مصلحت»، از افراط و تفریط های موجود در جهان اسلام و رونمایی از «مصلحت اندیشی فقهی و منضبط» است. یکی از توصیه های همیشگی آن حسنه عصر در دروس خارج، رعایت انضباط فقهی در استنباط، برای دست یابی به فقه پایا و پویاست. اگر عده ای ناآگاه از مبانی فقه شیعه، «مصلحت اندیشی» را در غیر از جایگاه واقعی آن به کار می گیرند و آن را ابزاری برای اهدافی چون عرفی شدن فقه اسلامی و بی مبالاتی در حدود و احکام شریعت تلقی کرده اند، خدشه و خراشی به اساس بحث استاد علیدوست وارد نمی کند؛ همچنان که از مفاهیمی چون «آزادی»، «حقوق بشر» و «عدالت» در موارد متعدد سوء برداشت و سوء استفاده های فراوان شده است.
▫️آیت الله ابوالقاسم علیدوست، تنها فقیهی است که در دوران ما، تلاش کرده اند با وسواس علمی و انضباط فقهی، جایگاه «مصلحت» را در فقه شیعه بازنمایی کرده و این موضوع پراهمیت را که به دلیل واهمه برخی بزرگان شیعه از عرفی شدن فقه یا گریش به قیاس و استحسانات عقلی، به دست فراموشی سپرده شده بود، به جایگاه اصلی اش برگردانند.
2️⃣ اما درباره آنچه توصیه کرده اید که ایشان از نظر متخصصان، کارشناسان و جامعه شناسان از باب موضوع شناسی بهره مند شوند، باید عرض کنم که ایشان، موسس «دروس خارج فقهی ـ کارشناسی» در قم هستند؛ به این صورت که ابتدا، کارشناسان موضوع و متخصصین فن، ابعاد تخصصی موضوع مورد بحث را برای طلاب ارائه می کنند و در ادامه، آیت الله علیدوست آن موضوع را از منظر فقه اسلامی و روش شناسی اجتهادی مورد ارزیابی قرار می دهند. برای نمونه، می توان به درس خارج »فقه بورس» که آیت الله علیدوست با حضور مرحوم سید عباس موسویان و برخی مدیران و کارشناسان سازمان بورس برگزار میکردند، اشاره کرد.
🔺به نظر می رسد کتاب «فقه و مصلحت»، بیشتر سوء تفاهم ها و ابهامات پیرامون این بحث را مرتفع کرده و حتی زبان علمی مناسبی برای نقد «مصلحت اندیشی های بی مبنا» برای همگی ما فراهم می کند.
و الحمدلله رب العالمین
#نقد
#گفتگو
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
هدایت شده از mesaghمیثاق
📈یک محاسبه با دو معیار (8)
نمودار فوق، صندوق با درآمد ثابت (ETF) معروفترین شاخص سهام دنیا داوجونز (DOW) را نشان میدهد.
🏢با محاسبات دلاری در 20 سال گذشته، افزایش 3 برابری را نشان داده و شما را فریب میدهد.
درحالیکه براساس پولطلا روند ثابتی را نشان میدهد.
🏅برای تحلیل درست، کافی است روش محاسبه را تغییر دهید و اقتصاد را با #عینک_پولطلایی ببینید.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
هدایت شده از mesaghمیثاق
📚معرفی کتاب نظریۀ پولطلا در نمایشگاه کتاب تهران :
https://www.aparat.com/v/H3cNM
استاد متولی امامی :
کتاب نظریۀ پولطلا سعی دارد بحث های نظری اقتصاد را تبدیل به یک ایدۀ عینی نماید که امکان حرکت در فضای امروز جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.
#انجمن_پولطلای_ایران
هدایت شده از mesaghمیثاق
تحلیلی بر کتاب نظریه پولطلا.pdf
264.1K
🔹مقاله علمی_پژوهشی با عنوان :
تحلیلی بر نظریه پولطلا؛ با نگاهی به کتاب نظریه پولطلا؛ نظام پولی تمدن نوین اسلامی
🔸دکتر وهاب قلیچ ، عضو پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
پ ن :
اکثر نقدهای مطرح شده قبلا پاسخ داده شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا ماموریت ناوگروه ۸۶ راهبری و مهم بود ؟
قسمت اول
🔸️دوسوم سطح کره زمین را آب فرا گرفته و یک سوم آن را خشکی و به همین دلیل اقیانوس ها و دریاها نقش بسیار مهمی در زندگی ساکنان این کره دارند.
