هدایت شده از mesaghمیثاق
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥استندآپ کمدی دانشمند هسته ای
مجموعه تلویزیونی #وضعیت_زرد فصل دوم شب ها از شبکه دو پخش می شود و با نگاهی نقادانه و با لسانی طنازانه به مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... کشور می پردازد.
در قسمتی از برنامه دیشب، از یک دانشمند هسته ای برکنار شده درخواست بازگویی خاطره می شود که خنده حضار گویای خنده های تلخ و خون دل خوردن های دلسوزان انقلاب در دهه گذشته است که هر چه گفتند با توهین و مسخره و پوز خند و خنده تلخ مواجه شدند.
بنده بعنوان کوچکترین عضو خانواده بزرگ رسانه از کارگردان و دست اندرکاران این مجموعه تلویزیونی تشکر کرده و از مسئولین خواهان حمایت از این قبیل برنامه های ارزشی را دارم.
م. میرزایی
#استندآپ_کمدی
#دانشمند_هسته_ای
#برجام
#ظریف
✌️ دو کلام حرف حساب (۱۷)
⁉️چه احساسی پیدا میکنید اگر بدانید که سهام داران خارجی در بسیاری از #استارت_آپ های فعال در ایران که فکر میکنید ایرانی هستند [مانند #اسنپ] ، بیشتر از سهامداران ایرانی سهم دارند و منبع سیاست گذاری های این استارت آپ ها از خارج کشور سرچشمه میگیرد؟
😔 گویا درب فضای اینترنت کشور به صورت باز و بی حفاظ رها شده است و شرکت های خارجی چه #با_مجوز و چه بدون مجوز [مانند واتساپ ، اینستاگرام ، تلگرام و ...] آن را در قبضهی خود در آوردهاند!!!
⁉️آیا ایجاد شبکهی ملی اطلاعات و فعالیت این استارت آپ های خارجی [که با ماهیت خارجی در خاک ایران فعالیت میکنند] در چهارچوب آن و به منظور حفاظت از اطلاعات حیاتی میلیون ها کاربران ، ضروری به نظر نمیرسد؟
✍ مــــــــیخ مِدیــــــــا
💢رادیو فرانسه: اروپای کلافه
نیازمند نفت و گاز ایران است
«دولت بلژیک در تلاش است تا طرحی را به تصویب برساند که بر اساس آن، آزادی دادن اسدالله اسدی، دیپلمات زندانی جمهوری اسلامی به تهران ممکن خواهد شد. این معامله احیاناً در ازای آزادی یک یا چند گروگان دوتابعیتی یا فرانسوی صورت خواهد گرفت. فراتر از این معامله، اروپائیان در تلاشند تا بهرهگیری از منابع نفت و گاز ایران را تسهیل کنند».
وبسایت رادیو فرانسه ضمن انتشار مطلب فوق نوشت: چه کسی میتواند وابستگی عاجزانه اروپائیان به انرژی روسیه را کاهش دهد؟ در حالی که افزایش بهای بنزین و گاز و برق شهروندان اروپایی را کلافه کرده، برخی دولتهای غربی به فکر ذخایر عظیم ایران یا ونزوئلا افتادهاند. مشکل اینجاست که حکومتهای این کشورها از نظر غربیها چندان قابل معاشرت نیستند. اما وقتی پای منافع حیاتی در میان باشد، اروپاییها در کنار گذاشتن معیارهای اخلاقی و حقوقی و رجوع به «سیاست واقعبینانه» بسیار تردست و ورزیدهاند.
کمتر از یک هفته قبل، دولت فرانسه خواستار بازگشت نفت ایران و ونزوئلا به بازار جهانی شد. یکی از مقامات ارشد کاخ الیزه با اشاره به تحریمهای بینالمللی علیه ایران و ونزوئلا، تأکید کرد که بازگشت نفت این دو کشور به بازارهای جهانی، بخشی از مشکلات عرضه انرژی را که پس از حمله روسیه به اوکراین تشدید شده جبران خواهد کرد.
