18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توحید نظری و عملی/از مکتب مصباح تا مکتب قاسم (بخش3️⃣): دغدغه "معرفت توحیدی"
عامل سقوط مسئولین جمهوری اسلامی ایران؟
استاد#حسن_عباسی #مسئولین_بی_کفایت
#توحید #توحیدکلمه #وحدت #اتحاد #امام_خمینی
@mesagh
توحید نظری و عملی بخش 2_۱۹۰۱۲۰۲۲.mp3
13.07M
⭕ #فایل_صوتی
توحید نظری و عملی، از مکتب مصباح تا مکتب قاسم (بخش 2️⃣): زیر سؤال بودن فهم توحیدی مسئولین
"توحید" اساس اسلام است اما خیلی از مسئولین آن را نمیشناسند!
استاد #حسن_عباسی #علوم_تثلیثی#توحید #علوم_انسانی
@mesagh
توحید نظری و عملی ٣.mp3
6.26M
⭕ #فایل_صوتی
توحید نظری و عملی/از مکتب مصباح تا مکتب قاسم (بخش3️⃣): دغدغه "معرفت توحیدی"
عامل سقوط مسئولین جمهوری اسلامی ایران؟
استاد#حسن_عباسی #مسئولین_بی_کفایت
#توحید #توحیدکلمه #وحدت #اتحاد #امام_خمینی
@mesagh
🌐 رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ آغاز شد
🔷رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ پس از برگزاری نشستهای توجیهی، از بامداد امروز با حضور یگانهای سطحی و پروازی نیروهای دریایی ارتش و سپاه و نیروی دریایی کشورهای چین و روسیه در منطقه شمال اقیانوس هند آغاز شد.
🔹امیر دریادار دوم مصطفی تاجالدینی سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ با اعلام این خبر، اظهار داشت: برابر برنامهریزیهای صورت گرفته انواع تمرینات تاکتیکی از جمله نجات شناور دچار حریق، آزادسازی شناور ربوده شده و تیراندازی علیه اهداف مشخص دریایی در شب و روز از جمله تمرینات تاکتیکی و عملیاتی پیشبینی شده جهت اجرا توسط یگانهای سه کشور ایران، چین و روسیه در این رزمایش است.
🔹ترکیب شناورهای رزمی در رزمایش ایران، چین و روسیه
ایران:
🔻ناوشکنهای دنا، جماران و نقدی از ارتش
موشکاندازهای نیزه و تبرزین از ارتش
شناور شهید ناظری از سپاه
روسیه:
🔻رزمناو واریاگ از کلاس اسلاوا
ناوشکن ادمیرال تریبوتس از کلاس آدلیو
چین:
🔻ناوشکن ارومچی از کلاس تایپ ۵۲
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده و اطفای حریق در رزمایش دریایی "باهم برای صلح و امنیت"
🔹 امیر دریادار دوم مصطفی تاجالدینی سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی: پس از تیراندازی به اهداف سحی و دریایی، عملیات آزادسازی کشتی ربوده شده از چنگ دزدان دریایی انجام می شود.
@mesagh
🌐چین واردات نفت از ایران را افشا کرد
🔹در اقدامی کم سابقه، چین آمار رسمی را منتشر کرد که نشان داد این کشور با وجود تحریمهای آمریکا، از ایران نفت وارد می کند.
🔹چین در زمان تحریمها که در سال ۲۰۱۸ از سوی دونالد ترامپ، رییس جمهور وقت آمریکا علیه ایران به اجرا درآمد، از ایران نفت وارد کرده است با این حال به ندرت به خرید نفت خام از ایران اذعان کرده است.
🔹بر اساس گزارش اویل پرایس، بلومبرگ در گزارشی به نقل از برآورد شرکت تحقیقات بازار کپلر نوشت: پالایشگاههای چینی سال ۲۰۲۱ در مقایسه با سال ۲۰۲۰ حدود ۵۳ درصد نفت بیشتری از ایران و ونزوئلا خریداری کردند. در مجموع، چین طی سال میلادی گذشته ۳۴۲ میلیون بشکه نفت از ایران و ونزوئلا وارد کرد که بالاترین حجم از سال ۲۰۱۸ بود.@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امیر سرتیپ حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: یگان های مهندسی رزمی نزاجا با تجهیزات کامل برای امدادرسانی به هموطنان سیل زده در کرمان پای کار آمده اند
🔹لایروبی و بازکردن مسیر رودخانه های فصلی و ترمیم و بازگشایی جاده های روستایی دو ماموریت مهم نیروی زمینی در مناطق سیل زده است.
@mesagh
🌐رئیس جمهور به کرمان رفت
🔹حجت الاسلام رئیسی، ساعاتی پس از بازگشت از روسیه، برای بررسی میدانی و بازدید از مناطق سیلزده جنوب استان کرمان وارد جیرفت شد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢رئیس جمهور از روسیه به ایران نیامده مستقیم به مناطق متاثر از سیل در کرمان رفت
یادی کنیم از شیخ حسن که گلستان رو سیل برده بود از قشم برنمیگشت!
