eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.5هزار عکس
170.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹 جالب بود که رئیسی با اینکه حامل پیام و دستخط حضرت آقا به مردم عراق بود ولی قبل از سفرش این قضیه رو رسانه ای نکرد 🔹 ولی قالیباف که سفرش به روسیه از قبل مشخص بود و بعداً پیام حضرت آقا ضمیمه سفرش شد چقدر قبل از سفر روی این نامه مانور و شانتاژ رسانه ای کرد ولی آخرش به واسطه عدم ملاقات با پوتین، چقدر حاشیه درست شد.
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ماجرای واکسن و پشت پرده های آن ◾️کسانی که به واکسن ها دلخوش کرده‌اند حتما این کلیپ را ببینند.... ◻️◾️واکسن های خارجی و نقش ارتش آمریکا
🔹 جالب بود که رئیسی با اینکه حامل پیام و دستخط حضرت آقا به مردم عراق بود ولی قبل از سفرش این قضیه رو رسانه ای نکرد 🔹 ولی قالیباف که سفرش به روسیه از قبل مشخص بود و بعداً پیام حضرت آقا ضمیمه سفرش شد چقدر قبل از سفر روی این نامه مانور و شانتاژ رسانه ای کرد ولی آخرش به واسطه عدم ملاقات با پوتین، چقدر حاشیه درست شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش کارشناس ایران‌اینترنشنال به سخنان شب گذشته وزیر اطلاعات: 🔹ایران همواره به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای بوده اما اکنون آن را رسما اعلام کرده است!
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رد ادعای رسانه‌های حامی توسط حاج حسین شریعتمداری: 🔹مدیرمسئول روزنامه کیهان: با اطلاع می‌گویم موضوع سفر قالیباف به مسکو انتقال پیام نبود. سفر کاری بود بعد انتقال پیام به آن اضافه شد. 🔸با اطلاع می‌گویم اینکه گفته شد فقط رئیس مجلس این پیام را برساند هم واقعیت ندارد. ❇️ پ.ن: واقعیات همینگونه تحریف می‌شوند. بارها و بارها شخصیت‌های به ظاهر موجهی همچون قالیباف و سایرین ادعاهایی را به رهبری منتسب کردند و یا واقعیت را ناقص منتشر کردند تا تبعات رفتارشان به پای رهبری نوشته شود. در ماجرای استیضاح هم آقای زاکانی گفت رهبری به فلانی گفت مخالف استیضاح هستم بعد از پیگیری مشخص شد رهبری به آن شخص هیچ چیزی درباره استیضاح روحانی نگفت! حالا حاج حسین شریعتمداری گفته‌های مهدی محمدی مشاور امور راهبردی آقای قالیباف را به صراحت رد می‌کند. 🔹محمدی گفته بود: "آقای قالیباف در سفر به روسیه حامل پیام مکتوب مهم، تاریخی و دوران ساز رهبر انقلاب برای رییس جمهور روسیه است. این نخستین بار در تاریخ روابط دوجانبه است که رهبر معظم انقلاب متنی مکتوب و رسمی حاوی نکات راهبردی تقریبا بی سابقه برای آقای پوتین ارسال می کنند. تاکید بر اینکه پیام باید دقیقا در همین زمان، بدون تاخیر و توسط آقای قالیباف به روس ها منتقل شود، در عالی ترین سطح انجام شده و همه موضوعات دیگر را به حاشیه تبدیل کرده است". ❇️ عجب اغراقی برادرمون آقای محمدی انجام دادند! رفقای حزب‌اللهی‌ام؛ عبرت بگیرید. ✅