اما مشکل با ایران یکی و دوتا نیست. پروندهها متعددند و گاه بسیار قدیمی. از اختلافات بر سر «حمایت از تروریسم» گرفته تا گروگانگیری... در این وضعیت، بلژیکیها طرحی را به مجلس بردهاند که بر اساس آن «انتقال» محکومان به ایران ممکن خواهد شد. در صورتی که پارلمان این طرح را بپذیرد، راه «انتقال» (یا بازگرداندن) اسدالله اسدی، دیپلمات جمهوری اسلامی از زندانهای بلژیک به تهران باز خواهد شد.
اسدی، دبیر سوم سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین، به ۲۰ سال زندان محکوم شده است. اما اگر اسدی به تهران بازگردد، چه کسی یا کسانی به ازای او آزاد خواهند شد؟ فریبا عادلخواه پژوهشگر دوتابعیتی یا بنژامن بریر توریست فرانسوی؟ و یا شاید دو فعال سندیکایی فرانسوی دو ماه قبل در ایران گرفتار شدند، مبلغ معامله باشند؟ ولی روزنامه لوموند به نقل از مسئولان دیپلماسی بلژیک یادآوری میکند «هر اقدامی که بتواند زمینه آزادی دکتر احمدرضا جلالی را فراهم کند، در اولویت قرار خواهد داشت».
شرایط نسبت به چند ماه قبل تغییر کرده و جنگ اوکراین برای کشورهای اروپای غربی به دردسر بزرگی تبدیل شده است. یک «منبع دیپلماتیک» به لوموند میگوید: «آنچه تغییر کرده، وضعیت بینالمللی است. حالا ارادهای جدی برای بهبود روابط با یک فروشندۀ بالقوۀ نفت و گاز شکل گرفته»... همین منبع حدس میزند که شاید گفتوگوهایی در جهت آزاد شدن بنژامن بریر در جریان باشد. لوموند نتیجه میگیرد که پس احتمالاً بلژیک در این اقدامات تنها نیست (فرانسه هم هست).
✍ #محمد_ایمانی
💢نیوزویک: بایدن، هیچ پیشنهاد روشنی
برای لغو تحریمهای ایران ندارد
مجله نیوزویک تاکید کرد دولت بایدن بسیار به عرضه نفت ایران به بازار نیاز دارد اما هیچ راهکار روشنی برای لغو تحریمهای ایران ارائه نکرده است.
این نشریه آمریکایی نوشت: ایران و ونزوئلا میتوانند نیاز ایالات متحده در حوزه انرژی را تامین کنند، مشروط بر این که بایدن تحریمهای اعمال شده دوره ترامپ را لغو کند. به این ترتیب، انتظار میرود که به طور بالقوه ۲ تا ۲.۵ میلیون بشکه در روز نفت بیشتری به بازار جهانی عرضه شود. اکنون هر گالن بنزین در آمریکا در قیمت بیسابقه پنج دلار نوسان میکند. دولت بایدن آماده رقابت برای فصل انتخابات میان دورهای میشود و این قیمت بنزین، خبر خوبی نیست.
اگر بایدن قدمی برای عرضه بنزین به بازار جهانی برندارد، در نهایت هزینههای سیاسیش را پرداخت خواهد کرد. بنابراین هرگونه تلاش برای برداشتن تحریمهای ایران و ونزوئلا، ارزشمند خواهد بود. به ویژه که عربستان نیز اعلام کرده که قادر است عرضه نفت را فقط اندکی افزایش دهد.
اگر تحریمهای ایران برداشته شوند ایران قادر خواهد بود کمی بیش از یک میلیون بشکه نفت و میعانات به بازار صادر کند که جریان آزاد انرژی به پالایشگاهها در کشورهای فرانسه، اسپانیا و ایتالیا را امکانپذیر میکند. ونزوئلا ظرفیت کمتری دارد و شاید تنها تا ۴۰۰ هزار بشکه اضافی به جریان عرضه بیفزاید.
