فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه پای کار حجاب ، این واجب الهی خواهیم آمد
#مطالبه_حجاب
#واجب_مظلوم
35.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا مصطفی تاجزاده بازداشت شد و پشت پرده به دنبال چه بود؟
#شبنامه / این روزها خبر بازداشت مصطفی تاجزاده مورد بحث برخی کاربران سیاسی قرار گرفته است / او چرا بازداشت شد؟ دقیقا چه گفته بود؟ / تاجزاده پشت پرده به دنبال چه بود؟ / آیا یک سر شبکه بازداشت شده است؟ / بازداشت تاجزاده آغازی بر بازداشت دیگران خواهد بود یا پایان آن؟ / قسمت ۹۰۳
🔴 👈 آقای تحلیلگر
⚔️ سوغات غرب، به زور سر نیزه | تبیین تاریخی توطئه «کشف حجاب» براساس بیانات حضرت آیت الله خامنهای
✳️ استعمارگران برای آنکه در کشورهای تحت تسلط و نفوذ خود، زمینههای مقاومت و ایستادگی را از بین برده و استیلایی همهجانبه یابند، به «نابودی هویت، فرهنگ و سنتهای ملتها» پرداختند و وقتی «از قرنهای شانزده و هفده که وارد سرزمینهای شرق- از جمله سرزمینهای اسلامی- شدند، برای اینکه بتوانند کاملا کمند اسارت را به دست و پای این ملتها ببندند و اسیرشان بکنند، شروع کردند آنها را نسبت به گذشتهی خود، نسبت به داشتههای خود، نسبت به مذهب خود، نسبت به آداب خود و نسبت به لباس خود بدبین کردن... یعنی دینش را، اخلاقش را، لباسش را، خطش را، گذشتهاش را و مفاخرش را کنار بگذارد و فراموش بکند، اما فرهنگ غربی، آداب غربی، رسوم غربی، تفکر غربی و روش و منش غربی را بپذیرد!»
این مطلب را می توانید از پیوند رو به رو (https://khl.ink/f/37147) یا از تصاویر زیر بخوانید ⬇️
🔴 نامه سرگشادهٔ مردم انقلابی استان البرز خطاب به مسئولان ( ارسالی به کانال یا زهرا )
🔹ما جمعی از بانوان و مردم غیور کرج بهمراه خانوادههای شهدا، در حمایت از حجاب و عفاف و علیه بیحجابی و بدحجابی در استان البرز به خصوص شهر کرج و به دلیل #ترک_فعلهای مسئولین امر به معروف و نهی از منکر و نهادهای مسئول در استان البرز نسبت به ممنوعیت برگزاری اجتماع دینی ۲۱ تیرماه در دفاع از حجاب، امروز به اجتماع دختران انقلابی در ورزشگاه شهید شیرودی تهران پیوستیم.
🔹نظر به اینکه حجاب حکم الهی و از ارزشهای ذاتی انقلاب میباشد و در کشوری که حکومت اسلامی در آن حاکم است، باید بیشتر از هر کشوری مورد توجه قرار گیرد؛ ضروری است هنجارهای اجتماعی، اعتقادات فرهنگی و دینی در جامعه مورد توجه قرار گیرد.
🔹اینکه عدهای به دروغ القاء دوگانه حجاب و معیشت که نقشه صهیونیزم جهانی است را تکرار کنند حاکی از آن است که این مسئولان غافل و جاهل هستند اگر نفوذی نباشند.
🔹چگونه است که رفتارهای ضد ارزش و پوششهای هنجار شکنانه در سطح استان اتفاق میافتد و این رفتارها و پوششها در ادارات دولتی و حاکمیتی نیز در امنیت جولان میدهند، اما هیچ اقدام خاصی صورت نمیپذیرد، گویا مسئولین در خواب هستند!!!
🔹مسئولان البرز چرا همراه سیاستهای #نظام_سلطه و نقشههای شوم صهیونیزم حرکت میکنند؟! چرا در راستای اهداف شیطانی صهیونیزم، هیچ خبری حتی از مبارزه قانونمند با فساد و ناهنجاریهای علنی و زیرپوستی در سطح شهر نیست؟!
🔹چرا رفتارهای حداقلی و نمایشی چون تجمع حمایتی از حجاب در ۲۱ تیر را هم ممنوع کردهاید؟!
آنهم در استان البرز که در سایه شوم #ترک_فعلهای مسئولان بدترین وضعیت فرهنگ عمومی و حجاب و عفاف را شاهد هستیم! آیا قابل قبول است که بگوییم مسئولین از فساد و ناهنجاریهای پوشش که در حال تولید انواع ناهنجاری و هنجارشکنی هست خبر ندارند؟!
🔹آیا وضعیت فرهنگ عمومی و #ویترین_آلوده_شهر را نمیبینید یا نمیفهمید یا راضی هستید؟!
