eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.7هزار عکس
169.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
بخشی از کارنامه سیاه فائزه هاشمی دختر مرحوم رفسنجانی از مسیح علی نژاد خوشم میاد! با حکومت دینی مخالفم ! حضور در فتنه ۸۸ حامی ترامپ و تحریم علیه ملت تفکرات جمهوری اسلامی نسبت به زنان تفکرات داعشی است!..... دست دادن زنان به مردان اشکالی نداره! افتخار به رقصیدن خود در زندان... یک ضد انقلاب تمام عیار خائن با شکم پر... آنتیBBC
🔴 نامه نظام پزشکی ایران به رئیس‌جمهور: ♻️ سه رکن نظام پزشکی، رییس‌کل، رییس مجمع عمومی و رییس شورای عالی، و رییس مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی کشور به رییس‌جمهور نامه‌زده‌اند و خواسته‌اند براساس نگرش علمی و مصالح ملی و به دور از مسایل سیاسی، واکسن بخرد.
🔺چین جاسوسان سازمان جهانی بهداشت را به کشورش راه نمی دهد! 🔹رییس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: چین مانع ورود تیم سازمان بهداشت جهانی برای بررسی و تحقیق درباره بیماری کرونا شده است و ویزای هیئت سازمان بهداشت جهانی برای سفر به ووهان تأیید نشده است/ جماران ⁉️ ایران چطور؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚕مونتاژ (سرهم‌بندی) نماد صنعت در 🔻یکی از غلطی که به صراحت در کلام اقتصاددانان نیز نقد شده است این اعتقاد است که: « در نهایت منجر به ایجاد ارزش افزوده و رقابت پذیری می‌شود» 🔻مقام معظم رهبری در این‌ رابطه می‌فرمایند: «صنعت کشور دچار است که یک آفت قدیمی است؛ وقتی‌که مسئله، مسئله‌ی مونتاژکاری است، نوآوری دیگر خیلی معنی‌ ندارد؛ وقتی نوآوری وجود نداشت، پس تحرّک علمی و کار علمی دیگر وجود ندارد؛ وقتی کار علمی مطرح نبود، ارتباط صنعت و دانشگاه که ما این‌همه داریم داد می‌زنیم، تحقّق پیدا نمی‌کند. صنعت و اگر به هم ارتباط پیدا کردند، هم دانشگاه پیشرفت پیدا می‌کند، هم ؛ این واضح است.» منبع: دیدار نخبگان جوان علمی 26/7/1396. 🔻این انگاره در سخن بسیاری از اندیشمندان اقتصادی نقد شده است. دکتر مسعود درخشان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، در این رابطه می‌گوید: «مونتاژ در داخل کشور به اشتباه توسعه صنعتی نام گرفته است. این باور غلطی است که اگر مظاهر توسعه را داشته باشیم، کشور ما پیشرفته است. این باور غلطی است که برای توسعه باید به دامن خودروسازی‌های جهان پناه ببریم.» منبع: کیهان، 1394.12.9 کد خبر: 69561 🔻دکتر ابراهیم رزاقی نیز معتقد است: «در اثر با ارزان تولید کنندگان صنعتی کشور نیز بجای تولید به سر هم بند (مونتاژ) با ماشین آلات خارجی تبدیل شده‌اند.» منبع: 90eghtesadi.com/Content/Detail/1041071 🔻همچنین دکتر بدیع‌زاده، دكتري تخصصي مديريت صنعتي معتقد است: «بی تردید داشتن صنعت مونتاژ صرفاً به معنی صنعتی شدن نیست و نمی‌تواند سبب رشد اقتصادی قابل قبولی گردد. مگر اینکه به همراه صنعت مونتاژ، فناوری آن نیز وارد شود وتولید داخلی قطعات نیز شکل گیرد. qudsonline.ir/news/249666/ 🔻در همین رابطه 26 مهرماه 1396 در برنامه‌ی گفتگوی ویژه خبری، حسین سلاح ورزی، معاون اتاق بازرگانی ایران گفت: «با در صنعت خودرو پذیری و تولید داخلی محقق نخواهد شد.» در این برنامه محمدحسن شجاعی فرد رئیس دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت بیان داشت: « تا زمانی که مونتاژ در کشور باشد اشتغال درستی ایجاد نخواهد شد و آینده روشن نخواهد بود.» b2n.ir/115506
