🔻یه سؤالِ فکری
بیش از ۱۴ روز از اتهام سخنگوی ستاد به اصطلاح ملی #کرونا به #قم میگذرد ...
شهر همچنان پاک و شرایط مطلوب است!
چرا؟
#کروناهراسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده مجلس، خطاب به نوبخت (درخصوص پنهانکاری های بودجه):
*این گرگ، سالهاست که با گله، آشناست...*
#دولت_راستگویان
قدیری ابیانه: 🌎👈🌏اقتصاد دنیا از غرب به شرق در حال عبور است
تهران- ایرنا- سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا در گفت و گویی که در رادیو بینالمللی چین نیز پخش شد گفت: اقتصاد دنیا از غرب به شرق در حال عبور است و جهان از حالت تک قطبی به سمت جهان چندقطبی در حرکت است.
به گزارش ایرنا، محمد حسن قدیری ابیانه در این مصاحبه که امروز سه شنبه منتشر شد گفته است: بر اساس گزارش های سازمانهای بینالمللی، تولیدات داخلی چین در مقایسه با آمریکا از فراوانی بیشتری برخوردار است، به عبارت دیگر اقتصاد چین هم اکنون در مقایسه با اقتصاد امریکا یک ششم بزرگتر شده است و این رشد ادامه دارد، در حالیکه شرایط اقتصادی آمریکا رو به افول است.
وی با بیان اینکه اقتصاد کشورهایی مانند هند، چین، ژاپن، روسیه و به نوعی ایران نیز در حال شکل گیری به صورت قطب جهانی هستند افزود: با این تفاوت که اقتصاد ایران به عنوان محور قطب اسلامی در حال شکل گیری است.
قدیری ابیانه در ادامه رشد اقتصادی چین را تهدیدی برای آمریکا عنوان کرد و گفته است که به همین دلیل آمریکا درصدد است تا مانع پیشرفت چین شود.
این کارشناس استراتژیک یادآور شد: رشد اقتصادی دنیا در حیطه اهداف چین نیست، بلکه پکن به دنبال راهی برای پیشرفت روزافزون خود است و شاید در مسیر توسعه در چین، کشورهای دیگری نیز منتفع شده و رشد اقتصادی در برخی از کشورهای دیگر نیز حاصل شود، اما در نهایت هدف اصلی چین تنها توسعه و پیشرفت خودش است و دراین چارچوب مصالح کشور را در جهت رشد اقتصادی و یا سرمایهگذاری در سایر کشورها نیز قرار خواهد داد.
وی با اشاره به همکاری جهانی چین در زمینه کنترل کرونا اظهار داشت: در بعد سلامت و بهخصوص بحران کرونا باید گفت که برای مهار این بیماری در تمامی کشورهای دنیا و بهطور اخص مناطق فقیرنشین، لازم است همه کشورها دست در دست هم داه تا بر این بحران غلبه کرده و با حداقل آسیب ممکن از این مسیر عبور کنند.
قدیری ابیانه افزود: چین درصدد برچیدن و دفع این ویروس ویرانگر است، زیرا تبعات بحران در هر کجای دنیا باشد، آثار مخربی برای دیگر کشورها به همراه خواهد داشت، بنابراین چین نیز از این قاعده مستثنی نبوده و بر آن است تا این مشکل عظیم هر چه سریعتر از کره زمین پاک شود. عقل سلیم حکم میکند هر کشوری با حفظ سلامت در منطقه خود و حتی با کمک به دیگران به مشارکت پرداخته و با این بیماری مبارزه کند. حمایت های کشورهای مختلف بهطور قطع تاثیرات مثبتی در رفع این بحران و رکود اقتصادی ناشی از بحران مورد نظر خواهد داشت.
این کارشناس ایرانی در رابطه با رشد چشمگیر اقتصاد چین و اشتراک گذاری الگوهای اقتصادی که از جمله فاکتورهای اساسی در رشد و پیشرفت چین است، گفت: نکته مهمی که عامل اصلی پیشرفت هر نظام اقتصادی میشود «فرهنگ، وجدان کاری و الگوهای مصرف» است. ساعات مفید کاری و فرهنگسازی اولویت گذاری کار و وجدان کاری از جمله عوامل مهم و کارساز در جهت رشد و توسعه اقتصادی در هر کشور است.
وی به بررسی رابطه بهبود اقتصاد جهان و استفاده از ظرفیتهای چین پرداخت و گفت: در مرحله اول هر کشوری باید به فکر بهبود وضعیت اقتصادی کشور خود باشد. هر کشوری بهطور طبیعی به دنبال منافع و رشد کشور خود است، چین نیز ابتدا برای کشور خود هدفگذاری کرده و در جهت پیشرفت هر چه بیشتر کشور خود گام برمیدارد.
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک در ادامه روابط کشورها را بر اساس منافع متقابل تعریف کرد و گفت: برای مثال، هدف چین از معامله و یا سرمایه گذاری در ایران، رسیدن به خواسته ها و اهداف خود است. پکن برای پیشرفت خود نیازمند تضمین واردات نفت و گاز است؛ ایران هم دارای منابع نفت و گاز مهمی در منطقه است در نتیجه زمانی معامله انجام میشود که هر دو طرف مورد معامله به سود مورد نظر خود دست یابند. این مثال برای ارتباط چین با کشورهای دیگر هم صدق میکند.
