💢 ارزش صنعت مطالعه دیجیتال چین در ۲۰۲۱ به ۴۱.۵۷ میلیارد یوان رسید
🔻 ۲۳آوریل هر سال به عنوان روز جهانی کتابخوانی نامگذاری شده است. «گزارش مطالعه دیجیتالی چین سال ۲۰۲۱» که در همان روز منتشر شد نشان داد که در سال ۲۰۲۱، میزان صنعت مطالعه دیجیتال چین با رشد ۱۸.۲۳ درصد به ۴۱.۵۷ میلیارد یوان رسید و میزان مطالعه سرانه الکترونیکی چین ۱۱.۵۸ کتاب بود.
🔻 مطالعه دیجیتال در چین توسعه سریع داشته و الگویی از موضوعات محتوای متنوع را شکل داده است.
🔻 این گزارش نشان داد که کاربران علاقه مند به مطالعه دیجیتال عادتهای پرداخت آنلاین پول خود را افزایش کردهاند. در سال ۲۰۲۱، ۹۲.۱۷ درصد از کاربران برای خواندن دیجیتال پول پرداخت کردهاند. در مقایسه با کتابهای صوتی، کاربران تمایل بیشتری به پرداخت هزینه برای ادبیات آنلاین و مطالعه الکترونیکی دارند.
💢 انتفاضه جدید فلسطین در راه است؟
🔻 سرزمینهای اشغالی فلسطین تاکنون دو انتفاضه را در سالهای ۱۹۸۷ و ۲۰۰۰ میلادی به خود دیده است و از یک دهه گذشته شاخصهای مربوط به وقوع انتفاضه سوم همچنان در حال افزایش است و طی چند سال قبل چندین بار جرقه آغاز این انتفاضه زده شد.
🔻 با وجود همدستی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی و خیانت کشورهای عربی به فلسطینیان عوامل متعددی وجود دارد که نشان میدهد انتفاضه در کرانه باختری در حال وقوع است.
▫️ tn.ai/2700301
💢 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
🔻 إِنَّمَا الْبَصِيرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَكَّرَ وَ نَظَرَ فَأَبْصَرَ وَ انْتَفَعَ بِالْعِبَرِ
➖ انسان بصیر، کسی است که بهدرستی شنید و اندیشه کرد؛ پس بهدرستی نگریست و آگاه شد و از عبرتها پند گرفت.
💬 امام علی (ع)
🔖 نهجالبلاغه، خطبه ۱۵۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 خطیب زاده: ۴۰ نفر از سفرا در آینده نزدیک تغییر می کنند
💢 امروز جهان در آستانه یک نظم جدید است/ آمریکا در همه چیز از بیست سال قبل ضعیفتر شده است
💬 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان:
🔻 امروز جهان در آستانهی یک نظم جدید است. یک نظم بینالمللی جدید در پیش است برای دنیا. در مقابل نظم دوقطبیای که بیست و چند سال پیش بود، آمریکا و شوروی، غرب و شرق، و در مقابل نظم تکقطبیای که بوش پدر بیست و چند سال پیش اعلام کرد بعد از خراب شدن دیوار برلین و از بین رفتن دستگاه مارکسیستی دنیا و حکومتهای سوسیالیستی، بوش گفت امروز دنیا دنیای نظم نوین جهانی، نظم تکقطبی آمریکاست. یعنی آمریکا در رأس دنیا قرار دارد. البته اشتباه میکرد. بد فهمیده بود که روز به روز آمریکا از همان بیست سال قبل، بیست و چند سال قبل روز به روز ضعیفتر شده. روز به روز ضعیفتر شده. هم در درون خودش، در سیاستهای داخلیاش، هم در سیاستهای خارجیاش، هم در اقتصادش، هم در امنیتش در همهی چیزها آمریکا از بیست سال پیش تا امروز ضعیفتر شده است. ۱۴۰۱/۲/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کی گفته نباید غیبت مسئولین را کرد؟! / گاهی باید #فساد مسئولین را هوار کشید!
➖ درس اخلاق متفاوت استاد قرائتی
⭕️ اگر امام علی هم در این جامعه بود، عدالت را بیشتر از هر چیزی دنبال میکرد
🎙 #رهبر_انقلاب (۱۳۸۷/۰۴/۲۶) :
🔹 امروز در نظام اسلامی چه چیزی اهمیتش از همه بیشتر و حساسیّت نسبت به آن لازمتر است؟ #عدالت. یعنی اگر #امیرالمؤمنین (علیه السّلام) در زمان ما و در این جامعه و در میان این #مردم حضور میداشت، چه چیزی را بیشتر از همه چیز دنبال میکرد؟ #یقینا_عدالت.
