eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
185.5هزار عکس
167.5هزار ویدیو
1.9هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
رشد نقدینگی اگر یک جا "واجب" باشد در "جبران کاهش ارزش دستمزد کارگران" است. بارها گفتیم که ما در حوزه کارگری چیزی به اسم افزایش دستمزد نداریم بلکه آنچه باید طبق قانون اتفاق بیفتد جبران کاهش قدرت خرید و ارزش دستمزد کارگران است. نه تنها منتی بر کارگران نیست بلکه بعلت بالاتر بودن تورم کالاهای سرمایه ای نسبت به کالاهای مصرفی در نهایت قدرت خرید کارگران هرگز جبران نمی شود. این جبران حداقل کاری است که باید صورت بگیرد و عین عدالت است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
این عبارت قرآنی که مقام معظم رهبری بعنوان اساس کار حکومت دینی بکار بردند عبارتی است که ذیل آیه حرمت ربا نازل شده است. در حقیقت مبنا و اساس کار حکومت دینی جلوگیری از ظلم است. هم ظلم کردن و هم ظلم دیدن. وقتی این مبنا را بگذاریم در کنار مبنای "الاسلام هو الحکومه" آنوقت مشخص می شود که چرا امامین انقلاب بسیاری از استفتائات را به قانون ارجاع می دهند. مثلا وقتی بحث از سود بانکی می شود و گفته می شود که نرخ سود 20 درصد در بانکهای جمهوری اسلامی حلال است اما نرخ 2 درصد در آمریکا و... ربا و حرام است منطقش این است که در شرایطی که تورم 50 درصدی وجود دارد نرخ بهره اسمی 20 درصد تبدیل می شود به نرخ بهره واقعی منفی 30 درصد. اما از طرف دیگر می دانیم نرخ بهره 50 درصد هم یعنی تثبیت تورم حداقل 50 درصد. از سوی دیگر مقام معظم رهبری در مورد تکلیف مالایطاق به بانک ها نیز هشدار دادند و این یعنی به بانک نیز نباید ظلم شود. همواره سعی شده نرخ بهره بانکی در کشاکش نیروهای مختلف اقتصادی طوری تعیین شود که نه تولیدکننده ضرر کند و نه سپرده گذار و نه بانک. حال اگر کسی درکی از ساختار حکمرانی نداشته باشد و بخواهد با یک آیه و روایت و بدون موضوع شناسی "سیستمی" وضعیت حکمرانی کشور را قضاوت کند قطعا به مشکل برخواهد خورد. مثل کسی که درکی نسبت به زکات بستن امیرالمومنین علیه السلام بر اسب ندارد. یا در مساله سلاح اتمی منطق ما قطعی و مشخص است. نه میسازیم و نه استفاده میکنیم اما در هر سطحی که به ما "ظلم" شود در همان سطح پاسخ خواهیم داد. اینکه چه کاری ظلم است و چه کاری در مقابل ظلم است تشخیصش با ولی فقیه است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صد هزار خودرو 15 هزار دلاری که با تعرفه معقول و هزینه حمل و نقل و سود واردکننده و مالیات و ... حتما بالای یک و نیم میلیارد تومان خواهد شد چه دردی از طبقات پایین جامعه دوا میکند که نهایتا خودرو سیصد تا پانصد میلیون تومانی نیاز دارند؟ برادر عزیز! ما باید دست شما را ببوسیم که واردات خودرو 500 هزار دلاری را تصویب نکردید؟ و نکته مهم اینکه آیا واردات خودروهای این چنینی مگر آزاد است؟ و از آن مهم تر این چه توهینی است که به نمایندگان مجمع تشخیص مصلحت نظام می کنید که یک نفر رأی همه را عوض کرد؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
تنبلی.mp3
321K
سرمایه داری مالی که "کار" را "حمالی" و کار نکردن و پول درآوردن را زرنگی و موفقیت معرفی میکند مصداق بارز طاغوت است. هر کسی شما را به کار نکردن و کسب ثروت تشویق کرد از جمله کسانی که دعوت به فعالیت های سفته بازانه می کنند مبلغین طاغوت اند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
