❌ تناقضات مصاحبه اخیر ظریف، رسانه اروپایی را هم شگفتزده کرد!
✍️ رادیو فرانسه فارسی نوشت:
🔹سخنان شگفتآور ظریف در گفتگو با روزنامۀ اعتماد، پرسشهای بسیاری را به ذهن متباتر میکند
🔹وی که در این گفتگو نقش خود را به عنوان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در تعیین سیاست خارجی صفر توصیف کرده، در دو گفتگوی اخیر دیگر خواستار حفظ همین مقام در دولت آینده شده بود!
🔹 هیچ وزیرخارجهای هرگز نمیتواند با تقلیل دادن نقش خود به مجری، از زیر بار مسئولیت بگریزد؛ یک وزیر یا تمام سیاستهای کشورش می پذیرد و یا میرود
🔹 اگر سیاست تقابل با جهان همان سیاستی باشد که چنانکه او خود ادعا می کند برای کارشکنی دنبال میشود، چگونه او با اعطای نمایندگی مجموعۀ حاکمیت ایران به خود، به دفاع از چیزهائی که اصلاً قبول ندارد میپردازد؟/مپتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه یک قطعه فیلم نشان دهنده واقعیت نیست. تا انتها ببینید.
#سواد_رسانه_ای
31.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 انتشار نخستین بار
🎥بخشهای دیدهنشدهای از دیدار اخیر خانواده حاج قاسم با رهبر انقلاب در بیت رهبری. رهبر انقلاب در پاسخ به فرزند حاج قاسم: انشاالله آقای سلیمانی امروز هم در این حسینیه هست....
#مرد_میدان
#سردار_دلها
#حاج_قاسم
#دلتنگت_هستیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
♻️ بیانیه نماینده سبزوار
🔹 #عنابستانی: سرباز با باتوم به شکم من کوبید | سیلی زدن در کار نبود | از حیثیت من دفاع شود
علیاصغر عنابستانی، نماینده مردم سبزوار در مجلس که به دلیل انجام وظیفه سرباز راهور به او سیلی زده بود، درباره آنچه رخ داده بیانیهای منتشر کرد.
به گزارش رسانهها متن این بیانیه به شرح زیر است:
راننده جوان و تازهکار من وقتی مطمئن میشود به برنامه سفر نمیرسیم و در حالی که من مشغول مصاحبه تلفنی هستم به راهبند ورودی خط ویژه نزدیک میشود.
سربازی جلویش را گرفته و چون کارت تردد ندارد مانع میشود. راننده میگوید ماشین مجلس است و نماینده عجله دارد. لذا سرباز برای اطمینان از نماینده بودن بنده از من کارت میخواهد که نشان میدهم اما سرباز دیگری از راه میرسد و از سرباز اولی میپرسد این فرد کیست؟ میگوید نماینده مجلس است. سرباز دومی بیمقدمه به راننده ما میگوید برو کنار بچهخوشگل!!!
راننده ما با اشاره به بنده تاکید میکند که ایشان نماینده مجلس است ولی سرباز دوم یکی دو بار میگوید هر خری هست برای خودش هست، من راه نمیدهم.
من که از توهین بیدلیل سرباز ناراحت شدهام پیاده میشوم و به او میگویم که شما حق نداری توهین کنی. راه نمیدهی اشکال ندارد اما حق نداری به هیچ شهروندی ولو نماینده مردم توهین کنی و او دوباره باتومش را به شکم من میکوبد و میگوید گفتم هر خری هستی برای خودت هستی!
دستم را روی شانهاش میگذارم و هلش میدهم، یکی دو قدم به عقب میرود و دوباره باتومش را به سمت من پرت میکند!
برمیگردم و در صندلی عقب ماشین مینشینم و به راننده میگویم بشین برویم.
سرباز که جلو راه ما را سد کرده به راننده اتوبوس عقبی میگوید از عقب سپر به سپر این ماشین بچسبان تا نتواند تکان بخورد! خواهشهای راننده ما برای باز شدن راه به جایی نمیرسد!
