eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.7هزار عکس
169.3هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰آژیر های وحشت در تل آویو و اطراف آن به صدا درآمد. 🔸یک موشک سنگین از غزه به سمت شهر اشغالی تل آویو پرتاب شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عضو شورای شهر بارسلونا: 📍نهادهای اروپایی ما را نومید کرده‌اند پس خود اقدام میکنیم، بارسلونا روابط خود با اسرائیل که مشغول نسل کشی در غزه است را قطع می‌کند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عضو پارلمان اروپا: 📍چرا جنایات جنگی اسرائیل را می بینید ولی آن را محکوم نمی کنید؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ راکت یاسین 105 چیست و چگونه عمل می‌کند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شهروند آمریکایی: 📍من اینجا هستم تا حمایتم را از دانشجویانی نشان دهم که در برابر نسل کشی مردم فلسطین به پا خاسته اند/اسرائیل هر روز بیشتر منزوی می شود و میلیون ها نفر گرداگرد جهان این را می بینند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جذب حداکثری به چه قیمت؟ آیا تجویز و ترویج گناه به بهانه جذب حداکثری جایز است؟ آیا ترک و تعطیلی فریضه أمربه معروف و نهی از منکر به بهانه جذب حداکثری جایز است یا باید به شیوه نوین و اثرگذار امریه معروف نمود ؟ 🔹درست است که ما باید کمترین دافعه و بیشترین جاذبه را داشته باشیم، اما عده ای هستند که فقط به قیمت گناه جذب می شوند ولاغیر! 🔹آیا باید هزینه جذب آنان را هم بپردازیم؟ 🔹آیا لازم است چنین افرادی را جذب کنیم؟ 🔹مگر هدف از جذب، جلوگیری از گناه و گسترش احکام و اخلاق اسلامی نیست؟ 🔹گویا جذب حداکثری بهانه ای شده برای فرار از انجام وظیفه در باب امر به معروف و نهی از منکر و بی اعتنایی به ترویج گناه و فساد در جامعه!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢امام علی (علیه السلام) در خطبه ۲۰۴ نهج البلاغه، چه دلیلی بر لزوم انجام اعمال صالح بیان می فرماید؟ 🔹 (علیه السلام) در خطبه ۲۰۴ نهج البلاغه برنامه آمادگى براى سفر را به اين صورت بيان مى فرمايد: «وَ انْقَلِبُوا بِصَالِحِ مَا بِحَضْرَتِكُمْ [۱] مِنَ الزَّادِ». (با انجام كه در توان دارید، زاد و تهيّه کنید و [به سوى آخرت] باز گرديد)؛ تعبير به «اِنْقَلِبُوا» تعبير لطيفى است كه اشاره به دارد؛ يعنى توجّه خود را از به تهيه زاد و باز گردانيد؛ و تعبير «بِحَضْرَتِكُمْ» اشاره به توانايى ها و فرصت هاست كه انسانها در اختيار دارند. 🔹آنگاه امام (عليه السلام) به ذكر دليلى براى لزوم تحصيل زاد و جهت سفر ، پرداخته و مى فرمايد: «فَإِنَّ أَمَامَكُمْ عَقَبَةً كَؤُوداً، وَ مَنَازِلَ مَخُوفَةً مَهُولَةً، لاَبُدَّ مِنَ الْوُرُودِ عَلَيْهَا، وَ الْوُقُوفِ عِنْدَهَا». (زيرا و منزلگاه هاى مخوف و هولناكى در پيش داريد كه بايد در آنها وارد شويد و نزد هر يك توقّف كنيد [و پاسخگوى اعمال خود باشيد]). اين گردنه سخت و منزلگاه هاى خوفناك، اشاره به مرگ و منزلگاه هاى است، 🔹زيرا در روايتى امام صادق (عليه السلام) مى فرمايد: «إِنَّ فی الْقِيامَةِ خَمْسينَ مَوْقِفاً كُلُّ مَوْقِف كألْفِ سَنَة مِمّا تَعُدُّونَ». [۲] (در پنجاه موقف است و هر موقفى به اندازه هزار سال از سال هاى دنيا به طول مى انجامد). شبيه همين معنا به صورت مشروح ترى از اميرمؤمنان امام على (عليه السلام) نقل شده است [۳] و احتمالا در هر موقفى از اين مواقف يكى از مانند نماز و روزه و امر به معروف و نهى از منكر و يا گناهان كبيره مورد سؤال قرار مى گيرد كه صاحبان آنها بايد در شرايطی سخت که همه چیز به دقت بررسی می شود پاسخگو باشند. اگر از آنها به سلامت بگذرند راهى كانون رحمت خدا، بهشت برين مى شوند وگرنه گرفتار خواهند شد. 🔹به تعبير ديگر، همان گونه كه مرحوم شيخ مفيد فرموده است: منظور از اين (گردنه ها) است كه هر كدام تشبيه به گردنه اى شده است و همان گونه كه عبور از گردنه ها سخت و طاقت فرساست، جوابگويى از اين اعمال نيز دشوار است. قرآن مجيد در سوره «بلد» مى فرمايد: «فَلاَ اقْتَحَمَ الْعَقَبَةَ - وَ مَا أَدْرَاكَ مَا الْعَقَبَةُ - فَكُّ رَقَبَة - أَوْ إِطْعَامٌ فِى يَوْم ذِى مَسْغَبَة - يَتِيماً ذَا مَقْرَبَة - أَوْ مِسْكِيناً ذَا مَتْرَبَة»؛ [۴] (ولى او از آن گردنه مهم نگذشت و تو چه مى دانى آن گردنه چيست؟ آزاد كردن برده اى است، يا غذا دادن در روز گرسنگى به يتيمى از خويشاوندان يا مستمندى خاك نشين). پی نوشت‌ها؛ [۱] «حضرت» به معناى «حضور» است، و در جمله بالا اشاره به فرصت هايى است كه در پيش روى انسان وجود دارد. استعمال اين واژه درباره بزرگان براى اين است كه نمى خواهند خود آنها را خطاب كنند، بلكه محضرشان را مورد توجّه قرار مى دهند. [۲] بحارالأنوار، دار إحياء التراث العربى، ۱۴۰۳ق، چ دوم، ج ‏۷، ص ۱۲۶، باب ۶،ح ۳ [۳] بحارالأنوار، همان، ج ‏۷، ص ۱۱۱، باب ۵، ح ۴۲ [۴] قرآن کریم، سوره بلد، آيات ۱۱ تا ۱۶ 📕پيام امام امير المومنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلاميه‏، تهران‏، ۱۳۸۶ش، چ اول‏، ج ۸، ص ۷۱ منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰استقبال از زندانی آزاد شده فلسطینی در کرانه باختری 🔸هلهله و تکبیر در لحظه استقبال از اسیر آزاد شده «سهیر برغوتی»، پس از آزادی در چارچوب معامله قسام
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاب امام از دیدگاه اهل تسنن چگونه و از چه راه هایی امکانپذیر است ؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر بعضی ها با حال جنابت وارد مسجد و قصد اقامه نماز را داشت 👈 کارشناس :
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرقت پول از خودپرداز یک کافه در لندن و بی تفاوتی عجیب مردم به این اتفاق