🔹 عدالت خواستهی یک جماعت خاصّی از مردم یا اهل یک کشور و اهل یک ملت نیست؛ عدالت خواستهی طبیعی و تاریخىِ همهی آحاد بشر در طول تاریخ بشریت است. همان چیزی است که بشر تشنهی آن است و جز در حکومت انبیاء عظام الهی - آنهائی که به حکومت رسیدند - یا اولیاء برجسته مثل امیرالمؤمنین، عدالت به معنای واقعی کلمه اجرا نشده است.
🔹 دنیاداران و کسانی که دلهاشان پر از هوس به دنیا و شئون مادی دنیاست، نمیتوانند عدالت را اجرا کنند. اجرای عدالت یک روح غنی، یک ارادهی قوی و یک قدمِ ثابت لازم دارد. ما باید همهی تلاشمان این باشد که بتوانیم در این راه دنبال امیرالمؤمنین حرکت کنیم. اعتراف میکنیم که نخواهیم توانست مثل علی بن ابیطالب، عدالت را اجرا کنیم؛ این را قبول داریم. ماها کوچکتر و ضعیفتریم از آنکه بتوانیم آنجور استوار در مقابل این امواج بایستیم؛ اما بقدر خودمان باید تلاش کنیم.
🔺 امیرالمؤمنین از عمّال خود هم مطالبهی عدالت میکرد؛ با اینکه آنها در حد امیرالمؤمنین نبودند. پس تکلیف اجرای عدالت بر دوش ما هم هست؛ باید دنبال بکنیم. این چیزی است که مردم باید بخواهند؛ باید فرهنگ عمومىِ ملت ما بشود. مردم ما باید بیشترین چیزی را که میخواهند، عدالت و انصاف باشد؛ هم در امور داخل کشور، هم در مسائل جهانی.
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ واقعیت مردم ایران که غالبا توسط رسانهها بایکوت میشود!
🔹این گزارش، خبر اول ۲۰:۳۰ بود. در میان گزارش های خبری این سالها از شب قدر، #غیرکلیشه ای و #ابتکاری بود.
🔸 تصور غالب ما این نیست که این تنوع از جامعه، برایشان مزار شهدا مرجعیت داشته باشد. این بازنمایی یکی از وجوه مغفول و نادیده جامعه ایرانی است تا تصویر واقعی تری از جامعه ایران داشته باشیم. این جلوه ها از جامعه ایران را نمی بینیم که نمی توانیم تشییع #سردار_دلها، غواصان و... را تحلیل کنیم و دائم از واکنش های جامعه متعجب و بهت زده می شویم.
🔹 ارزش #شهادت به لایه های زیرین جامعه ایران نفوذ کرده و این مایه امیدواری است و ظرفیت فرهنگی بالایی است که باید مبنای برنامه ریزی و سیاست گذاری فرهنگی قرار بگیرد.
🔸 سایر آیینها و جلوههای فرهنگ دینی جامعه که توسط رسانهها #بایکوت و #سانسور شده را نیز باید بازنمایی کرد.
🔹 این حجم از حضور کاملا خودجوش بوده یعنی حتی صداوسیما و... هم برای تبلیغش پای کار نیامدهاند. این نفی ادعایی است که معتقد است حضور در تشییع شهدا و... متاثر از پروپاگاندای #صداوسیما است.
🖋 محمدصادق #شهبازی
⭕️ حرکت قابل تقدیر برخی از نمایندگان، برای اجرای داوطلبانه شفافیت آرای خود
🖋 مالک #شریعتی(نماینده مجلس)
🔹 اجرای داوطلبانه #شفافیت_آرای_نمایندگان با پیگیری نامه ۱۶۲ نفره از رئیس مجلس و مساعدت ایشان، تاکنون حدود ۳۰ نماینده آرای مستند خودرا از IT #مجلس دریافت کرده ایم واین آمار به تدریج درحال افزایش است.
🔹 به همت دکتر بحرینی، سامانه "پارلمان مجازی" برای #انتشار_عمومی_آراء آماده شده است.