هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ در جنگ نرم هم مانند جنگ سخت، باید هزینه بدهیم
🔹در #جنگ_سخت، وقتی دشمن به ما حمله می کند، محکم و قاطع جلوی او می ایستیم. هر هزینه جانی، مالی و آبرویی باشد، می پذیریم و می دهیم.
زیرا نگه داشتن این آب و خاک برایمان اولویت دارد و هیچ بهانه و هزینه ای نمی تواند موجب شود که ما کشورمان را دو دستی تقدیم دشمن کنیم.
🔹در عرصه #جنگ_نرم، دشمن به دنبال خاک ما نیست، بلکه به #دستاورد های این آب و خاک و به #فرهنگ آن حمله می کند و می خواهد آنها را از ما بگیرد تا از درون نابود شویم.
🔹امروز هم در یک جنگ نرم تمام عیار قرار گرفته ایم که دشمن به #حیا، #غیرت و #ایمان جامعه حمله کرده است.
◀️ متأسفانه برخی از مسئولین متوجه این قضیه نیستند که
🔻در این جنگ هم ما باید آماده پرداختن هر #هزینه ای باشیم.
🔻در این جنگ هم #فشار وجود دارد.
🔻 در این جنگ هم هیاهو وجود دارد.
🔻 در این جنگ هم عده ای در داخل سنگ اندازی می کنند.
👈 هر چقدر با تمسک به توجیهات سطحی، عقب نشینی کنیم، بدانیم که دشمن و امتداد داخلی آن، نه تنها عقب نشینی نمی کنند، بلکه حملات خود را بیشتر می کنند!
⏪ هر مسئولی که با بهانه هایی نظیر "مصلحت نیست"، "جامعه نباید دو قطبی شود" ، "امکان دارد شورش و اعتراض به وجود آید" و ... از رویارویی با دشمن و امتداد داخلی آن سر باز زند، در حقیقت، هم صورت مسأله را #پاک کرده و هم راه را برای پیروزی دشمن در جنگی که هدف آن، از بین بردن دستاوردهای انقلاب است باز می کند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توصیف عاشورا از زبان حاج قاسم در جمع رزمندگان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺منطقه گرایی یا همگرایی منطقه ای دارای فواید متعدد است که در سطور زیر به برخی از آنها اشاره می گردد :
1- توسعه اقتصادی و ادغام تدریجی در اقتصاد جهانی : منطقه گرایی در فرآیند توسعه اقتصادی کشورها نقش مهمی ایفا می کند . اقتصاد منطقه ای به عنوان گامی در جهت اقتصاد جهانی می تواند با حذف موانع گمرکی در منطقه ، دسترسی شرکت ها به بازارهای وسیع تر را عملی کند ، موانع را از سر راه انتقال سرمایه و تکنولوژی در محدوده منطقه بردارد و در مجموع افق های گسترده تری را بگشاید.
2- مزایای تجاری : کارشناسان تجارت بین الملل ، منطقه گرایی را بندرگاهی امن و به منزله ابزاری برای رویارویی با فراز و نشیب های بازارهای جهانی تلقی می کنند . آنها همچنین منطقه گرایی را دریچه ای برای اصلاحات خط مشی های داخلی می دانند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 هَروَلۀ قمیها در عزای شهدای کربلا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 نخلگردانیِ یزدیها در عصر عاشورا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سخنان کوبنده سید حسن نصرالله علیه فرقه لندن نشین شیرازیها که گویی از عزاداری فقط قمهزنی بلدند....
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اینجا لندن #عاشورا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢چه بدعتی در دین ایجاد شده بود که «امام حسین» (ع) برای مبارزه با آن قیام کرد؟ (بخش چهارم و پایانی)
🔸 #بنى_امیّه در طول مدّتى که خلافت را غصب کردند، و به ناحق بر مسند قدرت تکیه زدند، بدعت هاى فراوانى در دین ایجاد کرده و سنّت پیامبر (ص) را میراندند؛ چرا که ادامه حیاتشان در گرو احیاى بدعت ها و محو سنّت هاى پیامبر اسلام (ص) بود. ذیلاً نمونه هایى از این بدعت ها ذکر می گردد:
🔹در عصر جاهلیّت قبل از اسلام و جاهلیّت مدرن امروز، مقام را براى مقام مى خواهند، و براى آن ارزش ذاتى قائلند، و لذا براى به دست آوردن آن به هر وسیله مشروع و نامشروعى چنگ مى زنند. امّا پیام پیامبر اسلام (ص) به جهان بشریّت آن روز و امروز و تا قیام قیامت، این است که پست و مقام هدف نیست، و ارزش ذاتى ندارد، بلکه وسیلهاى براى پیاده کردن اهداف عالى انسانى است، به همین خاطر دلیل بر شخصیّت نیست، بلکه تکلیف آور است. آرى، مقام تکلیف است نه افتخار، وسیله است، نه هدف.
