ببینید کار آمریکا به کجا کشیده بعد 6 سال که نتونستن حریف یمنی ها بشن(بخوانید ایرانی ها و یمنی ها) حالا بهشون پیام دادن اصلا غلط کردیم، بیاید صلح کنیم فقط قول بدید با ایران رابطه تون رو قطع کنید :)
اونوقت یه عده ای تو ایران هنوز آمریکا رو ابرقدرت می دونن!
زیبا نیست؟
✍ احمد کارآمد
🌴🌴🌴
🔴 چرا دولت بایدن به برجام برنمی گردد؟
✍️ #حسین_رجایی
🔹 این روزها که ساده دلی و خوش باوری افراد یاد شده برای بار هزار و یکم با شکست مواجه شده، همان ها به پنجم اسفندماه چشم امید دارند تا مگر دولت بایدن از ترس توقف اجرای پروتکل الحاقی به تعهدات برجامی آمریکا برگردد!
🔸 لکن نمی دانند که دولت بایدن هم به ساده دلی و غرب دوستی آن ها همچنان چشم امید دارد که برنمی گردد. فهم دلیل آنکه چرا دولت بایدن علیرغم شعارهای انتخاباتی خویش، به برجام برنمی گردد خیلی سخت نیست.
✅ این روزها حتی کارشناسان آمریکایی هم در مورد آن براحتی حرف میزنند. دلیلش همان که اشاره شد هزینه ندادن برای بدعهدی است. دلیلی که شاید در ذهن لیبرالیستی برخی، قابل فهم نباشد ولی در حقیقت رئالیستی جهان غرب قابل درک است.
🔹 این روزها در میان حرفهای مقامات ارشد سیاست خارجی در حزب دموکرات، براحتی می توان متوجه شد آن ها هرگز فکر نمی کردند که اروپایی ها تا این حد با پروژه فشار حداکثری دولت ترامپ همراه شوند.
🔸 این همراهی محض، تمام آن انگاره های پیشین مقامات دولت اوباما برای ورود به برجام را تباه ساخت. انگاره هایی که بارها آن را از زبان اوباما و جان کری شنیده بودیم. اینکه آمریکا چاره ای جز مذاکره با ایران و توقف روند تشدید تحریم ها نداشت زیرا متحدان ما دیگر خسته شده بودند و میل به همراهی بیشتر با ما را نداشتند. زیرا تداوم تحریم ها به معنای شکست اجماع بین المللی علیه ایران بود.
✅ اکنون اما، باطل شدن این تصورات پیشین، دولت بایدن را به طمع انداخته تا تحریم های دوره ترامپ را به عنوان اهرم فشار حفظ کند شاید از قِبَل آن بتواند به مذاکرات موشکی و منطقه ای هم برسد. حال سوال این است که چرا اروپایی ها خلاف انتظار لیبرال های آمریکایی عمل کردند!؟
💢 جواب این را هم امروز می توان از زبان اندیشمندان آمریکایی بسیاری حتی در رسانه های فارسی زبان شنید: به دلیل آنکه ایران برخلاف انتظار اروپایی ها عمل کرده است. یعنی درحالیکه اروپایی ها پیش بینی می کرده اند در مقابل اقدامات ترامپ، ایران واکنش بسیار شدیدی نشان دهد و به قول خودشان منطقه را به آتش بکشد، به جز یک مرحله افزایش محدود تنش ها در خلیج فارس، اتفاق چندانی نیافتاده است.
🌴🌴🌴
اصلاح طلبا دارن لغو محدودیت تردد دیپلماتهای ایرانی به نیویورک رو بعنوان حسن نیت دولت بایدن نسبت به ایران القا میکنن.
اتفاقاً این اقدام، عین سوء نیت آمریکاست. اینا دوباره پاشون به نیویورک باز بشه، باز هم آش رو با جاش میدن بره!😕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
به ریش نیست که به ریشست...
🔴اورا تنها نمی گذاریم....
وقتی حملات دو طرف علیه او اتفاق می افته
وقتی اصولگرا و اصلاح طلب و اعتدالی و کارگزار و بهاری تخریب او رو در دستور کار دارند
وقتی جرم او سلامت ، #کارآمدی و مقبولیت مردمی هست
وقتی جرم او تخصص در خنثی سازی تحریم ها و کم کردن فشار از زندگی هست
ما هم او رو تنها نمی گذاریم
#سعید_محمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"قاضی زاده هاشمی" نماینده مجلس: اینکه چند مایل به محدوده رفت و آمد دیپلمات های ایرانی اضافه شود، در حد دیدن چند فروشگاه اضافی است و این اقدامات در حد آبنبات چوبی هم نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مذهبی_نماها!
گونه اے جدید و خطرناڪ هستند که از نظر ظاهرے به #حزب_اللهے ها شبیه و از لحاظ رفتارے به #حزب_البادے ها میمانند.پیشنهاد میشود در صورت مشاهده این افراد،انگشت سبابه خود را در گلو فرو برده،قے کنید!
