🔸#واکسن_بزن !
برایتان جالب نیست که سلبریتی_های_بیسواد دوباره موضوع جدیدی برای موضعگیری علیه انقلاب اسلامی پیدا کرده اند که این بار، حتی کلاهبرداران_شبکه_قمار هم به همنوایی با آنها می پردازند؟ و آن موضوع چیست؟ فوت انصاریان بخاطر کرونا!
🔹واقعا شماها نگران جان و دل سوخته مادران رفتگانید که در شرایط کرونا دورهمی های کثیف و فاسد خودتان را هم تعطیل نکردید و در پاندمی کرونا جشنواره حضوری سینمایی برگزار می کنید؟ ببینم، ماسک چی، اصلا می زنید؟!
🔹 اصلا حواستان هست که از بس شمال کشور را آباد(!) کردید، استانهای شمالی تا مدتها رنگشان قرمز مانده بود؟! اصلا میفهمید کار «واکسن» درمان نیست، بلکه پیشگیری است؟ اصلا حواستان هست که در کل دنیا فقط یک هفتم آن فقط واکسن گرفته اند و آنهم یک نوبت و «دوز» که آن هم مصونیت ایجاد نمی کند؟ اصلا حواستان هست که در آمریکای مالک فایزر، مرگ و میر ادامه دارد؟
🔹حالا سواد ندارید، حواستان نیست، نمیدانم، اما نمی بینید که همه ی دزدها و کلاهبرداران خارج نشین در کنار شما فعال شده اند؟ اگر این چیزها برای شما مهم نیست، برای مردم روشنگر است. شماها هدفتان مردم نیست. کلاهبرداران قمار دلشان برای مردم نسوخته. شماها یک درد_سیاسی_ مشترک دارید، آنهم چهل و سه سالگی انقلابی است که به تو میگوید مردم را فاسد نکن و به دزدهای قمارباز میگوید جیب مردم را نزن.
🔹و آخر فقط یک سوال را جواب بده: چرا مدیرعامل شرکت آمریکایی واکسن فایزر حاضر نیست واکسن شرکت خود را دریافت کند. جواب بده که چرا تو خودت واکسن فایزر را نمی زنی. چرا این لقمه را برای مردم ایران میگیرید؟! چرا نشستی و واکسن نمیزنی؟ پاشو بدو #واکسن_بزن!
ابوذر منتظرالقائم
🔹سحر زکریا گفت چرا سلبریتیهای کشورهای دیگه نمیمیرن؟!
۱.جی بندیکت(بازیگر) ۲.مک نالی(نویسنده) ۳.لی فیرو (بازیگر)۴. سپولودا (نویسنده) ۵. شلزینگر (خواننده) ۶.والاس رونی (نوازنده) ۷. شیمورا (کمدین) ۸.اندرو جک (بازیگر) ۹. بی جی هوگ (بازیگر) بر اثر کرونا مُردند!
دروغگوهای شارلاتان
⭕️ مسئولان حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط را فراموش کرده اند
🔅حمید حاجی عبدالوهاب، معاون اشتغال و توسعه کارآفرینی وزیر اسبق کار: ما در زمینه بهبود فضای کسب و کار و حمایت از تولید، قوانین بسیاری داریم اما متاسفانه تاکنون توجه کافی از جانب برخی مسئولان به امر تولید نشده است.
🔅متاسفانه مسئولان ما به دنبال شناسایی و حمایت از قشر آسیب پذیر تولید نیستند. در نتیجه سیاست هایی تاکنون اتخاذ شده که نتیجه ای جز نوسانات بازار و ضربه به بنگاه های کوچک و متوسط نداشته است.
🔅از آنجایی که سرمایه بنگاه های کوچک و متوسط محدود و وابسته به عوامل دیگر بازار بوده؛ متاسفانه ضربات فراوانی از ناحیه بی توجهی ها به آنها وارد شده است. البته دولت محترم تدابیری چون پرداخت وام در جهت حمایت از این بنگاه ها در نظر گرفته که تاثیر آن، تنها در حد مسکن است. چرا که در نبود رونق و وجود رکود، بنگاه های مذکور تولید کافی ندارند و امکان بازپرداخت اقساط برای آنها میسر نیست.