به خاطر قفل کردن خودرو ما از عقب و جلو توسط سرباز مزبور، ترافیک شدیدی ایجاد میشود. سرباز مرتبا با موبایل خود صحبت میکند. موتورسیکلتی از راهور میرسد، افسری پیاده میشود و با سرباز صحبت میکند و اصلا به ماشین ما نزدیک نمیشود. افسر ناشناس ناگهان وسط خیابان میایستد و شروع به فریاد زدن میکند و علیه مجلس و نمایندگان داد میزند و توهین میکند و تماشاگران این صحنه را علیه بنده تحریک میکند و سپس با گوشی موبایل خود از صحنه تشنجی که ایجاد کرده فیلمبرداری میکند و برخی از افراد حاضر در صحنه که تحت تاثیر جنجال ایجادشده علیه بنده قرار گرفتهاند به سمت ماشین آمده و مشت و لگد میزنند و شیشه عقب ماشین روی سر من خرد میشود!
افسر دوم بعد از این همه جنجال راه را باز میکند و ما از صحنه خارج میشویم!
معاون عملیات راهور از راه میرسد و عذرخواهی مختصری از ما میکند و قول میدهد که با سرباز و افسر خاطی برخورد کند و ما هم چون برای سفر به حوزه انتخابیه عجله داریم میرویم.
با وجود قول سردار اشتری به اینجانب مبنی بر حل مساله و برخورد با متخلفین، سه روز بعد فیلمی که افسر انتظامی از جنجالآفرینی خودش گرفته بود، با محوریت ادعای کاملا دروغ و کذب «سیلی زدن» بنده به «صورت» یک سرباز در حال انجام وظیفه در فضای مجازی پخش میشود و سر از رسانههای خارجی درمیآورد! و حمله بیسابقه و همهجانبه به این حقیر، مجلس و نظام شروع میشود و باقی ماجرا که میدانید!
چند نکته پایانی؛
۱- بنده به وجه به خودم اجازه سیلی زدن به صورت هیچکس را نمیدهم چه برسد به صورت یک سرباز وظیفه و صرفا بعد از چندین بار توهین زشت و بکار بردن الفاظ ناپسند توسط سرباز دوم که قاعدتا بایستی حتی با مردم عادی چه برسد نماینده مردم در چارچوب قانون و ادب مواجهه نماید، فقط او را هل دادهام و اساسا سیلی در کار نبوده است!
۲- افسری که وظیفه حفظ نظم و رعایت قانون دارد خود عامل تشنج عمومی در خیابان و جنجالآفرینی شده و با ایجاد ناامنی و تهییج سایرین برای هجوم به سمت نماینده ملت با خیال راحت از صحنه سازیش با دوربین شخصی فیلم گرفته و آن را در فضای مجازی پخش میکند و هیچکس سراغی از نیت او نمیگیرد
.
۳- اگر از حیثیت این همکار کوچکتان که همچون شما شأنیتی در این کشور جز خادمی و نمایندگی از مردم ندارد دفاع نشود تردید نکنید که این آخرین مورد نیست و بعد از این نمایندگی مردم جز اسباب تمسخر و هتک حرمت توسط سایرین چه اصحاب قدرت و ثروت و ... نخواهد بود و قاعدتا تکلیف رفتار این اصحاب با مردم عادی که نیز کاملا واضح خواهد بود.
این توضیحات را صرفا جهت اطلاع نوشتم.
والعاقبة للمتقین
علیاصغر عنابستانی
نماینده مردم شریف شهرستانهای سبزوار، خوشاب، جوین و...
#سرباز
#عنابستانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
#انتخابات1400
📍اطلس امنیت انتخابات تهیه میشود
@mesagh
🔺وزیر کشور:
🔹بحث امنیت انتخابات مطرح شد و اطلس امنیت انتخابات در حال تهیه شدن است و این اطلس هر ماه تغییر میکند و تاکنون مشکل خاصی در این حوزه نداشتیم.
