هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عبرتی برای تمام کاسه لیسان غرب!
🔸فیلم بالا تصویر برخورد اوبامای دموکرات با "حیدر العبادی" غربزده است؛ حتی در حد یک حیوان هم بهش محل نذاشت!
🔹عکس پایین هم بی محلی ترامپِ جمهوری خواه و نتانیاهو به پادشاه بحرین و امارات بعد از امضای عادی سازی روابط هست!
🔸قابل توجه غرب پرستان: خودتون و کشورتون رو هم که به غرب بفروشید، محل سگ به شما نمیذارن، اگر از بین نبرنتون!
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 سرزمینهایی که رژیم اسرائیل به خاک آنها طمع دارد
نقشه اسرائیل وعده داده شده با خط قرمز مشخص شده است. بر اساس این نقشه اسرائیل در اروند رود با ایران هم مرز می شود!!
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
اعتراضات برای آزادی شیخ زاکزاکی در ابوجا
#FreeZakzaky protest in Abuja
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 جنگ الکترونیک در ماجرای هواپیمای اوکراینی
معاون قرارگاه خاتم الانبیا: در ماجرای هواپیمای اوکراینی، حدس من این است که توسط آمریکا «جنگ الکترونیک» صورت گرفت.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺🎥 نام مستند: #ترقی_پول | #The_Ascent_of_Money
🔺👥 کارگردان و نویسنده: نایل فرگوسن | Niall Ferguson
🔺🗂 رسته: اقتصادی، ماهیت پول و بانک
🔺📅 سال تولید: 2009
🔺🌐 کشور سازنده: انگلیس🇬🇧 و آمریکا🇺🇸
🔺📋 مشخصات دیگر: این مستند از روی کتابی با همین نام از همین کارگردان تهیه شده است که دارای 6 قسمت است و هر 6 قسمت به فارسی دوبله شده است که در خدمت شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
🔺🖊 توضیح:
مستند The Ascent of Money با عنوان مستند ترقی پول (داستان صعود و سقوط پول) اثری ماندگار از پروفسور نایل فرگوسن است که در 6 قسمت داستان پول را از شکل گیری تا صعود آن را به تصویر کشیده است. نایل کمبل داگلاس فرگوسن، (متولد 18 آپریل 1964)، یک مورخ انگلیسی است که در حوزه ی امور مالی و تاریخ اقتصاد فعالیت می کند. تورم های شدید (Hyperinflation)، بازارهای اوراق قرضه و تاریخِ استعمار، از موضوعاتی است که مورد توجه او قرار گرفته است. فرگوسن که در گلاسکو متولد شده، پروفسور تاریخ در دانشگاهِ هاروارد و پروفسور مدیریت بازرگانی در مدرسه بازرگانیِ هاروارد است. او علاوه بر این، در مدرسهی اقتصادیِ لندن صاحب کرسی تاریخ و امور بین الملل است.
پروفسور نایل فرگوسن یک جمهوریخواه تندرو و از نئومحافظهکاران است. در انتخابات دو دوره قبل در ایالات متحده آمریکا، مشاور جان مککین بود و در حال حاضر یکی از گزینههای اصلی جایگزینی هنری کسینجر در جناح جمهوریخواه و برنارد لوییس، استراتژیست فرهنگی غرب است.
در سالِ 2008 فرگوسن کتاب ترقیِ پول را که تاریخ مالی جهان را مورد بررسی قرار می داد منتشر کرد. کتابی که در قالب مستندی 6 قسمتی در شبکه ی 4 انگلستان به نمایش درآمد. او در فصل اول این کتاب بهتر از هر مفسر و مورخی، تاریخچهی بانک را که در حال حاضر یکی از نهادهای اصلی نظام مالی دنیا است، مورد بررسی قرار میدهد. این فصل از کتاب که قسمت اول مستند ترقی پول از روی آن ساخته شده است، داستان شکل گیری بانک را در ایتالیای قرون وسطی و شهر ونیز مورد بررسی قرار می دهد. فرگوسن در صفحات 34 تا 38 این کتاب، عنوان میکند که در اوایل قرن 14، یهودیها به مدت یک قرن بود که منابع مالی لازم برای تجارت را در ونیز تامین میکردند. آنها کسب و کارشان را در برابر ساختمانی که زمانی به بانکُ روسو (Banco Rosso) معروف بود، انجام میدادند و پشت میزهایی مینشتند که به آن بانکی (Banci) میگفتند. اسم همین میزها بود که بعداً بر روی نهاد بانک گذاشته شد.
مستند The Ascent of Money محصول سال 2009 میلادی است و هر قسمت حدود 60 دقیقه است. قسمت های شش گانه مستند شامل موضوعات زیر است:
قسمت 1: رویاهای جنجالی (Dreams of Avarice)
پروفسور فرگوسن در این قسمت، ریشه های اعتباردهی و بدهی را توضیح می دهد و اینکه چرا شبکه های اعتباری برای هر تمدن ضروری به نظر می رسد.
قسمت 2: اسارت انسانی (Human Bondage)
چگونه مراکز مالی تبدیل به قلمرو اربابان جهان شد؟ از طریق رشد بازار اوراق قرضه در رنسانس ایتالیا. بازگران تامین بودجه جنگی تغییر کردند و سلطه آنها به شمال غرب اروپا و همچنین در سراسر اقیانوس اطلس گسترش یافت. این بازار اوراق قرضه بود که روتچیلدها را ثروتمندترین و قدرتمندترین خانواده قرن نوزدهم کرد.
