هدایت شده از mesaghمیثاق
✡ از نگاه هانا آرنت «انقلاب آمریکا» که در واقع یک «کودتای ماسونی» بود، نمونهی موفق همهی انقلابهای مدرن است!
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡ هانا آرنت: از انقلاب تا اصلاحات در ایران (۵)
1⃣ #هانا_آرنت كه «شورش بوداپست» (یكی از سرچشمههای كودتاهای مخملی) را نمونهٔ «یک انقلاب اصیلِ آزادی خواهانه» معرفی میكرد، در عین حال، یکی از مخالفان سرسخت قیام سیاهپوستان برای کسب «حقوق مدنی» بهشمار میرفت و «بارها قربانیان تبعیضنژادی در آمریکا را بهسبب مبارزاتشان سرزنش کرد»!!
2⃣ از نگاه آرنت #انقلاب_آمریکا «نمونهٔ موفق همهٔ انقلابهای مدرن» است و دیگر انقلابها را هم باید با آن «الگوی آرمانی» سنجید تا اصالتشان محک بخورد!
3⃣ وانگهی، آرنت از #انقلاب_فرانسه بهعنوان «پروژهای غیرعقلانی» یاد میکند، زیرا بهروایت او این انقلاب مبتنی بر «حقیقتگرایی» است و حقیقتگرایی را پایهای برای «رشد استبداد» میداند.
4⃣ این تحلیل از انقلاب، منطبق با حقیقتگریزی، سودگرایی و عملگرایی (پراگماتیسم) بود که نمایندگان «فلسفه آمریکایی» مانند #جان_دیویی و #ریچارد_رورتی تبلیغ میکردند!
5⃣ آرنت همواره از حمایت #لیبرالهای_یهودی در سازمان CIA برخوردار بود. هرگاه اعتبار نظریههایش فرو میریخت، نشریات روشنفکریِ این سازمان، همچون «پارتیزان ریویو» یا «امریکن اسکالر» برای دفاع از او به میدان میآمدند.
✍ پیام فضلینژاد
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡ آنچه خواندید خلاصهای بود از مقالهی «هانا آرنت : از انقلاب تا اصلاحات در ایران». متن کامل مقاله را در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/6114
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴آمریکا سفیر ایران در یمن را تحریم میکند
▪️یک مقام آمریکایی اعلام کرد دولت متبوعش قصد دارد «حسن ایرلو» سفیر ایران در یمن و همچنین دانشگاه بینالمللی «جامعة المصطفی» را تحریم کند.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
جدول فقهی تسخیر -جمکران پلاک ۳۱۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹.mp3
37.44M
🔉صوت سخنرانی حجت الاسلام علی کشوری در نشست تخصصی تبیین جدول فقهی تسخیر - جمکران پلاک ۳۱۳ - سه شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۹
#جدول_فقهی_تسخیر
#جدول_تناوبی_عناصر
#فیزیک_ذرات_بنیادین
@mesagh
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رئیس سابق سازمان اطلاعات خارجی بریتانیا (MI6) :
📍ایرانیها در پاسخ های نامتقارن بسیار ماهرند/پاسخ آنها کار را برای طرف مقابل مشکل میکند...!
🔻گرچه عربستان دوست خوب ماست اما متاسفانه آینده ای ندارند/ایران قدرت آینده منطقه است...!
@mesagh
4_5942665300779468685.mp3
23.49M
گزارشی در مورد روند صلح کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و اثرگذاری آن بر ایران...
@mesagh
🔴انگلیسیها و احیای توان دریایی / 2⃣
🔻این تحولات دست به دست هم داده تا کشورهای اروپایی به شدت نگران شوند، آنها دو سه سالی است که به شدت ترسیدهاند و بر این باور هستند که دیگر امریکا نه حاضر به جنگیدن برای آنها است و نه توانایی این کار را دارد. حضور ترامپ در کاخ سفید این نگاه امریکایی را که «دیگر پول نداریم خرج اروپا کنیم» به زبانی صریحتر بیان کرد و این موضوع باعث شد سران کشورهای اروپایی در فکر راه چاره باشند. در نوامبر سال 2018 امانوئل مکرون ایده تشکیل «ارتش واقعی اروپایی» را مطرح کرد، ایدهای که امریکاییها با آن مخالفتی نکردند چرا که میدانستند اروپاییها عرضه این کار را ندارند اما روسها را به وحشت انداخت.