🔹آیا امام جمعه و فرمانده سپاه استان البرز هیچگونه اعتراضی نسبت به بیحجابی و هنجار شکنی ندارند؟
🔹آیا مسئولان البرز منتظر الگویی خاص از غیب هستند؟ یا دست روی دست نهاده و بیتوجه به ترویج فساد و فحشا، به ادامه زندگی میپردازند؟
🔹با توجه به نکات مذکور، ما مردم انقلابی و دغدغهمند استان البرز مطالبه انجام هر چه سریعتر تکالیف شرعی و قانونی توسط همه مسئولان استان البرز بویژه از :
▪️حجةالاسلام و المسلمین حسینی همدانی امام جمعه
▪️آقای حیدرنیا فرمانده سپاه
▪️آقای عبداللهی استاندار
▪️آقای مددی دادستان
▪️سردار عباسعلی محمدیان فرمانده نیروی انتظامی و مسئول صداوسیما را داریم.
▫️جمعی از خانوادههای معظم شهدا
▫️گروه مطالبهگری بانوان البرز
▫️جمعی از طلاب و اساتید البرز
▫️ستاد پیگیری #ترک_فعلهای مسئولان
#جهاد_تبیین
#حجاب_مظلوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مجری شبکه آلمانی WELT:
📍فکر نمیکردم صنعت پهپادی ایران در این حد پیشرفته است که بتوانند به روسیه پهپاد صادر کنند...
#آلمانی
🔴 حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
🔺قسمت دوم/ مسائل فرهنگی و اقتصادی حول حجاب؛ چرا بجای مردم، مخاطب امر و نهی، حکومت و دولت ها نیست؟
6⃣ ششم، در بُعد اقدامات فرهنگی؛ آیا حجاب و فلسفه حجاب نباید سهم مناسبی در کتب درسی دبستان و متوسطه اول و دوم و دانشگاه های کشور داشته باشد؟ آیا مسئله غیرت و حیا نباید سهم ویژه ای داشته باشد؟ آیا آموزش پسران و دختران، نوجوانان و جوانان نباید سهم ویژه ای در دستگاه های آموزشی و فرهنگی کشور داشته باشد؟ آیا نباید بخشی از تولید محتوای رسانه ملی و رسانه های رسمی و دولتی با روش های جدید و اقناعی و جذاب داشته باشد؟ آیا نباید سهمی در تولیدات سریال و سینمای کشور و این همه دستگاه های عریض و طویل فرهنگی داشته باشد؟ و قس علی هذا...
7⃣ هفتم، در بعد اقدامات اقتصادی پیرامون حجاب؛ چرا هزینه حجاب داشتن برای خانوار ایرانی، بسیار بیشتر از هزینه لباس های نامناسب است؟ چرا واردات چادر در اختیار و انحصار عده محدودی وارد کننده است؟ آیا می دانید انحصار واردات چادر مشکی در اختیار چند نفر با سود ۵۰۰ درصد است؟ ( https://tn.ai/2161041)
8⃣ هشتم؛ آیا می دانید 33 درصد از پوشاک مورد نیاز کشور از طریق قاچاق تأمین می شود؟ دلیل آن هم، مافیای وارد کننده است؛ شاید یک دلیل دیگر هم، ممنوعیت واردات رسمی و کنترل شده و با قیمت مناسب است؛ عدم راهبرد فرهنگی برای واردات پوشاک مشهود است. هیچ نظارت و کنترلی روی واردات لباس نیست و بزرگترین ضربه به فرهنگ پوشش کشور از همین طریق صورت می گیرد!
9⃣ نهم؛ و آیا می دانید کارگروهی ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد به نام « کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» به عنوان متولی سیاستگذاری و برنامه ریزی حوزه مد و لباس کشور، دارای وظایف ستادی، حمایتی، تشویقی و تنظیمی که همه تولید کننده های لباس و ... باید با نظارت این کارگروه عمل کنند ولی این کارگروه بسیار ناکارآمد و ضعیف است؟
🔹با ذکر موارد فوق؛ چرا مخاطب اصلی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، مخاطب خطبه های آتشین برخی ائمه جمعه و بدنه جریان حزب الله، فقط مردم هستند؟ وظیفه حکومت در موارد فوق پررنگ تر و اساسی تر و تعیین کننده است یا نقش مردم؟ مشخص است چون نمی توانند حکومت و دولت و مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت را امر و نهی و مواخذه کنند؛ امر و نهی زنان و دختران، آسان تر و کم دردسرتر است!
🔺ما مسائل اصلی و اساسی و وظیفه حکومت و دولت ها و مجالس را رها کردیم و به امر و نهی مردم می خواهیم بسنده کنیم!
ادامه دارد ...
