#فوری
وقوع زلزله در مشهد ساعتی قبل
شامگاه ۲۲ دی ماه زلزله نسبتا شدیدی در نقاط شمالی استان خراسان رضوی خصوصا مشهد مقدس احساس شد.
هنوز خبر رسمی درباره شدت این زمین لرزه منتشر نشده است.
بر اساس اعلام مرکز لرزهنگاری کشوری. موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران این زمین لرزه به بزرگی ۴.۲ ریشتر در سفید سنگ خراسان رضوی اتفاق افتاده است.
این زمین لرزه در عمق ۹ کیلومتری زمین و در ساعت ۲۲:۵۷ دقیقه رخ داد.
مرکز این زمین لرزه در ۱۷ کیلومتری سفید سنگ واقع شده است.
همچنین فاصله فریمان با مرکز این زمین لرزه ۱۹ کیلومتر، فلندرآباد ۲۳ کیلومتر و مشهد ۶۹ کیلومتر بوده است.
طول جغرافیای محل این رخداد ۶۰.۰۲ و عرض جغرافیایی آن ۳۵.۸ بوده است.
👈گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: ۴.۲
محل وقوع: استان خراسان رضوی - حوالی سفید سنگ
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۳۹۹/۱۰/۲۲، ۲۲:۵۷:۴۹
طول جغرافیایی: ۶۰.۰۲
عرض جغرافیایی: ۳۵.۸
عمق زمینلرزه: ۹ کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
۱۷ کیلومتری سفید سنگ (خراسان رضوی)
۱۹ کیلومتری فریمان (خراسان رضوی)
۲۳ کیلومتری قلندرآباد (خراسان رضوی)
نزدیکترین مراکز استان:
۶۹ کیلومتری مشهد
۳۰۴ کیلومتری بجنورد
حجت علی شایان فر، مدیر کل بحران خراسان رضوی اعلام کرد: گروههای ارزیاب به منطقه اعزام شدهاند. به محض اینکه خبری به دست مان برسد اعلام خواهیم کرد.
بخشی از کارنامه سیاه فائزه هاشمی دختر مرحوم رفسنجانی
از مسیح علی نژاد خوشم میاد!
با حکومت دینی مخالفم !
حضور در فتنه ۸۸
حامی ترامپ و تحریم علیه ملت
تفکرات جمهوری اسلامی نسبت به زنان تفکرات داعشی است!.....
دست دادن زنان به مردان اشکالی نداره!
افتخار به رقصیدن خود در زندان...
یک ضد انقلاب تمام عیار خائن با شکم پر...
آنتیBBC
🔴 نامه نظام پزشکی ایران به رئیسجمهور: #واکسن_بخرید
♻️ سه رکن نظام پزشکی، رییسکل، رییس مجمع عمومی و رییس شورای عالی، و رییس مجمع انجمنهای علمی گروه پزشکی کشور به رییسجمهور نامهزدهاند و خواستهاند براساس نگرش علمی و مصالح ملی و به دور از مسایل سیاسی، واکسن بخرد.
🔺چین جاسوسان سازمان جهانی بهداشت را به کشورش راه نمی دهد!
🔹رییس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: چین مانع ورود تیم سازمان بهداشت جهانی برای بررسی و تحقیق درباره بیماری کرونا شده است و ویزای هیئت سازمان بهداشت جهانی برای سفر به ووهان تأیید نشده است/ جماران
⁉️ ایران چطور؟
#WHO
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚕مونتاژ (سرهمبندی) #پراید نماد #عقبماندگی صنعت در #صمت
🔻یکی از #انگارههای_ذهنی غلطی که به صراحت در کلام اقتصاددانان نیز نقد شده است این اعتقاد است که: «#مونتاژکاری در نهایت منجر به ایجاد ارزش افزوده و رقابت پذیری میشود»
🔻مقام معظم رهبری در این رابطه میفرمایند: «صنعت کشور دچار #آفت_مونتاژکاری است که یک آفت قدیمی است؛ وقتیکه مسئله، مسئلهی مونتاژکاری است، نوآوری دیگر خیلی معنی ندارد؛ وقتی نوآوری وجود نداشت، پس تحرّک علمی و کار علمی دیگر وجود ندارد؛ وقتی کار علمی مطرح نبود، ارتباط صنعت و دانشگاه که ما اینهمه داریم داد میزنیم، تحقّق پیدا نمیکند. صنعت و #دانشگاه اگر به هم ارتباط پیدا کردند، هم دانشگاه پیشرفت پیدا میکند، هم #صنعت؛ این واضح است.» منبع: دیدار نخبگان جوان علمی 26/7/1396.