قدیری ابیانه افزود: راه رسیدن به اقتصاد جهانی برتر، عبور از بهبود وضعیت اقتصادی در هر کشور است. از آنجایی که راه پیشرفت جهان و بهبود اقتصاد بین المللی از پیشرفت کشورها صورت میگیرد، چین نیز از ظرفیت کشورهای دیگر برای منافع خود استفاده می کند. منافع هر کشوری در استفاده از ظرفیت کشور خود و سپس از دیگر اقتصادها برای رسیدن به یک اقتصاد پویای جهانی است.
irna.ir/news/84207838
از آنجا که ما در جنگ اقتصادی هستیم به فرمانده ای اقتصاد دان نیاز داریم.
به کسی که برنامه ای وسیع و کامل برای آبادانی کل کشور داشته باشد.
به کسی که توان بهره برداری از نیروی همه مردم و حتی نیروهای مسلح، برای اصلاح امور کشور را داشته باشد.
فرمانده کل قوا در ایران، رهبر فرزانه ای ست که افراد شایسته از نظر توان، ایمان و مخلص را به فرماندهی گماشته است. بنابراین بیم دادن مردم از حکومت فرماندهان در ایران، فقط دستاویزی برای جلوگیری از ایجاد حکومتی صالح و توانا و از سوی کسانی است که حکومت افراد ضعیف و ناتوان و نادان را برای مردم ما تبلیغ کردند، تا ناتوانی شان سبب از هم پاشیدن کشور شود.
فراموش نکنیم که حضرت علی (ع) به جرم مبارزه با کفار و دشمنان اسلام، شایسته حکومت دانسته نشد.
💥نوبخت فقط بفکر افزایش حقوق مدیران است تا بیشترین پاداش بازنشستگی را هم نصیب خودشان کنند
معلوم نیست چرا پاداش بازنشستگی حدی ندارد.
⁉ آیا نمیشود این قانون را اصلاح کرد و به همه در حد ۳۰ ماه حقوق یک کارمند عادی بازنشسته پاداش داد؟
👈اقلا در این یک مورد مساوات رو رعایت کنید . مخصوصا الان که میخواهید هزینه را پایین بیاورید . چون با این حقوقهای نجومی که یک عده میگیرندبیش از ۱ و نیم میلیارد تومان میخواهند پاداش بازنشستگی بگیرند .
👈 دلیل اصلی که دولت انقدر زور میزنه برای حقوقهای نجومی اینه که اکثرشان پیرند و وقت بازنشستگیشون هست و فکر ۳۰ ماه پاداش را میکنند 🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب زیبای آیت الله رئیسی به حسن روحانی !
کارآمدی خودتو ببر بالا، نیاز نیست نگران مشارکت مردم در انتخابات باشی !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️اگر آمریکا حمله می کرد خسارتش کمتر از #حسن_روحانی بود!!!
🔥سخنان طوفانی خطاب به نمایندگان مجلس و طرح استیضاح رئیس جمهور
🎙حجتالاسلام پورآقایی
📣بالغ بر ۲۰۰,۰۰۰ هزار امضا در طرح شکایت از رئیس به همت تشکل انقلابی سُعداء قم و روحانیت انقلابی...
🔻شکایت بزرگ ملت ایران از #رئیس_جمهور
👉🏻 asle90.24on.ir
و یا با ارسال نام و نام خانوادگی به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۲۴۰۸
#شکایت_جمهور
🌸 رهبر انقلاب: "روز ولادت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) را روز زن و روز مادر نامگذاری کردهاند؛ میشد گفت روز رهبر یا روز والاترین انسان، اشکالی نداشت؛ امّا امروز نیاز جامعهی ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟ زنِ خانه بودن و کدبانو بودن یعنی چه؟
فاطمهی زهرا با آن مقام و عظمت، یک خانم خانهدار است؛ یکی از شئون همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانهداری کردن."
➡️ ۹۵/۱۲/۲۹
#سبک_زندگی
#مادرانه_ریحانه
#میلاد_حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها
ضرورت طراحی آمایش سرزمین بومی و مستمر
با حاکمیت الگوهای پیشنهادی غرب در مدیریت آب، اکنون 75 درصد آبی که علاوه برتأمین نیازغذایی کشور، امکان صادرات بسیاری از محصولات را هم فراهم می کرد، با تبخیر و تبدیل شدن به لای و لجن در مخازن سدهای بیشمار، به هدر می رود.
اکنون در حالی که هنوز ادعا میشود، کشاورزی ایران 90 درصد آب کشور را مصرف می کند، کشاورزان ایران، با استفاده از ۱۰ درصد آبی که باقیمانده از تبخیر و مصرف سه برابری شهرها، نسبت به سرانه جهانی است، با کمک گرفتن از لوله های سوراخ قطره چکانی، یا بارانهای گاه به گاه، به تولید مواد صادراتی که در موارد زیادی برگشت داده می شود، مشغولند. در حالی که، عمده ارز کشور برای واردات مواد اساسی کشاورزی صرف میشود!! که فقط با تعیین قیمت منصفانه توسط دولت، امکان تولید آن در کشورِ چهارفصل ما و بی نیازی از واردات فراهم است.
