💢 آلمان: در دوران بایدن اوضاع بهتر خواهد بود
🔻 هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان در مصاحبهای گفته است تحت ریاستجمهوری بایدن همه چیز تغییر نخواهد کرد اما اوضاع بسیار بهتر از گذشته خواهد بود.
🔻 ماس که کشورش در سالهای اخیر پیرامون بودجه دفاعی آلمان با آمریکا دچار تنش شده بود ادامه داده است فکر نمیکند موضوع بودجه اختصاص یافته به ناتو آنگونه که در دوران ترامپ مطرح بود در دوران بایدن مورد تمرکز واقع شود.
▫️ reuters.com/article/us-usa-election-germany-maas/germany-biden-wont-focus-on-nato-defence-spending-target-as-much-as-trump-idUSKBN27P0IV?il=0
https://eitaa.com/mesagh
💢بازخوانی نامه مهم #شهید_طهرانی_مقدم خطاب به رهبر معظم انقلاب
https://eitaa.com/mesagh
💢دولت نظامی، کلید واژه جدید اصلاح طلبان برای ایجاد دو قطبی
🔹🔸شنیده شده در جلسات برخی از سران اصلاحات در بحث های انتخابات 1400 مسئله ایجاد دو قطبی بر اساس کلید واژه دولت نظامی نیز به بحث گذاشته شده است.
♦️نظرسنجی ها حاکی از این است که با افزایش فشارهای اقتصادی و نارضایتی عمومی و بی کفایتی دولت در حل مشکلات، اقبال عمومی نسبت به یک چهره مقتدر کاری و اهل عمل جهت حل مشکلات افزایش یافته است از این رو اصلاحات سعی در ایجاد ضربه به مصادیق این اقبال عمومی دارد.
♦️از جمله مصادیق این اقبال عمومی را می توان در شخصیت هایی چون محمدباقر قالیباف و حسین دهقان تا به این جای کار دید که مورد بحث و تحلیل پایگاه های رسانه ای آمریکایی و پایگاه های رسانه ای فارسی زبان وابسته به سرویس ها غربی چون رادیو فردا و ایران وایر قرار گرفته است.
♦️اصلاحات نیز با نگرانی از ازاله و منزوی شدن بیش از پیش خود در جامعه و در بستر قدرت، به دنبال جلوگیری از ریاست جمهوری یک فرد نظامی وابسته به سپاه است.
از این روی سعی دارد با ایجاد دوقطبی با کلید واژه " دولت نظامی" و برانگیختن ترس عمومی، این اقبال در افکار عمومی را دچار مشکل کرده و به مصادیق آن ضربه وارد نماید.
https://eitaa.com/mesagh
🔴چرا ایران نسبت به دوگانه ترامپ-بایدن نگران نیست؟
🔹🔸درحالی که اکثر کشورهای جهان نسبت به #انتخابات_آمریکا حساس بودند و دوگانه ترامپ-بایدن بر سیاست گذاری کشورشان اثر بخش است، #ایران، روسیه و چین نسبت به این دوگانگی اظهار بی طرفی کرده، اظهار داشتند پیروزی هر یک از نامزدهای جمهوری خواه یا دموکرات تاثیری بر موضع ما نسبت به آمریکا ندارد.
♦️بررسی این مساله نشان می دهد که کشورها تا چه اندازه از #اقتدار و #استقلال سیاسی برخوردار هستند.
♦️بی تردید کشورهایی مانند عربستان سعودی، بحرین ، امارات و .... که از استقلال سیاسی و اقتدار ملی بی بهره اند، به شدت تحت تاثیر تغییرات سیاسی در آمریکا هستند و باید به گونه ای موضع گیری کنند که سیاستمداران آمریکایی به آن ها روی خوش نشان بدهند.
♦️در انتخابات سال 1976 که کارتر از دموکرات ها به پیروزی رسید، شاه ایران حامی نامزد جمهوری خواهان بود و به او کمک های مالی نیز کرد. زمانی که کارتر به پیروزی رسید، به شدت به هراس افتاده بود، از این جهت همسرش فرح را در رأس هیأتی از زنان همراه با هدایای خاص به آمریکا فرستاد تا دل کارتر را به دست آورند!
♦️امروز نیز در گزارش ها آمده است که ولیعهد عربستان سعودی بن سلمان، که کشورش را قدرتمندترین کشور منطقه می پندارد، از #شکست_ترامپ و پیروزی #بایدن اظهار نگرانی کرده است، زیرا فکر می کند با حمایت های بی دریغ مالی عربستان از ترامپ و پیروزی بایدن، موقعیتشان به خطر می افتد و ممکن است وزنه بن نایف در رژیم آل سعود سنگین شود.
♦️بی تردید این گاو شیرده برای حفظ موقعیت خودش باید حال خوبی به بایدن نیز بدهد.
♦️اما رهبر جمهوری اسلامی همانند دو ابرقدرت دیگر با اقتدار کامل اعلام می کنند سیاست ما با آمدن این و آن در آمریکا تغییری نمی کند. این موضع گیری نشانه استقلال و اقتدار ملی یک کشور است، موضعی که ایران را در سطح یک ابرقدرت قرار می دهد.
✍ #قاسم_روانبخش
https://eitaa.com/mesagh