هدایت شده از mesaghمیثاق
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 آقای جدی میفرمایید: کل قرآن را در مترو حفظ کردم
🔹احمد مجدزاده در حاشیه مسابقات بینالمللی قرآن: کل قرآن را در ۴ سال در سن ۵۰ سالگی در مترو با صوت استاد پرهیزکار حفظ کردم.
:
جالب است بدانیم مرحوم ایت الله خزعلی در ۷۳ سالگی قران را حفظ کردند
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه ...
نکته تربیتی
برای پدر مادر های محترم ....
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹️در کشور ما، هزار سال علم و دین در کنار یکدیگر بودند. علما و پزشکان ومنجمان و ریاضیدانهای بزرگ تاریخ ما - آن کسانی که امروز نامشان و اکتشافاتشان هنوز در دنیا مطرح است - جزو علمای بالله و صاحبان دین و متفکران دینی بودند.
🔹️ابن سینایی که هنوز کتاب طب او در دنیا به عنوان یک کتاب زندهی علمی مطرح است و در شؤون مختلف به عنوان یک چهرهی برجستهی تاریخ بشر، در همهی صحنههای علمی دنیا در این هزار سال مطرح بوده و هنوز هم مطرح است و بعضی کارها در تاریخچهی علم به نام او ثبت شده، یک عالم دینی هم بوده است.
🔹️محمّدبن زکریای رازی و ابوریحانبیرونی و دیگر علما و دانشمندان و متفکران و مکتشفان و مخترعان دنیای اسلام نیز همینطور بودهاند. این، وضع کشور ما و دنیای اسلام بود.
تا وقتیکه دین حاکم بود و صحنهی زندگی مردم، از دین و نفوذ معنوی آن بکلی خالی نشده بود، وضع اینگونه بود.
از وقتی که اروپاییها و غربیها و سیاستمداران صهیونیست و متفکرانی که برای نابودی دنیای اسلام نقشه میکشیدند، دانش را همراه با سیاست وارد کشور ما کردند، علم را از دین جدا نمودند و نتیجتاً رشتهی دین، یک رشتهی خالی از علم شد و رشتهی علم، یک رشتهی خالی از دین گشت.
🗓 ۱۳۶۸/۰۹/۲۹
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 #هجرت یعنی خروج از #ولایت_طاغوت و ورود به ولایت الله
🔹️اگر یک جایی وجود ما و هستی ما و همهی نیروها و نشاطهای ما تحت فرمان #ولایت_الهی نبود، بلکه تحت فرمان #ولایت_طاغوتی و شیطانی بود، #تعهد_الهی ما این است که ما خودمان را از قیدوبند ولایت #طاغوت رها کنیم و نجات بدهیم و آزاد کنیم و برویم تحت سایهی پرمیمنت ولایت #الله.
🔹️خارجشدن از آن #ولایت ظالم و وارد شدن به آن ولایت عادل، اسمش #هجرت است.
«طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن»
📖 صفحه ۴۹۲
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 دو ویژگی علمای شیعه
🔹️یک ویژگی که در علمای شیعه وجود دارد که در علمای دیگر در طول تاریخ خیلی دیده نمیشود، طرفداری از مستضعفان و ملجاء محرومان و مستضعفان بودن است.
ویژگی دوم اینکه روحانیت شیعه در همه نهضتها و تحرکاتی که از حدود ۲۰۰ سال قبل به این سو پیش آمده در مرکز رهبری و اتاق فکر این تحرکها حضور داشته است که این پدیده مهمی است.
🗓 بیانات دیدار علماء، فضلا و روحانیون کشور با رهبر انقلاب در مشهد مقدس
🗓۱۳۸۶/۰۲/۲۶
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 برخی پدرومادرهای امروز؛
موسیقی از ۵سالگی
زبان انگلیسی از ۶سالگی
نقاشی ۵سالگی
رانندگی ۱۳سالگی
ریاضی ۴سالگی
آموزش همه چیز قبل از موعد!
🔻حالا همین پدرومادرها👇
حجاب: هنوز بچه است زوده
روزه: هوا گرمه اذیت میشه
نماز: حالا چند سال دیرتر چیزی نمیشه
حیا و حجاب: هنوز بچه است چیزی نمیفهمه!
➖حرف دین که وسط میاد هنوز بچه است!
