هدایت شده از mesaghمیثاق
به دعوت مشاور محترم وزیر کار امروز ساعت 6 و نیم صبح به اداره کار قم رفتم
جلسه ای بود با حضور کارمندان و مدیران این اداره با موضوع جهاد تبیین
موضوع هم طبیعتا اقتصادی
در یک سال گذشت در بیش از صد جلسه این چنینی ارائه داشتم
اما امروز به دلیلی که عرض میکنم جلسه به پایان نرسید و با ناراحتی از جلسه خارج شدم
همیشه در جلسات افرادی هستند که تصورشان این است که همه جا تاکسی است یا همه جا خانه خاله شان است که خوشمزگی کنند و دائم وسط حرف آدم بپرند و حرفهای بی ربط را به عنوان نظر کارشناسی تکرار کنند. آن هم حرفهای صد من یک غاز و تکراری تلگرامی و گیزمیزی را!
اما همیشه در این جلسات یک مدیر یا مسئولی وجود دارد که از آن چند نفر و بقیه می خواهد که اجازه بدهید بحث منعقد شود و بعد راجع به آن فکر کنید
یا می پذیرید یا نمی پذیرید و هیچ اتفاق خاصی نمی افتد
امروز قصه برعکس شد
مدیر جلسه خودش بی ادب تر بود و جالب اینکه میکروفونش را روشن می کرد و شروع میکرد به جای بنده بحثش را ارائه میداد و حرفهای بی سر و ته میزد و میگفت باید راجع به این مسائل بحث شود
یکی راجع به بورس
یکی راجع به بانکها
یکی راجع به خودرو
یکی هم پتروشیمی
عرض کردم اینکه بنده چه چیزی باید بگویم را فکر میکنم به عنوان میهمان و ارائه دهنده جلسه خودم تعیین میکنم
اینکه محتوای ارائه بنده را شما تعیین کنید حقیقتا دور از ادب و آداب است
مخاطبین من در این جلسه هنوز شبهه دارند که فرانسوی ها سفر تفریحی می روند ولی ما سفر زیارتی می رویم
مخاطبین من در این جلسه هنوز شبهه دارند که خودرو 150 میلیون تومانی بهتر از دناپلاس در خارج از ایران وجود دارد
مخاطبین من در این جلسه هنوز شبهه دارند که قبل از انقلاب وضعیت بهتر از امروز بوده است
هنوز تصور میکنند چند میلیون تقاضای خودرو توسط مردم تقاضای کاذب است
آخر جلسه هم یک نفر حدود ده دقیقه از وقت جلسه را گرفت و دائم همین حرف را تکرار میکرد
گفتم این برخورد با میهمان درست نیست
مدیر آنجا آمد پشت آن کارمند حراست و گفت تقصیر شماست که جلسه به هم ریخته و اگر فلان درس را خوانده بودید جلسه را بهتر اداره می کردید
این سطح از بی ادبی برایم اصلا قابل درک نبود فلذا شقشقه هدرت
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ بدون تحول در آموزش و پرورش، اقتصاد کشور تکان نخواهد خورد
🔻 آیت الله عباس کعبی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:
🔹 ریشه تمام کسانی که در مقابل امام حسین علیه السلام ایستادند این بود که به فکر نان بودند؛ حتی اگر از راه حرام تامین شود و امروزه کلید ایجاد عزت اجتماعی، حل مشکل مزمن بیکاری است و باید بیکاری در جامعه ریشه کن شود و اگر ما بتوانیم مشکلات بی کاری را برطرف کنیم، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور نیز به پشتوانه آن برطرف میشوند.
🔹 باید دولت را چابک و کوچک کرده و ساختار دولت را متحول و به بخش خصوصی اهمیت زیادی قائل باشیم تا ایجاد کار و اشتغال بیشتر صورت پذیرد؛ اما باید توجه شود که اهمیت به بخش خصوصی به معنای اقتصاد سرمایهداری نیست و اقتصاد مردمی غیر از اقتصاد سرمایهداری است و باید همه مردم جامعه در اقتصاد نقش آفرین بوده و بخش تعاون، تقویت شود.
🔹 باید در هر کدام از استانهای کشور قرارگاههای کارآفرینی و اشتغال با ظرفیتهای مردمی تشکیل شود و افراد کارآفرین وارد میدان شده و آموزش های کارآفرینی را راه اندازی کرده و برای دانش آموزان دوره آموزشی گذاشت و افقهای آینده را برای آنان روشن کرد که اگر این کار صورت پذیرد قطعاً تحولاتی ایجاد خواهد شد و انگیزههای لازم برای دانش آموزان و دانشجویان ایجاد میشود.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=34574
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_علمیه
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
هدایت شده از mesaghمیثاق
امام خمینی: ما از حصر اقتصادی و حمله نظامی نمی ترسیم، ما از #دانشگاه_استعماری می ترسیم!