🔹هنوز فضای سیاسی و اجتماعی جامعه و افکار عمومی نسبت به انتخابات حساسیت و بازتاب و انعکاس خاصی را نشان نداده است
✡️ والت ویتمن روستو یهودی؛ طراح انقلاب سفید (۳)
1️⃣ عالیترین مرحلهٔ تکامل و در واقع «کمونیسم» روستو، که جامعه پس از «طیران» بدان خواهد رسید، «مرحلهٔ مصرف پایدار کالاها و خدمات» است، که الگوی کامل آن جامعهٔ ایالات متحده آمریکا میباشد!!
2️⃣ #تئوری_روستو در واقع نوعی «مانیفست» امپریالیستی برای کشورهای جهان سوم است. این تئوری فرهنگها و تمدنهای جوامع تحت سلطه امپریالیسم را تحقیر میکند و #سبک_زندگی_آمریکایی و «جامعهٔ مصرف انبوه» را بهعنوان الگو فراروی آنان قرار میدهد و راه گذارِ کشورهای تحت سلطه را به یک نظام #سرمایهداری وابسته توصیه میکند و در این راه تمام جاذبهها و روشهایی را که #مارکسیسم برای ارائه تئوری اجتماعی خود بهره جسته به کار میگیرد.
3️⃣ روستو در کتاب خود به این امر اذعان دارد و مینویسد: اکنون که این رساله را در دست تألیف دارم نه به ایالات متحده آمریکا بلکه به جاکارتا، رانگون، دهلی نو، کراچی، #تهران، بغداد و قاهره میاندیشم!
4️⃣ امروزه، درک تئوری روستو برای ما آسان است؛ زیرا آن سرنوشت غمانگیزی را که نظام جهانی سلطه در سالهای ۱۳۴۰–۱۳۵۷ بر ایران رقم زد تصویر میکند و در واقع ایران دوران #محمدرضا_پهلوی را بهعنوان آزمایشگاه تئوریهای کج و معوج آمریکایی نشان میدهد.
5️⃣ تنها با شناخت تئوری روستو است که میتوان چپنماییهای عجیب ارسنجانی و امینی و سپس محمدرضا پهلوی و «تئوریسین»های او را درک کرد و راز پیوند مارکسیسم را با ایدئولوژی رسمی دانشگاهی در واپسین دوران #سلطنت_پهلوی در یافت.
✍️ نویسنده: استاد عبدالله شهبازی
@mesagh
✡️ والت ویتمن روستو یهودی؛ طراح انقلاب سفید (۲)
1️⃣ #والت_ویتمن_روستو برای رشد جامعهٔ بشری یک سیر تکاملی قائل است و ملاک این #تکامل را سطح رشد تکنولوژی میداند. روستو مانند بسیاری از تئوریسینهای غرب از یک منظر «غرب مرکزی» به جهان مینگرد. از این زاویه، روستو جامعهٔ بشری را به #جامعه_سنّتی و #جامعه_صنعتی تقسیم میکند.
2️⃣ او معتقد است که جامعه پس از طی مرحلهٔ «سنّتی» وارد مرحلهٔ «ماقبل طَیَران» میشود. این مرحله در واقع یک دوران گذار از «کهنه» به «نو» است. در این مرحله برای ایجاد یک ساختار نوین صنعتی تدارک دیده میشود و لذا باید در رشتههای غیرصنعتی، بهویژه کشاورزی، تحولات انقلابی صورت گیرد. روستو معتقد است که این تحولات عمیق باید بهدست یک «دولت مرکزی نیرومند» صورت گیرد و مهمترین این دگرگونیها #اصلاحات_ارضی است.
3️⃣ در مرحلهٔ «ماقبل طَیَران» یک گروه اجتماعی جدید (نخبگان = Élite) پدید میشود که دربرگیرندهٔ بازرگانان، روشنفکران و نظامیان است. این نخبگان نیروی محرکهٔ جامعه از «مرحله سنّتی» به «مرحله صنعتی» است و میان آن با نیروهای «محافظهکار» و مدافعین «جامعه سنّتی» تصادم رخ میدهد.
4️⃣ روستو نقش #استعمار و نواستعمار غرب را در کشورهای تحت سلطه میستاید و معتقد است که #مدرنیزاسیون دولتهای غربی جوامع عقبمانده را به مسیر گذار (مرحلهٔ ما قبل طَیَران) وارد ساخت.
