هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حملات ارتش اسقاطیل به لبنان
هدایت شده از mesaghمیثاق
حماس مسئولیت رگبار غیرمعمول موشک ها - ۳۰ پرتاب - را که عصر امروز به سمت منطقه کریات و خلیج حیفا از خاک لبنان پرتاب شد، بر عهده گرفت. مسئولیت راکت اندازان فلسطینی مهم نیست، زیرا بدون تایید حزب الله هیچ اتفاقی نمی افتد. این یک گسترش آشکار محدوده تیراندازی است، تصمیمی ابتکاری توسط حزب الله، در جهت خلیج حیفا، نهاریا و...
این رویداد نباید اسقاطیل را از هدف اصلی تغییر دهد و پاسخ اسقاطیل به زیرساخت های حزب الله خواهد بود. در تمام مدت اخیر، حزب الله در امتداد مرز با سازمان های فلسطینی فعالیت می کند، اما مدیریت کارزار از طرف لبنان یکسان است. اسقاطیل از زیرساخت های حماس در لبنان هم انتقام خواهد گرفت، اما شلیک حزب الله را به عنوان یک گام برای تشدید خواهد دید
جنگ کنونی روند ادغام سازمان های تروریستی (باباته) فلسطینی در محور ایران در خاورمیانه را تسریع می بخشد. تیراندازی کنونی به معنای شکستن خطوط در شمال نیست، اما حزبالله نشان میدهد که میتواند گامی در تشدید تنش مشابه افزایش قدرت واکنشهای اسقاطیل در لبنان بردارد
خط اسقاطیل در شمال با آزمایش نتیجه و آسیب مشخص خواهد شد. اسقاطیل در حال حاضر علاقه ای به جبهه دومی ندارد که توجه را از عملیات غزه منحرف کند، بنابراین تخمین زده می شود که افزایش برد تیراندازی منجر به گسترش حملات اسقاطیل در لبنان شود. این یک پویایی خطرناک است: پیشروی ارتش اسقاطیل به سمت قلب غزه، حزبالله را به تشدید واکنشهای خود سوق میدهد و معضل اسقاطیل در مورد چگونگی واکنش در حال تشدید است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
43.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ فلسطینی ها چگونه از خانه و سرزمین شان بیرون شدند؟
🔹«ما زندگی خوبی داشتیم؛ هیچوقت فکر نمی کردیم قتل عام شویم»؛ این روایت پیرمرد ۹۱ ساله ای ست که شاهد عینی قتل عام دیر یاسین در ۱۹۴۸ بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅تکنیکهای جنگ روانی
🔹رسانه تقریبا به اندازه عمر خودش نقش بزرگی در ایجاد عملیاتهای روانی داشته است؛ یعنی از همان زمان که رسانههای شنیداری یعنی رادیو شروع به کار کرده است، عملیاتهای روانی هم کلید خوردند؛ اما رسانهها چطور با ذهن مخاطبشان بازی میکنند؟
۶. ایجاد ترس و ناامیدی
🔹با ایجاد انزجار و تحقیر و تکرار زیاد، حالا وقتش رسیده که مخاطب ناامید شده و از آینده خودش بترسد؛ پس حربه بعدی میشود ایجاد ترس. رسانه میتواند مخاطب را از آینده مبهمش بترساند و به او بگوید اگر کاری نکند، سرنوشت بدتری در انتظارش است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺جنگ روانی، جنگ نرم
🔸جنگ روانی پیشینه ای بسیار طولانی دارد؛ چرا که انسانها برای تحت تأثیر قرار دادن طرف مقابل به شیوهها و ترفندهایی متوسل میشدند، اما اصطلاح جنگ روانی در جنگ جهانی دوم در آمریکا و اروپا رواج یافت.
🔹فولر، مورخ و تحلیلگر نظامی بریتانیایی اولین کسی بود که اصطلاح جنگ روانی را در سال 1920 به کار برد. در آن زمان استفاده فولر از واژه جنگ روانی در محافل نظامی و علمی بریتانیا و آمریکا توجه چندانی را به خود جلب نکرد. در ژانویه 1940 با انتشار مقاله ای با عنوان "جنگ روانی و چگونگی به راه اندازی آن" این اصطلاح برای اولین بار وارد ادبیات آمریکا شد. بر این اساس "جنگ روانی را باید استفاده از هر نوع وسیله ای به منظور تاثیر گذاری بر روحیه و رفتار یک گروه با هدف نظامی مشخص معنا کرد". در پایان جنگ جهانی دوم این اصطلاح به "فرهنگ لغت وبستر" وارد شد و بخشی از عبارت پردازیهای سیاسی و نظامی آن زمان را تشکیل داد.
🔸 در سال 1950 یعنی تنها یکسال پس از پایان جنگ جهانی دوم "ترومن"، رئیس جمهور وقت آمریکا به منظور کسب آمادگی برای اجرای جنگروانی در کره پروژهای با عنوان "نبرد حقیقت" را با بودجهای معادل 121میلیون دلار تصویب کرد. ارتش آمریکا اداره و ریاست جنگ روانی را به عنوان بخش ستادی ویژه ایجاد کرد و در کنار واحدهای رزمی، واحدهای جنگروانی گستردهای را با استفاده از تجربیات جنگجهانی دوم تشکیل داد. از آنزمان تاکنون، سازمانها و واحدهای روانی تبلیغاتی آمریکا با توسعهای روزافزون همواره به عنوان یکی از بازوهای اصلی آن کشور در جنگ و صلح عمل کردهاند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
30.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ ماجرای یک پرستو و مردی که برنامه بمب اتمی اسرائیل را افشا کرد