@mesagh
⛔️متن یا حاشیه، کدامیک
یک تحلیلگر حوزه رسانه برای بررسی و سنجش سطح موفقیت سفر رئیس جمهور محترم به روسیه شاخص های متعددی را ملاک تحلیل و قضاوت خود قرار می دهد
اول اینکه این سفر چه آورده های اقتصادی، امنیتی و سیاسی برای کشور به دنبال خواهد داشت
دوم آنکه تکلیف دهها توافق خاک خورده از قبل میان دوکشور به چه اندازه مشخص و معین شده است
سوم آنکه چه قراردادهایی میان هردو کشور درحوزه های مختلف منعقد شده و چه منافعی برای ما و آن ها دارد
و درآخر اینکه ابعاد استقبال گرم از رئیس جمهور محترم و میزان رعایت پروتکل های دیپلماتیک و دیدار های مردمی و... مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
متاسفانه رسانه های داخلی ما از صداوسیما گرفته تا بسیاری از خبرگزاری های رسمی کشور که کف گیری به دیگ بیت المال دارند بدون اشاره به متن، همگی به سراغ حواشی سفر رفته و دست زدن نمایندگان مجلس دومای روسیه برای رئیس جمهور و استقبال نمازگزاران یک مسجد از وی را اصل قرار می دهند.
رفتارهای پوپولیستی رسانه ها کمکی به فهم کمی و کیفی مردم درباره مناسبات سیاسی کشور خود بادیگرکشورها نمی کند، بلکه آن ها را به یک حباب موقت و سطحی نگری مزمن هدایت می کند به شکلی که نمی توانند از میزان موفقیت های این سفر مهم سخن بگویند و دفاع کنند.
اما تحلیلگر وخبرنگار متعهد هرگز اجازه ندارد با این لنز دوربین به حوادث بنگرد و نگاه سطحی نگری را به جامعه و مخاطب إلقاء کند.
#ابوقاسم
@mesagh
🔸اهمیت سفر سید ابراهیم رییسی به روسیه
روسیه نگاه بسیار ویژه ای به ایران دارد، سیاست های تعریف شده از جانب جمهوری اسلامی ایران و تقابل همه جانبه با بلوک غرب از جمله آمریکا دقیقا همان چیزی است که روسیه از سایر کشورهای حوزه آسیا و فراتر از آن انتظار دارد و همواره از این سیاست پرتنش حمایت خواهد کرد.
روس ها اطلاعات دقیقی از جریان های سیاسی در ایران دارند و اساسا باجریان های غرب گرا در ایران و هیچ کشور دیگری همکاری استراتژیک طراحی نمی کنند.
رفتارهای پرتنش یا سرد روسیه با اوکراین و ارمنستان از طرفی و رفتار های ویژه با بلاروس و ایران از طرف دیگر شاهدی براین مدعا است.
روس ها از رفتار ها وسیاست های جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا رضایت دارند چراکه دکترین سیاسی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران غرب زدایی وتاکید براستقلال کشورهای اسلامی وافزایش مبادلات تجاری با بلوک شرق است، دقیقا همان چیزی که روس ها بدون پرداخت هزینه خاصی توسط شریک استراتژیک خود یعنی ایران درحال رسیدن به آن هستند
عدم دخالت های گسترده روس ها درعراق، لبنان و یمن نیز شاهدی برهمین مساله است.
روس ها در مساله برجام نیز با نگاه ایران اشتراک نظر دارند اما با این تفاوت که ایران براساس تجربه و تاریخ رفتار شناسی آمریکا درمواجه با ایران هرگونه توافقی را با طرف غربی بد می داند اما روس ها روابط پرتنش ایران با طرف غربی را به نفع منافع خود می دانند.
تحریم های غرب برعلیه ایران از یک طرف و تاکید روسیه بر حفظ انحصار انرژی برای خود عاملی برای حذف گزینه صادرات انرژی ایران به اروپا شده است و روس ها از این موضوع بدشان نمی آید
روس ها در سیاست های اقتصادی و تجاری نیز ایران را شریک استراتژیک و راهبردی خود می دانند این بدین معنااست که روس ها از موقعیت ژئوپلیتیکی ایران برای ضربه زدن به کریدور سوئز و راه اندازی کریدور شمال_جنوب جهت تغییر موازنه قدرت در جهان استفاده می کنند و البته این ایران است که تصمیم می گیرد به چه میزان از این نعمت جغرافیایی استفاده خواهد کرد و تا چه زمانی زیرساخت های لازم این کریدور تامین می شود.
همگرایی سیاسی و اقتصادی و امنیتی ایران و روس ها در سطح منطقه و بين الملل به نفع هردو کشور است اما این طبیعی است که بدانیم روس ها از منظر منافع خود به ایران نگاه می کنند.
#ابوقاسم
@mesagh