قسمت 3: دمیدن حباب ها (Blowing Bubbles)
چرا بازار سهام باعث تولید حباب ها می شود؟ پروفسور فرگوسن به ریشه های شکل گیری شرکت سهامی در آمستردام و پاریس می پردازد. او نقاط مشترک بین سقوط بازار سهام فعلی و حباب میسی سیپی، سرمایه گذار اسکاتلندی جان قانون و ورشکستگی سال 2001 انرون را بر میشمرد. او نشان می دهد که چرا انسان ها زمانی که به سرمایه گذاری می اندیشند غریزه گله ای دارند، و چرا هیچ کس نمی تواند دقیقا پیش بینی کند که گاوها ممکن است متوقف شوند.
قسمت 4: کسب و کار خطرناک (Risky Business)
زندگی یک کسب و کار خطرناک است، به همین دلیل مردم به بیمه روی می آورند. اما در مواجهه با یک فاجعه غیر منتظره، دولت باید درگیر شود نه بیمه. پروفسور فرگوسن به بعد از طوفان کاترینا به نیواورلئان سفر می کند تا بپرسد چرا بازار آزاد نمی تواند حفاظت کافی در برابر فاجعه را فراهم کند. او تلاش می کند به ریشه های شکل گیری بیمه مدرن در اوایل قرن نوزدهم و تولد دولت رفاه در ژاپن پس از جنگ بپردازد.
قسمت 5: همچو خانه، امن (Safe As Houses)
یک نظریه اقتصادی می گوید که بازارها بدون وام مسکن نمی توانند کار کنند! اما اگر وام های مسکن به هم مرتبط شوند و به بالاترین پیشنهاد دهنده بهره بانکی داده شود چه اتفاقی خواهد افتاد؟
قسمت 6: چیمریکا (Chimerica)
نیال فرگوسن بررسی جهانی شدن اقتصاد غرب و تعادل نامطلوب بین کشورهای مهم کشور مانند چین و ایالات متحده را بررسی می کند. سپس به موضوع جهانی شدن می پردازد.
#مبانی #مستندات
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌 این روزها که تمام کار آمریکا و اسرائیل دوره گردی و امضای پیمان دوستی در منطقه است؛ انسان بیش از هر زمان هوشیار میشود که عملیات ترور حاج قاسم نه یک عملیات دفعتی و تصمیم چند هفته، بلکه یک تصمیم عقبه دار و مبتنی بر پازل چینی برای ایجاد فضای حیاتی برای اسرائیل بوده است ...
وقتی درگیر یک حمله امنیتی-اطلاعاتی میشوید، اول باید دشمن را از زمین وجودی اطراف خود دور کنید، سپس محیط پیرامونی خود را از تهدید مجدد عاری کنید، سپس ضربه را از لحاظ امنیتی-اطلاعاتی به دشمن وارد کنید.
ترور حاج قاسم تیکه کوچکی از یک پازل بود، پازلی که پله اول آن افزایش فضای حیاتی اسرائیل در منطقه غرب آسیا و پله بعدی آن نفوذ اطراف ایران است!
اسرائیل به خوبی میداند ایران برای نبودن او طرح و برنامه دارد! سنگرهای ایران از خیابانهای آمل، کردستان و خوزستان به اطراف اسرائیل رسیده است!
شهادت قاسم حاصل یک طراحی امنیتی با اهداف بلند اطلاعاتی است، مهمتر از حمله به عین الاسد یا درهم کوبیدن پایگاههای آمریکا؛ حمله به استراتژی و اهداف امنیتی امریکا و همچنین کوتاه کردن برد حیاتی اسرائیل است!
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تعهد آمریکا برای امنیت اسرائیل
ایالات متحده امریکا؛
- درگیر جنگ داخلی است
- بدهی ملی اش بیشتر از کل تاریخ شده
- و ۲۰۰ هزار نفر بر اثر کرونا جان داده اند
امروز اما دولتش با شدت هرچه بیشتر مشغول رتق و فتق امور «استیت» یهود است.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 چون فقر حل نشده پس بشویم پاتایا
#دانشطلب
🔹حجاب بازیچهای شده تا هر کس میخواهد عوامفریبی کند دستش بگیرد و در شبکههای اجتماعی که عمدتا تحت تأثیر مخالفان هستند جلب توجه کند. سالهای سال زائری با حرفهای ژورنالیستی و صد من یک غاز در این حوزه خودنمایی کرد و حالا نصیری که او هم ژورنالیست حرفهای است همان حرفها را عینا تکرار میکند.
🔸صدا و سیما هم به بخشی از این بازی تبدیل شده و برای بار چندم برنامهای تکراری با قالب تکراری (مناظره یک ژورنالیست زباندار با یک مدافع پژوهشگر) برگزار میکند و تا به حال موفق نشده دو نفر که هر دو الگویشان حرفهای عوامانه و تعمیمِ مثالهای جزیی است (مثلا مطهری دربرابر زائری یا نصیری) را در برابر هم قرار بدهد.
🔹الگوی اینها یک حرف ثابت است که چون در فلان حوزه وضعمان خراب است پس قانون حجاب را هم رها کنید. مثالهای دلخراش میزنند تا احساسات مخاطب را تحریک کنند بعد نتیجه میگیرند که پس قانون حجاب را بردارید! چون فقر حل نشده و عدالت نداریم پس اجازه بدهید تا جماعت رها مملکت را تبدیل به ترکیه و تایلند کنند. مغالطه که ما بهش میگوییم: جابجایی.
