⭕️ زیان انباشته ۷۵ هزار میلیاردی تومانی ۳ خودروساز
📝دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت:
🔹 صورتهای مالی سه خودروساز بزرگ کشور در سال۱۴۰۰ که به تازگی در سامانه کدال منتشر شده است از زیان ۹هزار و ۴۵۰میلیارد تومانی تولید حکایت دارد. این در شرایطی است که زیان انباشته نیز قله ۷۵هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی را فتح کرده است.
🔹 بر اساس این گزارش اگر چه سرعت تولید زیان در ۱۴۰۰ نسبت به سال۹۹ کاهش یافته، اما آمارها همچنان از زیانسازی خودروسازان حکایت دارد.
💢 پاتک نفتالی به نتانیاهو؛ او همچنان در دولت باقی خواهد ماند
🔵 "تایم اوف اسرائیل" نوشت: «نفتالی بنت» و «لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیتسی اعتراف کردند که با خارج شدن چند عضو کنست از ائتلاف دولتی، تلاشها برای نجات دولت شکست خورده تلقی میشود.
🔹 "یدیعوت آحارانوت" در همین باره نوشت: نخست وزیر و وزیر خارجه اسرائیل تصمیم گرفتند تا کنست(پارلمان) را منحل کنند. انتخابات جدید نیز ممکن است ماه اکتبر پیش رو و برای پنجمین بار طی چهار سال انجام گیرد.
👈 این اتفاق در حالی رخ میدهد که دو تن از اعضای ائتلاف دولتی در کنست، در هفتههای گذشته از این ائتلاف کنارهگیری کردند.
👈 تلاشهایی از سوی حزب لیکود و معارضان دولت کنونی به همراه نتانیاهو برای برکناری دولت بنت صورت گرفته بود.
👈 با این شیوه نفتالی بنت به صورت دولت "پیشبرد امور" بر سر کار خواهد ماند و تا برگزاری انتخابات جدید و تشکیل دولت جدید برکنار نخواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خطاب به کشورهای عربی: آمریکا و اسرائیل با ایران جنگ دارند خب به ما چه؟! چرا ما باید با ایران بجنگیم؟!
👤 «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه "رأی الیوم" و تحلیلگر عرب:
🔹 چه مشکلی پیش میآید اگر ما روابط خود را با ایران توسعه دهیم و روابط خوبی با ایران داشته باشیم؟
🔹 با ایران ائتلافی منطقهای علیه ائتلاف آمریکایی اسرائیلی تشکیل دهیم و در کنار پایگاه طرف قرار بگیریم.
⭕️ مجلسی که بر خلاف قانون اساسی حق قانونگذاری را به دیگران داد
👤علی مطهری، نماینده مجلس دهم:
🔹 مجلس سیزدهم به جای آنکه طبق قانون اساسی قانونگذاری را منحصر به خود بداند، با مصوبه اخیر خود، به شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی حق قانونگذاری داد و ضمنا حق دادخواهی مردم در باره مصوبات این دو شورا از طریق دیوان عدالت اداری را سلب کرد و برخلاف فلسفه وجودی خود که مبارزه با استبداد است، یک گام به سوی استبداد برداشت.
🔹 آن هم از طریق بال و پر دادن به دو شورایی که اصلا در قانون اساسی وجود ندارد و ساختگی است برای محدود کردن مجلس.
🔹در واقع مجلس دستان خود را بستهتر کرد، دستانی که قبلاً نیز توسط مجمع تشخیص به بهانه سیاستهای کلی نظام مقداری بسته شده بود.
🔹 شیر بییال و دم و اشکم.
⭕️تمام دفاتر معاملات ملکی موظف به پیروی از چارچوب ۲۵ درصد افزایش اجاره بها هستد و اگر خلاف آن عمل شود با آنها برخورد خواهد شد
👤احمد وحیدی در حاشیه جلسه بررسی مشکلات مربوط به تنظیم بازار:
🔹️جلسه مفصلی با حضور وزرای کشاورزی، صمت، راه و دادگستری، معاونین آنها و استاندارها داشتیم و در مورد تنظیم بازار، قیمتگذاری و لزوم کنترل قیمتگذاریها براساس سامانه تعریف شده در وزارت صمت بحث شد.