وَمَنْ يُشَاقِقِ الرَّسُولَ مِنْ بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُ الْهُدَىٰ وَيَتَّبِعْ غَيْرَ سَبِيلِ الْمُؤْمِنِينَ نُوَلِّهِ مَا تَوَلَّىٰ وَنُصْلِهِ جَهَنَّمَ ۖ وَسَاءَتْ مَصِيرًا و هر كس، پس از آنكه راه هدايت براى او آشكار شد با پيامبر به مخالفت برخيزد، و [راهى‌] غير راه مؤمنان در پيش گيرد، وى را بدانچه روى خود را بدان سو كرده واگذاريم و به دوزخش كشانيم، و چه بازگشتگاه بدى است. هر کس ولایت را نفی کرد و به مخالفت با ولایت برخاست، ولایت طاغوتی را که به سوی آن می خواند برگردنش خواهیم انداخت! برای همین است که هر کس به مخالفت با ولایت فقیه برخاسته بدون استثناء تحت ولایت طاغوت درآمده است! این همان است که حاج قاسم به زبان شیرین خود می گفت: والله هرکس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد
هدایت شده از mesaghمیثاق
ولایت.mp3
340.4K
همیشه برایم عجیب بوده میزان وابستگی فکری و غیرت و تعصب عده ای بر مبانی لیبرالیسم! گاهی اوقات فکر میکنم که می توان با آنها گفتگو کرد و شروع به بحث می کنم! اما از یکجاهایی به بعد متوجه می شوم که آن فرد به آنچه می گوید فکر نمی کند! از منتهای قلبش و با تعصب حرف می زند! ولایت شیطان تحت مکتب لیبرالیسم را آنچنان پذیرفته که حتی می تواند از آیات و روایات هم در تایید آن استفاده کند! برای همین است که برادر عزیزم دکتر مقصودی همیشه بر این نکته تاکید دارد که با "تبری" و "لااله" شروع کنید. برای فهم معارف اهلبیت علیهم السلام ابتدا باید به طاغوت و تعالیم شیطان کافر شد! همان عبارتی که حضرت امام در مورد اولیاء شیطان به کار می برد: شیاطین تعلیم دیده! شیاطینی که ظاهرا حرف علمی می زنند اما چیزی جز فریب و جهل حاصل متعلمینشان نمی شود!
هدایت شده از mesaghمیثاق
ولایتمداری.mp3
974.6K
ولایت در نگاه ولی! چقدر با این تعریف ولایتمداریم؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
براندازی.mp3
1.57M
برانداز طراز! این بخشی از سخنرانی مقام معظم رهبری در سال 1353 است. در این سخنرانی ایشان به زیبایی رویای اجتماعی را برای مخاطب ایجاد می کند. به زیبایی هر چه تمام تر تصویرسازی می کند جامعه ولایی را. و در نهایت مردم را مخیر می کند بین انتخاب جامعه ای که در آن زندگی می کنند (وضع موجود) و جامعه ای که می توانند به سمت آن حرکت کنند! حقیقتا اگر این تلاشهای نرم و فکری و فرهنگی نبود امکان نداشت انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و مردم یکصدا براندازی حکومت طاغوت و استقرار نظام جمهوری اسلامی را مطالبه کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
دولتمرد را اقتدار باید امروز بر کسی پوشیده نیست که جامعه ایرانی، در عرصه‌های مختلف، دارای دوگانگی یا چندگانگی‌هایی است که بعضا روند را با اختلال، مواجه می‌نماید. چرایی بروز این چندگانگی‌ها را می‌توان در فقدان اقتدار دولت، یافت. به گفته چارلز مریام، «کسی که اقتدار دارد، مانند راننده اتوبوس است. او مجاز است به صلاحدید خود عمل کند، اما باید مسافران را در مسیر مطلوب ببرد. در غیر این صورت، مسافران، اتوبوس را ترک می‌کنند و راهی را که می‌خواهند، پیش می‌گیرند.» اگر مسافران اتوبوس ایران، پیاده شده و هر یک، به راهی می‌روند، یکی از دلایل آن، کاهش چشمگیر اقتدار دولت است. اگر برخی از دختران جامعه، در انتخاب پوشش، راه خود را -که دقیقا در مقابل