🔴 خرج جمعیت اضافه را دشمنان می‌دهند 🔹 دانشطلب نوشت: از توجیهات عجیبی که برای افزایش جمعیت می‌آوردند بهم خوردن ترکیب سنی و شیعه و آمارهای تخیلی مثل بیشتر شدن دانش‌آموزان کلاس اول سنی نسبت به شیعه‌ها بود. با این دروغ‌های شاخدار بعضی‌ها را ترساندند تا افزایش جمعیت را جا بیاندازند. حالا این شاهکار افزایش جمعیت را ببینید: روستا آساوله در سنندج سال ۹۰ جمعیتش ۳۴۰۰ نفر بوده و حالا ۱۱۰۰۰، ۶۰۰۰ نفرشان بین ۷ تا ۱۸ سال سن دارند. 🔸اگر کنترل جمعیت را برای همه در نظر بگیریم اغلبِ سنی‌ها هم به آن عمل می‌کنند و تنها عده‌ای به دلیل تعصبات مذهبی در جهت عکس می‌روند (این مشکلی نیست که به طور کامل قابل حل باشد) اما وقتی افزایش جمعیت را تشویق و کمک‌های پیشگیری را حذف کنیم مناطق محروم و جمعیت‌های سنی با سرعت بیشتری به سمت افزایش جمعیت می‌روند و جهش‌هایی مثل اساوله رخ می‌دهد. 🔹سپاه به تازگی متوجه شده چه افتضاحی به بار آمده و برای ساخت مدرسه (که وظیفه‌اش نیست) اقدام کرده. فرض کنیم مدرسه و کلاسِ کافی هم مهیا شود، بقیه امکانات چه می‌شود؟ بهداشت و درمان‌شان هم تأمین است؟ امکانات تفریحی و ورزشی چطور؟ فقر ناشی از سنگین شدن هزینه‌های زندگی چطور برطرف خواهد شد؟ با بسته‌های غذایی که به شکل هندسی روی زمین چیده‌‌ می‌شوند؟ 🔸وقتی‌ جوان‌ها امکانات کافی نداشته باشند، وقتی خانواده نتوانند خرج تحصیل‌شان را بدهند تا با مرفه‌ها رقابت کنند، وقتی نتوانند کار پیدا کنند و مستقل شوند، حتی نتوانند به موقع ازدواج کنند، وقتی خشم از اینهمه کمبود و مقایسه درون‌شان را پر می‌کند چه چیزی سراغ‌شان می‌آید؟ زمزمه‌های قومی و مذهبی، و چه راهکاری جلوی پایشان قرار دارد؟ همان چیزی که فعالیت امنیتی‌ها را زیاد می‌کند. 🔹بعضی اقوام مثل کرد‌ها و بلوچ‌ها و عرب‌ها خیلی خوب اسلحه را می‌شناسند و خیلی راحت از آن برای حرف زدن استفاده می‌کنند. آن جنس خودفریبی‌های تبلیغاتی که همه مردم ما همه جا آرام و متین و نازنین هستند به درد صدا و سیما می‌خورد و باید دورشان بریزیم. تعارف‌های الکی برای پوشاندن مشکلات را بهتر است برای مدیران رسانه‌ای بگذاریم که خیال کرده‌اند‌ سیاست جای بچه گول زدن است. 🔸جمعیتِ بالا و امکانات ناکافی بهترین زمینه برای افراطی‌گری است و اگر تبعیض طبقاتی و درک شکاف مرکز پیرامون (با رسانه و مهاجرت) را کنارش بگذاریم همه چیز برای گُر گرفتن مهیا می‌شود. پاکستان و نیجریه که جمعیت مهار نشده دارند حرف اصلی را درباره تلاقی فقر و افراطی‌گری در زمینه مساعدِ مذهبی زده‌اند. اگر کسی با نگاه به این نمونه‌ها متوجه نشود طبیعتا هیچ استدلالی را نمی‌پذیرد. 🔹اینکه از همین روستا افرادی به جدایی‌طلب‌ها یا گروه‌های تندروی سلفی بپیوندند اصلا دور از ذهن نیست. متولدین دهه نود آرام آرام به سن اسلحه‌بازی می‌رسند و عربستان و آمریکا هم عاشق چنین زمینه‌هایی هستند که مهاجرت و کنده شدن را تشویق می‌کنند. آنها قبلا شوروی را با نیروهای جذب شده از همین بسترها شکست داده‌اند، عراق را به خاک و خون کشیده و لیبی و سوریه را هم ویران کرده‌اند.
🔴 بازتاب گسترده اظهارات شب گذشته وزیر اطلاعات در رسانه‌های بین‌المللی: 🔹سی‌بی‌اس‌ آمریکا: ایران تهدید کرد اگر مجبور شود سلاح هسته‌ای خواهد ساخت(!)