🔹️بنا شد قیمتها در این سامانه کنترل شود و کسانی که خلاف مصوبات عمل کنند بنا بر اختیار سازمان تعزیرات با آنها برخورد خواهد شد و مشمول جرائم سنگین و بسته شدن مغازههایشان خواهند شد.
🔹️سیاست پرداخت یارانهها تا زمان آماده شدن کالابرگهای الکترونیک ادامه خواهد داشت.
🔹️افزایش حداکثری اجارهبهای مسکن در شهرها ۲۰ درصد و کلانشهرها ۲۵ درصد مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و بر این اساس، تمام دفاتر معاملات ملکی موظف به پیروی از این چارچوب هستد و اگر خلاف آن عمل شود با آنها برخورد خواهد شد./باشگاه خبرنگاران
♨️مطالبه گری صحیح یعنی جدا کردن آرمان ها از عمل نادرست مسئولین.♨️
♨️یعنی عمل اشتباه عده ای به نام اسلام و انقلاب ربطی به درستی اسلام و انقلاب ندارد.♨️
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
حضور محترم حضرت مستطاب حجه الاسلام و المسلمین آیت الله العظمی فی الارضین آقای حاج آقا روح الله خمینی دام ظله العالی علی رووس الانام. تقاضا داریم نظریه خودتان را در موضوع تصویب ملی که مطبوعات اعلام شده بیان فرمائید. جمعی از متدینین تهران - 41/11/02:
پاسخ امام
بسم الله الرحمن الرحیم
هر چند میل نداشتم مطلب به اظهار نظر برسد، لهذا مصالح و مفاسد را به وسیله آقای بهبودی به اعلیحضرت تذکر دادم و انجام وظیفه نمودم و مقبول واقع نشد. اینک باید به تکلیف شرعی عمل کنم. به نظر اینجانب، این رفراندم که به لحاظ رفع برخی اشکالات به اسم تصویب ملی خوانده شده، رأی جامعه روحانیت اسلام و اکثریت قاطع ملت است در صورتی که تهدید و تطمیع در کار نباشد و ملت بفهمد که چه می کند.
این جانب عجالتا از بعضی جنبه های شرعی آن که اساسا رفراندم یا تصویب ملی در قبال اسلام ارزشی ندارد و از بعضی اشکالات اساسی قانونی آن برای مصالحی صرفنظر می کنم، فقط به پاره ای اشکالات اشاره می نمایم.
1 - در قوانین ایران رفراندم پیش بینی نشده و تاکنون سابقه نداشته، جز یک مرتبه آنهم از طرف مقاماتی غیر قانونی اعلام شد و به جرم شرکت در آن جمعی گرفتار شدند و از بعضی حقوق اجتماعی محروم گردیدند. معلوم نیست چرا آنوقت این عمل غیر قانونی بود و امروز قانونی است.
2- معلوم نیست چه مقامی صلاحیت دارد رفراندم نماید و این امری است که باید قانون معین کند.
3- در ممالکی که رفراندم قانونی است باید به قدری به ملت مهلت داده شود که یک یک مواد آن مورد نظر و بحث قرار گیرد و در جراید و وسایل تبلیغاتی، آراء موافق و مخالف منعکس شود و به مردم برسد، نه آنکه به طور مبهم با چند روز فاصله بدون اطلاع ملت اجرا شود.
4- رأی دهندگان باید معلوماتشان به اندازه ای باشد که بفهمند به چه رأی می دهند، بنابراین اکثریت قاطع حق رأی دادن در این مورد را ندارند و فقط بعضی اهالی شهرستان ها که قوه تشخیص دارند صلاحیت رای دادن در مواد ششگانه را دارند که آنان هم بیچون و چرا مخالف هستند.