راه رسمی است- در پیش می‌گیرند، باید یکی از دلایل آن را در فقدان اقتدار دولت، جست‌و‌جو کرد. اگر برخی از کشاورزان، بدون کمترین توجهی به دولت، به روش دلخواه خود، منابع آب و خاک را از بین می‌برند، اگر بانکها با سیاستهای دولت همراهی نمی‌کنند، اگر خودروسازان، به لطایف‌الحیل، دولت را دور می‌زنند، اگر برخی از ورزشکاران و هنرمندان، از جیب مردم برمی‌دارند، به نظام لگد می‌زنند و به ریش دولت میخندند، اگر یک بچه‌پولدار، به خود جرأت می‌دهد افسر پلیس را زیر مشت و لگد بگیرد، اگر پزشک و کاسب و وکیل و بازاری، برای فرار از مالیات، از کارتخوان، استفاده نمی‌کنند، اگر صنایع نفت، درآمدهای خود را شفاف نمی‌کنند، همه را باید در فقدان اقتدار دولت یافت و این، مسئله‌ مهمی است که کشور در یک دهه گذشته، با آن دست‌به‌گریبان بوده است. شاید کمتر کسی را بتوان یافت که به انحاء مختلف، بر ناکارآمدی دولت در تمشیت امور جامعه، صحه نگذارد. این ناکارآمدی، موجب کاهش اقتدار شده است و کاهش اقتدار، منجر به ناکارآمدی بیشتر. این چرخه، آن‌قدر ادامه خواهد یافت تا دولت، به موجودی بی‌خاصیت، تبدیل شود. چرخه شوم «ناکارآمدی-فقدان اقتدار» را باید با بازتولید اقتدار متوقف کرد. اقتدار، پیش از هر چیز، باید در دولتمردان، ایجاد شود و به تدریج به برنامه‌ها و سیاست‌ها سرایت کند. دولتمرد را باید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
برپیغمیر.mp3
1.81M
آنکه به "ولی" نپیوسته است بر "ولی" است! !
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای رئیسی و نمایندگان مجلس ایشان وهن دولت است وهن نظام است توهین به مردم است یا این لکه ننگ را که جایگزین بهترین وزیر دولت شد کنار بگذارید یا خود شما وهن دولت و نظام هستید غلط میکند کسی که حداقل 50 میلیون حقوق میگیرد می گوید کارگر قناعت کند با هفت میلیون تومن زندگی کند
هدایت شده از mesaghمیثاق
با برداشتن چند تا صفر از جلوی پول ملی نصف شبهات ملت رفع میشه :)))
هدایت شده از mesaghمیثاق
بزرگترین مجتمع تصفیه آب جهان در ایران ساخته شده است. ایران بزرگترین راکتور ازن جهان را ارائه داد و آب را با نانوذرات ازن پردازش میکند. از بین بردن طعم و بو با خدمت به 320،000 نفر، یک پیشرفت در تصفیه آب با فناوری بالا است که باعث افزایش ضد عفونی می شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
عیبی نداره این کارها رو بکنید بعد قیمت ها دست خداست: تمام بازارها به مالکیت دولت دربیاید هیچ کسی مالک هیچ مغازه ای در بازار نباشد هر کسی زودتر رسید صبح، مغازه آن روز در اختیار او باشد هیچ کسی بیرون از بازار حق ندارد خرید و فروش کند حق ندارد انحصار داشته باشد حق ندارد تبلیغ کند حق ندارد خلاف شرع عمل کند حق ندارد دروغ بگوید حق ندارد تدلیس و نجش و غبن و .. داشته باشد با شلاق در بازار بچرخید و هر کسی خلاف کرد همانجا بزنیدش هیچ کس حق ندارد برود بیرون از بازار کالایی را بخرد و نمایندگی انحصاری داشته باشد و ... این کارها را بکنید بعد بگویید قیمت ها دست خداست!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«در دوران حکومت امیرالمؤمنین میبینیم که آن حضرت - شخص خود امیرالمؤمنین، نه قاضی -...