🔻در حالی که کشورهای اروپایی دلایل قانعکنندهای برای تشکیل یک «ارتش واقعی» داشتند اما به همان میزان موانع واقعی هم جلوی پای آنها بود. فارغ از مسائل مالی که خود نکته مهمی است، اگر این ارتش واحد میخواست به تبعیت از تصمیمگیری در حوزه سیاسی و اقتصادی این اتحادیه شکل بگیرد، تشکیل نشدنش بهتر از شدنش بود. دلیل عمده این مساله به نوع تصمیمگیری بر میگشت که اگر قرار بود این ارتش به صورت واکنش سریع عمل کند تا زمانی که موافقت پارلمان اروپا را بگیرد، جنگ به نقطه سرنوشتسازی رسیده بود. به عبارت بهتر، ما شاهد از دست رفتن زمان برای واکنش احتمالی بودیم. کما اینکه این ارتش واقعی تا زمانی که ناتو برقرار است و امریکا همچنان در بسیاری از کشورهای اروپایی پایگاه دارد قابلیت شکلگیری ندارد.
🔻اما در این میان چند سال پیش اتفاقی بسیار مهم در اروپا افتاد و آن هم جدا شدن انگلیس از اتحادیه اروپا بود. انگلیسیها پس از برگزیت به این نتیجه رسیدند که افکار آنگلوساکسونی را علم کرده و با اندیشه اتحاد دو سوی آتلانتیک با امریکا وارد مراوده سیاسی، نظامی و اقتصادی شوند. هر چند در وهله اول نگاه اقتصادی برای انگلیسیها میچربید اما مقامات لندن که عملا از کشورهای اروپایی کنده بودند، یک خلاء بزرگ قدرت را در حوزه دفاعی احساس میکردند و به همین تلاش کردند در حوزه دفاعی هم با طرف امریکایی وارد یک توافق راهبردی شوند. انگلیسیها به شدت روی این گزینه تاکید داشته و بر آن اعتماد کرده بودند، ولی آنچه در طول سالهای گذشته و به ویژه یک سال گذشته روی داد به سران لندن یادآور شد، مسیر را اشتباهی رفتهاند.
🔻انگلیسیها خیلی زود به دو مهم پی بردند، یکی اینکه کشورهای اروپایی توان دفاع از خود را ندارند و امریکا هم حاضر به دفاع از آنها نیست و نکته بعد، اینکه امریکا خیلی زود به مشکلات و مسائل داخلی مشغول خواهد شد و اصولا انگیزهای برای دفاع از کشورهای متحدش نخواهد داشت. برای انگلیسیها مشکلات و بحرانهای اقتصادی امریکا از سال 2008 نمود پیدا کرده بود و برای آنها مسلم شده بود هر چه این بحران عمیقتر شود، بر روی تعهدات خارجی امریکا برای دفاع از متحدانش اثر مستقیم خواهد گذاشت و به همین دلیل دو سه سال بعد از این ماجرا، آنها برنامهای سنگین را در حوزه دفاعی تدوین کردند که هر چه به جلوتر میآمد، ابعاد عمیق آن بیشتر مشخص میشد.
🔻با علم به اینکه امریکا تا چند سال دیگر هزینه تعمییر و نگهداری بخش بزرگی از ناوگان دریایی خود، به ویژه ناوهای هواپیمابر را نخواهد داشت، بزرگترین و اصلیترین پروژه انگلیسیها پس از جنگ جهانی دوم و سقوط بلوک شرق برای احیای توان دریایی شکل گرفت. ساخت ناوهواپیمابر ملکه الیزابت که در نوع خود بزرگترین پروژه نظامی انگلیسیها در چند دهه اخیر بوده و احتمالا ناو هواپیمابر پرنس ولز هم به زودی به آب انداخته شود. این دو پروژه در کنار ساخت فریگیتها و رزمناوهای جدید نشان داد که انگلیسیها برنامهای در دستور کار دارند. نکته مهم آنکه طرف امریکایی کلاه گشادی سر انگلیسیها در حوزه جنگنده نسل پنجمی اف35بی گذاشت که قرار بود به تعداد 40 فروند روی ناو ملکه نشست و برخواست کنند.