ما میگوییم که جوانان ما را این معلمینی که یا اساتیدی که در دانشگاه بودند و بعضی از آنها که هستند، نمیگذارند تحصیل حسابی بکنند، آنها را متوقف میکنند. مانع از پیشرفت آنها هست. در خدمت غرب هستند و میخواهند ما در همه چیز محتاج به غرب باشیم. معنی اسلامی شدن دانشگاه این است که استقلال پیدا کند و خودش را از غرب جدا کند و خودش را از وابستگی به شرق جدا کند و یک مملکت مستقل، یک دانشگاه مستقل، یک فرهنگ مستقل داشته باشیم. عزیزان من، ما از حصر اقتصادی نمیترسیم. ما از دخالت نظامی نمیترسیم. آن چیزی که ما را میترساند وابستگی فرهنگی است. ما از دانشگاه استعماری میترسیم. ما از دانشگاهی میترسیم که جوانهای ما را آنطور تربیت کنند که خدمت غرب بکنند. ما از دانشگاهی میترسیم که آنطور جوانهای ما را تربیت کنند که خدمت به کمونیسم کنند. ما میخواهیم که دانشگاه ما مثل اشخاصی که- بعضی از این اشخاصی که- اشکال به این مسئله کردند، نباشند. اینها نمیفهمند معنای استقلال و معنای اسلامیت دانشگاه را.»
صحیفه امام، ج۱۲، ص۲۵۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رشید پور هستن فرزند شهید!😊
فیلم بالایی مال سال ۹۵ هست و زمانی که ایشون مجری تلویزیون بوده
فیلم پائینی مال یکی دو سال پیش هست که اجرایی در صداوسیما نداشته
❌ هر چی بگم خراب میشه؛ فقط باید ببینید 👆
هدایت شده از mesaghمیثاق
فرمانده مهم طالبان پاکستان در افغانستان کشته شد
🔺 رسانههای پاکستانی گزارش دادهاند که «دوست محمد» ملقب به «اسد افریدی»، از فرماندهان کلیدی جماعت الاحرار، روز پنجشنبه ۲۶ مرداد ماه در افغانستان کشته شده است.
🔺 جماعت الاحرار یکی از شاخههای انشعابی تحریک طالبان پاکستانی «تیتیپی» است.
🔺 این رسانهها نوشتند که این فرمانده پیشین تیتیپی در حمله هوایی در لعلپور یکی از شهرستانهای ننگرهار کشته شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 امکان قضاوت تلخ تاریخ در مورد بلند پایگان امروز جمهوری اسلامی در مواجهه با #حرام_سیاسی
⚠️ خطر زوال مشروعیّت برخی مسئولینِ امروز، حرمت دریافتی ایشان، و همچنین غصبی بودن مناصبشان
استاد آیت الله وفسی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 بعضی گفتند جمهوری اسلامی به بن بست رسیده
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایران قوی در این هفته
🔹ثبت نرخ رشد نقدینگی به کمترین رقم در ۴۵ ماه اخیر
🔹رکورد صادرات غیر نفتی
🔹افزایش ۳۰٪ تامین نهادههای دامی
🔹افزایش ۹/۲ درصدی تولید صنایع بورسی در تیرماه
🔹واگذاری مسکن رایگان به خانوادههای دارای فرزند ۴ قلو به بالا
🔹آغاز واگذاری زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت
🔹برنامه ریزی برای ۲ هزار پرواز در اریعین
🔹آزادسازی منابع مالی توقیف شده در کره جنوبی
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_اختصاصی
📽 فیلم ارسالی از دوست اهل کشور هند 🇳🇪 عزاداری امام #حسین علیه السلام🖤 در ماه#محرم امسال در شهر حیدرآباد
هدایت شده از mesaghمیثاق
تحولات داخلی حزب دموکرات کردستان بعد از انقلاب اسلامی
جنگ در کردستان و جدایی ۷ تن از اعضای کمیتۀ مرکزی حزب دموکرات در خرداد ۱۳۵۹ در خلال کنگرۀ چهارم در مهاباد، با این استدلال که رهبری حزب از خط مشی مصوب کنگره منحرف شده است، برخی از حوادث داخلی حزب دموکرات بود.
