هدایت شده از mesaghمیثاق
19.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند خرابکاری
🔺زوایایی جدید از پرونده بزرگترین خرابکاری صنعتی در صنایع موشکی ایران از زبان سردار فرحی، جانشین وزیر دفاع
🔸بعد از ۴ سال زمینه سازی هزاران هزار کانکتور معیوب و دستکاری شده توسط یک شرکت از چندین کشور اروپایی و آسیایی با بهانه دور زدن تحریمها وارد کشور شد اما نمیدانستند که در تور اطلاعاتی ایران قرار دارند....
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌏فضای دو قطبی بین المللی
⭕️رقابت های شدید ژئوپلیتیک بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی، امور بین الملل را به دوقطبی فزاینده ای برای قدرت و نفوذ بیشتر در طول جنگ سرد تبدیل کرد.
🔹(قدرت و تسلط) را می توان از طریق دو استراتژی متمایز و خاص به دست آورد: اولین ویژگی می تواند بر اساس "جذابیت" باشد، در حالی که گزینه دیگر "اجبار" است. موقعیت جداگانه ای که در هر یک از بلوک های رقیب گنجانده شده اند، تجربیات متفاوتی را به اشتراک می گذارند زیرا هر یک از مناطق تحت سلطه بر اساس اصول متفاوتی ساخته شده اند.
🔹 این خصوصیت ها از طریق قدرت نظامی تأیید و محافظت می شدند، اما تغییرات ژئوپلتیک و تحولات چشمگیر در اتحادها تحت تأثیر اصولی قرار گرفتند که هر یک از بلوک ها بر آن پایبند بودند.
🔹 کشورهایی که درون هر یک از بلوک ها قرار گرفته اند، بسته به قابلیت های متحدان درجه دوم، مخالفت خفیف تر یا شدیدتری را اعمال می کنند، اقدام قدرت اصلی را به چالش می کشند و یا در تغییرات درون هر یک از بلوک ها مشارکت همه جانبه ای دارند.
🔹 در خصوص محیط تحت نفوذ آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی، می توان مناطقی را تعیین کرد که هر یک از قدرت ها به طور جامع در آن دخیل بوده و البته تفاوت آنها در اشکال مختلفی قابل مشاهده است. به طور کلی در ایالات متحده، جنگ جهانی دوم به نام "جنگ خوب" در مقایسه با برخی از "جنگ های بد"، همانند جنگ های نسل کشی هند شناخته می شود.
🔹حتی در زمان جنگ سرد مواردی از جمله ویتنام وجود داشت که هنوز هم سیاست گذاران خارجی آمریکا را به خود مشغول کرده است. با این حال، آمریکایی ها در طول جنگ جهانی دوم، از طرف قدرت های متحد، از جمله اتحاد جماهیر شوروی، به شکست آلمان نازی کمک فراوانی کردند.
🔹در نتیجه، ایالات متحده نقش اساسی در شکست یک رژیم "شرور" در اروپا و دنیای غرب بر عهده داشت. این لحظه، به عنوان روز پیروزی در 8 مه در اروپا یا 9 مه در فدراسیون روسیه یاد می شود. از سوی دیگر، وقتی میزها تغییر کرد و دولت آمریکا در پی کنفرانس های تهران، یالتا و پوتسدام با اتحاد جماهیر شوروی دشمن شد، آمریکایی ها در بازدارندگی رژیم دیگر، نه چندان شرور، از گسترش بیشتر در جنگ سرد نقش موثری بر عهده داشتند.
❓حال سوال اصلی این است که آیا ایالات متحده همانطور که خود را در چارچوب جنگ جهانی دوم می دید، خوب و مناسب ماند. به هر حال، این کشور پنج دهه با سرسختی دوام آورد، ارزش های کمونیستی را شکست داد و از ارزش هایی که برای خود مهم می دانست، حمایت ویژه کرد.
