هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بفرمایید_روضه
حاج آقا دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس روضه میخونند .
وقتی اشکتون درآمد
#لعنت کنید دکتری که قاتل ست
مسوولی که همدست قاتل ست
و کسانی که در وزارت بهداشت میتوانند کاری کنند و نمیکنند .
📛 باش تا دولتتان بگذرد ..
✅ اما شما مادران ایرانی محکم باشید
مقاوم باشید ، شما میتوانید صاحب فرزندانی باشید که هر کدام باقیات صالحاتی برای شما باشند .
میتوانند سرباز امام زمان باشند
مادر ، تو میتوانی مادر شهید باشی و بهشت خود را تضمین کنی .
#بهشت_زیر_پای_مادران_ست
#بحران_جمعیت #نسل_شیعه
#ما_ملت_امام_حسینیم
https://eitaa.com/mesagh
💢 پایگاه خبری سیبیاس آمریکا: اینستاگرام دانشجویان پر شده از روایتهای تجاوز
🔻 با بازگشت دانشجویان به کلاسهای درس در جهان, هزاران حسابهای اینستاگرامی در کشورهای آمریکا، انگلیس، اسکاتلند و ایرلند شمالی با هدف نشان دادن آزارها و تجاوزهای جنسی در دانشگاههای این کشورها ساخته شده است.
🔻 در نخستین نوشته بر میخوریم به حساب کاربری "Survivors St. Andrews"، که توسط دانشجویان فعلی و سابق دانشگاه اسکاتلند ساخته شده است: «هدف ما افشای واقعیت و تجاوزهای جنسی در دانشگاه ما همچنین توانمندسازی قربانیان برای به اشتراک گذاشتن داستانهایشان بهصورت ناشناس و ایمن است.»
🔻 این حساب اینستاگرامی تأکید دارد که از ۲ ژوئیه تاکنون، بیش از ۱۳۰ گزارش از تجاوزها و آزار و اذیتهای جنسی در دانشگاه "سند اندروز" اسکاتلند منتشر شده است.
🔻 در پستی "Survivors St. Andrews" که یکی از دانشجویان دختر دانشگاه "سند اندروز" اسکاتلند است نوشته: «یک بار در خانه او یک لیوان آب به من پیشنهاد داد که من آن را نوشیدم؛ وقتی من دچار سرگیجه شدم، او مرا به طبقه بالا خانه برد و مرا بر روی تخت خود هل داد؛ من در برابر تجاوزهای او بیاختیار بودم.»
🔻 به آن طرف دنیا میرویم، حسابی به نام "Case Western Reserve" که توسط دانشجویان دانشگاه اوهایو آمریکا ساخته شده است، بیش از ۴۰۰ گزارش تجاوز جنسی در این دانشگاه توسط دانشجویان فعلی و سابق با نام مستعار منتشر شده است؛ همچنین حساب کاربری "CRWU Survivors" در نامهای به دانشگاه "کیس وسترن" آمریکا از موارد بسیار وحشتناک تجاوزات جنسی در این دانشگاه اطلاع داده است.
🔻 این قبیل داستانهای تجاوزات جنسی، انعکاس طغیان تجربههای خشونت جنسی در شبکههای اجتماعی است که از سال ۲۰۱۷ در کشورهای غربی منتشر شده و تنها گوشهای از وخامت مسئله بحران "تجاوز جنسی" در این کشورها را نشان میدهد.
🌐 منبع: پایگاه خبری cbs
🔗 https://plink.ir/EVT6U
#تمدن_تجاوز
#تمدن_نکبت
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
https://eitaa.com/mesagh
یکی از دوستان گفتند به حاج آقا بگویید
شما روضه نخوانید ، مسوولیت دارید عمل کنید .
برای این اتفاقات دردناک تنبیه های شدید مصوب کنید
سیاست های محدود کننده ی چهار فرزندی را حذف کنید.
سیاست های تشویقی سنگین مصوب کنید و ..
روضه خوان و گریه کن زیاد هستند
لطفا مسوولین ، مخصوصا نمایندگان مجلس وظایف خودشون رو انجام بدهند.
#نظر_مخاطب
https://eitaa.com/mesagh
📷 yun.ir/hni3pe
📲 #سؤالات_متداول | #ارسالی_جنبشی_ها
✴️ مفهوم حلالزادگی، تنها خواندن #صیغه_عقد هست؟ با این حساب غیر از ایران و چند کشور عربی همه مردم جهان حرامزاده هستند خب!