🔻بدقولی امریکاییها باعث شد تا انگلیسیها خود دست به کار شوند و هواپیمای نسل پنجمی خود بنام «تمپست» را طراحی کنند تا بتواند نیازهای دفاعی را تامین کرده و در حوزه صادرات هم درآمدزایی کند. در کنار این مسائل، انگلیسیها سرمایهگذاری سنگینی در حوزه ساخت و بهرهبرداری از انواع و اقسام تسلحیات هوا و دریاپایه صورت داده و تلاش کردند تا نیروی هوایی خود را در کنار نیروی دریای تجهیز و به روز کنند. همین چند روز پیش خبر رسید که دولت انگلیس بزرگترین کارخانه فولادسازی این کشور را از بخش خصوصی خریداری کرده است! این یعنی اینکه آنها برنامهای سنگین در حوزه دریایی دارند و شاید قرار است تایپ 45های جدیدی هم ساخته شوند.
ادامه دارد....
@mesagh
🔴 انگلیسیها و تجدید دوباره قدرت با تکیه بر قدرتهای نوظهور /1⃣
🔻اگر مطالبی و خطی را که در طول سالهای گذشته پیگیری کردهایم، دنبال کرده باشید متوجه خواهید شد که اصولا نقطهنظرات و دیدگاههایی که در اینجا مطرح میشود پذیرش آن سخت است، اما روند تحولات در عرصه بینالمللی به شکلی است که نمیتوان خیلی ساده از کنار مسائل و امور جهانی گذشت و آنها را غیرمرتبط دانست. با این حال نخستین موضوعی که باید دانست و آن را نصبالعین قرار داد این است که آینده ساختار قدرت در جهان چه خواهد شد؟ این ساختاری که امروز ما با آن مواجه هستیم تا کی دوام خواهد آورد و اصولا بعد از این ما با چه شکلی از موازنه قدرت در عرصه جهانی روبهرو خواهیم شد؟ قدرتهای آینده چه ماهیتی داشته و دارای چه عملکردی هستند؟ عرصه رقابت این قدرتها در چه محیطی شکل میگیرد و اثرات نهایی آن چگونه خواهد بود؟
🔻این قبیل سوالات هر چند در هر روز، هفته، ماه و سال مطرح است و متخصصان حوزه بینالملل در تلاش برای پاسخ به آن هستند، اما پرسشگری آن در یک قرن گذشته و در توالی تغییر مدیریت قدرت در عرصه بینالمللی شاید چند بار پیش آمده باشد. یک بار پس از جنگ نخست جهانی، بار دوم پس از پایان جنگ دوم جهانی، سوم پس از فروپاشی دیوار برلین و از بین رفتن بلوک شرق با انهدام نظام سوسیالیستی حاکم بر مسکو. به باور من، پس از سرنگونی شوروی، یکی دو سال است که این سوالات در حال مطرح شدن است. طرح این سوالات در مجامع فکری و نهادهای تدوین فرامین قدرت در کشورهای مختلف به ما میگوید ما شاهد رویدادهای عجیبی در طول سالهای آینده خواهیم بود.
🔻مدتهاست اندیشکدههای غربی در حال اعتراف به جابجایی قدرت در عرصه بینالمللی هستند. بسیاری از آنها متفقالقول بر این باور هستند که قطب بعدی قدرت در عرصه جهانی، چین خواهد بود، هر چند در حوزه فاکتورهای قدرت تا رسیدن به نقطه مطلوبی که بتواند جای امریکا را بگیرد، هنوز فاصله دارد. اینکه قرار است این فاصله کی پر شده یا تمام شود یا پاسخ داده نمیشود یا در مورد آن تجاهل میکنند. اما تحولات یک سال گذشته پرده از بسیاری از مسائل برداشت و ماهیت قدرت در کشورهای مدعی را برملا کرد. امریکا بهعنوان داعیهدار ابرقدرتی با شیوع کروناویروس مقاومت درونیاش در برابر بحرانی جدی – نه آن چیزی که در فیلمهای هالیوودی نشان داده میشود – برملا شد و از سوی دیگر این بحران، شکنندگی اقتصاد امریکا را هم که پشت قدرت دلار و تبلیغات مخفی شده بود، آشکار کرد.
🔻بحران شکل گرفته در امریکا، اشکال دیگری هم داشت که این اشکال همه با هم مشخص کردند که روی امریکا دیگر نمیشود حساب کرد. تبعیض نژادی و شکاف اجتماعی که به خیابان آمد، شکاف شدید سیاسی که باز هم نشأت گرفته از اختلافات نژادی است در کنار شکاف بیسابقه میان فقیر و غنی عملا در حال انهدام جامعه امریکا است. این مهم شاید در نگاه برخی از امریکاپرستان و ذوبشدهگان در قدرت امریکا مسخره جلوه کند اما این نکات را نه منِ نویسنده که خود نویسندگان و متفکران امریکایی مطرح میکنند و نسبت به آن نگرانی عمیق هم دارند. این مواردی که آورده شد، مسائل و موارد دم دستی بود، وگرنه در پشت پرده قدرت اتفاقاتی در حال روی دادن است در انتخابات اخیر ریاستجمهوری امریکا به عینه مشاهده کردید.