🔸مسخرگی به حدی رسیده که نصیری در مناظره جدید زاویه میگوید ما مسائل مهمتری داریم مثل سقط جنین و طلاق و فروپاشی خانواده پس قانون حجاب را برداریم! کدام عقل سالمی حاضر است انکار کند که با وا دادن فضای فرهنگی مشکلات ناشی از آزادی و سبک زندگی غربی ممکن است کمتر شود؟ در ترکیه که دائم مثالش میزنند این چیزها را ندارند؟!
🔹رسما دروغ میگویند که قانون حجاب است که دوقطبی درست کرده و اینطور القا میکنند که اگر برش داریم مسئله حل و تمام میشود! دوقطبی را اما رضاخان درست کرد که طبقه جدید غربزده ساخت. دوقطبی را محمدرضا و فرح ساختند که برهنگی و هرزگی را تشویق میکردند و رهبران واقعی انقلاب اسلامی هم خودشان بودند.
🔸خیال میکنند اگر حجاب را بردارند دوگانهای که خودشان دامن میزنند و بهش میگویند منکر تمام خواهد شد اما تازه دعوا به حوزههای دیگر کشیده میشود؛ که چرا مشروب ممنوع شده؟ چرا ربا قانون نشود؟ چرا زنا جرم است؟ چرا قصاص اجرا میشود؟ چرا هرزهنگاری آزاد نیست؟ سادهلوحی جز با نقض غرض تمام نمیشود.
🔹همیشه این دوگانه چرک و نخنما مصرف دارد که آنها دیوند و به گرسنگی اهمیت نمیدهند ولی ما فرشتهایم و به بیحجابی اهمیت نمیدهیم. حکایت نومن ببعض و نکفر ببعض در کشور ما و نگاههای سیاه و سفید ظاهرا تمامی ندارد. سابقه فرهنگیمان پر از پیچیدگی است اما افکار عمومیمان به شدت سادهاندیش.
🔸بدنِ زن اقتصاد بزرگی دارد که انقلاب اسلامی از بین بردش. این اقتصاد از مدلینگ و سینما تا کنسرت و کاباره و فحشا گسترده است و در سالهای اخیر در ترکیه و امارات متمرکز شده. قانون حجاب ضامن عدم بازگشت است طوری که حتی جرأت طرحش را هم پیدا نمیکنند اما اگر ضامن را بردارند میتوانند به فحشا هم برسند.
🔹امثال نصیری اما صفر و صدی نگاه میکنند. در مورد تمدن هم که حرف میزنند همین است، چون قرار است تمدن آرمانی بعد از ظهور محقق شود پس ما هر چه بسازیم به معنای واقعی تمدن اسلامی نیست و خلأ امام معصوم را پر نمیکند پس اصلا به درد نمیخورد! آخر این اخباریبازی و کمالگرایی تسلیم اجتماعی و سیاسی است.
صحبت های نصیری درباره حجاب
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 شهادت حداقل ۱۰ فرمانده ارتش ایران به هنگام حضور در سوریه/ جنگ با داعش از تمام جنگهای یکصد سال اخیر سختتر بود
💬 امیر عبدالعلی پورشاسب معاون ارزیابی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء:
🔹نمره دفاعی ما در ابتدای انقلاب ۵ تا ۱۰ بود، ولی الان ۱۰۰ است.
🔹جنگ با داعش از تمام جنگهای یکصد سال اخیر سختتر بوده است.
🔹ارتش تحت فرماندهی نیروی قدس در سوریه حضور پیدا کرد؛ حداقل ۱۰ تن از فرماندهان ارتش از شهدای مدافع حرم هستند.
🔹قدرت دفاعی و سیاسی مکمل همدیگر هستند؛ هرکسی بگوید قدرت دفاعی نیاز نیست، سیاست را هم نمیفهمد.
🔹اگر عادیسازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی در حد حرف باشد وضعیت مانند قبل است، اما اگر بخواهند پایگاه بزنند، تصمیم دیگری میگیریم.
🔹قدرت موشکی اول منطقه هستیم؛ سامانه باور ۳۷۳ ما یکقدم از اس-۳۰۰ روسیه جلوتر است.
🔹در ماجرای هواپیمای اوکراینی، حدس من این است که توسط آمریکا «جنگ الکترونیک» صورت گرفت.
🔹در ۱۵ سال اخیر، آمریکا دو بار قصد حمله به ما را داشت که از ترس عکسالعمل ما منصرف شد.
🔹در مقایسه با کشورهای منطقه، کمترین بودجه دفاعی را داریم.
▫️ asriran.com/fa/news/747373
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 رسوایی بزرگ اینستاگرام؛ جاسوسی از دوربین های تلفن همراه
🔸 فیس بوک بار دیگر به اتهام جاسوسی از کاربران اینستاگرام از طریق استفاده غیر مجاز از دوربین های تلفن همراه مورد شکایت قرار گرفته است. این گزارش در ماه ژوئیه منتشر شد و نشان می دهد که اینستاگرام حتی به هنگام غیرفعال بودن دوربین های آیفون از آنها استفاده کرده است.