یا صرفا ثبت ازدواج در یک جای رسمی مثل محضر یا شهرداری باعث حلالزاده بودن میشه؟
❇️ #پاسخ_جنبش | خیر، حلالزادگی یک #مؤلفه_فطری است و شامل بسیاری از مردم جهان میشود و صرف خواندن صیغه یا ثبت رسمی در محضر یا شهرداری و... نیست، در سایر جهان که صیغهی شرعی معنایی ندارد اما بنا بر نقل به مضمونِ یک روایت از امام صادق (ع) هر ازدواج رسمی در هر جای جهان انجام بشه، فرزند حاصله، حلالزاده است و با این تعبیر، تعداد زیادی از مردم جهان، از #نعمت_حلال_زادگی برخوردارند حتی اگر جزو ادیان توحیدی نباشند!!
📈 درصد آمارهای زنازادگی منتشر شده، آمار بینالمللی است که خارج از ازدواج رسمی آن کشورها و توسط زنان مجرد انجام شده است!
📊 حتی در سند و نقشهی بینالمللی خانواده جهان World Family Map، آمار فرزندان حاصل از گناه همباشی و ازدواج سیاه، که دو نفر، بی هیچ قید و بندی باهم زیر یک سقف زندگی میکنند، از آمار زنازادگیِ منتشر شده، تفکیک شده است، چون در غرب، این ازدواج جاهلی را هم تحت عنوان خانواده، به رسمیت شناختهاند!!
⭕️ همچنین آمار فرزندان نامشروع حاصل از تجاوزهای جنسی هم در آمار زنازادگی لحاظ نشده که اگر این دو دسته آمار یعنی فرزندان نامشروع حاصل از همباشی و تجاوز را نیز به آمار زنازادگی هریک از این کشورها اضافه کنیم، میبینیم که وضعیت فجیعی از حرامزادگی را در تمدن غرب شاهد خواهیم بود که حلالزادهها را در این کشورها در اقلیت قرار میدهد و به دلیل فروپاشی خانواده و ازدواج در هریک از این کشورها، صدای کمسوی فعالین حوزهی خانواده و کسانی که نگران این وضعیت کشورشان هستند را در خود قارهی اروپا و آمریکا در آورده است!!
✴️ پس جا دارد که لحظه به لحظه قدر نعمت حلالزادگیِ فعلیمان را دانسته و شُکر آنرا به جای آوریم و از پدر و مادرمان بابت اینکه مارا حلالزاده به دنیا آوردند، تشکر ویژه کنیم و بدانیم که اگر شکر آنرا به جا نیاوریم و حتی ذرهای غافل شویم، خداییناکرده این مؤلفهی قدرت و پیشرفت را از دست خواهیم داد!!
#جامعه_سازی
https://eitaa.com/mesagh
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #قسمت_و_تقدیر - اجل و مرگ
🔶 #قسمت به معانى مختلفى به کار برده مى شود که اعتقاد به برخى از آنها، موجّه است و به برخى دیگر ناموجه. قسمت به این معنا که:«یک رویداد، معلول یک سرى عوامل است که با تحقق آن عوامل، قطعاً آن رویداد به وقوع خواهد پیوست». این معنا کاملاً منطقى و صحیح است؛ مثلاً اگر کسى هر روز ورزش کند، عضلاتش قوى خواهد شد و یا اگر در عبور از خیابان دقت نکند، تصادف رخ خواهد داد. کاربرد معنایى دیگر براى قسمت، آن است که:«نقش فرد در حوادث کاملاً نادیده گرفته شده، همه چیز به مقدرات واگذار گردد». این برداشت از قسمت، #برداشتى_نادرست و توجیه خوبى براى اهمال و ناتوانى ها است.