5 - باید رای دادن در محیط آزاد باشد و بدون هیچ گونه فشار و زور و تهدید و تطمیع انجام شود و در ایران این امر، عملی نیست و اکثریت مردم را سازمان های دولتی در تمام نقاط و اطراف کشور ارعاب کرده و در فشار و مضیقه قرار داده و می دهند.
اساسا پیش آوردن رفراندم برای آن است که تخلفات قانونی قابل تعقیب که ناچار مقامات مسوول گرفتار آن می شوند لوث شود و کسانی که در مقابل قانون و ملت مسوول هستند اعلیحضرت را اغفال کرده اند که به نفع آنان این عمل را انجام دهند.
اینان اگر برای ملت می خواهند کاری انجام دهند چرا به برنامه اسلام و کارشناسان اسلامی رجوع نکرده و نمی کنند تا با اجرای آن برای همه طبقات، زندگی مرفه تأمین شود و در دنیا و آخرت سعادتمند باشند. چرا صندوق تعاونی درست می کنند که حاصل دسترنج زارع را ببرند؟ با تأسیس این چنین صندوق تعاونی، بازار ایران بکلی از دست می رود و بازرگانان و کشاورزان به خاک سیاه می نشینند و در نتیجه سایر طبقات نیز به همین روز مبتلا می شوند. اگر ملت ایران تسلیم احکام اسلام شوند و از دولت ها بخواهند برنامه مالی اسلام را با نظر علمای اسلام اجرا کنند، تمام ملت در رفاه و آسایش زندگی خواهند کرد. مقامات روحانی برای قرآن و مذهب احساس خطر می کنند، به نظر می رسد این رفراندم اجباری مقدمه برای از بین بردن مواد مربوط به مذهب است. علمای اسلام از عمل سابق دولت راجع به انتخابات انجمن های ایالتی و ولایتی برای اسلام و قرآن و مملکت احساس خطر کرده اند و به نظر می رسد که همان معانی را دشمنان اسلام می خواهند به دست جمعی مردم ساده دل اغفال شده اجرا کنند. علمای اسلام وظیفه دارند هر وقت برای اسلام و قرآن احساس خطر کردند به مردم مسلم گوشزد کنند تا در پیشگاه خداوند متعال مسوول نباشند.
از خداوند متعال حفظ قرآن مجید و استقلال مملکت را خواهانیم.
روح الله الموسوی الخمینی
صحیفه نور ج۱ ص۲۴
🔴نفتالی بنت: اسرائیل در آستانه ورود به هرج و مرج قرار دارد.
⭕️ هرسال دریغ از پارسال!
🔹 با ورود #شوراهای_عالی و موازی مجلس به مقوله قانونگذاری همچون انقلاب فرهنگی و فضای مجازی و سران قوا عملا مجلس تضعیف شده بود.
🔹 حالا با مصوبه خود مجلسیان مصوبات این شوراها قابل فرجام خواهی در دادگاه هم نیستند! یادآور آن مَثل معروف که «نشسته بر سر شاخ و بن میبرید».
🖋 میثم #مهدیار
♦️واشنگتنپست: ۳ قایق ایرانی به دو کشتی آمریکایی در منطقه خلیج فارس نزدیک شدند
🔷 منابع آمریکایی مدعی شدند که ۳ قایق ایرانی به طور خطرناکی به دو کشتی آمریکایی در منطقه خلیج فارس نزدیک شدند.
⭕️ مدارس کشور «تبعیض» را باز تولید میکنند!
🖋 #محسن_خاکی، معلم و پژوهشگر اقتصاد در دیدار با رئیسجمهور:
🔹 بخش قابل توجهی از مسائل #آموزشوپرورش کشور ما مسائلی است که متعلق به کج سازههای دولت در بیرون از آموزش و پرورش است. این مسائل بیرونی که بر آموزش و پرورش تاثیر مستقیم میگذارند را میتوان در دو زاویهِ دیدِ متفاوت بررسی کرد، دید تربیتی و دید اقتصاد سیاسی.