🔴 #حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
قسمت اول/ ریشهها، باورها و عقاید
🔹طبق گزارش مراکز رسمی آماری کشور، قریب 70 درصد زنان و دختران در کشور، به لحاظ تعریف «حجاب شرعی»، بدحجاب محسوب می شوند. موضوع حجاب هرساله با شروع فصل گرما در رسانه های کشور و خطبه های نماز جمعه گُر می گیرد و تصمیمات و اقداماتی در دستور کار قرار می گیرد؛ اما ناگوار است بگوئیم سال به سال این وضعیت بدتر می شود. در این میان چند خطیب نماز جمعه در کشور هستند که بی تعارف بگوئیم خطبه هایشان به ضرر حجاب تمام می شود! عجیب است چرا مخاطب این تشرها، حکومت و دولت و اصحاب قدرت و ثروت نیست؟!
1️⃣ اول؛ حقیر همانند خیلی از دلسوزان، معتقد به #حجاب_قانونی در کشور هستم و معتقدم حکومت دینی و دولت ها نباید نسبت به مسئله حجاب و عفاف بی تفاوت باشند. اما معتقدم این «مسئولیت داشتنِ حکومت»، صرفاً به معنای اقدامات خشک، سخت، خلاف قانون و خلاف شرع و ... و در یک کلام اقدامات سلبی نیست.
2️⃣ دوم، ما باید بپذیریم مسئله حجاب اگرچه بسیار مهم است ولی نسبت به مسائل اصلی این کشور، درجه پائین تری دارد. امروز مهم ترین مسائل این کشور عبارتست از: فقر گسترده، تبعیض، اختلاف طبقاتی، فساد گسترده، ناکارآمدی دستگاه ها، سیاست های غلط اقتصادی، نبود عدالت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، مسکن، اشرافی گری طبقات بالادست، گرانی و سایر مشکلات معیشتی ... . اما اینکه اولویت خطبای نماز جمعه و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و سایر نهادها مسئله حجاب می شود در نگاه ناقص شان به دین است.
3️⃣ سوم؛ اینکه عده ای فکر می کنند بدون اسلامی سازی عرصه های اصلی کشور، می توان حجاب را با ضرب و زور درست کرد، باور غلط دیگری است. مگر می شود بدون اسلامی سازی اقتصاد، بدون اسلامی کردن جامعه، بدون از بین بردن این ساختار طبقاتی که مخالف توحید است، بدون از بین بردن اشرافی گری و سرمایه سالاری، بدون اسلامی کردن بانک ها و بازار، بدون اسلامی کردن دانشگاه ها و ... مسئله حجاب را درست کرد؟ این هم فکر اشتباه دیگری است.
4️⃣ چهارم؛ اینکه عده ای تصور می کنند بدون نگاه ریشه ای به مسئله حجاب و عوامل اصلی بی حجابی، میتوان مسئله حجاب را درست کرد، اشتباه رایج دیگری است. یعنی چه؟ یعنی اینکه ما باید درست تحلیل کنیم که ریشه اصلی معضلات فرهنگی و اخلاقی و بدحجابی و احیاناً حیازدایی و غیرت زدایی از جامعه چیست؟ چرا بدحجابی گسترش پیدا کرده؟
🔹ببینید حجاب میوه درختِ باورها و عقاید است. کسی که حجاب نمی گیرد در وهله اول مربوط به باورها و عقاید اوست. باورهای ایمانی اگر تقلیدی و تعصبی و شناسنامه ای باشد نتیجه اش همین است که با هجمه های بیرونی براحتی تغییر می کنند. باید این باورهای ایمانی از روی آگاهی شکل بگیرد تا ماندگار شود و در برابر هجمه های بیرونی از دست نرود. تغییر باورها در وهله اول با کارآمدی نظام سیاسی دینی در تأمین و مدیریت امور جامعه امکان پذیر است؛ یعنی اگر حاکمیت دینی نشان دهد که در عرصه مدیریت کشور کارآمد است به طور اتوماتیک وار، باورهای دینی تقویت می شود و البته تزریق آگاهی برای تقویت باورها به روش های گوناگون آموزشی، فرهنگی، رسانه ای و ... بسیار مهم است. نگاه سلبی صرف در این باره، نتیجه عکس می دهد.
5⃣ پنجم؛ طبق آمارهای رسمی، دلیل اصلی عمده این 60، 70 درصد بدحجاب(با ملاک حجاب شرعی)، تغافل نسبت به حجاب، نشناختن فلسفه حجاب، توجیه نشدن، عدم تمایل و ... است. طبق آمار مرکز پژوهش های مجلس، از این تعداد بین 10 تا 15 درصد بدحجاب حاد(بدحجاب هنجار شکن) هستند و اینکه چند درصد از این 15 درصد هنجارشکن حاد، سیاسی و عامدانه و با هدف مخالفت با اصل اسلام یا مخالفت با نظام جمهوری اسلامی، بدحجابی حاد دارند قابل بررسی است.