🔹 فیس بوک این گزارش ها را تکذیب کرده و گفته است: گوشیهای آیفون را به دلیل ایجاد اعلانهای دروغین دسترسی اینستاگرام به دوربین مقصر دانست. در شکایتی که روز پنجشنبه در دادگاه فدرال سانفرانسیسکو ثبت شد ، کاربر اینستاگرام نیوجرسی ، بریتانی کوندیتی ادعا می کند که استفاده از دوربینها کاملا عمدی است و به منظور جمع آوری "دادههای سودآور و ارزشمند در مورد کاربران انجام میشود. "
🔸 گفتنی است سایتهای Instagram و Facebook با به دست آوردن اطلاعات بسیار خصوصی کاربران خود ،اطلاعات ارزشمندی از آنها جمع آوری میکنند. فیس بوک از اظهار نظر در این باره خودداری کرد. در شکایت ماه گذشته ، فیس بوک متهم شد که از فناوری شناسایی چهره برای برداشت غیرقانونی دادههای بیومتریک بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر اینستاگرام خود استفاده کرده است. فیس بوک این ادعا را رد کرد و گفت که اینستاگرام از فناوری تشخیص چهره استفاده نمی کند.
▫️ bloomberg.com/news/articles/2020-09-18/facebook-accused-of-watching-instagram-users-through-cameras
https://eitaa.com/mesagh
⚖️هارمونی تاکید و تکرار دو مفهوم "عدالت" و "خدمت رسانی" در اندیشه رهبری
*بازه زمانی۸۴ تا کنون مورد بررسی بوده است.
💢عدالت
ایشان عدالت را "یقینا محور انقلاب"(۱) "محور اصلی شعارهای نظام اسلامی"(۲) "معیار حق و باطل حکومتها"(۳) "یک ارزش مطلق(یعنی جایی نداریم که عدالت بد باشد)"(۴) "اولویت درجه اول"(۵) می دانند.
🔺در دولت نهم و دهم: در قریب به۵۹سخنرانی به عدالت پرداخته اند(نهم:۳۵/دهم:۲۴).
🔻در دولت یازدهم و دوازدهم به قریب ۲۸ سخنرانی کاهش یافته است(یازدهم:۱۲/دوازدهم:۱۶).
🔸نکات حائز اهمیت:
🔺باوجودی که در اندیشه ایشان به کرات بیان شده رونق و پیشرفت اقتصادی را بدون عدالت قبول ندارند(۶)؛اما در دولت روحانی معمولا هیات دولت رابا بیان صریح مورد این خطاب قرار داده اند.(۷)
🔺تصریح به عقب ماندگی در عدالت، در دولت روحانی ۶بار تکرار می شود(۸). در حالیکه پیش از آن از رونق گرفتن گفتمان عدالت، سیاستهای عدالت طلبانه و...می گفتند(۹).
💢خدمت رسانی مردمی
ایشان دانشجویان و حتی دانش آموزان را بدان فرا خوانده اند و آنرا موجب "خود سازی"، "آشنایی با فضای جامعه"(۱۰) "شکسته شدن حصارهای طبقاتی"(۱۱) "خدمت به محرومان"(۱۲) و... می دانند.
🔹تکرار و تاکید بر آن در دو دولت احمدی نژاد و روحانی تفاوت کمّی و کیفی قابل ملاحظه ای دارد:
🔺تکرار و تاکیدها تقریبا به دو برابرافزایش یافته است(در ایام کرونا هم بخاطر وضعیت خاص بیشتر تکرار شد که لحاظ نکردیم).
🔻در دولت قبل بیشتر دولت مورد خطاب بود (۱۳)و برای جوانان بیش از حل مشکل محرومان، ساخته شدن خودشان و آشنایی با واقعیات جامعه را منظور داشتند(۱۴)؛ اما در این دولت، این خدمت رسانی را برای برای گره گشایی از مشکلات و رفع نیاز محرومان طلب می کنند و از صدها هزار خدمت اینجور می گویند(۱۵). "راهنمایی خدمات اجتماعی" را یکی "از وظایف روحانیت" می شمارند و آنرا "حضور میدانی در امور خدمت رسانی به مردم؛ مدرسه سازی، بیمارستان سازی، رسیدگی به مصیبت دیدگان حوادث(زلزله وسیل و...) کمک به توسعه سواد، کمک به توسعه اشتغال" معنا کرده، "جلوداری روحانیت" در آن را طلب می کنند.(۱۶).
⬅️نتیجه:
1️⃣در تنفیذ از آقای روحانی خواستند:"همت خود را متوجه استقرار عدالت و جانبداری محرومان" کند و آنرا "اولویت اول" نامیدند(۱۷). اما وقتی اولویت اول نمیشود، تکرار ابعاد عدالت و... در سخنان کاهش یافته و جایش مردم، دانشجویان و روحانیون مخاطب "خدمت رسانی" می شوند؛ تا آنچه زمین مانده است تا حد مقدور جبران شود.