5️⃣ پس از این اصلاحات، جامعه وارد «مرحله طَیَران» (Take-off) میشود. در «مرحله طیران» حکومت در دست #نخبگان است و حکومتگران «سنّتی» که عاجز از تطبیق خود با شرایط «طیران» هستند، از قدرت کنار زده میشوند.
✍️ نویسنده: استاد عبدالله شهبازی
@mesagh
✡️ والت ویتمن روستو یهودی؛ طراح انقلاب سفید (۱)
1️⃣ دیدگاه جان اف. کندی در قبال ایران، و آن تحلیل تئوریکی که در شالودهی استراتژی آن روز آمریکا در کشورهای «جهان سوم» قرار داشت، با نام #والت_ویتمن_روستو جامعهشناس معروف آمریکائی و مشاور امنیتی کندی، پیوند خورده است.
2️⃣ والت روستو، که در سال ۱۹۱۶ در خانواده #یهودی ویکتورهارون روستو به دنیا آمد، مدتهای مدید مشاور «کاخ سفید» بود و برای قریب به یک دهه (۱۹۶۰-۱۹۷۰) نام او بر #جامعهشناسی دانشگاهی غرب سنگینی میکرد.
3️⃣ پروفسور والت ویتمن روستو در زمان #جان_اف_کندی یک سلسله رفورمهای اقتصادی، و بهویژه طرح #اصلاحات_ارضی را در کشورهای آمریکایجنوبی و خاورمیانه و آسیای جنوبشرقی پی ریخت و در دولت #لیندون_جانسون ریاست «شورای برنامهریزی سیاسی» وزارت خارجه آمریکا و ریاست سازمان «اتحاد برای ترقی» را به عهده گرفت.
4️⃣ اقتدار «آکادمیک» روستو، که در واقع بر اَهرُم دیوانسالاری آمریکا مبتنی بود، بهویژه در پنجمین «کنگره جهانی جامعهشناسی» (سپتامبر ۱۹۶۲) در واشنگتن نمایان شد، که در آن حدود یکهزار جامعهشناس از سراسر جهان شرکت داشتند و روستو کارگردان اصلی این نمایش بود.
5️⃣ روستو تئوریهای خود را در سال ۱۹۶۰/ ۱۳۳۹ با انتشار کتاب «مراحل توسعهٔ اقتصادی؛ یک مانیفست غیرکمونیستی» اعلام داشت. بررسی تئوری اجتماعی روستو میتواند بهخوبی ماهیت «دکترین کندی» و اهداف #انقلاب_سفید را روشن کند.
✍️ نویسنده: استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔴اخیرا در یک سخنرانی گفته شده بود اگر یک نظامی رئیس جمهور شود مثل پادگان عمل میکند و دیوار میکشد و به مردم به عنوان سرباز نگاه میکند!!! دقیقا مشابه سال ۹۶ که گفتند اگر رئیسی بیاید دلار ۵ تومان میشود و در پیاده رو ها دیوار کشیده میشود!
🔹همین تصویر برای این تهمت ها کافیست! تصویری از تجلیل دکتر سعید محمد از جوانان و حضور بی پرده میان آنها.
✅آشنایی با #سردار_محمد
🔴نسل جدیدی از جوانان قهرمان و نخبگان ایرانی در یک قاب
مراسم تجلیل از #جوانان قهرمان مدیریت پروژه در عرصه ملی و بین المللی عصر یکشنبه با حضور #سعید_محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در دانشکده مهندسی نفت دانشگاه تهران برگزار شد.
پن: سعید محمد رئیس انجمن مدیریت پروژه ایران میباشد.
✅آشنایی با #سردار_محمد
♨️اقدام راهبردی #دکتر_محمد برای جهش و خودکفایی کشور در حوزه حمل و نقل دریایی
🔷انعقاد قرار داد ساخت ده فروند کشتی بین قرارگاه خاتم و سازمان بنادر و کشتیرانی وزارت راه و شهرسازی.