افزونبر اینها موضوع ارتباط با عراق، نقش حزب توده در ایجاد انشعاب در حزب دموکرات و مخالفت آنها با عبدالرحمان قاسملو، شروع جنگ عراق در ۱۳۵۹ ش، بحران داخلی و ارتباط با سازمان مجاهدین تا تشکیل شورای ملی مقاومت و عضویت حزب در آن و نیز رقابت با سازمان کومله، از دیگر چالش های حزب دموکرات در خارج از حزب تا ۱۳۶۰ ش بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢چرا خطرات «زبان» بیشتر از سایر اعضاست؟ (بخش سوم و پایانی)
🔸مسلم است كه خطرات #زبان بیشتر از سایر اعضاست؛ چرا كه سایر اعضای بدن معمولاً خطرات جمعى ندارند، بلكه خطر فردى دارند؛ ولى #زبان چنان است كه آتش جنگى را روشن يا آتش جنگى را خاموش مى كند، يعنى خطرش هم مى تواند مثل نفعش جامعه اى را در برگيرد. خطرات زبان دارای ريشه ها و علل مختلفی است که به ۷ علت و ريشه آن اشاره مى كنيم:
5⃣ #زبان، ابزارى براى انجام گناهان متنوّع است؛ اما ابزارهاى ديگر اينقدر گناهِ متنوّع و متفاوت ندارند. مرحوم فيض در «محجة البيضاء» و غزالى در «احياء العلوم» بیست #گناه_كبيره را برشمرده اند كه از #زبان صادر مى شود و استاد مكارم شيرازى در كتاب «زندگى در پرتو اخلاق» سی گناه را شمارش كرده اند و شخص ديگرى دویست گناه را به زبان منتسب كرده، ولى گناهانى كه به طور مستقيم از زبان صادر مى شود همان حدود سی عدد است و بقيه غير مستقيم است.
6⃣فاصله ميان گناه و ثواب در #زبان كم است؛ ابزارى كه يك ذره اين طرف گناه و سقوط و انحطاط از مقام انسانيّت، و يك ذرّه آن طرف ثواب و سعادت ابدى را به دنبال دارد، خطرش بيشتر از ابزارهاى ديگر است. عبور از جاده باريكى كه يك طرفش دره و سقوط، و طرف ديگرش كوه يا زمين مسطح است، خطرش بيشتر از جاده هاى عريض است. اگرچه يك طرفش دره باشد. مانند عبور از جاده هاى چالوس و گردنه هاى صعب العبور كه خطرش از جاده هاى مسطح بيشتر است؛ اگر چه يك طرفش دره باشد؛ زيرا در آن جاده انحراف كم هم موجب سقوط و نابودى است، به خلاف ديگر راه ها كه چنين وضعيتى را ندارند.
🔹بله وسيله اى مثل #زبان هم در واقع جاده اى است كه كمى انحراف، آن را به شقاوت رهنمون مى كند و چه بسا به دره كفر و شرك می كشاند. تعجبى ندارد گاهى يك ضمه دادن با توجه موجب تداوم بقاء ايمان و يك كسره دادن موجب كفر مى شود. مثلاً در اين كلام خداوند: «أَنّ اللهَ بَرِىٌ مِّنَ المُشْرِكِينَ وَ رَسُولُهُ» [۱] اگر حرف لام در «رسولهُ» را ضمه دهيم همان طور كه در قرآن ها اعراب گذارى شده، موجب تداوم ايمان است؛ زيرا معنا اين مى شود كه: «خدا و رسولش از مشركين برىء و بيزارند. و اگر حرف لام را كسره دهيم، موجب كفر است؛ زيرا معنا اين مى شود كه: «خداوند از مشركين و از رسولش بيزار است!».
7⃣ #گناهانِ_زبان، جنبه اجتماعى دارند، به خلاف گناهِ جوارح ديگر كه اين چنين نيست. مثلاً استماع موسيقى يا نگاه به نامحرم تأثير سوء در وجود خود مستمع يا بيننده مى گذارد، ولى دروغ، غيبت، تهمت، هتك حرمت مؤمن، ايذاء مؤمن، عدم نهى از منكر، گمراه ساختن مردم از جاده حق، حمايت از باطل و تعليم باطل و... باعث ايجاد فساد و تباهى در روى زمين مى شود. با اين هفت وجه مشخص شد كه چرا #گناهانِ_زبان بزرگ و در نتيجه خطرات ناشى از آن بيشتر است، و روشن شد كه چرا امير بيان و مولاى متّقيان امیرالمؤمنین علیه السلام در بیان ویژگی های متقیّن، بيان و منطق را بر صفات ديگر مقدم كرده اند آنجا كه فرمودند: «مَنطِقُهُم اَلصَّوَابُ».
پی نوشت؛
[۱] سوره توبه، آيه ۳
📕اخلاق اسلامى در نهج البلاغه، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: اكبر خادم الذاكرين، نسل جوان، ۱۳۸۵ش، چ ۱، ج ۱، ص ۹۵
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#زبان #گنا