2️⃣خدمت رسانی مردمی را هم در راستای تحقق عدالت تعریف کرده به گروههای جهادی دستور می دهند:"شعار خدمت رسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت را همگانی کنید"(۱۸)
3️⃣چگونگی طی فرآیند خدمت رسانی به تحقق عدالت را چنین درس می دهند:"من به نکته ای توجه کردم که این برای همه ما درس آموز است. هم برای شما، هم برای من.این جوان محترمی که آمدندراجع به مساله ی نگاه اقتصادی عدالت محور مطالبی را گفتند ؛ معرفی ای که کردند، ایشان جزو مجموعه های اردوهای جهادی هستند. خب قضیه روشن شد وقتی کسی جزو اردوهای جهادی است، به مناطق محروم سرکشی می کند، واقعیتها را به چشم می بیند، طبعا #تفکر_پیگیری_اقتصاد_عدالت_محور در او اینجور زنده می شود. این برای همه ما درس است."(۱۹)
از نخبگان در نشست راهبردی هم خواستند:"گفتمان عدالت یک گفتمان زنده و همواره حاضر در صحنه باشد"، "باید بدانیم شیوه های کاربردی عدالت چه چیزهایی است؟" و هم "درس میان رشته ای عدالت در دانشگاه" و "درسهای عمیق فقهی در قاعده عدالت" و "کتاب العدالة" و...(۲۰)
4️⃣این درکها وقتی تبدیل به مطالبه اجتماعی شود؛ زمینه تشکیل دولت عدالت محور و نزدیکی به تحقق عدالت میشود:
"با اعتدال، با روش منطقی و صحیح مسائل را دنبال کنید و بدانید که خواست و پیگیری شما اثر دارد.این تصور غلط نبادا به ذهن بیاید که چه فایده دارد؛ نخیر کاملا فایده دارد. اگر مثلا شعار عدالتخواهی -که حالا یک مسئولی این را بر زبان آورده- گفته می شد بعد هم تمام می شد ؛ کسی در جامعه پرچم عدالتخواهی را به دست نمی گرفت، مطمئن باشید یک #دولت_عدالتخواه و یک گفتمان عدالتخواهی مثل امروز[سال۸۶]به وجود نمی آمد. شماها کردید. کار شما جوانها بود[...]وقتی تکرار شد، به شکل یک گفتمان عمومی در می آید و نتیجه اش را در گزینشهای مردم، در جهت گیری مردم، در شعار مردم، در انتخابات مردم نشان می دهد"(۲۱).
⚠️همه مراقب ضربه خوردن گفتمان عدالت خواهی در جامعه (با طرح مفاهیم رقیب یا دوگانه های غلط یا تخریب ها و تضعیف ها) باشیم بدون آن، دولت بعد هم عدالت طلب نخواهد نبود و اولویت اول و محور انقلاب باز زمین می ماند. خدمت رسانی مردمی هم ابتر می ماند.
#عدالتخواهی
#خدمت_رسانی
#دولت_اسلامی
📝 محسن قنبریان ۹۹/۶/۲۶
☑️ https://eitaa.com/mesagh
🔖پی نوشت :
1.با هیات دولت 84/6/8
2.با مردم سمنان 85/8/17
3.نخستین نشست اندیشه راهبردی 89/9/10
4.دومین نشست اندیشه راهبردی90/2/27
5.مراسم تنفیذ 96/5/12
6.برای مثال 85/1/1 و 91/7/22
7.با دولت 92/6/6 و 94/6/4 و 92/19/20
8.توجه به تاریخ 93/10/17 و 96/3/14 و 96/3/31 و 96/11/19 و 96/11/29 و 97/3/7
9.نمونه:84/10/19 و 89/6/1
10.با دانشجویان 95/4/12
11.با جهادی ها98/6/31
12.دانشجویی 95/4/12
13.خدمت رسانی عمدتا وظیفه مسئولان دولتی84/6/17استشمام شعار خدمتگزاری و عدالت در کشور84/10/19
14.به جوانها 84/5/28 وبه دانش آموزان 86/2/19
15. در۹۷/۷/۱۲ و در بیانیه گام دوم:
" همچنین غفلت از قشرهای نیازمند حمایت، بههیچرو مورد قبول نیست. این سخنان در قالب سیاستها و قوانین، بارها تکرار شده است ولی برای اجرای شایستهی آن، چشم امید به شما جوانها است؛ و اگر زمام ادارهی بخشهای گوناگون کشور به جوانان مؤمن و انقلابی و دانا و کاردان -که بحمدالله کم نیستند- سپرده شود، این امید برآورده خواهد شد؛ انشاءالله."
16.با مدیران و مدرسان و طلاب تهران 95/2/25
17.تنفیذ96/5/12
18.پیام به گروههای جهادی98/5/11
19.دیدار دانشجویی91/5/16
20.دومین نشست 90/2/27
21دانشجویی86/7/17
☑️ https://eitaa.com/mesagh
🔹۱۷ اسفند۱۳۹۶ |رهبرانقلاب:
"امروز پولهای زیادی خرج میکنند، فعالیت زیادی میکنند، صدها رسانه را به کار میگیرند تا بتوانند به طُرق مختلف روی هویت مستقل زن مسلمان #اثر_گذاری کنند.
اینهمه خرج و زحمت و فکر #پشت_سر_این_کار است اما تلاششان عقیم است. نتیجهی کارشان این است که چهار تا دختر در گوشهکنار فریب بخورند یا انگیزههای گوناگون پیدا کنند که #روسری را بردارند که یعنی مثلاً ما چه شدیم.
همهی آن تلاش نتیجهاش خلاصه میشود در این مسئلهی کوچکِ حقیر."
https://eitaa.com/mesagh
💠صلح با روسری❗️
➕عکسنوشته های "حجاب را آزاد کنیم!" را همین جا ببینید و بهتر قضاوت کنید!
https://eitaa.com/mesagh
🔅حجاب؛ فاصله بینش عرفی تا دانش شرعی!
❓چه باید کرد؟/ بخشی از مصاحبه حجة الاسلام قنبریان با روزنامه قدس(۱)
▫️ما دو کار در حوزه امر به معروف و نهی از منکر داریم:
اول "یدعون الی الخیر" است. و دوم در ادامه آن "یامرون بالمعروف" است. این دو مترادف با همدیگر نیستند. دعوت به خیر یک چیز است و امر به معروف چیز دیگر است.