🔻اما این امریکا به تنهایی نبود که عیارش در برابر کرونا و همچنین بحران بیکاری و اقتصادی برای مردم جهان عیان شد، بلکه اروپاییها هم که همواره مدعی ابرقدرتی بودهاند این بحران را درک کرده و مردم جهان نیز آن را فهمیدند. تنها تفاوت اروپا با امریکا این بود که در اروپا دولتها به دلیل ماهیتی که دارند، بیشتر هوای مردم را داشتند و توانستند بخشی از بحران را مدیریت کنند، با این حال شدت بحران به اندازهای بود کشورهایی مانند فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و حتی خود آلمان به شدت دچار فرسایش در حوزه ذخایر مالی شدهاند. این موضوع را میتوانید در خلال گزارشهای اقتصادی که توسط خبرگزاریها و رسانهها منتشر میشود، ملاحظه کنید.
🔻از سوی دیگر، بحران در امریکا به صورت مستقیم بر اروپا اثر گذاشته است. پس از پایان جنگ دوم جهانی و شروع جنگ سرد، کشورهای اروپایی با پنهان شدن پشت سر امریکا در قالب پیمان نظامی ناتو، تلاش کردند حفاظت از خود را به امریکا سپرده و با کم کردن شدید هزینههای نظامی، آن را صرف خدمات اجتماعی و سر و سامان دادن به ساختار اقتصادی خود کنند. به همین دلیل آرام آرام ارتشهای اروپایی کوچک و پس از فروپاشی شوروی کوچکتر شد تا جایی که بر اساس برخی برآوردها، این کشورها توان دفاع از خود به مدت یک هفته در برابر تهاجم ارتش روسیه را هم نداشتند.
@mesagh
✴️ درس دیپلماتیک ایران به عربهای حاشیه خلیجفارس
🔸وزیر امور خارجه ایران سهشنبه در توئیتی خطاب به کشورهای عرب حاشیه خلیجفارس به آنها یادآور شد که هیچ جایگاهی در مذاکرات آینده برجامی و هستهای نخواهند داشت. وزیر امور خارجه در نخستین توییت خطاب به همسایگان در خلیج فارس و غربیها نوشت: «به نظر میرسد برخی کشورهای همسایه از غرب درخواست کردهاند که بخشی از روند مذاکره با ایران باشند. ما با غرب در خصوص منطقه مذاکره نمیکنیم. مشکل اصلی، مداخلههای آنان است. در عین حال ما همیشه آماده مذاکره با همسایگان هستیم و طرحهایی همچون امنیت منطقه ۱۹۸۶، مجمع گفتوگوی منطقهای ۲۰۱۶ و اقدام صلح هرمز ۲۰۱۹ بیانگر این موضوع است.»
🔸وزیر امور خارجه در توییت دیگری خطاب به همسایگان نوشت: «همسایگان عزیز؛ چرا از ایالات متحده و سه کشور اروپایی میخواهید در مذاکرات با ایران حضور داشته باشید، در حالی که: اولا، با آنها هیچ مذاکرهای در خصوص منطقه ما انجام نخواهد گرفت، چراکه آنها، خود، مشکل منطقه ما هستند. ثانیا، ما میتوانیم بدون دخالت خارجیها، مستقیما باهم صحبت کنیم. ابتکار صلح هرمز (HOPE) هنوز روی میز است.»
🔸این خطاب مستقیم و کاملا هدفمند وزیر امور خارجه پس از مطلب روز دوشنبه سخنگوی این وزارتخانه که عربستان سعودی را قدرتی متوسط خوانده بود که ارزش پرداختن ندارد، در واقع نگاه واقعبینانه ایران به این کشورها بود. البته محمدجواد ظریف گفته بود که ایران حاضر است به صورت رودرو و مستقیم با این کشورها مذاکره کند که این موضوع نشان از تشخیص خوب راهبردها در حوزه سیاست خارجی توسط ایران دارد. در بین کشورهای شورای سابق همکاری خلیجفارس، عربستان سعودی و حکام مجمعالجزایر دیلمون (بحرین) زیاد حرف زده و خواستار حضور در مذاکرات احتمالی ایران و غرب شدهاند.