💢مرزهای دانش و دوران روحانی
🔹🔸اعطا درجه "استاد ممتاز دانشگاه تهران" به صادق زیبا کلام در آخرین ماههای ریاست جمهوری روحانی، هم تکریم دانشگاه است و هم احترام به مقام اساتید و البته تحولی اساسی است در معنای "ممتاز" !😐
♦️این رویداد بینظیر را به ساحت "دانش و دانشگاه" و اساتید سابق و فعلی دانشگاهها (بویژه دانشگاه تهران)، تسلیت عرض نموده و برای ایشان صبر جمیل مسئلت مینماییم.
✍رونوشت به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و شورای انقلاب فرهنگی جهت استحضار.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
❗️سه روز مانده به ضربالاجل ایران برای توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین الملل انرژی اتمی برای مذاکره با مقامات ایران وارد تهران شد ❗️
🔻گروسی از جمله افرادی است که مواضع نزدیک به آمریکا و اروپا دارد و انتخابش به سمت مدیر کلی آژانس انرژی اتمی نیز با فشار و حمایت آمریکا صورت پذیرفته است.
🔻مواضع و مواجهه گروسی با ایران در نحوهی اجرای برجام نیز نشان میدهد مدیرکل فعلی آژانس را هرگز نمیتوان بی طرف دانست؛ از تلاش برای بازکردن مجدد پرونده PMD ایران تا ارائه گزارشهای ضد ایرانی.
@mesagh
🔻مطابق با این سابقه و در حالیکه تنها چند روز تا توقف پروتکل الحاقی از سوی ایران باقی مانده است، مشخص نیست که وزارت امور خارجه چگونه و چرا با سفر مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران موافقت کرده است.⁉️
🔻گروسی در سفر پیش رو احتمالا طرحی همراه خود دارد که در آن #اجرای_صوری قانون اقدام راهبردی را از سازمان انرژی اتمی و وزارت خارجه مطالبه کند؛ ‼️
⚠️او از ایران میخواهد که ۵ اسفندماه توقف اجرای پروتکل الحاقی را صرفا #اعلام کند، اما در آینده اگر آژانس خواهان دسترسیهای موردی در قالب پروتکل الحاقی باشد -مانند دسترسیای که به اشتباه در شهریور امسال برای بازدید از دو مکان درخواستی به آژانس داده شد و این روزها آژانس در اظهاراتی بی مبنا مدعیست در نمونههای برداشت شده از دو مکان مورد نظر مواد غیر مجاز کشف کرده است!- ایران آن را در عمل مورد پذیرش قرار دهد❗️ادامه مطلب👇
http://rajanews.com/node/344606
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴📢مرور تحولات 48 ساعت گذشته در پرونده هسته ای ایران درس آموز است.❗️❗️
✍ یک خبرنگار که زمانی به وزارت خارجه امریکا نزدیک بود، در یک اکانت توئیتری خبر داد ممکن است بایدن طی سخنرانی اش در کنفرانس امنیتی مونیخ به برجام برگردد. ناگهان کل فضای مجازی پر شد از خبرهایی با این مضمون که بایدن دارد به برجام بر می گردد و برخی حتی درنگ را جایز ندانستند و خبر داد که بایدن به برجام برگشت! برای کسانی که موضوع را پیگیری می کنند البته روشن بود که چنین اتفاقی نخواهد افتاد و اساسا فعلا راهبرد بایدن بازگشت -حتی بازگشت کاغذی- به برجام نیست. در عمل آنچه بایدن گفت این بود که مایل است مذاکرات با ایران را در چارچوب گروه 1+5 آغاز کند و ضمنا تاکید کرد باید به نگرانی ها بابت رفتار منطقه ای ایران رسیدگی شود. در کنار این جملات که کلا از خاصیت تهی بود، دو اتفاق دیگر هم افتاد. اول اینکه این خبر -البته قدیمی- علنی شد که رابرت مالی مسئول پرونده برجام در وزارت امور خارجه امریکا درخواست داده به عنوان ناظر در جلسه کمیسیون مشترک برجام با حضور ایران شرکت کند و دوم، امریکا نامه دولت ترامپ به رییس وقت شورای امنیت درباره فعال شدن مکانیسم اسنپ بک را پس گرفت. درخواست اول که پیشاپیش رد شده و دومی هم در جهت پروژه ترامپ زدایی است و برای ایران اهمیتی ندارد. در عوض تحولات این دو روز 3 نکته را روشن کرد: 1-برای امریکا احیای مذاکره حتی از احیای برجام هم مهم تر است. 2-دولت امریکا می خواهد به برجام برگردد اما بدون لغو تحریم یا برداشتن گامی که بیش از یک عمل نمادین ارزش داشته باشد. 3-بازی تیم بایدن با افکار عمومی ایران به کمک جریان غربگرا آغاز شده و تشدید خواهد شد.
مهدی محمدی
🌴🌴🌴