eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.5هزار عکس
171.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰هدف از قتل عام مردم غزه تداوم حیات سیاسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است 🔸محسن پیرهادی، عضوهیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شباب پرس: هدف از قتل عام خانواده‌های ساکن در نوار غزه از تداوم حیات سیاسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است، روندی که اگر همچنان با انفعال دولت‌های غربی و برخی کشورهای اسلامی همراه باشد، تهدیدی جدی برای امنیت و آینده منطقه است. 🔸 رژیم صهیونیستی و آمریکا با جنایات جنگی اخیرشان در نوار غزه دیگر نمی توانند پشت نقاب شعارهای حقوق بشری پنهان شوند. 🔸 رژیم صهیونیستی رویای پاک کردن غزه از نقشه فلسطین را در سر دارد و با همراهی امریکا در دو ماه اخیر هرچه در توان داشت بکار گرفت تا مردم از غزه کوچ کنند اما با هوشیاری جریان مقاومت و ایستادگی مردم فلسطین ، آنها هرگز به مقصود نمی رسند. «لینک کامل مصاحبه در سایت شباب پرس»
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰مقاومت اسلامی در عراق به وسیله یک پهپاد نیروهای آمریکایی را در پایگاه «الحریر» در استان اربیل هدف قرار داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰وضعیت خان یونس پس از حملات هولناک رژیم صهیونیستی به این منطقه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰وقوع حادثه امنیتی در دریای سرخ 🔸برخی منابع خبری از وقوع حادثه امنیتی در دریای سرخ خبر دادند. 🔸«رویترز» نیز به نقل از آژانس عملیات تجاری دریایی انگلیس مدعی شد: گزارش‌هایی در خصوص حمله پهپادی از بندر «حدیده» به یک کشتی دریافت کردیم. 🔸تاکنون ارتش یمن در حمایت از مردم مظلوم غزه و مقاومت آن، شهر اشغالی ایلات در ساحل دریای سرخ را هدف حملات پهپادی و موشکی خود قرار داده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰منابع عبری از اصابت موشک به یک کارخانه و به دنبال آن آتش سوزی در شهرک صهیونیست نشین «اشکول» خبر می‌دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰حزب‌الله لبنان یک مرکز نظامی صهیونیست‌ها را هدف قرار داد 🔸حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه ای از هدف قرار دادن مرکز نظامی «الرادار» با سلاح مناسب خبر داد. 🔸در بیانیه حزب الله تاکید شده است که عملیات مذکور درحمایت از مردم فلسطین موفقیت آمیز بوده و به هدف مورد نظر اصابت کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰حمله موشکی به شهر «ایلات» در جنوب فلسطین اشغالی 🔸رسانه‌های صهیونیستی از شنیده شدن صدای حداقل دو انفجار بر فراز شهر «ایلات» خبر دادند. 🔸رادیو ارتش صهیونیستی اعلام کرد که به احتمال زیاد صدای این انفجارها حاصل ره‌گیری و انهدام موشک‌ها یا پهپادهای شلیک شده از سمت یمن باشد. 🔸ارتش اشغالگر نیز مدعی شد که یک موشک زمین به زمین را در منطقه دریای سرخ ره‌گیری و منهدم کرده است
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰مقاومت اسلامی در فلسطین یک نفربر نظامی رژیم صهیونیستی و یک تانک مرکاوا را در محور شمال شهر خان یونس با موشک «الیاسین 105» هدف قرار دادند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰مــغــزهــای کــوچــک زنــگ زده... (وزیرجنگ اسبق رژیم صهیونیستی شرایط رژیم را شرایط دیوانه واری توصیف کرد که رهبران رژیم قابلیت مدیریت جنگ را در آن ندارند) هفتمین شماره نشریه مجازی شباب پرس منتشر شد؛ 🔸سیدمحمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه تهران: رژیم صهیونیستی در میان افکار عمومی شکست خورد. «متن کامل گفت‌وگو را بخوانید» 🔸محسن پیرهادی عضو هیئت رئیسه مجلس: هدف از قتل عام مردم غزه تداوم حیات سیاسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است. «متن کامل گفت‌وگو را بخوانید» 🔸ابوحمزه سخنگوی سرایا القدس: دشمن در همه میادین نبرد در‌حال غافلگیر‌ شدن است. «متن کامل گفت‌وگو را بخوانید»
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شیوع یک باکتری خطرناک در میان سربازان اشغالگرِ حاضر در غزه!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد دست‌کم ۵ راکت از لبنان به شهرک «شتولا» در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 به صرف چند دقیقه زن زندگی آزادی با پلیس مهربان آمریکا در حالی که در کشور ما به خاطر اجرای احکام شرعی، ماموران پلیس حتی اجازه دست زدن به زنان مجرم را ندارند، این وضعیت اسفناک زنان آمریکائی است که در کشورشان، حاکمان به اسم آزادی و حقوق بشر هر ساله نوبل صلح رد و بدل می‌کنند. مسأله اینجاست چرا آنجلیا جولی سری به زندان‌های آمریکایی و کلانتری‌هایش نمیزد تا صدای این زنان بی کس باشد، اما پیگیر مجرمان امنیتی کشور ما است ؟ ✍عالیه سادات