🔻این انگاره در سخن بسیاری از اندیشمندان اقتصادی نقد شده است. دکتر مسعود درخشان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، در این رابطه میگوید: «مونتاژ #خودرو در داخل کشور به اشتباه توسعه صنعتی نام گرفته است. این باور غلطی است که اگر مظاهر توسعه را داشته باشیم، کشور ما پیشرفته است. این باور غلطی است که برای توسعه باید به دامن خودروسازیهای جهان پناه ببریم.» منبع: کیهان، 1394.12.9 کد خبر: 69561
🔻دکتر ابراهیم رزاقی نیز معتقد است: «در اثر #واردات با #دلار ارزان تولید کنندگان صنعتی کشور نیز بجای تولید به سر هم بند (مونتاژ) #قطعات_وارداتی با ماشین آلات خارجی تبدیل شدهاند.» منبع: 90eghtesadi.com/Content/Detail/1041071
🔻همچنین دکتر بدیعزاده، دكتري تخصصي مديريت صنعتي معتقد است: «بی تردید داشتن صنعت مونتاژ صرفاً به معنی صنعتی شدن نیست و نمیتواند سبب رشد اقتصادی قابل قبولی گردد. مگر اینکه به همراه صنعت مونتاژ، فناوری آن نیز وارد شود وتولید داخلی قطعات نیز شکل گیرد. qudsonline.ir/news/249666/
🔻در همین رابطه 26 مهرماه 1396 در برنامهی گفتگوی ویژه خبری، حسین سلاح ورزی، معاون اتاق بازرگانی ایران گفت: «با #مونتاژکاری در صنعت خودرو #رقابت پذیری و تولید داخلی محقق نخواهد شد.» در این برنامه محمدحسن شجاعی فرد رئیس دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت بیان داشت: « تا زمانی که مونتاژ در کشور باشد اشتغال درستی ایجاد نخواهد شد و آینده روشن نخواهد بود.» b2n.ir/115506
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔶ریشههای عدم موفقیت در قطع وابستگی به نفت (۱)
✍️پروفسور مسعود درخشان
🔹کاهش وابستگی اقتصاد کشور به صادرات نفت خام، توصیه همیشگی و راهبردی رهبر انقلاب اسلامی به همه دولتها بوده است اما آنها در تحقق این رهنمود موفق نبودهاند. پروفسور مسعود درخشان، در این یادداشت به بررسی ریشههای عدم موفقیت در قطع وابستگی به نفت میپردازند.
🔹بهلحاظ تاریخی، وابستگی اقتصاد ملی به درآمدهای حاصل از صدور نفت خام به دورهی پهلوی اوّل برمیگردد. در آن زمان تولید از میادین نفتی کشور افزایش یافت، صادرات نفت خام بیشتر شد و جریان وابستگی دولت به دلارهای نفتی شکل گرفت. در دورهی پهلوی دوم، نهتنها روند صعودی در وابستگی بودجههای سالیانه و برنامههای توسعهی اقتصادی به درآمدهای نفتی استمرار داشت، بلکه با چهار برابرشدن قیمت نفت خام در اوائل دههی ۱۳۵۰، فرآیند وابستگی دولت به دلارهای نفتی شتاب گرفت.
🔹کارشناسان و مشاوران خارجی و تحصیلکردگان غربزدهی ایرانی، مدیریت کلان در همهی زمینهها مانند اقتصاد، سیاست، فرهنگ، آموزش عالی، امور نظامی، دفاعی، امنیتی و از همه مهمتر نطام آموزش کودکان و نوجوانان را در دست داشتند و در طراحی الگوهای ایجاد تغییر در رفتارهای اجتماعی، طرز فکرها، سبک زندگی، ارزشها، اخلاقیات و آرمانهای ملی نقش درجهی اوّل را ایفا میکردند. هدف غایی این بود که جامعه را به این باور برسانند که تنها راه رشد و ترقی کشور و تأمین رفاه و سعادت مردم در این است که سبک زندگی و شیوهی مدیریت غرب را الگو قرار دهند و با حلشدن در نظام سرمایهداری لیبرال و برخورداری از حمایت سردمداران آن نظام بهویژه آمریکا و انگلستان بتوانند به اهداف پیشگفته دست یابند.