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔶ریشه‌های عدم موفقیت در قطع وابستگی به نفت (۱) ✍️پروفسور مسعود درخشان 🔹کاهش وابستگی اقتصاد کشور به صادرات نفت خام، توصیه همیشگی و راهبردی رهبر انقلاب اسلامی به همه دولت‌ها بوده است اما آنها در تحقق این رهنمود موفق نبوده‌اند. پروفسور مسعود درخشان، در این یادداشت به بررسی ریشه‌های عدم موفقیت در قطع وابستگی به نفت می‌پردازند. 🔹به‌لحاظ تاریخی، وابستگی اقتصاد ملی به درآمدهای حاصل از صدور نفت خام به دوره‌ی پهلوی اوّل برمی‌گردد. در آن زمان تولید از میادین نفتی کشور افزایش یافت، صادرات نفت خام بیشتر شد و جریان وابستگی دولت به دلارهای نفتی شکل گرفت. در دوره‌ی پهلوی دوم، نه‌تنها روند صعودی در وابستگی بودجه‌های سالیانه و برنامه‌های توسعه‌ی اقتصادی به درآمدهای نفتی استمرار داشت، بلکه با چهار برابرشدن قیمت نفت خام در اوائل دهه‌ی ۱۳۵۰، فرآیند وابستگی دولت به دلارهای نفتی شتاب گرفت. 🔹کارشناسان و مشاوران خارجی و تحصیل‌کردگان غرب‌‌زده‌ی ایرانی، مدیریت کلان در همه‌ی زمینه‌ها مانند اقتصاد، سیاست، فرهنگ، آموزش عالی، امور نظامی، دفاعی، امنیتی و از همه مهم‌تر نطام آموزش کودکان و نوجوانان را در دست داشتند و در طراحی الگوهای ایجاد تغییر در رفتارهای اجتماعی، طرز فکرها، سبک زندگی، ارزش‌ها، اخلاقیات و آرمان‌های ملی نقش درجه‌ی اوّل را ایفا می‌کردند. هدف غایی این بود که جامعه را به این باور برسانند که تنها راه رشد و ترقی کشور و تأمین رفاه و سعادت مردم در این است که سبک زندگی و شیوه‌ی مدیریت غرب را الگو قرار دهند و با حل‌شدن در نظام سرمایه‌داری لیبرال و برخورداری از حمایت سردمداران آن نظام به‌ویژه آمریکا و انگلستان بتوانند به اهداف پیش‌گفته‌‌ دست یابند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
😳😡اگر تیر و ترکش نباشد محافظه‌کاران نیز رزمنده‌اند؟!؟! ❇️خوب گفت آوینی سید شهیدان اهل قلم: وقتی شیپور جنگ نواخته شود مرد از نامرد شناخته میشود 📢خبر برگزاری نماز جمعه قم علی القاعده بایست موجب خوشحالی مومنین باشد ✅که البته هست، لکن دلتنگ جمع مومنین شده‌ایم و خود نماز جمعه ❌نه تریبون‌های ائمه جمعه عموما بی‌خاصیت محافظه‌کار تقویم خوان ⚠️اما در پس این خبر خوش، اخبار ناگوار دیگری وجود دارد که در واقع بیماریهای خطرناکی هستند که بایست هر چه سریعتر به دنبال درمان آنها باشیم محافظه‌کاری، چالش‌گریزی، عافیت طلبی که در غیر اینصورت، در مقاطع و برنامه‌های دیگر، همین بیماریهای کشنده، گریبانگیر امت حزب‌الله و موجب تنها گذاردن نائب الامام خواهد بود اما ای کاش قدری خجالت در کیسه آقایان یافت میشد جناب آقای علی اکبری شورای سیاستگذاری ائمه جمعه عموم ائمه جمعه کشور بویژه مراکز استانها آقای اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه آقای قمی سازمان تبلیغات و . . . 👈مگر امام خامنه‌ای دام ظله نفرمودند مسائل معنوی را به اهلش بسپارید؟! 👈مگر امام المسلمین نفرمود مومنین اهل مراعات هستند، برای مراسمات مذهبی و اماکن مذهبی فکری بکنید؟! 😳حال با چه رویی آقایان محافظه‌کار پس از آزادی همه مکانها، بازارها، متروها، بدرقه شجریان در آغوش رقاصه‌ها از بیمارستان تا قبرستان، و چند بازی پرتماشاچی فوتبال و . . . حالا که دیگر راه‌اندازی نمازجمعه هزینه‌ای ندارد؛ قرار است نماز جمعه را راه‌اندازی کنند و در تریبونش چه بگویند؟! از دین؟! خدا؟! مبارزه؟! کدام دین؟! کدام خدا؟! کدام مبارزه؟!