🔷 #دکتر_سعید_محمد در مراسم امضای تفاهمنامه ساخت و تأمین ۱۰ فروند شناور راهنمابر که با حضور وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، مشاور رئیس جمهور، رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی و رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، افزود: صنایع دریایی ما میتواند مکمل صنعت حمل و نقل و ترانزیت کشور باشد.
🔹وی گفت: نقطه عطف روند توسعه کشورهای توسعه یافته نیز همین توجه به اقتصاد دریا محور بوده است که مورد توجه نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز هست و همواره از آن به عنوان دستان بلند کشور و نظام یاد میکنند.
#دکتر_محمد افزود: کشور ما امکان طراحی و ساخت هرگونه شناور اعم از فله بر، کانتینر بر، نظامی، صیادی و … را دارد و میتوان از این ظرفیت مهم داخلی، در جهت نوسازی و از رده خارج کردن شناورهای فرسوده و پرخطر به کمک سایر دستگاهها نظیر وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نفت استفاده کرد.
✅آشنایی با #سردار_محمد
⁉️ آیا هنوز انقلاب اسلامی، آری؟
(قسمت اول)
⭕️ آیا انقلاب به اهداف و آرزوهایش رسید؟ آیا توانست شایستگی و توانایی خود را برای تحقق ماموریتها و اهدافش نشان دهد؟ به دیگر تعبیر، آیا جمهوری اسلامی نظامی کارآمد بوده است؟ تعریف و تمجید از نظام برای بخشی از مردم کلیشه به نظر میرسد. بیکاری، تورم، گرانی، فساد و رکود آنها را میآزارد.
⛔️ گمان میکنند اکثر پدیدههای مشهود و محسوسی که روزمره با آنها مواجهاند، تعریفی ندارد. برای ارزیابی و توانایی و کارآمدی انقلاب، جامعهنگر و واقعبینانه به نظام اسلامی نگریسته شود. در صورتی میتوان بر شایستگی و توانمندی انقلاب برای رسیدن به اهداف و ماموریتهایش صحه گذاشته شود که بازشناسی درست از نقاط قوت و ضعف جمهوری اسلامی صورت گیرد.
‼️ نگارنده نمیتواند ادعا کند که استقرائش تام است؛ شاید جنبهای از نگاه او پنهان مانده، به دادهها و اطلاعاتی دست نیافته و یا برخی از واقعیتهای امروز جمهوری اسلامی را نشناسد، اما میکوشد برای سنجش کارآمدی نظام اسلامی جمعبندی قابل قبولی به دست دهد و امیدوار است دچار خطای در فکر نشود.
📝 دکتر محمد محمدینیا
#شماره_37
#انقلاب_اسلامی
#نظام_کارآمد
⁉️ آیا هنوز انقلاب اسلامی، آری؟
(قسمت سوم)
🔘 کارآمدی در گرو کسب هدفهای سازمانی و رضایت کسانی است که در راه رسیدن به اهداف نقش دارند اما کارایی معادل با صرف حداقل هزینه و منابع و کاستن از ضایعات برای هر میزان تولید است. برخی نظریههای مدیریت و تجارت، کارآمدی و کارایی را به یک معنا میگیرند: «حاشیه سود در کارآمدی به شرط ایجاد میشود که همان مقدار محصول خروجی با حداقل قیمت بتواند به دست آید.»
📑 گروهی از اندیشه ورزان علوم سیاسی، مانند مارتین لیپست، کارآمدی را با مفهوم «مشروعیت» پیوند دادهاند. از دیدگاه لیپست، کارآمدی عبارت است از «تحقق عینی» «یا توان سیستم در تحقق کارکرد های اساسی یک حکومت، بگونه ای که تحقق آن قابل مشاهده باشد»
🔹 در این نوشته، آن معنایی از کارآمدی که در دانش سیاسی معمولاً به کار میرود منظور است. کارآمدی یعنی توان نظام و میزان محقق ساختن شعارها، کارکردهای سیاسی، انتظارات و هدفهای از پیش تعیین شده، استحکام، پایداری، توانایی انطباق و کسب رضایت آن.
📝 دکتر محمد محمدینیا
#شماره_37
#انقلاب_اسلامی