هدایت شده از mesaghمیثاق
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی میگیم رژیمصهیونیستی غده سرطانیه دقیقا از چی حرف میزنیم
#طوفان_الاقصی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ زلزلهی افغانستان😞💔
🔺میگه ۱۴ نفر زیر این آوار هستن😢
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ چرا آمریکا مقصد اول مهاجران آمریکای لاتین، آفریقا و آسیاست؟
🔹نتیجه هر جنگی و هر تحریمی اینه که زندگی خیلی از مردم اون کشور تحت تاثیر قرار میگیره و اونا رو مجبور میکنه برای فرار از فقر، بیکاری و ناامنی به جاهای دیگه پناه ببرن☹️😔
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ بدون شرح😐
🔺خیلی جالبه؛ حتما ببینید👌
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ فرهنگ خاص مردم کرهی جنوبی
🔺اینا دیگه از اونور بوم افتادن🤕
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹وقتی به فلسطین فکر میکنید حتما خشونت، تصرف و اشغال چندین دههی اسرائیل به ذهنتون میاد اما حتما براتون جالبه اگه بدونید که کشور دیگری محرک این درگیریها بوده!🧐
🔺کدوم کشور به ذهنتون اومد؟!🤔 شاید تعجب کنید اگه بگم اون کشور پادشاهی بریتانیاست!😡
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ چرا مردم هند، مالزی و کنیا از ملکه الیزابت متنفر بودند؟
#تاریخ
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ آمریکا یا عمری کار؟🤔
🔺چقدر با حرفاش موافقی؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ زمونهی قشنگی نیست ...☹️
هدایت شده از mesaghمیثاق
خبر "بکلّی سرّی" از اسرائیل
🔹چهار روز از شروع حمله غافلگیرانه مقاومت سپری شده؛ اما هنوز نتانیاهو، یا وزیر جنگ او و رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، حاضر نشده اند از خط مقدم جنگ بازدید کنند و کاری برای احیای روحیه از هم پاشیده ارتش انجام دهند.
♦️اهمیت ماجرا در چیست؟ نتانیاهو، چهار روز است به خود می پیچد و عربده می کشد. لاف حمله زمینی به غزه را می زند. اما با کدام توانمندی؟ شیرازه ارتش، با همان شوک قدرتمند ضربه اول، از هم پاشیده است.
🔹ترس و پریشانی نه فقط در میان یگان های مستقر در مرز غزه، بلکه تا عمق اسرائیل تاخته است. مانند هندوانه رسیده ای که منتظر اشاره چاقو ست که تا انتها چاک بخورد
♦️کُند ذهن ترین نظامیان در ارتش صهیونیستی حاضر نیستند پا در تله مرگباری بگذارند که رفتنش با خودشان است، اما بازگشتش، نه.
🔹نیروهای مقاومت توانستند سامانه اطلاعاتی و پدافندی و دفاعی اسرائیل را همزمان در یک لحظه از کار بیندازند و تلفات چند هزار نفری بگیرند. همان ها حتما شگفتانه های بزرگ تری برای یگان های پیاده و زمینی ارتش اسرائیل دارند.
♦️نتانیاهو، وحشت زده است. که اگر نترسیده بود، جرئت می کرد با اسکورت نظامی کامل، دست کم تا ۵۰- ۶۰ کیلومتری غزه برود، از صفوف در هم شکسته در خط مقدم بازدید کند، و ضمن تهیه ویدئویی چند دقیقه ای، به صهیونیست های مضطرب، اندکی روحیه بدهد.
🔹این تفاوت فرماندهی، در اسلام و یهودیت صهیونیستی است. لنگه کفش سردار سلیمانی و محمد ضیف با سر نتانیاهو و گالانت قابل مقایسه نیست. در عین حال تحلیل گران فرق فرماندهی سرداران اسلام با فرماندهان صهیونیست را در همین مصاف های سخت می بینند.
♦️صهیونیست ها قادر نیستند جز از پشت حصار قلعه ها و دژها، بجنگند. ما با جزئیات، از آنچه در اتاق فرماندهی صهیونیست ها می گذرد، خبر داریم. این خبر "بکلّی سرّی" را خداوند متعال با پیامبر (ص) در میان گذاشته است:
🔹"لَا يُقَاتِلُونَكُمْ جَمِيعًا إِلَّا فِي قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَدِيدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْقِلُونَ.
♦️آنها به صورت جمعی و متحد با شما نمی جنگند، مگر در آبادی هایی که دارای حصار و قلعه و دژ هستند، یا از پشت دیوارها. جنگ و کارزار میان خودشان شدید است. آنان را متحد می پنداری، در حالی که دل های شان، پراکنده و پریشان است؛ زیرا آنان گروهی هستند که تعقّل نمی کنند".