یدعون الی الخیر در تعابیر فقها تحت عناوین "ارشاد جاهل" یا "تنبیه غافل" یا "هدایت گمراه" آمده است. توضیح اینکه بعضی وقت ها ممکن است یکی از دستورات شرعی یا دسته ای از دستورات شرعی مان، در بستر جامعه دچار شک و شبهه شود که از قضا مناسبات مدرن در این مورد خیلی نقش دارد. وقتی زندگی از اساس تغییر می کند هم برخی موضوعات احکام از اساس تغییر می کند و بالتبع احکام آن نیز عوض می شود؛ و هم اینکه درصدی ازمکلفین نسبت به احکام در این "بستره جدید زندگی"، دچار شبهه می شوند. اینجا مدام گفتن امر به معروف، کار درستی نیست. اول باید ارشاد جاهل صورت بگیرد. "امر"(مواجه حقوقی) نیز در ارشاد جاهل نیامده است؛ فلذا می توان از همین رسانه ها استفاده کرد و دست به رفع شبهه زد. با جامعه باید حرف بزنیم.
🔺چند مثال بزنم: در بررسی آماری ای در سال65، قریب 86درصد پاسخ دهنده گان گفته اند که رعایت نکردن حجاب از طرف مردم عیب است. در سال71 جواب مردم به همین سوال به 41درصد تنزل کرده است. (۲)
مشخص می شود که در این بازه زمانی یک سری شبهاتی وارد شده است که بحث ارشاد جاهل یا یدعون الی الخیر اینجا وسط می آید که کار فرهنگ سازی است. پیش از آنکه گشت ارشاد یا مجوز بخواهد؛ فرهنگ سازی لازم دارد که امر یا بکن-نکن در آن نیست. پس ابتدائاً قرائت درستی از آن مساله باید بشود و سپس امر به معروف بر آن مترتب شود. چرا که فقها می گویند کسی که حکم را نمی داند یا درباره آن دچار شبهه شده است اول از همه باید این مرحله را طی کند و بعد اگر اصرار بر آن کار داشت نوبت به امر به معروف می رسد.
🔺 پژوهش دیگری مثلاً که در مورد دختران دانشجو انجام گرفته است اینگونه است که فقط 42درصد دیدگاه مثبتی در مورد پوشش پا دارند؛ در حالی که یکی از مسئله های شرعی، پوشاندن پاست. 54درصد معتقدند که همه بدن جز دست و صورت باید پوشیده باشد(۳) که مشخص می شود 46درصد دیگر چنین تلقی ندارند.
من این دو آمار را خواندم تا بگویم بینش عرفی جامعه حتما منطبق بر مساله شرعی نیست. ارشاد جاهل -که کاری فرهنگی است- تلاش برای این انطباق است. جهالت نیز که اینجا می گویم سویه منفی ندارد بلکه منظورم این است که حکم دچار شبهه شده است.
...........................................
1)متن کامل مصاحبه را اینجا بخوانید: http://media.qudsonline.ir/d/2020/09/14/0/1005304.pdf
2)وسایل ارتباط جمعی و تغییر ارزشها /فرامرز رفیع پور ص33و34
3)حجاب/ پژوهشکده فقه و حقوق ج2ص163
📝محسن قنبریان ۹۹/۶/۲۹
https://eitaa.com/mesagh
🔴 انقلاب بالاشهریها؟
✍️ #علی_مهدیان
🔹 میگویند چرا گفتی «انقلاب بالاشهریها» میگویم من نگفتم خودتان میگویید. من فقط لوازم حرفتان را صریح تحویلتان دادم. ناراحتی ندارد که....
🔸 فرزندان دهه هشتادی ما مثل برخی کور و کر نیستند در انقلابی بودن. میخواهند بفهمند و انتخاب کنند. وقتی میبینند امام خمینی میگوید «در بین همه این خلبانها و همه این پاسدارها و همه این ژاندارمرى و ارتش شما یکى را پیدا نمىکنید که از بالا شهرى باشد»
✅ از من میپرسد خوب آنهمه عکس شهید روی دیوارهای مسجدهای بالاشهری چیست؟ این همه شهید و رزمنده از خانواده های مرفه چطور رفتند جنگ و شهید شدند؟
🔹 بالاشهری کیست در بیان امام که شامل اینها نمیشود؟ کوخ نشین و محروم کیست که در بیان امام شامل آن بازاریهای متمول انقلابی میشود؟
🔸 بله ، معلوم است که «انقلاب بالاشهریها» واژه معوج و غلطی است. اما با چه معنایی از بالاشهری؟
✅ دیدید تا چند تا ویژگی از سبک زندگی امام گفتم چطور برآشفتند که بگویند نه چنین نبوده خوب چه کار کنم وقتی چنین بوده.
🔹 میگویم چه کسی خانه جماران را بالای شهر به امام هدیه داد؟ چرا باید خانه رهبر تان در حلبی آباد تهران و کپرهای کرمان وکنار کارتون خوابها نباشد؟ چرا مثل گاندی لباس نمیپوشد؟
🔸 عصبانیت ندارد که ، جواب بدهید؟ و اگر نمیدانید ، این ملاکهای ظاهرگرایانه بلوک شرقی را کنار بگذارید بیایید برویم حرف امام را بفهمیم. شما را به خدا به خودتان بیایید ببینید چطور عدالتخواهیتان از دعواهای خاله زنکی سردراورده. چطور قدرت تحول در این کشور را حرام میکنید.
✅ انقلاب ما انقلاب محرومین بود، انقلاب پابرهنگان، انقلاب کوخ نشینان و این واژه «انقلاب بالاشهریها» از اساس غلط است. بی معنی است، خود متناقض است، اما نه در دستگاه فکری و محاسبه شما. بلکه در دستگاه اندیشه امام.