🔺حالا شما بگوئید راه حل مواجهه با همه این 70 درصد بدحجاب(با ملاک حجاب شرعی)، اقدامات سلبی است؟! ممنوعیت ها و محرومیت از حقوق شهروندی و دولتی است؟ و آیا مسئولیت حکومت دینی فقط به اقدامات سلبی محدود می شود؟ و آیا اقدامات سلبی، ختم به نتیجه مثبت می شود یا منفی؟
ادامه دارد ...
👆👆👆 این صحنه های ناراحت کننده، نتیجه ترک فعل های مسئولان و توطئه های دشمنان علیه پاکدامنی زن مسلمان ایرانیست.
🔹 اصفهان با ۲۳هزار شهید جزو مذهبی ترین شهرهای ایران و جهان اسلام بوده و عرق و غیرت دینی در میان مردمان آن، موج می زند.
🔹زنان پاکدامن و نجیب اصفهانی در اصلاحات اجتماعی، دوران مبارزات انقلاب، دفاع مقدس و دیگر میدان ها، پشتوانه محکم مردان غیور اصفهان و سرباز اسلام بوده اند.
🔹 اگر فعالان جبهه انقلاب در اصفهان نسبت به موضوع عفاف و حجاب و حیا حساسیت لازم را داشته باشند و وظایف قانونی مسئولان را از آنها در این زمینه مطالبه کنند و اهتمام لازم را به این عرصه داشته باشند قطعاً فردای قیامت محضر شهدا و پیشگاه خداوند متعال شرمنده نخواهیم بود اوضاع فعلی اصفهان راضی کننده نبوده و بیش از آنکه نشانه پیروزی دشمن باشد نماگر ترک فعل مسئولین و بیتفاوتی جبهه انقلاب است.
#شهر_بیست_و_سه_هزار_شهید
#اصفهان_غیور
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
🔺قسمت دوم/ مسائل فرهنگی و اقتصادی حول حجاب؛ چرا بجای مردم، مخاطب امر و نهی، حکومت و دولت ها نیست؟
6⃣ ششم، در بُعد اقدامات فرهنگی؛ آیا حجاب و فلسفه حجاب نباید سهم مناسبی در کتب درسی دبستان و متوسطه اول و دوم و دانشگاه های کشور داشته باشد؟ آیا مسئله غیرت و حیا نباید سهم ویژه ای داشته باشد؟ آیا آموزش پسران و دختران، نوجوانان و جوانان نباید سهم ویژه ای در دستگاه های آموزشی و فرهنگی کشور داشته باشد؟ آیا نباید بخشی از تولید محتوای رسانه ملی و رسانه های رسمی و دولتی با روش های جدید و اقناعی و جذاب داشته باشد؟ آیا نباید سهمی در تولیدات سریال و سینمای کشور و این همه دستگاه های عریض و طویل فرهنگی داشته باشد؟ و قس علی هذا...
7⃣ هفتم، در بعد اقدامات اقتصادی پیرامون حجاب؛ چرا هزینه حجاب داشتن برای خانوار ایرانی، بسیار بیشتر از هزینه لباس های نامناسب است؟ چرا واردات چادر در اختیار و انحصار عده محدودی وارد کننده است؟ آیا می دانید انحصار واردات چادر مشکی در اختیار چند نفر با سود ۵۰۰ درصد است؟ ( https://tn.ai/2161041)
8⃣ هشتم؛ آیا می دانید 33 درصد از پوشاک مورد نیاز کشور از طریق قاچاق تأمین می شود؟ دلیل آن هم، مافیای وارد کننده است؛ شاید یک دلیل دیگر هم، ممنوعیت واردات رسمی و کنترل شده و با قیمت مناسب است؛ عدم راهبرد فرهنگی برای واردات پوشاک مشهود است. هیچ نظارت و کنترلی روی واردات لباس نیست و بزرگترین ضربه به فرهنگ پوشش کشور از همین طریق صورت می گیرد!
9⃣ نهم؛ و آیا می دانید کارگروهی ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد به نام « کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» به عنوان متولی سیاستگذاری و برنامه ریزی حوزه مد و لباس کشور، دارای وظایف ستادی، حمایتی، تشویقی و تنظیمی که همه تولید کننده های لباس و ... باید با نظارت این کارگروه عمل کنند ولی این کارگروه بسیار ناکارآمد و ضعیف است؟
🔹با ذکر موارد فوق؛ چرا مخاطب اصلی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، مخاطب خطبه های آتشین برخی ائمه جمعه و بدنه جریان حزب الله، فقط مردم هستند؟ وظیفه حکومت در موارد فوق پررنگ تر و اساسی تر و تعیین کننده است یا نقش مردم؟ مشخص است چون نمی توانند حکومت و دولت و مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت را امر و نهی و مواخذه کنند؛ امر و نهی زنان و دختران، آسان تر و کم دردسرتر است!
🔺ما مسائل اصلی و اساسی و وظیفه حکومت و دولت ها و مجالس را رها کردیم و به امر و نهی مردم می خواهیم بسنده کنیم!