🔹دیری نخواهد گذاشت که اعتراض های تند و تحقیر آمیز نسبت به بی کفایتی نتانیاهو به ویژه در جنگ، از کریدور های پشتی سیاست، به کف خیابان و رسانه ها و احزاب رژیم صهیونیستی کشیده شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
حامیان چشم و گوش بسته FATF
چرا از پاسخ به سؤالات فرار میکنند؟
معاون پارلمانی و معاون حقوقی رئیسجمهور در دولت قبل میگوید از نظر بنده هیچ شک و شبههای برای پیوستن هرچه سریعتر به FATF وجود ندارد. او اما مانند دیگر حامیان تمکین از FATF به سؤالات جدی بیپاسخ در این زمینه پاسخ نداد.
مجید انصاری، چهره اصلاحطلب عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته است: از همان ابتدا که موضوع FATF مطرح بود، موضع روشنی داشتم کما اینکه پیوستن به FATF را به عنوان یک هنجار بینالمللی در ارتباط پولی ارزیابی میکنم FATF که مجموع چهار پروتکل است، در کشورهای مختلف مورد پذیرش قرار گرفته و ایران هم دو مورد از این پروتکلها را پذیرفته و تصویب کرده که یکی از آنها مبارزه با پولشویی بود و دیگری هم مبارزه با تأمین مالی تروریسم است.
اگر بخواهیم مراودات طبیعی و عادی در انتقال پول با اقتصاد جهانی و کشورهای مختلف داشته باشیم، چارهای غیر از پیوستن به FATF نداریم چرا که نپیوستن به آن مشکلات فراوانی را برای فعالان اقتصادی و نظام بانکی ایجاد کرده و هزینههایی بر ما تحمیل میکند. برای نمونه هزینه انتقال پول و تبدیل آن، همچنین مفاسدی که به دلیل عدم شفافیت در این میان صورت میگیرد، همگی نشاندهنده این هستند که باید از همان ابتدا که FATF به مجمع آمد، میپذیرفتیم و تأخیر در پذیرش آن منجر به رسیدن ضررهایی بر ما شده است.
انصادری افزود: بسیاری از کشورها نظیر روسیه و چین که در حال حاضر با ما کار میکنند، همگی همواره بر این نکته تاکید میکنند که ایران به FATF بپیوندد. واقعیت امر این است که به دلیل اینکه عضو FATF نیستیم روابط اقتصادی ایران با چین و روسیه با دشواریهایی مواجه است.
درباره اظهارات آقای انصاری گفتنی است که شبیه همین استدلالهای ناقصُ از میانه دولت سابق مطرح میشد که به همکاری بیسر و صدای دولت وقت با FATF و اجرای 37 بند از 41 بند برنامه اقدام منتهی شد.
اما پاداش این همکاری گسترده- که نوعی خودتحریمی و واگذاری مسیرهای دورزدن تحریمها به دشمن بود- نه کاهش تحریمها بلکه افزایش تحریمها از 800 مورد به 1700 مورد رسید.
به همین دلیل هم مقامات عالی کشور از آقای ظریف پرسیده بودند آیا با اجرای چهار تعهد باقی مانده تضمین میدهید که تحریمها برداشته شود و آقای ظریف صادقانه و براساس عبرت برجام گفته بود هیچ تضمینی وجود ندارد!
طبق گزارشهای بینالمللی بیش از 76 درصد جرایم موضوع فعالیتهای FATF (پولشویی، حمایت مالی تروریسم و جرائم مالی سازمانیافته) در آمریکا و کانادا و برخی کشورهای اروپایی نظیر انگلیس انجام میشود؛ اما FATF مطلقا در برابر این رفتار مجرمانه و سازمانیافته دولتهای غربی ساکت است. برای مثال چندی قبل، روزنامه نیویورکتایمز، لندن را در کنار برخی مناطق آمریکا، «پایتخت پولشویی دنیا» که بیشترین جرائم و مفاسد مالی در آنها انجام میشود، معرفی کرد.
در موضوع روسیه، گردانندگان FATF در اقدامی کاملا سوگیرانه عضویت دولت روسیه را به خاطر «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» تعلیق کردند و حال آن که اگر حمله نظامی به کشورهای دیگر، مستوجب مواخذه و تعلیق عضویت اعضا باشد، طبیعتا قبل از روسیه، باید آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی از FATF اخراج میشدند.
💢روزنامه کیهان
هدایت شده از mesaghمیثاق
گزارش رویترز از غلبه مقاومت
بر سامانه هوشمند اسرائیل و ناتو
خبرگزاری انگلیسی رویترز در توجیه شکست خیره کننده اسرائیل نوشت ۱۰ روز قبل از حمله حماس به اسرائیل که بزرگترین حمله غافلگیرانه از جنگ اکتبر ۱۹۷۳ تلقی میشود، رئیسکمیته دفاعی ناتو به نوار مرزی اسرائيل با غزه رفته بود تا کاربرد هوش مصنوعی و سایر روشهای پیشرفته دیجیتالی ارتش اسرائیل برای کنترل هرگونه تحرک در این مناطق را از نزديک مشاهده کند.