🔷در مورد ازدواج نیز مسلماً قسمت به معناى اول صحیح و به معناى دوم نادرست است؛ زیرا ازدواج رویدادى است که برخواست دو طرف و شرایطى که در نظر میگیرند، بستگى دارد و نمیتوان نقش اختیار را در این زمینه نادیده گرفت. اگر تصویر صحیحى از موضوع قضا و قدر داشته باشیم، همه این ابهامات به کنار خواهد رفت. مسأله #قضا_و_قدر همان #مشیت_الهى است که در نظام هستى هر چیز را با محاسبه دقیق و معین به طور قانونمند و سازوار در چارچوب نظام علت و معلول قرار داده است. شناخت صحیح مشیت خداوند و خواست انسان مبتنى بر #داشتن_تصور_صحیح از مشیت خداوند در نظام جهان و انسان است. تردیدى نیست که هیچ رخدادى در جهان جز به مشیت خداوند اتفاق نمى افتد. برگى که از درخت ساقط میشود و یا کارى که از انسان سر میزند هر دو به مشیت خداوند است.
🔷اما چگونگى جریان مشیت در این دو تفاوت دارد. زیرا #انسان تفاوتى عمده و اساسى با دیگر موجودات دارد و آن اینکه داراى #اختیار است. به عبارت دیگر خداوند خواسته است که انسان #مختار باشد و به اختیار خود بتواند کارى را انجام دهد. براین اساس اختیار انسان در طول مشیت و قضا و قدر خداوند است. یعنى خداوند خواسته که انسان توان خواستن و انتخاب کردن را داشته باشد. از همین رو اگر شما علتها وعوامل کارى را کاملا فراهم و بر آن اقدام نمودید آن واقعه اتفاق خواهد افتاد. مثلا اگر آتش و بنزین و اکسیژن را در کنار هم قرار دهید قطعا انفجار رخ خواهد داد.
🔷این همان نظام متقن و تخلف ناپذیر هستى است. حال زمانى که اسباب و علل کارى را فراهم میسازید و آن کار صورت میپذیرد آیا بدون مشیت الهى صورت گرفته؟ مسلماً این چنین نیست، ولى مشیت خدا چیزى زاید بر در دسترس قرار دادن همان اسباب و علل و تأثیر بخشى به آن نیست. در مورد انسان هم #مشیت_او بر آزاد و #مختار_بودن_انسان است. بنابراین فعالیت هاى ارادى انسان جبرا از او صادر نمیشود و مستند به خواست آزاد خود اوست. در عین حال به مشیت الهى نیز استناد دارد، به این معنا که اگر تکوینا نمیخواست چنین بشود به او آزادى و اختیار نمیداد و مانند دیگر اجزاى طبیعى در مسیر واحدى انسان را به حرکت در مى آورد. از اینجاست که مى بینیم اسلام قائل به مشیت و تقدیر الهى است، اما تقدیر به معنایى که گفتیم هرگز مستلزم جبر نیست.
💠اجل و مرگ
🔷بطور کلى #اجل و مرگ و میر دو نوع است: یکى اجل مسمّى یا حتمی، و دوّم اجل معلّق یا غیر مسمّى. نوع اوّل همان اجل طبیعى است که مطابق با نظام خلقت، هر موجود زنده اى پس از یک دوره زندگى عوامل زیستى او رو به کاهش و زوال میگذارد تا روزى که عمر او به سر رسد، این همان است که با هیچ چیز تغییر نمیکند و به تعبیر قرآن پس و پیش نمیشود، زیرا قرآن میفرماید آمدن اجل وقتی است که حتمیت یافته، و دیگری اجل معلق، مرگهاى زودرس هستند که بر اثر تصادف یا بیماریها و... پدید مى آیند و هر دو اجل به اراده و مشیت الهى و بر طبق قضا و قدر الهى انجام میشود، ولى نکته اى که در اینجا قابل توجه است این که اعمال و رفتار ارادى و اختیارى انسان نیز، خود یکى از اسباب و مشیات این عالم و جزئى از قضا و قدر الهى است که در بسیارى از حوادث و پدیده هاى عالم، نقش فاعلى به خود میگیرد.
🔷پس #انسان میتواند با #اعمال_و_رفتار خود، #سرنوشت خویش را تعیین کند و یکى از امورى که رفتار انسان در تعیین آن مؤثر است، #مرگ میباشد. انسان میتواند با رعایت اصول بهداشتى و... عمر خود را به حد طبیعى و واقعى برساند. علاوه بر این بعضى از گناهان یا کارهاى خیر مانند قطع رحم یا ظلم و احسان وصله رحم و صدقات و... نیز در تأخیر و تقدیم مرگ ها مؤثر است. در هر صورت باید توجه داشت که هر دو اجل از ناحیه خدا تعیین میشود. یکى به طور مطلق و دیگرى به عنوان مشروط و یا معلق، با توجه به این دو اجل، بسیارى از مطالب روشن میشود؛ از جمله اینکه در روایات آمده است صله رحم عمر را زیاد و یا قطع رحم عمر را کم میکند، منظور از عمر و اجل در این موارد اجل غیرحتمى (معلق و مشروط) است. براى آگاهى بیشتر ر.ک: حیات جاودانه، پژوهشى در قلمرو معادشناسى، امیر دیوانى.