🔴 مهدی جهانگیری رانت خواری برای تمام فصول! 🔹 فریبرز کلانتری نوشت: یکی از رانت های دریافتی مهدی جهانگیری ۳۱ هزار متر زمین رایگان، در محوطه فرودگاه امام برای هتل سازی است. زمینی که شرکت مادر تخصصی فرودگاه های شفاها و کتبا به مناسب نبودن زمین مد نظر برای ساخت هتل اذعان کرده است. 🔹امتیاز ساخت این پروژه هم در واقع متعلق به شرکتی به نام لوتوس بوده است. جهانگیری و دوستان با تحت فشار قرار دادن و سنگ اندازی لوتوس را مجبور به عقد قرارداد با شرکت سمگا و واگذار کردن امتیاز خود می نمایند و با فشار لابی های دولتی بانک توسعه صادرات نیز ۶۰ درصد هزینه ساخت را وام می دهد. 🔸هتلی که با هیاهوی زیاد با عنوان اولین هتل برند فرانسوی آکور در ایران از آن یاد شده و رسانه ها و خبرنگاران ذوق زده و بی خبر از همه جا باید در این هیاهوی توخالی جشن برپاکنند. وقتی کمی در خصوص شرایط این هتل دقیق می شویم مشاهده می کنیم که همه چیز آن بر مدار پنهان کاری طراحی شده است. 🔹تنها مطلب موجود در سایت آکور فقط یک اطلاعیه رسانه ای است. نه صحبتی از قرار داد «مدیریت هتل» و نه «ساخت هتل» وجود دارد. تنها یک سند در سوابق موجود است که آکور شرکت طرح آفرینش را به عنوان طراح مورد تایید خود تایید کرده است. 🔸اما به نظر می رسد که فرانسوی ها هم دست ما را خوانده باشند و یا توافقی پشت پرده کرده باشند. 🔹چون به محض درخواست رزرو هتل در سایت اصلی شرکت آکور وقتی مقصد را تهران مشخص می کنیم اکور اعلام می کند در تهران ما هیچ هتلی را تحت پوشش نداریم. 🔸معلوم نیست دم خروس را باید باور کنیم یا قسم حضرت عباس را، از همه دردناک تر رئیس ... اسبق سازمان میراث فرهنگی سلطانی فر است که در مراسم قلابی دار و دسته جهانگیری در تهران شرکت کرده و با فرانسوی های کلاهبردار عکس یادگاری می گیرد و خود را مضحکه خاص و عام می کند.
15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺به کاردار سفارت شاهنشاهی ایران در ایتالیا گفتم: قدیری هستم، آمده ام سفارت ایران را تحویل بگیرم!/ روزنامه های ایتالیایی نوشتند: انقلاب اسلامی در رم هم به پیروزی رسید + فیلم مستند محمد حسن قدیری ابیانه "محمد حسن قدیری ابیانه" بنیانگذاری اولین انجمن اسلامی دانشجویی ایتالیا (در سال 1353 و در سن 20 سالگی) - وابسته به اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا و آمریکا و مسئول انجمن اسلامی دانشجویان و سخنگوی انجمن در ایتالیا در سالهای 1353 تا 1358 با بررسی « آزادسازی سفارت شاهنشاهی ایران در ایتالیا » در گفتگوی اختصاصی با گروه خبری نوید صبح ؛ چرا "محمد حسن قدیری ابیانه" به سفارت شاهنشاهی ایران در ایتالیا مراجعه می نماید و خود را سفیر جدید ایتالیا از سوی دولت موقت معرفی می کند؟ "پرویز زاهدی" کاردار سفارت شاهنشاهی ایران در ایتالیا و پسر عمومی "اردشیر زاهدی" چه نقشی را در تحویل سفارت و همکاری با قدیری ابیانه ایفا می نماید؟ اینها و مطالبی دیگر را می توانید در ویدیو مستند « آزادسازی سفارت شاهنشاهی ایران در ایتالیا » مشاهده نمایید؛ http://navidesobh.ir/?p=31788