ادامه دارد ...
حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
🔺قسمت سوم؛ در وهله بعدی، جلوی کارهای آسیب زا و خلاف قانون گرفته شود.
🔹برخی اقدامات در حوزه حجاب و عفاف، نه تنها آورده ای ندارد بلکه مضر و خسارت بار است. حکومت وظیفه دارد جلوی این اقدامات را بگیرد.
🔸بطور مثال ممنوعیت و محرومیت از خدمات اجتماعی، شهروندی و دولتی، نه تنها مبنای شرعی ندارد بلکه مبنای قانونی و حقوقی هم ندارد. فرض کنید درصد بالایی از این افرادی که حجاب شرعی ندارند اما دختران و زنان مودب، بانشاط، با اخلاق و با وفا و اهل زندگی و درس و فعالیت های علمی و خیریه ای و محیط زیستی و ... باشند که به قول یکی از دوستان تاکنون پایشان به کلانتری باز نشده؛ ممنوعیت ورود به مترو یا «برخورد نامناسب» توسط عوامل انتظامی، چه بلایی به سر اینها می آورد؟ با آن روحیه لطافت زنانگی. اینها چه حسی نسبت به اسلام و حکومت پیدا می کنند؟!
🔻در این مطلب عرض کردم:
🔹یک مورد دیگر، خطبه های برخی خطبای مشهور نماز جمعه است که سالهای سال در نماز جمعه سخنرانی می کنند و نه تنها نتوانسته اند دیگران را جذب کنند بلکه همین حزب اللهی ها را هم از خطبه های خود و نماز جمعه زده کرده اند. حاشیه سازی، ارائه حرف های شاذ و گاهی بی مبنا، اهانت به مردم یا برخی اقشار متأسفانه مرتباً دیده می شود که انسان آرزو می کند کاش این عزیزان کمتر سخنرانی کنند!
🔸بطور مثال ببینید؛ اخیراً حجت الاسلام سیداحمد خاتمی در خطبه نماز جمعه تهران گفته است: «عدهای می گویند چرا به چهار تار موی زن که بیرون است گیر می دهید اما به دزدی ها و اختلاسها گیر نمی دهید. بنده و سایر خطبای جمعه از جمله کسانی هستیم که همواره بر برخورد با دزدان و مفسدان اقتصادی تاکید داشتیم و قوه قضاییه نیز ورود خوبی به این عر صه داشته است اما بزرگ شدن گناهی به معنای تحقیر گناه دیگر نیست، قطعا دزدی کردن و اختلاس گناه است اما بی حجابی هم گناه است، اتفاقا #بسیاری از بی حجابها، زنها و بچه های همان دزدها هستند!»
🔹اولاً مردم که تاکنون ندیده اند رفع فقر و مبارزه با تبعیض و فساد، در خطبه های ایشان اولویت داشته باشد و مکرراً تکرار شده باشد! شاید یک زمانی یک چیزی کلی گفته باشد.
🔸ثانیاً؛ عرض کردیم که طبق آمار رسمی مرکز پژوهش های مجلس، 70 درصد زنان و دختران در کشور با ملاک حجاب شرعی، بدحجاب محسوب می شوند. حدود 15 درصد از اینها، بدحجاب حاد و ناهنجار هستند.
🔹اگر کلمه «بسیاری» در سخنان جناب خاتمی را در نظر بگیریم که زنان و دختران دزدها هستند، یعنی از این ۷۰٪ باید مثلاً 40 % تا ۵۰٪ از اینها، زنان و دختران دزدها باشند!
🔸اگر هم دست پائین را بگیریم از همان ۱۵٪ هنجارشکن بد حجاب،( که عرف هم بدحجاب میداند) کلمه "بسیاری" یعنی حداقل ۱۰٪ از این 15%، دختران و زنانِ دزدها هستند! یعنی حداقل ما ۱۰٪ اختلاسگر و دزد داریم! آیا جناب خاتمی لازمه این حرف شان را می پذیرند که ما در کشور 10 درصد دزد داریم؟ اگر ۱۰٪ جامعه ۸۰ میلیونی دزدند پس چرا قوه قضائیه کاری نمی کند و با برخورد با این 10 درصد دزد، ریشه بدحجابی را نمی خشکاند؟! با این آمار، پس چرا فساد سیستمی تکذیب می شود؟ آقای خاتمی ندانسته ادعای نهادهای بین المللی و مخالفین نظام را ثابت کرده که می گویند ایران در شاخص ادراک فساد جزء بدترین هاست( رتبه ۱۴۶از ۱۸۰ کشور بلکه بدتر)!
🔹حالا این اظهارات را در کنار سخنان حاج قاسم بگذارید که می گفت: «همان دختر کمحجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست.»