🔹امام على (ع) در نامه پنجم نهج البلاغه، خطاب به اشعث بن قیس، حاکم آن زمان آذربایجان، مى فرماید: «وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَة وَ لکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَةٌ؛ فرماندارى (و پست و مقام) براى تو وسیله آب و نان نیست، بلکه امانتى است در گردنت». در عصر بنى امیّه دوباره مقام، ارزش ذاتى پیدا کرد، تا آنجا که وقتى معاویه پس از شهادت امام على (ع) وارد کوفه شد، این سخن معروف را گفت: «من نیامدم که شما را به نماز و روزه دعوت کنم، بلکه هدف من حکومت بر شماست». [۱]
🔹 #امام_حسین (ع) قیام کرد تا این نوع بدعت ها را ریشه کن کرده و مردم را با سنّت پیامبر (ص) آشنا کند. امروز این هدف بزرگ براى همه ما پیام روشنى دارد، که باید در کنار عزادارى ها، براى از بین بردن بدعت ها تلاش کنیم، و اجازه ندهیم گروهى نادان یا سودجو براى تأمین منافع شخصى خود به سراغ بدعت ها رفته، یا آن را گسترش دهند. هرگاه به بدعت گزاران با سکوت خود چراغ سبز نشان دهیم، کارهایى به نام دین انجام مى شود که همه از آن شرم خواهیم داشت، و چهره اسلام را در نظر جهانیان دگرگون خواهد ساخت، به خصوص اینکه یکى از راه هاى نفوذ دشمن در صفوف متّحد ما، حمایت و برنامه ریزى براى همین بدعت هاست.
پینوشت؛
[۱] مناقب ابن شهر آشوب، ج ۴، ص ۳۸؛ شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید، ج ۱۶، ص ۴۶
📕اهداف قیام حسینى، آیت الله العظمى ناصر مکارم شیرازى، ص ۴۸
منبع: وبسایت راسخون
#امام_حسین
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️دین، تأمینکننده دنیای انسان
🔹دنیای بهتر هم با #امام_حسین علیه السلام بود، نه با #یزید، ولی انسان، خوشی و راحتی میخواهد و به هر چه میرسد، بالاتر از آن را طالب است و آرامش ندارد تا به نفس مطمئنه برسد. اما جهل و یا غفلت دارد که داشتن وسایل راحتی و رفاه، غیر از راحتی و رفاه و آرامش دل است: «أَلا بِذِكْرِ اللهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ؛ هان! دلها فقط به یاد خدا آرام میگیرند». [رعد، ۲۸]
🔹یعنی تنها وسیله آرامش دل، ذکر الله است، ولی ما بر اسباب تکیه میکنیم و از مُسَبب الاسباب غافل هستیم، و حال اینکه خداوند متعال می فرماید: «أَنَّ الْقُوَّةَ لِله جَميعاً؛ قدرت، توانایی همگی فقط از آن خداست». [بقره، ۱۶۵] مگر اینکه انسان خودش از میان برود، که: «أَعْدی عَدُوک، نَفْسُک التی بَینَ جَنْبَیک؛ بزرگترین دشمن تو، نفس تو است که در وجود تو نهفته است». [۱] برای ما امتحان پیش نیامده تا معلوم شود که با حسین علیه السلام هستیم، یا با یزید.
پی نوشت؛
[۱] بحارالانوار، ج ۶۷، ص ۳۶ و ۶۴؛ ج ۷۱، ص ۲۷۱
📕در محضر بهجت، ج۱، ص۸۶
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابوفاضل عموی حرم عشق و
تو هم عموی ایرانی عمو قاسم
مداحی محمود کریمی به یاد حاج قاسم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 حسین وای
#ما_ملت_امام_حسینیم