🔹به عنوان مثال می توان به آمریکای لاتین یا نیمکره غربی اشاره داشت، جایی که سیاست دولت آمریکا از قبل دوران جنگ سرد بر دو اصل اساسی استوار بوده است؛ دکترین ترومن تبدیل به بخشی قدرتمند از سیاست خارجی آمریکا شد که هدف نهایی آن (بازدارندگی همه جانبه) از گسترش کمونیسم در سراسر جهان بود.
🔹 این طرح شامل نیمکره غربی و اطراف مرزهای آمریکا نیز می شد. علاوه بر این، دکترین مونرو، قبل از جنگ سرد نقطه عطف سیاست خارجی آمریکا به شمار می رفت که هدف آن دور نگه داشتن قدرت های اروپایی از نیمکره غربی بود.
🔹این دکترین که در دسامبر 1823، مورد توجه همگان قرار گرفت، به کشورهای اروپایی هشدار می دهد که ایالات متحده استعمار بیشتر یا پادشاهان دست نشانده در همسایگی خود را هرگز تحمل نخواهد کرد.
🔹قبل از جنگ سرد، آمریکایی ها به صراحت اصول دکترین مونرو را جدی تلقی می کردند. به عنوان مثال، تفنگداران دریایی ایالات متحده در سال 1904 ،به جمهوری دومینیکن در 1911 ،به نیکاراگوئه و در سال 1915 به هائیتی اعزام شدند تا اروپایی ها را که به عنوان یک مانع ظاهری برای منافع اقتصادی آمریکا به شمار می رفتند دور نگه دارند.
🔹به عبارت دیگر، (یک دکترین با هدف حفظ منافع امنیت سیاسی و دیگری با هدف افزایش منافع اقتصادی) یاد می شود. اما نادیده گرفتن واکنش متقابل برای دولت آمریکا بسیار دشوار است و با این حال، در طول جنگ سرد دو دوره متمایز از تداوم و تغییر سیاست خارجی آمریکا قابل بحث و بررسی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️لعنت بر #جنگ_شناختی که دستگاه محاسباتی را دگرگون میکند؛ از #مجیدرضا_رهنورد هیئتی و مسجدی، یک قاتل میسازد و از #مهدی_یراحی مداح و اذانگو، خواننده منافی عفت!
خوانندهای که سال ۹۳ نوای اذان الهیاش، قلبها را تکان میداد اما امروز صدای شیطانیاش، روسریها را!
رونمایی از قطعه جدید مهدی یراحی در ایام منتهی به اربعین حسینی که به زنان ایرانی میگوید روسریتو باز کن! برقص...
مراقب امتحانهای آخرالزمان و فتنهها باشیم؛ هیچ تضمینی نیست که ما هم سقوط نکنیم!
#جنگ_شناختی
#پروپگاندا
#تهاجم_فرهنگی
#تغییر_ذایقه_فرهنگی
ــــــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبیک یا حسین
#حــــدیـث_دل
#اربعین
#اربعین_حسینی
#سفرعشق
#امام_حسین
#تشریف_بردید_التماس_دعا
ــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺بد نیست رتبه های مثبت ایران در دنیا در میان روزهایی که رسانه ها و یک عده برای خود تحقیری در پی انتشار فقط رتبه های منفی و اخبار منفی هستن را با هم مرور کنیم:
➖رتبه ۱۸ جهان صنعتی داخلی بدون در نظر گرفتن سرمایه گذار خارجی
➖رتبه ۶ جهان نظامی
➖رتبه ۱۰ جهان پزشکی
➖رتبه ۱۰ جهان کشاورزی
➖بهترین رتبه المپیک لندن ۲۰۱۲
➖رتبه ۷ جهان هوافضا
➖رتبه ۳ جهان نانو تکنولوژی
➖رتبه ۶ جهان زیر دریایی
➖رتبه ۲ جهان اختراعات
➖تولید کننده ناو کشتی نفت کش زیر دریایی
➖بیشترین پذیرش پناهندگان در دنیا به عنوان یک کار انسان دوستانه که هیچ رسانه و کشورهایی که ادعا حقوق بشر دارند به آن نمی پردازد.