🔸اطمینان خاطر دارم که هرچه این بزرگواران کمتر درباره حجاب و عفاف صحبت کنند بهتر است وگرنه با هر سخن درشت، شکاف اجتماعی و فرهنگی در کشور را افزایش می دهند. به نظر حکومت وظیفه دارد جلوی این دست از اقدامات که وضعیت حجاب را بدتر می کند بگیرد. این اقدامات و سخنان تحریک آمیز، تأثیر بدتری در بحث حجاب دارند.
🔴 وظایف فردی و جمعی ما در باب #حجاب
قسمت پایانی
🔹نقد و بررسی وظایف حکومت اسلامی در باب مسئله #حجاب با رعایت اولویتبندی مسائل اصلی بجای خود باقی است.
🔸در بحث حجاب، اصلیترین وظایف را حاکمیت دارد؛ دولت و مجلس دارند. که بطور کلی اشاره کردیم. اقدامات مبنایی، زیرساختی، فرهنگی، اقتصادی و تولید محتوا و تنظیم مقررات مناسب برای کارکنان دولت و دستگاهها و ادارات و مدارس و دانشگاهها و در انتها اقدام قهریه مناسب در معدود موارد آن هم در چارچوب شرع و قانون.
🔹اما در کنار حاکمیت، ما مردم و مجموعههای خودجوش مردمی هم نسبت به حجاب و تقویت آن وظیفه جدی داریم. اقدامات مبنایی، فرهنگی و ... .
🔸به لحاظ فردی، من و شما و تک تک جامعه وظیفه داریم. چه اینکه بتوانیم کار مبنایی کنیم یا کار فرهنگی کنیم و تولیدات فرهنگی داشته باشیم، چه اینکه با نان حلال و تربیت درست و تقویت باورهای اهل خانواده و مواظبت و مراقبت، برای خانواده خود کاری کنیم و چه در خیابان به وظیفه لسانی خود با بیان خوب و محترمانه و مودبانه بدور از تنش، امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
🔹قطعاً تذکرات لسانی با رعایت احترام و ادب و شان اجتماعی، حتماً موثر است. بدون درگیری و حاشیهسازی. تذکر محترمانه بدهیم و برویم.
🔸متاسفانه برخی از مدعیان چنان فضایی بوجود میآورند و با مغالطات عجیب، همه دلسوزان و منتقدین رویه حکومت و منتقدین برخوردهای نابجا و خودسرانه و خلاف قانون را مخالف اصل #حجاب_شرعی و مخالف #قانون_حجاب معرفی میکنند و منتقدین را تکفیر کرده و مرتد مینامند تا کسی جرات نکند حرفی بزند!
🔹حقیقتاً خطر این تحجر همچون خطر لیبرالیسم، اسلام و انقلاب و این نظام را تهدید میکند. تحجر در نشناختن اولویتها، نشناختن ریشهها و عوامل و چگونگی مواجهه با مردم و برخورد با آسیبها، خودش را نشان میدهد.
🔸الحمدلله در روزهای گذشته با نقد منتقدین نسبت به برخی رفتارهای خودسرانه در مشهد، مسئولان در سه قوه قضاییه و دولت و مجلس، مواضع عاقلانه و خوبی گرفتند. نباید اجازه داد برخی جریانات، زمینه دوقطبی کردن جامعه را فراهم کنند. باید جلوی این جریانات گرفته شود. با روشنگری و تبیین.
🔴 یک اقدام پر هزینه و سه موضع عاقلانه و هوشیارانه
🔻یک کار اشتباه(اقدام معاون دادستان مشهد درباره ممنوعیت ورود خانمهای بدحجاب به مترو و بانکها و ...) چقدر هزینه و فضای بدی ایجاد کرده تا جایی که مسئولین سه قوه برای جمع کردن این هزینهها، مجبور به واکنش بشوند.
🔹از طرفی هم خوب شد که مردم موضع نظام را از اقدامات چند فرد جدا کنند.
1⃣ اژهای: برای #حجاب کار هیجانی نکنید
🔹رئیس قوه قضاییه: در مورد عفاف و حجاب دنبال کار زودگذر نباشیم. کار انجام شده باید متقن، توام با آرامش و تدبیر باشد.
🔹اگر اشتباهی کردیم نباید از اصلاح اشتباه خودمان ابایی داشته باشیم و کار اشتباهمان را توجیه کنیم.
🔹دشمنان قسمخورده ایران دنبال ترویج بیعفتی و بیحیایی هستند. اینکه یک فرد حجاب دارد یا ندارد، حجابش کمرنگ یا پررنگ است در جای خود مهم است اما اینکه چه کسانی به دنبال ترویج بیحیایی هستند مهمتر است.
2⃣ سخنگوی دولت:
- دولت با دسته بندی مردم برای ارائه خدمات شهروندی و عمومی مخالف است.
- همه مردم باید در چارچوب قانون و حقوق شهروندی از خدمات عمومی دولت بهره مند شوند.
- اجرای قانون و پایبندی به آن از سوی همه مردم و مسئولان لازم است.