هر چند این میزان افزایش عرضه پاسخگوی ۴.۷ میلیون بشکهای که روسیه صادر میکرد نیست اما شکاف عرضه تا تقاضا را اندکی کاهش میدهد. به ویژه که با پیشبینی رکود جهانی انتظار میرود تقاضای انرژی کاهش یابد.
دولت بایدن، تلاشهای دیپلماتیک بسیاری با تهران و کاراکاس داشته است اما هیچ راهبرد روشنی برای لغو تحریمهایی که دونالد ترامپ وضع کرد، دیده نمیشود. اثربخشی تحریمها در سالهای اخیر با مشارکتهای راهبردی فزاینده بین تهران و کاراکاس مورد چالش قرار گرفته است. به علاوه، در پی کاهش عرضه انرژی و افزایش قیمت آن، حمایت داخلی در آمریکا برای کمک به اوکراین نیز رفته رفته رنگ میبازد.
کوین کشمن، دستیار ارشد مرکز تحقیقات اقتصادی و سیاست گفت: کاهش تحریمها علیه ونزوئلا و ایران، یک پیروزی آسان برای دولت بایدن خواهد بود. او با نگاهی به مرز شش ماهه و طی یک سال تا دو سال آینده، برآورد کرد که ایران و ونزوئلا میتوانند مجموعا ظرفیت صادراتی خود را تا ۲.۶ میلیون بشکه در روز افزایش دهند.
✍ #محمد_ایمانی
🔴 انگلیس شیر گاز خود بر اروپا را میبندد
نشریه «فوکوس» آلمان:
🔹انگلیس ممکن است به عنوان بخشی از یک طرح اضطراری، عرضه گاز به اتحادیه اروپا را متوقف کند.
🔹تعطیلی خطوط لوله انتقال گاز از انگلیس به هلند و بلژیک یکی از اولین اقدامات تحت طرح چهار مرحلهای اضطراری گاز خواهد بود.
🔹انگلیس بر خلاف آلمان و سایر کشورهای اروپایی، تنها به طور غیرمستقیم به گاز روسیه وابسته است.
💢بورس آمریکا، زیانبارترین دوره
در ۵۰ سال اخیر را سپری میکند
بورس آمریکا طی چند ماه اخیر عملکرد زیانباری را پشتسر گذاشت و بدترین عملکرد طی ۵۰ سال گذشته بود.
این خبر را «سیانبیسی» منتشر کرد و نوشت: نیمه نخست سال جاری میلادی که به تازگی پایان یافته است، برای بسیاری از سرمایهگذاران دوره بسیار زیانباری بود و عوامل گوناگونی که سبب عملکرد بسیار بد بورسها شدهاند، در نیمه دوم امسال همچنان اثرگذار خواهند بود. عملکرد بورس آمریکا در نیمه نخست سال جاری، بدترین عملکرد نیمه نخست از پنج دهه پیش بود و علت اصلی این وضعیت وخیم در بازار، تورم است که پیشبینی شده برای مدتی نسبتا طولانی بالا باقی میماند. در آمریکا، اروپا و بسیاری از اقتصادهای دیگر، نرخهای تورم به شدت بالا رفته و تقریبا تمامی بانکهای مرکزی در حال محدود کردن سیاستهای حمایتی هستند.
هزینه زندگی در آمریکا ابتدای سال جاری میلادی در بالاترین سطح طی چهار دهه قبل قرار داشت و شاهد رشد بیش از پیش نرخ تورم هستیم. موضوع دیگر این است که بانک مرکزی در ابتدا تصور میکرد، نرخ بالای تورم «زودگذر» است؛ در نتیجه اقدامی برای مهار آن انجام نداد. حالا کاملا مشخص است که این نهاد از تورم عقب مانده و در حال بالا بردن نرخهای بهره است؛ اما این اقدام، اقتصاد و بورس را که هنوز از اثرات همه گیری به طور کامل رها نشدهاند، در معرض خطر قرار میدهد.