➖رکورد بیشترین نسبت تحصیل کننده زن به مرد در دنیا ک میتونین تو سایت گینس چک کنین
➖جزوه ده کشور جهان با بیشترین درصد تحصیل کننده بالا ۹۰ درصد ک اکثرا لیسانس
➖دومین تولید کننده فرش دنیا اولین تولید کننده پسته و جزوه پنج کشور تولید خشکبار و اجیل و...
➖رتبه ۱۳ هوش مصنوعی و...
➕ صدها رتبه و موارد مثبت دیگر ...
#جنگ_شناختی
#پروپگاندا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴اوکراین از سقف کمک نظامی به ارزش 100 میلیارد دلار عبور کرد
🔹اولکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین اعلام کرده تاکنون کشورهای متحد اوکراین بیش از 100 میلیارد دلار در بخش نظامی به اوکراین کمک کردهاند.
🔹طبق آمار واشنگتنپست، آمریکا تاکنون 44 میلیارد دلار به اوکراین کمک نظامی کرده است که آن را در جایگاه نخست فهرست بیشترین کمکهای نظامی بین کشورهای متحد اوکراین قرار میدهد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامه حاج قاسم برای یک خانواده سنی
هدایت شده از mesaghمیثاق
۶۰ کشور خواهان استفاده مسئولانه از
هوش مصنوعی هستند
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کارشناسان حقوق بشر و محققان معتقدند این بیانه از لحاظ قانونی بازدارنده نیست و نگرانی های مختلف این حوزه مانند پهپادهایی که با هوش مصنوعی پرواز می کنند یا ربات های قاتلی که می توانند بدون دخالت انسان فعالیت کنند را در برنگرفته است.
با این وجود بیانیه مذکور نتیجه نخستین اجلاس بین المللی درباره هوش مصنوعی نظامی است که با میزبانی هلند و کره جنوبی برگزار شده است.
امضا کنندگان این بیانیه متعهد شده اند هوش مصنوعی نظامی را منطبق با مسئولیت های حقوقی بین المللی و به شیوه ای توسعه دهند و استفاده کنند که به امنیت و ثبات جهان آسیب نزند.
کنفرانس مذکور در حالی اجرا شده که با عرضه چت بات «چت چی پی تی» و استفاده اوکراین از فناوری شناسایی چهره و سیستم های هدف گیری با کمک هوش مصنوعی در جنگ با روسیه، تمایل به توسعه هوش مصنوعی به بیشترین میزان رسیده است.
برگزار کنندگان کنفرانس پس از حمله روسیه به اوکراین در ۲۰۲۲، این کشور را دعوت نکرده اند. البته اوکراین نیز در اجلاس حاضر نشد.
از سوی دیگر رژیم صهیونیستی در کنفرانس شرکت کرد اما بیانیه را امضا نکرد.
آمریکا و دیگر کشورهای قدرتمند تمایلی به توافق درباره محدودیت های قانونی استفاده از هوش مصنوعی ندارند زیرا بیم آن دارند که چنین اقدامی آنها را در مقابل رقبا ضعیف می کند.
این کشور پیشنهاد کرده بود سیستم های تسلیحاتی هوش مصنوعی باید تا سطحی تحت قضاوت انسانی قرار داشته باشند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اخطار هوایی کرار به RQ-۴ گلوبال هاوک
🔹تلفیق عملیاتی سامانه موشکی S-۳۰۰ و باور ۳۷۳
جانشین پدافند هوایی ارتش:
🔹یک بار هواپیمای P۸ آمریکایی و یک بار هم RQ-۴ و چندین بار هم جنگندههایی با ملیتهای مختلف در تنگه هرمز به مرزهای ما نزدیک میشدند که با اخطار کرار دور شدند.
🔹امروز از تلفیق کاربردی سامانه S-۳۰۰ با سامانه باور ۳۷۳ در میدان شبکه یکپارچه پدافند هوایی استفاده میکنیم.
🔹اخیرا رادار را روی پهپاد نصب کردیم و رادار پرنده و محمول بر پهپاد داریم.
🔹در حال مسلح کردن کرار به موشک هوا به هوا هستیم و آخرین تستها و مراحل تحویلگیری را در میدان دنبال میکنیم.