🔸اینکه آنها بر چه اساسی این حرف را میزنند مشخص نیست، اما یک واقعیت عینی در تهران وجود دارد که این طرفها که خود عامل تخریب برجام و توطئه علیه کشورمان بوده و هستند، اصولا نه وزنی دارند و نه جایگاهی که بشود آنها را بخشی از یک معادله به حساب آورد. ایرانیها هیچ وقت مواضع سعودیها، اماراتیها و برخی دیگر از سران کشورهای همسایه که برجام را خطری جدی علیه خود تلقی کرده و میلیاردها دلار باج به امریکای ترامپ دادند تا از آن خارج شود، فراموش نخواهند کرد. آنچه مشخص است، نگرانی عمیق و شدید سران این کشورها از احیای احتمالی برجام و رشد دوباره اقتصادی ایران در سایه برداشته شدن تحریمها باعث خوددرگیری و خودبزرگبینی آنها شده است.
🔸اصولا چه در رژیم پهلوی و چه در جمهوری اسلامی، ایران هیچ وقت با این کشورکها در یک نشست بینالمللی و برای رسیدن به یک تفاهم جهانی وارد مذاکره نشده و بهنظر نخواهد شد. با این حال، ایران حاضر شده در قالب یک نشست و گفتوگوی منطقهای آنها را پذیرفته و با آنها در چارچوب طرح صلح هرمز و سایر طرحهایی که پیش از این وجود داشت، وارد تعامل شود. این یعنی اینکه ایران خود را در تراز یک قدرت جهانی دیده که قرار است با قدرتهای همتراز خود وارد مذاکره شود، اگر روزی قرار شد در این تراز سعودی یا حکام آلخلیفه یا آل نهیان نیز حضور داشته باشند هم کسر شأن ایرانیها خواهد بود و هم باید تعاریف در حوزه قدرت جهانی را تغییر داد.
🔸در واقع سیاست کشورمان در این حوزه کاملا صحیح، اصولی و قابل دفاع است. در جایی که ما پس از 40 سال در سطح جهانی و با قدرتهای جهانی در حال چانهزنی هستیم، قرار نیست که طرفهای درجه سه و چهار که خود وابسته به قدرتهای حاضر در مذاکره هستند، حضور داشته باشند. تحلیل و بررسی دیدگاهها و نظرات مقامات طرفهای حوزه خلیج فارس به نوبه خود جالب و نشان از وحشت آنها از آیندهای دارد که خود در ساختن آن برای ایران نقش عمدهای ایفا کردهاند. آنها فکر میکردند با تحریم، ترور، تبلیغات روانی و رسانهای و... ایران و ایرانی از پای درخواهد آمد اما امروز نتیجه کار کاملا مشخص شده است.
@mesagh
آیا وزیر نیرو گزینه دولتیها برای انتخابات 1400 است؟ در طول یک سال گذشته و با رصد دقیق صحنه رسانهای نکات بسیاری را متوجه شدهام که شاید یکی از آنها همین باشد. رپورتاژهای سنگین برای آقای اردکانیان وزیر نیرو و محبوب شیخ حسن که به صورت ویژه پول دارد تا طرح افتتاح کند. البته ما بابت این مساله که طرح و پروژه در کشور ساخته شود، ناراحت نیستیم، فقط خواستم سرِ رشته را دست شما بدهم که در جریان باشید که هر چیزی دلیلی دارد. چرا دولت حاضر نیست به بخش مرغداری کشور کمک کند تا مردم این همه زجر و زحمت نکشند؟ چرا در حوزه لبنیات فکری نمیکند؟ چرا در بخشهای دیگر خبری نیست...
خلاصه در جریان باشید...
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️گفت: در شرایط #تحریم دارویی، چطور 42میلیون دوز واکسن را پیشخرید میکنند؟
🔚 گفتم: همانطور که در شرایط تحریم دارویی، داروهای ضدبارداری و عقیم کننده آزادانه وارد میشود.
🔹خندید و گفت حالا مخالفت نکنید جان مردم در خطر است.
گفتم وقتی تیم #شهید_فخری_زاده به واکسن ایرانی دست پیدا کرده و در آستانه تولید قرار داشت!
♦️جانش را گرفتند تا جان مردم در امنیت بماند؟
#با_بصیرت_باشیم
#روشنگری_کنیم
@mesagh