3⃣ قالیباف:
- رفتارهای سلیقهای و هر اقدامی خلاف قانون اساسی علیه اصل هدف ترویج حجاباند.
- هیچ کسی نسبت به موضوع حیا و #حجاب حساستر از خود مردم نیست.
- ترویج فرهنگ حجاب و عفاف باید با تأکید بر اقدامات ایجابی، عقلانی و مدبرانه و با پرهیز از رفتارهای سلیقهای باشد.
❇️ الحمدلله مسئولین سه قوه مواضع عاقلانهای گرفتند؛ ولی عزیزان توجه کنید باید جلوی کسانی که مدام برای نظام و مردم هزینه درست میکنند و شکاف ایجاد میکنند، گرفته شود. واقعاً ما جای اشتباه کردن و هزینهدادن اشتباه نداریم. وضعیتمان عادی نیست. حق اشتباه نداریم. دنبال کارهای عمیق و قوی باشیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
🔴 وضعیت قرمز
وضعیت حجاب (لباس!) دارد به نقطه غیرقابل بازگشت میرسد.
فعلا سرمای هوا مانع رؤیت عمق فاجعهست.
کمی که آفتاب بتابد، بوی لجن بلند خواهد شد درحالیکه دیگر هیچ چارهای هم برای آن وجود ندارد.
دشمن وضعیت متزلزل اقتصادی و امنیتی را میداند و اینکه دست نظام در برخورد قهری با هنجارشکنان بسته است و از همین روی دارد با سرعت میتازاند.
جالب آنکه برای حساسیتزدایی و باز ماندن راه هنجارشکنیهای بیشتر، فعلا مانوری بر اقدامات خود نمیدهند.
کمی که جلوتر بروند، آرشیو اقدامات ضدفرهنگی خود را به لایه امنیتی و رسانهای پیوند میزنند و این عدم برخورد را میگذارند پای ضعف و کنج رینگ بودن نظام و مشت پشت مشت...
چاره یک چیز است: ضدحمله به سرشاخههای شبکه فحشا که در کارکردی دوگانه گلادیاتورهای آشوب و اغتشاش نیز هستند.
۱۴۰۰/۱۱/۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌مصی علینژاد اقدام به ساخت یک مستند ده قسمتی باعنوان #قصه_مردم برای شبکه سعودی اینترنشنال کرده. قسمت اول آن به زندگی #سهیلا_فراهانی اولین داور روسری به سر مسابقات جهانی والیبال میپردازد.
برای من این ۲دقیقه از مستند ۱۲دقیقهای اوج داستان بود.
سهیلا فراهانی چرا ایران را ترک میکند؟
برداشتن روسری و داشتن پارنتر (شریک جنسی) همجنس
او کار در میوه فروشی و نانوایی را در خارج انجام داد تا مدرک «ماساژور خانگی» را بگیرد، بله سهیلا الآن در منزلش ماساژور است، آخر هفتهها داوری درپایینترین سطح غیرحرفهای والیبال راانجام میدهد، اما یک چیز برای او خوشایند است. او امروز #همجنس_باز است و یک شریک جنسی زن دارد که هنگام نوازش وهمبستری بااو، حس خوش دارد! چیزی که در ایران اجازه آن را نداشته است. درد سهیلا، روسری و همجنسبازی بوده، وگرنه او دیگر هیچکدام ازموقعیتهای قدیم در ایران و عزت و احترام را ندارد.
دنیای فکری کسانی که عناد با جمهوری اسلامی دارند، نه رشد است، نه درد مردم، نه اقتصاد و نه پیشرفت! عناد آنها، در مستندهایشان مشخص است
#اینستاگرام 👈mr.nofoozi
#جامعه_خوکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بالاخره دست مصی علینژاد در برنامه زنده شبکه سعودی رو شد! | #ببینید 🔺
⭕️ مردم عادی یا مواجب بگیرانی که حتی نمیتوانند نوشتههای دیکته شده مصی علینژاد را از رو بخوانند؟!
❌ وقتی که مصی علینژاد ادعا میکند اعضای کمپینهای مختلفش مردم عادی هستند اما در برنامههایی این چنینی لو میرود که این به ظاهر مهمانان داوطلب و مردمی حتی نمیتوانند نوشتههای دیکته شده مصی علینژاد را آن هم از رو بخوانند!
#اپوزوسیون_دوزاری
⭕️ رسالت بیسوادی
🔹روزنامه رسالت:
بدحجابی مسئلهای نوپدید و جدید نیست؛ وقتی چند قرن در پهنای جهان، برهنگی در سطح فرهنگی و رسانهای ترویج شده است و نیمقرن در ایران قبل از انقلاب، اقدامات نرم و سخت برای مبارزه با حجاب رخ داده، نمیتوان توقع داشت با پیروزی انقلاب اسلامی، ناگهان شمایلی متفاوت از حجاب در کشور ایجاد کنیم.