🔸️از طرفی حمل و نقل در شیوه های مختلف آن اعم از جاده ای ، ریلی و هوایی محدودیت ها و هزینه هایی دارد که کشورها را به سمت تجارت دریایی سوق می دهد.
🔸️بنابراین تسلط و کنترل بر دریاها و اقیانوس ها یکی از راهبردهای دولت ها برای تاثیرگذاری بر دنیا و تحقق منافع ملی خود بوده است.
🔸️برای مثال انگلستان جزیره ای نه چندان بزرگ در غرب اروپاست اما از طریق نیروی دریایی خود توانست کشورهایی همچون هند را فتح کند و یا بر تجارت در خلیج فارس ، دریای سرخ ، دریای مدیترانه و ... تاثیر چشمگیری بگذارد .
🔸️اما ضعف در نیروی دریایی همواره یک ایراد بزرگ وارد بر حکومت های قدرتمند ایرانی بوده است.
🔸️ایران هیچگاه یک نیروی دریایی بزرگ و قدرتمند بومی نداشته و در این زمینه در تراز ابرقدرت های زمانه نبوده است.
🔸️حتی در اوج قدرت ایران در دوره صفوی یعنی حاکمیت شاه عباس اول ، ایران با کمک ناوگان انگلیسی توانست پرتغالی ها را در جزایری چون هرمز شکست دهد و نداشتن تجارت دریایی قوی موجب ضعف و زوال صفوی ها از لحاظ مالی و در نهایت انحطاط آنان شد.
🔸️در آن دوره ایران به دلیل محدودیت هایی که در شرق (امپراطوری گورکانیان) و غرب (امپراطوری عثمانی) داشت به نوعی محاصره بود و همین امر لزوم توجه به تجارت دریایی را برجسته می کرد اما این نقطه ضعف هیچگاه ترمیم نشد.
🔸️تنها در دوره نادرشاه بود که ایران سعی در ساخت ناوگان دریایی در بندر بوشهر نمود که آنهم با کشته شدن او به فراموشی سپرده شد.
🔸️در دوره های زندیه و قاجاریه نیز توجه چندانی به تجارت دریایی و نیرویی که بتواند حافظ این مهم باشد نگردید تا این که در دوره پهلوی دوم با توجه به نقشی که ایالات متحده برای شاه ایران در خلیج فارس در نظر گرفته بود ، تا میزان محدودی نیروی دریایی ارتش با خرید شناورهای غربی ( آنهم با هزینه های گزاف) تقویت گردید.
🔸️با وقوع انقلاب اسلامی و روی کار آمدن جمهوری اسلامی و شرایط خاص آن به ویژه در دوره جنگ، ایران تنها به خلیج فارس و موضوع امنیت تجارت کالا و انرژی خود توجه داشت و در وهله بعد سعی می کرد از طریق مقابله به مثل ، نوعی بازدارندگی برای شناورهای تجاری خود در شاخاب پارسی ایجاد کند .
🔸️پس از پایان تجاوز ۸ ساله صدام ، ایران سعی در تقویت همزمان قابلیت های نبرد کلاسیک و نامتقارن خود نمود و علاوه بر توسعه قایق های تندرو از نظر کمی و کیفی در خلیج فارس و دریای عمان، به خرید شناور و زیردریای از چین و روسیه مبادرت ورزید.
🔸️همچنین وزارت دفاع ایران تلاش های چشمگیری در توسعه موشک های کروز ضدکشتی بر اساس ساختار موشک هایی چون کرم ابریشم و C802 انجام داد که حاصل آن ساخت هزاران موشک کروز که هم قابلیت استقرار در ساحل و هم شناور را داشتند، بود.
ادامه دارد ...