🔴 مجسمه طلا از نعمتزاده بسازیم!
💬 #جوان
🔹 هر قدر انتقادات و اعتراضات به ناکارآمدی دولتی که اصلاحطلبان بر سر کار آوردند، بیشتر میشود، باز هم اصلاحطلبانی هستند که چند برابر بیشتر از معترضان، از این دولتمردان دفاع میکنند!
🔹 حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی اخیراً در مصاحبهای با ایرنا گفته: «اگر قرار باشد در کشور هوشمندانه برخورد شود، باید مجسمه آقای نعمتزاده را از طلا بسازیم و در میدانهای تهران نصب کنیم. اینها کشور را نیرومند کردند تا بتواند در مقابل تحریمهای ترامپ بایستد.»
✅ او در ادامه اقتصاد بدون نفت را هم زیر سؤال برده و گفته: «اقتصاد ایران بدون نفت، اقتصاد قابل ادارهای نیست... اقتصاد ایران منهای نفت و گاز، هیچ مزیتی ندارد. هر کسی به شما گفت که ایران ثروتمند است، حرف غیرواقعی زده است.»
🔹 بالا رفتن نرخ تورم، بههمریختگی اوضاع صنایع کوچک و بزرگ کشور، بههمریختگی صادرات و واردات و بی توجهی به تولید و نابسامانی اوضاع خودرو بخشی از نتایج مدیریت امثال نعمتزاده است. ثروت انبوه و چند صد میلیاردی نعمتزاده باعث شده بود از ابتدا مخالفانی برای وزارت در دولت روحانی داشته باشد.
🔸 این افراد معتقد بودند فردی با این حجم ثروت و دارنده دهها شرکت بازرگانی توانایی درک حال و روز مردم را نخواهد داشت. از سویی دختران نعمتزاده به دلیل فساد اقتصادی دارای پرونده قضایی هستند و یک داماد او هم با پاسپورت جعلی از کشور گریخت!
💢 از افتخارات مدیریتی این افراد از دهه ۷۰ تاکنون میتوان به وابستگی اقتصاد ایران به نفت اشاره کرد که حالا هم به جای آسیبشناسی، طلبکارانه و از موضع قدرت میگویند اقتصاد ایران غیر از نفت و گاز هیچ ندارد.
https://eitaa.com/mesagh
#بازخوانی_کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی ۱۱۴
🔹 ولی فرض کنید نظام هم تشکیل دادید آیا شیطانها و گرگها، دزدها و درنّدهها میگذارند این نظام عادلانه باقی بماند؟ لذا بعد از "لیقوم النّاس بالقسط" میفرماید: "و انزلنا الحدید"
🔸 آهن را هم فرستادیم برای چه؟ برای اینکه از ارزشهای اصیل، به وسیلهی آهن دفاع کرد. زیرا آهن ابزار ساختن اسلحه برای دفاع است.
✅امام علیهالسلام به اینجا که رسید "وانزلنا الحدید" میگوید : "السّلاح" شمشیر، نیزه، اسلحه که از آهن است.
https://eitaa.com/mesagh
🔴 مدرسه باید محلّ «آموختن زندگی» باشد
💬 #علرضا_پناهیان
🔹 برای رسیدن بچهها به «تجربۀ زندگی خوب» چه نکاتی باید در خانه و مدرسه، رعایت شود؟
🔸 مسئولان مدرسه باید مدرسه را محلّ تجربههای مهمی قرار بدهند که در زندگی بهکار میآید. نباید مدرسه را صرفاً محلّی برای دریافت چند آگاهی در موضوعات مختلف تلقّی کرد. وقتی امتحانها، حافظهمحور باشند مدرسه چیزی جز دریافت دیتا (آگاهی) نخواهد داشت.
✅ بخشی از تجربۀ زندگی در خانه است و بخش دیگری در مدرسه. وقتی مدرسه محلّ تجربۀ زندگی و خصوصاً تجربۀ زندگی جمعی است، چند ویژگی، خیلی اهمیت پیدا میکند:
1️⃣ هماهنگی بین خانه و مدرسه باید باشد تا بچه «دو هوائه» نشود. مثلاً اگر مدرسه به «ادب» اهمیت میدهد، بچه ببیند در خانه هم به ادب، اهمیت داده میشود. این هماهنگی مخصوصاً برای دوران ابتدایی خیلی برای بچهها مفید و مهم است.
2️⃣ استقلال بچهها را به رسمیت بشناسیم. کرامت نفس و عزت بچه از همین سنین پایهگذاری میشود. در خانه و مدرسه هیچوقت بچه نباید تحقیر بشود، نباید مقایسه بشود، نباید قضاوتِ بد بشود، نباید ترسانده بشود، نباید زیادی تشویق بشود.
3️⃣ بچه در بدو ورود به مدرسه کمکم باید یک حقیقت را بپذیرد و آن اختلافی است که بین انسانها وجود دارد و اینکه آدمها با هم فرق میکنند. زود دیگران را محکوم نکنیم، زود از دیگران تقدیر نکنیم؛ تفاوت بین انسانها را به رسمیت بشناسیم.
4️⃣ کلیّت دنیا و مسیر زندگی برای بچهها «زیبا» ترسیم بشود؛ این کارِ تربیت را آسان میکند. وقتی پدر و مادر، پیش بچه شروع کنند به درد دل و سیاهنماییِ دنیا، این تأثیر عمیقی روی بچه دارد. اینکه خیلی از جوانها دیر ازدواج میکنند، یک دلیلش همین درد دلهای بیجا و دلخوریهایی است که پدر و مادر پیش بچهها ابراز کردهاند.
https://eitaa.com/mesagh