اینکه ما گشت ارشاد را لازمالارشاد میدانیم از این باب است که گویی تلاش دارد یکتنه جور همه کمکاریهای دستگاههای متولی حجاب را بکشد.
❇️ خوشبختانه روزنامه مذکور خوانندهای ندارد که نگران تاثیر منفی این قبیل نوشتهها باشیم! اما از باب اثبات این که نویسنده این مطلب و متولیان روزنامه مذکور به شدت نیازمند مطالعه و جبران کمبود معلومات خویش هستند چند نکته را عرض میکنیم:
▪️بر اساس اسناد و منابع معتبر غربی و برخلاف نظر نویسنده رسالت، قدمت برهنگی و بیحجابی در جهان چند قرن نیست و این حرکت از ابتدای قرن بیستم در اروپا و آمریکا (و نه در پهنه جهان) آغاز شده و اصولا رسانهها از ابتدای قرن بیستم وجود خارجی پیدا کردهاند!! در ضمن ترویج بیحجابی در ایران در سطح محدود از سال ۱۳۱۶ آغاز شد و به اعتراف مقامات رژیم پهلوی از سال ۱۳۴۰ به بعد گسترش پیدا کرد و به همین دلیل ادعای نویسنده فوق درباره نیم قرن ترویج بیحجابی قبل از انقلاب اسلامی، خطا و غلط فاحش تاریخی است!
▪️ بر خلاف نظر نویسنده رسالت، حضرت امام از اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۰ به صورت جدی خواستار ممانعت از بیحجابی شدند و البته که الان ۴۲ سال از تاسیس نظام اسلامی در کشور میگذرد و تلاش برای مقابله با بیحجابی دیگر "ناگهانی" نیست! (مگر این که نویسنده محترم معنای واژه " ناگهانی" را ندانند!)
▪️در این که نیروی انتظامی یکتنه جور سایر دستگاهها در مسیر مقابله با بیحجابی را میکشد شکی نیست اما به نظر عقلا (و برخلاف نظر نویسنده رسالت!!) این احساس مسئولیت، قابل تشویق است و نه مستحق تخریب!
❇️ در چنین وضعیتی، آدم عاقل و مومن، سایر دستگاههای کمکار در حوزه حجاب را بازخواست میکند نه این که همراه با مصی علینژاد و بیبیسی فارسی و شبکههای من و تو و سعودی اینترنشنال و اصلاحطلبان و براندازان و عاشقان فحشا، به صورت گشت ارشاد چنگ بزند و این حرکت قانونی را مسخره کند!
▪️ نمایش بیسوادی و پز روشنفکری آن هم در روزنامه قرضی و اجارهای کاری است که فقط به مقدار هنگفتی پول مفت نیاز دارد و ... دیگر هیچ!
#اهمال_سایر_دستگاهها
#قانون_حجاب
⭕️ همین الان که ما اینجا داریم از دیدن تصاویر جدید فضا ابراز شگفتی و 😮 میکنیم، برخی اهالی علم! یادشون افتاده آقای #جیمز_وب سیاستهای ضد الجیبیتی داشته و خواستار تغییر نام این تلسکوپ شدن.
یعنی شما از بزرگان تاریخ علم غرب هم که باشی، غلط خوردی با کثافتکاریهای ما مخالف بودی!
#توئیت 👈 محمدعلیوم
#همجنس_بازی_گناه_قوم_سدوم
#تمدن_نکبت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚽️ #فوتبال_شهید_پرور
شماره ۹۹۷
(برای دیدن نسخه کم حجم کیلیک کنید)
شهید خداداد عزیزی هستند، که در بهشت شدّاد با سگهای خود محشور شدهاند!
📌 حیوونکی سلبریتیها
⚠️ ولنگاری فرهنگی…
🔴 بیهویتی یا شهوت دیده شدن؟
🔹چندیست در اینستاگرام، برخی دختران مذهبی اینفلوئنسر شده و توسط اینستا نهتنها محد نمیشوند بلکه به صورت ویژه پروموت هم میشوند!!
🔺این دختران، عادیسازی زندگی و سفر مجردی خارجی یا داخلی را ترویج میکنند.
🔺آنهم سفر دختران مجرد بدون خانواده به امثال امارات، بزرگترین مرکز فحشا در منطقهی جنوب غرب آسیا…!
💢 متأسفانه تعداد زیادی از طیفهای مختلف بلاگرهای (به اصطلاح) مذهبی
در اینستاگرامِ کثیف اکنون مأمور به عادیسازی و قبحشکنی و تغییر سبک زندگی نیروهای مذهبی هستند که اگر ردی از «قرارگاههای مختل» در این ماجرا دیده نشود! بعید میرسد یک عملیات سازمانیافته و تحت هدایت سرویسهای معاند نباشد…
#⃣ #صیانت_از_فرهنگ
#شبیخون_فرهنگی