پیامبر اسلام(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) فرمودند: وای بر اولاد آخرالزمان از دست پدرانشان! سؤال شد یا رسولالله آیا از پدران(و مادران) مشرکِ آنان؟
فرمودند: خیر، از دست پدران(و مادران) مؤمن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند بیاموزند، آنان را منع میکنند و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻دو اسکناس ایران و کویت برابر شدند!
🔸متأسفانه امروز در بازار ارز تهران دو اسکناس موجود در تصویر به ارزش مساوی یکدیگر رسیدند.
۱ دینار واحد پول کویت مساوی شد با ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال واحد پول ایران.
هر دو کشور اسلامی، هر دو اقتصاد نفتی، هر دو همسایه.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
#کناب_صوتی_رایگان
📚کتاب صوتی خاطرات و خطرات
(روایت پنجاه سال سیاست در ایران)
💥 کتابی است شامل خاطرات و شرح زندگانی مهدیقلی هدایت (مخبرالسلطنه) از رجال اواخر دوران قاجار تا اوایل دوران پهلوی که به نثر نوشته شده است.
مطالب این کتاب از آن جهت ارزشمند است که نویسنده پنجاه سال در صحنهٔ سیاسی ایران حاضر بوده، مدتی به عنوان رئیس الوزرا کار کرده و در کابینههای متعددی شرکت داشته است.
روایت کتاب در ۲۱ مهر ۱۳۲۹ خورشیدی پایان میپذیرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📝 آیا عرضه طلا توسط بانک مرکزی به معنای طلاپاشی است؟
🔖 اگر هدف بانک مرکزی اجرای یک سیاست پولی در قالب عرضه داراییهای خارجی و جمع آوری و محو پول است، که بدیهی است باید مشابه تجربه چین (از 2014 تا امروز) عمل میکرد و با جایگزینی طلا با ذخائر نظام بانکی باعث تضعیف هدفمند بازار بین بانکی و متعاقبا تقویت صندلی خود در عملیات بازار باز میشد.
🔖 و در نتیجه ذخائر را در چارچوبی هدفمند(مثل خطوط اعتباری) با نرخ های مشخص و چندگانه بسته به نوع مصرف اعتبارات تزریق میکرد که البته این هم در شرایط فعلی یعنی در فقدان ذخائر مازاد اثربخشی و کارایی قابل توجهی ندارد.
⛔️ از طرفی در اقتصادی که در همین دو سال اخیر با فشارهای سنگین هزینهای (حذف دفعی ارز ترجیحی، جهش بیش از دوبرابری نرخ ارز در 6 ماه، رشد قیمت جهانی کامودیتی ها، انقباض پولی بانک مرکزی از چند کانال مختلف) روبرو شده است، انقباض جدید با فروش دارایی های خارجی باعث تشدید سیگنال های رکودی فعلی میشود و در فقدان ذخائر مازاد بانکی باعث تشدید اضافه برداشت خواهد شد.
🔖اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه است که بدیهی است در شرایط «عدم ثبات لنگر ارزی انتظارات و در نتیجه عطش روزافزون عاملان اقتصادی برای ذخیره ارزش» میسر نمیشود.
🔖 اگر هدف بانک مرکزی از عرضه طلا، پاسخ به تقاضای ذخیره ارزش صاحبان نقدینگی(مصون سازی آن ها از تورم) است که خب بدیهی است چنین سیاستی در غیاب ابزارهای حکمرانی پولی و مالی(مثل CGT) به معنای تقویت جایگاه جایگزینهای پول ملی و تضعیف بیشتر ریال(ریال و ابزارهای مالی متصل به آن مثل اوراق بدهی) است، یعنی سیاستگذار پولی عملا در مقام تبدیل هرچه بیشتر پول ملی به سیب زمینی داغ(به اصطلاح پولی) ظاهر شده است که بعید است در دنیا بتوان چنین سیاستی با چنین هدفی را یافت.
🔖اینکه اتخاذ چنین سیاستی بدون هدف یا با اهداف محقق نشدنی را طلاپاشی بنامیم یا نه مساله نگارشی است، اصل ماجرا واقعا از حیث اقتصادی قابل تایید و درک نیست.
🔖 اینکه بانک های مرکزی دنیا در حال کاهش سهم دلار و متعاقبا انباشت طلا در سبد دارایی های خارجی خود هستند هم حاوی پیام های متعددی است که بعدها به شرط حیات بدان می پردازیم انشاالله.