🔴 پای درد‌دل‌های یک دختر دهه شصتی 🔻 عطیه همتی نوشت: آمارها می‌گوید 2.5 میلیون دختر و پسر دهه شصتی هنوز مجرد هستند. اما این موضوع برای دختران این دهه‌ی سخت، شکل دیگری دارد. چون آمارها نشان می‌دهد پسران دهه شصتی مجرد تمایل دارند با دختران دهه هفتادی ازدواج کنند و حال دختران دهه شصتی زیادی هستند که در آستانه تجرد قطعی قرار دارند و هر روز این استرس و و اضطراب را با خودشان حمل می‌کنند که آیا آنها هم ازدواج خواهند کرد؟ آیا زندکی مستقلی خواهند داشت؟ 🔸زهرا یک دختر متولد 62 خوزستانی است. کارشناسی باستان‌شناسی و ارشد روانشناسی تربیتی دارد. 12 سال سابقه تدریس و 18‌سال سابقه فعالیت فرهنگی. 🔹زهرا می گوید: «از سال 79 که اولین خواهرم عقد کرد و ازدواج کرد من یک بحران روحی خیلی بزرگ را گذراندم چون به‌هرحال شما می‌دانید ما ایرانی‌ها از مراسم خواستگاری تا نامزدی و عقد، همه فامیل‌مان حضور دارند و هرکس به نوبه خودش تلاش می‌کند گاهی از روی محبت و گاهی از روی کم لطفی حرف به آدم بزند. خیلی‌هایشان از روی دلسوزی می‌گفتند:«ان‌شالله قسمت تو هم شود» یکی می گفت:« ان‌شالله نوبت تو» من آن زمان خیلی به فکر ازدواج نبودم و بیشتر حواسم پی تحقیق و پژوهش بود. اما کم‌کم بعد از ازدواج خواهر اولم و ازدواج خواهرهای دوم و سوم هربار من با یک تنش روحی بسیار شدید برخورد می‌کردم. هم از برخورد دیگران و هم از اتفاقاتی که درونم رخ داده بود مدام به خودم می‌گفتم:«چرا من نه؟، چرا من چنین موقعیتی برایم پیش نمی‌آید؟» 🔹اتفاقی که زهرا در خانواده‌اش می‌بیند یکی از مهم‌ترین ضربه‌های ازدواج را به کشور زده ‌است. ازدواج پسران دهه شصتی با دختران دهه هفتادی. 🔸زهرا می‌گوید:«ما خانواده سرشناسی در اهواز هستیم، در خانواده و اقوام پسرهای متولد 62، 61 و حتی 58، 57 داشتیم. اما یک عده از این پسران چون بعد از دانشگاه به تهران آمدند و اکثرا با دختران تهرانی ازدواج کردند. آن عده‌ای هم که باقیماندند و به اصطلاح سن‌شان به من می‌خورد تا چندسال پیش مجرد بودند و بعد با دخترهای هفتادی، هفتاد و دویی، هفتاد و سه‌ای و حتی موردی داشتیم که با 13‌سال اختلاف سن با یک دختر هفتاد و پنجی ازدواج کرد» 🔹«پس‌ چرا ازدواج نمی‌کنی؟» سوالی که زهرا می‌گوید از او آنقدر پرسیده شد که در آخر به یک ازدواج نامناسب تن داد. ازدواج با پسری چندسال کوچکتر. چرا؟ چون از او رفتارهای خوبی دیده بود،زهرا بعد از نامزدی متوجه می‌شود که خانواده نامزدش به فامیل خودشان سن او را خیلی پایین‌تر از سن واقعی‌اش گفته‌اند و همین برای او چالش‌های زیادی را پیش می‌آورد اما هرچه تلاش می‌کند نمی‌تواند وضعیت را تحمل کند و نهایتا این فشار اورا وادار به جدایی میکند. 🔹زهرا حرف می‌زند و گریه می‌کند. وقتی از حسرت مادر شدن می‌گوید گریه‌اش اوج می‌گیرد. او هر روز از خودش می‌پرسد یعنی من هم مادر می‌شوم؟«تمام این حرفها را اگر کنار بگذارید توقعی که از من به عنوان دختر مجرد خانواده وجود دارد خیلی سخت است. خواهر بعد از من دو فرزند دارد و الان ساکن کاناداست، همین که می‌بینم خواهرهایم بچه‌دار می‌شوند و مادری را تجربه می‌کنند حالم دگرگون می‌شود. 🔸 این حس و حسرت مادری مرا دیوانه کرده‌است. مدام به خودم می‌گویم یعنی ممکن است من هم یک روز مادر شوم؟(گریه می‌کند) با خودم می‌گویم دیر است. نکند بچه‌ام ناقص شود نکند نابارور باشم؟ 🔸مشکلات دختران دهه شصتی به گفته زهرا خیلی فراتر از این گفتگوها حرف‌هاست انقدر که دیگر توی حافظه‌اش جا نمی‌‌‌شود،یعنی می شود من با این سن‌وسال ازدواج بکنم چقدر فرصت دارم در کنار همسرم زندگی بکنم، در آینده بچه‌ ده‌ساله‌ی من دوست دارد یک مادر 55ساله یا 60 ساله داشته باشد؟ بین همه‌ی مامان‌های جوان، من یک 60ساله، واقعا بچه‌ام دوست خواهد داشت؟