طبق این حدیثی که چند جا نقل شده: «کان یخرج الی السّوق و معه درّة»،وارد بازار مسلمانها میشد، در حالی که تازیانه در دستش بود. تازیانه را برای نوازش که نمی‌آورند. امیرالمؤمنین نمیرفت که اگر کسی را در بازار دید تخلف میکند، به قوه‌ی قضائیه بگوید که او را مجازات کن، میرفت تا خود او اعمال قدرت بکند و خود او مانع از ظلم و تجاوز بشود. در یک روایت دیگر این را با تفصیل بیشتری ذکر کرده: «کان علىّ (علیه الصّلاة و السّلام) کلّ بکرة یطوف فی اسواق الکوفة سوقا سوقا و معه الدّرّة»؛ یعنی هر روز امیرالمؤمنین این کار را میکرد؛ کار دفعی نبود. بلکه کار مداوم و مستمر امیرالمؤمنین این بود که به همه‌ی مراکز کسب و تجارت و بازارها سر میزد و تازیانه هم - «معه الدّرّة علی عاتقه» - در دستش بود و روی شانه‌اش؛ یعنی آماده‌ی به کار، که اگر دید کسی دارد ظلم میکند، همان جا امیرالمؤمنین تعزیز شرعی را درباره‌ی او اجرا کند. به عامل خود یعنی استاندار خود در مصر که جناب مالک اشتر هست، امیرالمؤمنین سفارش میفرمایند که: «فمن قارف حکرة بعد نهیک ایّاه فنکّل به»؛ یعنی بعد از آنی که تو مردم را از احتکار و ضبط اشیاء مورد احتیاج مردم نهی کردی، کسی مرتکب این گناه شد، «فنکّل به»؛ با او سختگیری کن، از او انتقام بگیر. البته دنبالش میفرمایند: «فنکّل به و عاقبه فی غیر اسراف»؛ زیاده‌روی نکن، این شرط اصلی است.» امام خامنه‌ای ۱۳۶۶/۱۰/۱۱ بله جناب مخبر، بازار با شلاق حاکم مدیریت میشود نه با خواهش و التماس
هدایت شده از mesaghمیثاق
امروز رفتم بازار، یه کیفی خیلی به دلم نشست بعد از اینکه قیمت گرفتم و خواستم بخرم، فروشنده برای تعریف و تمجید بیشتر گفت وارداتییه! منم گفتم عه، میخواستم بخرم ولی چون گفتین وارداتیه نمیخرم:) ما که تو صنعت چرم انقدر پیشرفته ایم، چه اصراری دارین که فکر کنین هرچیزی خارجی باشه، بهتره!! ما متعصبانه می‌خریم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
2.68M
توضیح مختصر در مورد جمله آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور مخبر: دولت نمی تواند بازار را کنترل کند. بازار خودش باید خودش را کنترل کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
ان شاء الله کمیسیون اقتصادی مجلس دست افرادی بیفتد که عزم راسخ داشته باشند بر دلارزدایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
«بابابرقی» مصرف برق منازل را بابابرقی با «لامپ اضافه خاموش» کاهش داد. کاهش مصرف گاز و گازگرفتی با «خطرناکه حسن» آقای ایمنی اتفاق افتاد. نصف شدن تلفات رانندگی با سیاساکتی و داودخطر و همیار پلیس شدن کودکان رقم خورد. کودکی من با دفتر و مداد و نوشابه‌بازکن اهدایی از شرکت گاز در مدرسه گذشت که همیشه حواسم به شعله بخاری منزل بود و به عشق انیمیشن بابابرقی هربار هر لامپ اضافه در منزل را خاموش میکردم و وقتی همیار پلیس شدم و کارت آن را گرفتم، همزمان که در خیابان به هر پلیسی احترام میگذاشتم، بستن کمربند ایمنی را یادآوری میکردم و سرعت و سبقت غیرمجاز را تذکر میدادم. میتوان با صدهامیلیون هزینه کار فرهنگی، صدهاهزارمیلیارد صرفه‌جویی اقتصادی کرد. به تعبیر رهبری، جلوگیری از اسراف و اصلاح الگوی مصرف، یک امر فرهنگی است. کاری که تجربه لذت‌بخش و موفق آن وجود دارد اما تمام رسانه ملی به جای فرهنگ‌سازی در دست عناصر ضدفرهنگی و مشوق مصرف‌زدگی مثل سرای‌ایرانی‌ها و لوازم آرایشی‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای است.. اما عده‌ای عالمانه و عامدانه و یا از سر دلسوزی، اگر مشکلی در کشور به وجود میاید، راهی جز گران کردن و اصلاح قیمتی و سخت کردن معیشت مردم، روی میز سیاستگذار نمیگذارند و کام مردم را تلخ می‌کنند. فرهنگ‌سازی واجب فراموش‌شده این روزهای ما هست و عجیب است آنان‌که برای هرچیزی از بی‌حجابی تا هر بی‌قانونی دیگری نسخه فرهنگ‌سازی می‌پیچند، در اقتصاد از آن فراری هستند.. ✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎ عزای عمومی برای رسمیت بخشی به تفکر پوسیده لیبرالیستی 🔹طرحی نو برای اقتصاد ایران