🔹 ملاک در بالاشهری نبودن پیوستگی به مردم است. یعنی اراده الهی امت و امام را پیش بردن. و این یعنی بر بستر جهاد و محرومیت زیستن. اگر حقیقت زندگی عبور از دنیا است یعنی دنیا را کسب کردن و برای پیشرفت جبهه حق به کاربردن.
💢 چنین زندگی حتما به نفسهای محرومین و حلقه و لجنه آنان گره خورده، محرومین کسانیند که به دلیل نداشتن تعینات به ملکوت نزدیکترند و برای قیام لله آماده تر. بله بهشت زیستن با آنها را و بلکه یک تار موی آنها را با همه دنیاطلبان نباید عوض کرد.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 قانون حجاب در ایران
💬 #علی_غلامی
🔹 فرق است بین علت و زمینههای بدحجابی
https://eitaa.com/mesagh
🔴 اختیارات روحانی کافی است.
💬 #جوان
🔹 ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشتی مواضعی اتخاذ کرده که برای یک اصلاحطلب حامی دولت خاتمی جالب توجه است.
🔸 اصلاحطلبان همواره اختیارات رئیسجمهور را کم میدانستند، و حتی خاتمی تلاش کرد با تغییر قانون، اختیارات خود را افزایش دهد ولی موفق نشد.
✅ حالا قوامی علیه این موضع نوشته است: «بهتر این است که رؤسای جمهور بهجای افزایش اختیارات یا گلایه از کمبود اختیارات به تعامل با سایر قوا بپردازند تا مشکلات جامعه هرچه زودتر حل و فصل شود.
🔹 هر رئیسجمهوری بتواند از همین اختیاراتی که دارد بهدرستی استفاده کرده و بدون توجه به حواشی به اداره کشور بپردازد در کار خود موفق خواهد بود».
🔸 او ادعای کمی اختیارات رئیسجمهور را صریحاً رد کرده است: «اینکه بعضاً گفته میشود اختیارات رئیسجمهور کم است و محدودیتهایی برای رئیسجمهور وجود دارد قابلقبول نیست.
✅ اتفاقاً رئیسجمهور اختیارات زیادی دارد... رئیسجمهور میتواند با تعامل با برخی نهادها نگذارد اوضاع کشور اینگونه شود. اتفاقاً چاره کار در تعامل است و نه در تقابل.»
🔹 او از کاندیداهای ریاست جمهوری هم خواسته که ابتدا در مورد اختیارات رئیسجمهور مطالعه کنند و بعد وارد عرصه انتخابات شوند تا بعداً بهانهای نباشد:
💢 «نامزدهای ریاستجمهوری ابتدا باید وظایف، اختیارات و حیطه عملکردهای رئیسجمهور را بدانند و با علم به آن وارد انتخابات شوند تا شاید اگر توانستند رأی مردم را از آن خود کرده و رئیسجمهور شدند پس از چندی از کمبود اختیارات گلایه نکنند.»
https://eitaa.com/mesagh
🔴 تئوریسین گرانی و آشوب!
💬 #جوان
🔹 سعید حجاریان ناامید از پیروزی جریانی در انتخابات ۱۴۰۰ و سرخورده از نارضایتی مردم از دولت و مجلس و شورای اصلاحطلب، برنامه آشوب و فتنه برای کشور میچیند.
🔸 او اخیراً در بخشی از یک یادداشت نوشته است: «ممکن است در بحبوحه انتخابات ۱۴۰۰، مثلاً هفته منتهی به رأیگیری، تورم بیش از میزان فعلی شتاب بگیرد و قیمتها بهشکلی سرسامآور افزایش پیدا کند.
✅ این موضوع از آنجایی واجد اهمیت است که معمولاً تورم نوروز به نیمههای بهار یا حتی اوایل خردادماه سرریز میکند یعنی همان معضلی که در ادبیات ما به «سیاه بهار» یا «گدا بهار» مشهور است.
🔹 اینها در حالی است که دولت برخلاف دیگر ادوار قادر به مدیریت بحران معیشت (ولو بهصورت مقطعی بهوسیله تزریق پول) نیست، زیرا اساساً اسباب آن را در اختیار ندارد.
🔸 با این اوصاف ممکن است در بزنگاه انتخابات برخی هرجومرجهای بخشی و منطقهای پدید آید. مانند انباشت مطالبات معوق دیماه ۱۳۹۶ یا آنچه در آبانماه ۱۳۹۸ رخ داد.
💢 در نتیجه بنا به عادت مألوف، میان طرفداران نظام از یک سو، و مردم معترض و مستأصل و جان بر کف درگیری پدید میآید!»
https://eitaa.com/mesagh
🔴 حجاب و خانواده ایرانی
✍️ #یاسر_جلالی
🔹 مردم کشور ما خیلی خانواده دوست هستند و میتوان گفت که یکی از خانواده دوست ترین کشورهای جهاناند. عموم جامعه معتقدند که اگر خانواده ها لطمه بخورند حتما جامعه لطمه میخورد.
🔸 عموم مردم ایران استفاده از پوشش مناسب و حیا را هم برای مردان و هم برای زنان جامعه لازم میدانند.
✅ مردم بر این باورند که یکی از وظایف مسئولین کشور، صیانت از عفت عمومی بوده و جالب است که بیش از ۷۰ درصد مردم مخالف حضور مردان و زنان بدون رعایت حجاب و پوشش اسلامی در اماکن عمومی هستند.