در نیمه نخست سال جاری، نتیجه تحولات اقتصادی و ژئوپلیتیک در جهان و اقدامات بانک مرکزی بسیار منفی بوده است. شاخص S&P در بورس آمریکا ۲۰ درصد کاهش یافت و این نشان میدهد که ریسک پذیری سرمایهگذاران در تمامی بازارهای پرریسک از بورس تا بازار ارزهای دیجیتالی و... کاهش شدیدی داشته است. یکی از تحلیلگران ارشد میگوید: «همه چیز از تورم بالا نشأت گرفته است. بانک مرکزی بود که پیشبینی کرد تورم زودگذر است و به سیاستهای انبساطی خود ادامه داد. دولت نیز برنامههای حمایتی جدیدی را اجرا کرده و به این شکل بود که به اینجا رسیدیم.»
اختلالها در زنجیرههای تأمین که بانک مرکزی معتقد بود بهزودی رفع میشود، یکی از عوامل مهم رشد نرخ تورم بوده و در ماههای آینده نیز اثرات آن ادامه پیدا خواهد کرد. تقاضا به سرعت رشد کرده است؛ در حالی که بخش حملونقل نتوانسته است کالاها را به موقع وارد بازار کند.
از سوی دیگر، جنگ اوکراین بر شدت برخی مشکلات افزوده؛ یعنی قیمت انرژی و مواد غذایی را بالاتر برده و مشخص نیست که شرایط چه وقت تغییر خواهد کرد. بانک مرکزی به نشانههایی که از رشد نرخ تورم نمایان شده بود، توجه نکرد و حال قصد دارد به هر قیمت نرخ تورم را پایین آورد. ابهام درباره اقدامات آتی بانک مرکزی بر وخامت اوضاع افزوده است.
عوامل رشد نرخ تورم قدرتمند هستند و برای مدتی طولانی ضعیف نخواهند شد؛ بنابراین در نیمه دوم سال جاری میلادی فشارهای تورمی شدید خواهد بود. اگر بانک مرکزی مهار بیقید و شرط تورم را در اولویت قرار دهد، رکود بسیار محتمل است.
✍ #محمد_ایمانی
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | چرا داروی #ایدز به آفریقا نرسید؟
⁉️ وقتی میگیم #مرگ_بر_آمریکا دقیقا از چه چیزی صحبت میکنیم؟!
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
📚 منبع: "کشتار با انکار" چگونه سودجویی با بیماری ایدز میلیونها انسان را به کشتن داد؟، نوشتهی پیتر موگینی
⭕ دیشب/ تجمع سران فتنه
حضور سیدمحمدخاتمی، سیدحسن خمینی و جمعی دیگر از چهره های اصلاح (افساد) طلب در منزل محمدعلی ابطحی
⚫مشخص نیست این گرگهای در لباس میش که لباس و تفکر پیامبر مکرم اسلام را به لجن کشیدهاند، مجدد چه نقشههای شومی برای ایران اسلامی دیدهاند.
🚨 پ.ن: دست برتر در مذاکرات، عضویت در بریکس، شانگهای و...، زمزمه های حذف دلار، پایان استقراض از بانک مرکزی و توقف چاپ پول، کوتاه کردن دست دلالان و... اوضاع در حال بهبود است پس دستور از بالا می رسد نگذارید به هر قیمتی مانع شوید؛ این جمع شدن یعنی باید منتظر موج جدید فتنه ها با بهانه حجاب، معیشت و حتی سگ گردانی باشیم، بهانه جدید چه خواهد بود فرقی نمی کند فقط مردم را عصبی کنید و خودتان را مدافع آنها، همه را به کار بگیرید از بهایی گرفته تا انجمن حجتیه ای، دولت سیزدهم به هیچ قیمتی نباید موفق شود به هیچ قیمتی
✍ محمدمهدی شریعت