هدایت شده از mesaghمیثاق
نظم اجتماعی! مساله ما نه اقتصاد است نه سیاست نه فرهنگ... مساله اساسی "نظم اجتماعی" است اینکه این نظم چیست؟ چگونه به وجود می آید؟ توسط کدام نیروها شکل می گیرد؟ کدام نظم مطلوب است؟ یک نظم نظم بازار است. نظمی که فرض کنید هیچ انحصاری وجود ندارد و همه افراد در شرایط برابر با یکدیگر رقابت می کنند. هرچند این فرض محال است و هیچوقت و در هیچ جای دنیا تجربه نشده است اما شما فرض محال کنید می تواند به وجود بیاید. همه آزاد هستند و با یکدیگر رقابت می کنند برای کسب سود بیشتر. همه روابط هم کاملا حساب شده و بر اساس عرضه و تقاضا شکل گرفته باشد. یک نظم نظم برنامه ریزی شده و مدیریت شده دولتی است. تصور کنید دولت بتواند به دقیق ترین شکل ممکن و در بهره ور ترین حالت هر کسی را سرجای خودش قرار دهد تا بهترین کار را انجام دهند و این فرض محال هم اتفاق بیفتد. همه در رفاه باشند اما آزادی و مالکیت وجود نداشته باشد. یک نظم نظم ولایت محور باشد. مثل منظومه شمسی همه آزادانه در مدار خود حول ولی جامعه حرکت می کنند. همه با هم در یک پیوستگی و همبستگی به یک سمت حرکت می کنند. رابطه افراد با یکدیگر "اخوت" است و در یک رابطه طولی با ولی جامعه قرار دارند. هیچ رقابتی بین ایشان نیست و همه با یک دیگر برادرانه همکاری و همیاری دارند. هدف کسب سود مادی بیشتر نیست بلکه هدف رسیدن به کمال معنوی و رشد است. نظم اجتماعی که مالکیت اگرچه وجود دارد اما افراد جامعه مثل افراد یک خانواده با یکدیگر تعامل دارند و تمام مردم از فقیر و غنی خود را در برابر خداوند بنده و برده و در مقابل یکدیگر مسئول و مکلف می دانند. آخرت معنادار است و در یک پیوستگی ناگسستنی با دنیاست. دولت و حاکمیت خدمتگزار مردم هستند و کسب قدرت سیاسی هیچ نفع مادی برای کسی ندارد. طبقات اجتماعی و اقتصادی و سیاسی از بین رفته و همه بدون هیچ اجباری به یکدیگر کمک می کنند. شاید بگویید این حالت هم فرض محال است و هیچگاه محقق نخواهد شد. اولا این وعده قطعی خداوند است و حتما محقق خواهد شد ثانیا اگر کمی تامل کنیم قطعا حالت سوم از دو حالت دیگر به فطرت انسان و واقعیت زندگی ما نزدیک تر است. نمونه های بسیاری از این شیوه زیستن را تجربه کرده ایم. از دفاع مقدس گرفته تا کرونا و اربعین و اردوهای جهادی و حتی در محیط خانواده. اگر به "انما المومنون اخوه" ایمان داریم نمی توانیم به دنبال جامعه بازار باشیم. نمی توانیم به دنبال روابطی باشیم که مبنای آن رقابت باشد به جای تعاون. به راستی این چه مسلمانی است که برخی تبلیغ و ترویج می کنند؟ حرکت به سمت جامعه بازار و سرمایه داری لیبرال و جامعه کمونیستی چه آورده ای برای مردم دنیا و جوامع نابودشده آنها داشته؟ حرکت به سمت جامعه مهدوی چه دستاوردی برای ما خواهد داشت؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
2.68M
توضیح مختصر در مورد جمله آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور مخبر: دولت نمی تواند بازار را کنترل کند. بازار خودش باید خودش را کنترل کند.