🔹 نزدیک ۹۰ درصد مردم ایران تنظیم قوانین کشور بر اساس اصول و مقررات اسلامی را لازم و ضروری میدانند؛ و فقط ۱۳ درصد مردم معتقدند که «رعایت نکردن پوشش اسلامی در اماکن عمومی» از نظر اخلاقی قابل پذیرش است.
🔸 چنانچه میبینیم، شرع و حدود شرعی برای مردم ما مهم است و بعضا اگر نقصی در پوشش بعضی ها هست، به دلیل کوتاهی ما در تبیین صحیح آموزه های دینی و دقیق کردن حدود و احکام الهی است.
✅ ما در این زمینه مسئولیم و بخش مهم و اصلی کار به عهده مسئولین فرهنگی است و باید کار جدی در حوزه حجاب انجام شود. بخشی از این وظیفه تبیین را که نیاز به ابتکار و خلاقیت و قول لین هم دارد، میتوان به خود جوانها و بیشتر از آن حتی نوجوانها که آشنا به ویژگیها و خلقیات همنسلهای خود هستند، واگذار کرد.
💢 منبع دادهها و گزارههای آماری:پیمایش ملی هفته اول مردادماه ۱۳۹۸
مؤسسه بینا (سازمان تبلیغات اسلامی)و مرکز پژوهشهای افکار عمومی دانشگاه تهران
https://eitaa.com/mesagh
🔴 #نظرسنجی #تحلیل_برگزیده_هفته / در هفتهای که گذشت، کدامیک از تحلیلهای منتشر شده در "خیابان انقلاب" را بیشتر پسندیدید؟
anonymous poll
1️⃣ تحقیر وزارت نفت از توان داخل و واگذاری پروژه ها به خارجیها / علیرضا زاکانی (https://t.me/kh_enghelab/25042)
▫️ 0%
2️⃣ اگر خیانت نباشد، حماقت است./ حسین اسلامی (https://t.me/kh_enghelab/25041)
▫️ 0%
3️⃣ با روحانی تا نابودی!؟ / محمدصادق گوشکی (https://t.me/kh_enghelab/25037)
▫️ 0%
https://eitaa.com/mesagh
🔴 شعر و احساس خطری که باید داشت!
✍️ #محمدامین_رضایی
🔹 سالروز درگذشت استاد شهریار، شاعر پرآوازه ایرانی و روز "شعر و ادب فارسی" بود. شاید بعضی بگویند در روزگار اقتصاد، در این روزهای پر درد رنج، در این آشفتگی ها که همه با آن دست و پنجه نرم میکنیم از شعر سخن گفتن، سخن از روی دلِ خوش و بی دغدغگی است.
🔸 اما برخلاف این حرف به نظرم در این روزها که بیش از پیش به امید و حرکت آفرینی نیازمندیم کمتر چیزی مثل شعر به لحاظ شخصی امیدآفرین و تاثیر گذار و حرکت زاست. علاوه بر این، حیات و جهان انسان ایرانی به طرز شگرفی با شعر گره خورده است.
✅ تاریخ ایران و ایرانی آغشته به شعر و هنر است. برای این روزها و به خصوص برای نسل نو که هویت مساله و چالش اساسی است بی شک شعر سهم بزرگی در هویت سازی و معنا بخشی دارد.
🔹 بر خلاف آرمان شهر افلاطون که شاعران در آن جایی ندارند معتقدم شعر و شاعران یکی از پایه های اصلی تحقق تمدن اسلامی هستند، ما هر روز و امروز بیش از پیش محتاج شعر قوی و اصیل هستیم.
🔸 شعری که چشمی به آسمان دارد و دستی بر زمین، نه مردم و رنج ها را سانسور میکند نه آرمان ها را فراموش، نه آنقدر زندگی را تلخ تصویر میکند که امید ذبح و ادامه حیات سخت شود و نه آنقدر در خیال پردازی شاعرانه غرق میشود که واقعیت ها به چشم و قلمش نیاید.
✅ آن دسته از شعرها و شاعرانی که با حق و حقیقت و اندیشه بیگانه اند و گرفتار بی معنایی و تکرار شده اند بی شک نمایندگان خوبی برای شعر فارسی نیستند.
🔹 امروز همه ما باید احساس خطر کنیم اگر از نوجوان ایرانی شعراصیل را بگیرند و او را گرفتار هجویات و شعرها و ترانه های زرد کنند گویا بخشی از هویت و تاریخ و اصالت او را از او گرفته اند چیزی که متاسفانه امروز کم بیش شاهد آن هستیم.
💢 همه باید تلاش کنیم خوب شعر خواندن و شعر خوب خواندن در بین خانواده های ایرانی، خصوصا در بین نسل نو افزایش پیدا کند.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢بایکوت سراسری سخنان فرمانده سپاه در مورد وعده گرفتن انتقام سردار سلیمانی در اکثر روزنامه های اصلاح طلب!
🔹🔸در حالی که دیروز سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه در سخنانی دقیق و کم سابقه از وعده انتقام سخت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت ولی قریب به اتفاق روزنامه های اصلاح طلب به طور کامل این سخنان فرمانده سپاه را بایکوت سراسری کردند!
♦️ آنها حتی حاضر نشدند در حد انتشار یک تیتر کوچک در کنار صفحه یک روزنامه خود نیز صحبت های فرمانده سپاه را منتشر کنند و از این کار امتناع کردند!
اصلاح طلبان بارها نشان دادند به عنوان سربازان رسانه ای غربی ها و آمریکاییها، پادویی جبهه استکبار را می کنند.
https://eitaa.com/mesagh