پیشتر ارتش اسرائیل، همزمان با حمله اردیبهشت ۱۴۰۰ به نوار غزه، اعلام کرده بود که از این فناوریها استفاده میکند. اما ناتوانی این سامانههای پیشرفته در اعلام هشدارحمل، یک ضعف بزرگ امنیتی- اطلاعاتی است که سالها مورد بحث قرار خواهد گرفت. ابعاد حملات به مرور روشنتر میشود. مقامات اسرائیل از کشته شدن حدود ۸۰۰ نفر خبر دادند. شبهنظامیان حماس توانستهاند از نزديکی چندین پست مرزی عبور کنند، چند پاسگاه پلیس و ارتش و چندین شهرک اسرائیلی را محاصره و تصرف کنند.
در همان حال، شلیک هزاران راکت بهصورت همزمان توانست بر سپر دفاع ضد هوایی موسوم به «گنبد آهنین» غلبه کند و با فرود آمدن در نقاط مختلف تلفات و خسارات قابل ملاحظهای به جا بگذارد.
نهادهای امنیتی- اطلاعاتی آمریکا و متحدانش نیز که برای پیشبینی حمله ارتش روسیه به اوکراین از عملکرد خود راضی بودند، نتوانستند حمله حماس را پیشبینی کنند و مثل اسرائیل غافلگیر شدند. یک مقام سابق امنیتی غربی گفته: «قاعدتاً باید علائمی از هشدار در مورد وقوع حمله مشاهده میشد. یا حماس به شکلی عمل کرده که هیچ ردپایی به جا نگذاشته و یا سرنخها و ردپاهایی در سیستمهای امنیتی پیشرفته ضبط شده اما به درستی معنا نشدهاند.» مجموعه سازوکارهای امنیتی اسرائیل، از گشتزنی پهپادهای مجهز به فناوری تشخیص چهره گرفته تا کنترل سختگیرانه نوار مرزی غزه با اسرائیل و اختصاص تجهیزات و نیروی انسانی وسیع به شنود الکترونیکی، یکی از پیشرفتهترین زیرساختهای امنیتی در جهان است.
براساس بیانیه ناتو، دریادار رابرت باوئر، رئیس کمیته دفاعی این پیمان، با هدف آموختن از تجارب لشکر غزه ارتش اسرائیل و «آشنایی با قابلیتهای نظامی نوآورانه» ۱۰ روز پیش به اسرائیل سفر کرده بود. مدیرکل وزارت دفاع اسرائیل اردیبهشت امسال گفت این کشور در آستانه بدل شدن به یک «ابرقدرت» هوش مصنوعی است و با استفاده از این فناوری تصمیمگیری و تجزیه و تحلیل را بسیار ساده و سریع کرده است.
حوادث روزهای اخیر نشان میدهد که سران دولت و فرماندهان ارتش اسرائیل دچار اعتماد به نفس افراطی شدهاند. این میتواند برای سایر کشورها یک زنگ خطر جدی باشد.
این نوع فناوریها برای ردهبندی و تجزیه و تحلیل حجم بزرگ دادهها بهخصوص در سامانههای گسترده رادار و یا سونار نقش کلیدی دارند، ولی نتیجه عملکرد آنها به جمعآوری اطلاعات خام بستگی دارد. در منطقه شهری و پر رفتوآمدی نظیر غزه تجزیه و تحلیل و تعبیر درست از تحرک افراد کار سادهای نیست.
وضعیت ویژه نوار غزه به حماس کمک کرده است تا حمله خود را پنهان کند. در نوار غزه که جنبش حماس در سال ۲۰۰۷ کنترل آن را به دست گرفت، حدود دو میلیون ۳۰۰ هزار نفر در نوار باریکی که حدود ۵۰ کیلومتر با اسرائیل مرز مشترک دارد، زندگی میکنند. ساخت و ساز شهری فشرده در نوار غزه به حماس کمک کرده است تا تجهیزات و ماشینآلاتی نظیر بلدوزر را بدون استفاده از روشهای ارتباطی که میتوانند شنود شوند، در نزدیکی حصار مرزی پنهان کند و هنگام شروع حمله بهسرعت از آنها بهره بگیرد.
شاید هیچگاه مشخص نشود که پیکارجویان حماس چه مدتی قبل از شروع عملیات فرمان حمله را از فرماندهان خود دریافت کردهاند، ولی با توجه به نفوذ جاسوسان و خبرچینهای اسرائیل در سازمانهای فلسطینی، به احتمال فراوان فرماندهان حماس خبر این عملیات را تا آخرین لحظات ممکن مخفی نگاه داشتهاند.
حتی یک هشدار قبلیِ چند ساعتی و یا چند دقیقهای میتوانست از شدت غافلگیری ارتش اسرائیل و ساکنان شهرکهای همجوار با نوار غزه بکاهد.
تحرکات پیکارجویان حماس در آخرین لحظات قبل از شروع حمله و تمرینهای مربوط به این عملیات، از جمله آموزش پاراگلایدر برای پرواز از روی دیوار مرزی، احتمالاً بهدلیل تعطیلات مذهبی سوکوت که تا روز جمعه درست شب قبل از وقوع حمله، ادامه داشت رهگیری نشده است.