🔸 در دولت تفاوتهای دستمزدی فاحشی بین کارکنان بخشهای آن مختلف وجود دارد. فراکسیون اقلیتی از کارکنان دولت که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد #دولت را تشکیل میدهند در سطح درآمدی بسیار بالا و گروهی دیگر که نیمی از جمعیت دولت را تشکیل میدهند، سطح درآمدی و دریافتی بسیار پایینی دارند. این باعث شده است که از دو طرف به کشور ضربه وارد شود.
🔹 اولین ضربه به نظام #هدایت_تحصیلی وارد شده است و دومین ضربه نیز به نظام توزیع کارمندان. این ضربه در هدایت تحصیلی خود را به صورت استقبال غیر منطقی از صندلیهای بخشهای نفت، نیرو، پزشکی، قضاوت و وزارت علوم و… نشان داده است.
🔸 دومین ضربه به بدنهی #کارمندان_دولت وارد شده است، دانش آموزانی که به لحاظ آموزشی قوی هستند جذب وزارتخانههای پول ساز میشوند و از لحاظ شبکه نیروی انسانی وزارتخانههای بنیادینی مثل آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی از وجود چنین دانش آموزان توانمندی محروم میشوند.
🔹 امروز مسئله در کشور ما نباید ایجاد رقابت و حرص بین کارمندان باشد و رتبه بندی باید نسخه برگشتن تمام کارمندان دولت در زیر یک چتر واحد دستمزدی باشد. چیزی که در ابتدای #انقلاب_اسلامی مطرح بود، تلاش کردیم این ایدهی #شهید_بهشتی را در قالب طرح جبران خدمات دستمزد و حقوق به دولت سیزدهم تقدیم کردیم که تقریبا همهی #کارمندان_دولت را در یک سطح درآمدی یکسان قرار میداد و با این طرح هدایت تحصیلی نیز میتوانست درست شود.
🔸 در کشور ما ۱۵ درصد از دانش آموزان در مدارس پولی یا همان غیرانتفاعی و ۵ درصد در مدرسههای خاص درس میخوانند، در مجموع ۲۰ درصد از مدارس ما پذیرای دانش آموزانی است که در طبقات بالای جامعه قرار دارند. آمار نیز این صحبت بنده را تایید میکند که ۷۰ درصد کارمندان دولت طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور، جز سه دهک بالای درآمدی جامعهاند. خروجی این شیوه مدرسه داری این میشود که این دانش آموزان بهترین رتبه ها را در بهترین دانشگاههای کشور به دست آورند، این یعنی نظام آموزشی ما تبعیض را بازتولید میکند.
🔹 فردی که #نماینده_مجلس است و فردی که کادر آموزش و پرورش است، فرزندانشان در مدارس دولتی تحصیل نمیکنند و از شرایط مدارس دولتی خبر ندارند و دیگر تلاشی برای گرفتن مالیاتهایی چون #مالیات_بر_عایدی سرمایه که به کمک آموزش و پرورش بیاید، نمیکنند و به این اتفاق اصطلاحا «شکست سیاست گذاری عمومی» میگویند.
🔸 اکنون میبینیم که بین #مدارس_دولتی و #مدارس_غیردولتی و #مدارس_خاص یک شکاف ایجاد شده است و تنها راه جبران این شکاف به وجود آمده این است که دو کاسه منفعت را باید یکی کرد، تمامی مدارس غیردولتی و پولی در مرحله اول باید تبدیل به مدارس دولتی شوند و در مرحله دوم مدارس خاص باید تبدیل به مدارس دولتی عادی شوند.
🔹 اگر تمام دانش آموزان ایرانی در مدرسه عادی دولتی درس بخوانند آن وقت #نمایندگان_مجلس شورای اسلامی انگیزه دارند #مالیات را از #ثروتمندان دریافت کنند و صرف مدرسه دولتی کنند چرا که فرزندان آنها هم در مدرسه دولتی درس می خوانند و دیگر شکست منفعت عمومی اتفاق نمیافتد.