به جای انجام آبخیزداری وآبخوان داری که می تواند با ذخیره آب در زمین، مانع تبخیر و فرونشست زمین، سبب رطوبت خاک، سرسبزی آن، و بهبود آب و هوا، با یک پنجم هزینه سدسازی شود؛ سدسازی 10 برابر حد بحران، انجام شده که علاوه بر هزینه سنگین و تبخیر 75 درصدی آب، مانع تجدید آب زیرزمینی و رکورد داری کشور ما در بیابان زایی و فرونشست زمین در جهان شده و بحرانی ترین شرایط را برای ما به وجود آورده است.
فرونشستی که در صورت ادامه، میتواند سبب تخریب همه زیرساختها و حتی تخریب ساختمان ها در بسیاری از شهرهای کشورمان شود .
فرونشستی که قدرت جذب آب در خاک را از بین برده و باران و برف به جای سرسبزی خاک، به سیلابی از گل و لای تبدیل شده و زندگی مردم را هر ساله در هم می پیچد.
در حال حاضر بخش عمده ارز و بودجه کشور صرف واردات مواد اساسی کشاورزی و سـدسَـازی می شود. که دو روی یک سکه برای نابودی محیط زیست، وابستگی اقتصادی و در پی آن شکست ایران است.
چاره چیست؟
چاره، بازگشت به تعقل، بریدن از برنامههای دشمن، خودباوری و جبران عقب ماندگی تحمیلی غرب به کشورمان است.
برای رسیدن به آبادانی مجدد کشور، کنارگذاشتن آمایش سرزمین ستیران و طراحی آمایش سرزمین، با تکیه بر عقل و خرد، و بررسی روشهای سنتی در دوره آبادانی، و شناخت و به کارگیری همه استعدادها و محدودیتهای کنونی و بررسی روشهای جدید و سازگار با محیط زیست کشور، ضروریست.
قطعاً قوه مجریه کشور، که با تغییر حداکثر ۸ ساله و رقابت مخرب جناحهای سیاسی درگیر است و با وجود مسولیت برنامه ریزی، حتی بررسی آمایش موجود و اشکالات آن طی بیش از 40 سال انجام نشده، نمی تواند مسولیت برنامه ریزی برای چند دهه را به عهده داشته باشد.
بخصوص درمقابل برنامه ریزیهای دشمن برای ما که چندصد ساله و توسط صهیونیستهایی است که کشورها را با تسلط برسازمانها و بانکها و صندوقها و حتی دادگاههای بین المللی و انحصار در وسایل ارتباط جمعی و نفوذ در دولتها، به اختیار خود درآورده اند.
اکنون به لطف اعتقاد به دو اصل عدل و امامت (رعایت حق هر موجود و ضرورت هدایت) و وجود اصل ولایت فقیه در قانون اساسی ما، ایران پایگاه اصلی مقابله با سلطه جهانی صهیونیسم است.
اما وضعیت کنونی اقتصاد و محیط زیست کشور که می بایست ضامن اقتصاد پایدار کشور باشد، با کپی چهل ساله از برنامه بیگانگان، به بحرانی ترین شرایط رسیده، تا جایی که حتی تامین غذای مردم به خطر افتاده است.
این امر گویای ناتوانی دولتها، با گرایشهای مختلف، در طراحی آمایش سرزمین، متناسب با شرایط کشور، با وجود 40 سال فرصت؛ و ضرورت تغییر جایگاه و روش آن است.
جایگاه آمایش سرزمین
دفتر آمایش سرزمین باید در جایی قرار گیرد که امکان تهیه برنامه دراز مدت، و مستمر و فارغ از کشمکشها و وابستگیهای سیاسی را تأمین کند.
تنها نهادی که از پایداری و تکیه بر ارزشهای الهی برخوردار و از غربزدگی و تقلید و وابستگی به دشمنان مبراست، نهاد رهبری تحت نظر شورای خبرگان است.
این تنها نهادی است که قابلیت خود را در عرصه های مختلف، برای حل مشکلات کشور به منصه ظهور رسانده، حامی" توسعه درونزای" کشوراست و کشور ایران را از وابستگی به ابتدایی ترین امکانات دفاعی، به یکی از چند قدرت مطرح جهان تبدیل نموده است.
🎥 تظاهرات علیه رژیم سعودی در شهر "بریده" در منطقه "قصیم"
🔸 این تظاهرات که با حضور و تجمع صدها جوان همراه است منجر به درگیری با نیروهای امنیتی سعودی شده است.
🔸 تظاهرکنندگان اعتراض خود را نسبت به مالیات ها، قرنطینه، جلوگیری از مسافرت، فقر فزاینده و بیکاری در کشور اعلام کردند.
#نابودی_آل_سقوط