👈منبع: وبسایت پرسمان
https://eitaa.com/mesagh
از دیوار چین بالا نرفتند! (نکته)
۱- ژنرال فرانسیسکو فرانکو، دیکتاتور خونریز اسپانیا که ۳۶ سال (۱۹۳۹ تا ۱۹۷۵) حاکم مطلقالعنان این کشور بود، هنگامی که قصد حمله به مادرید و برچیدن بساط جمهوری را داشت، به فرمانده سپاه خود دستور داد نامهای خطاب به جمهوریخواهانی که شهر مادرید را در اختیار داشتند، بنویسد و او خطاب به آنان نوشت؛ «من با چهار ستون سرباز و تجهیزات از شرق و غرب و شمال و جنوب به سوی شهر در حرکتم، اما شما فقط روی این چهار ستون حساب نکنید بلکه ستون دیگری هم داریم که در داخل شهر و حتی در میان جمع شما هستند که برای ما فعالیت میکنند! آنها
«ستون پنجم» ما هستند. اگر از چهار ستون اعزامی واهمه ندارید از این ستون پنجم بترسید که در تمام امور و شئون شما «نفوذ» دارند و راه ورود چهار ستون را به داخل شهر هموار میکنند.»! اصطلاح «ستونپنجم» از همان هنگام وارد فرهنگ سیاسی شد و به افراد و یا جریانات و احزابی گفته میشود که تابلوی خودی دارند ولی شناسنامهشان به نام دشمن مُهر خورده و در پوشش نیروهای خودی اهداف دیکته شده دشمن را
دنبال میکنند.
وقتی سپاه فرانکو به مادرید رسید، مردم آماده تسلیم بودند چرا که ستون پنجم از مدتها قبل، ماموریت خود را به اجرا درآورده بود. آنها با نفوذ در حکومت وقت دست به کارشکنی زده، عرصه زندگی را بر مردم تنگ و تلخ کرده بودند و درحالی که خود عامل آن پلشتیها و ناهنجاریها بودند، همه مشکلات را به نظام موجود نسبت داده و راه نجات را در پذیرش حاکمیت ژنرال فرانکو آدرس میدادند! و اینگونه بود که زمینه ورود بیدردسر ژنرال فرانکو و دیکتاتوری خونریز وی برای ۳۶ سال متوالی -تا هنگام مرگ او- را فراهم آوردند.
۲- در تاریخ باستان آمده است که وقتی چینیها از حملات پیدرپی دشمنان به تنگ آمده بودند، دیوار عظیم چین را ساختند و بر این باور بودند که هیچ دشمنی توان بالا رفتن از آن دیوار بلند و ورود به شهر را ندارد و اشتباه نمیکردند. اما چین طی صد سال بعد از ساخت آن دیوار بلند و مستحکم، سه بار از سوی دشمنان مورد حمله قرار گرفت و در هر سه بار سپاهیان دشمن توانسته بودند به شهر وارد شوند! نه اینکه از دیوار چین بالا رفته باشند! دیوار، بلندتر و مستحکمتر از آن بود که قابل عبور باشد. دشمن با استفاده از خیانت نگهبانان و پرداخت رشوه به آنان توانسته بود از دروازهها وارد شود و...!
۳- در کلام خدا درباره منافقانی که به لباس دوست درآمده و چهره پنهان کردهاند، آمده است: «وَ لَوْ نَشاءُ لَأَرَيْناكَهُمْ فَلَعَرَفْتَهُمْ بِسيماهُمْ وَ لَتَعْرِفَنَّهُمْ في لَحْنِ الْقَوْلِ... {ای پیامبر} اگر ما بخواهيم آنها را به تو نشان مىدهيم تا آنان را با قيافههايشان بشناسى، هرچند آنها را از طرز سخنانشان خواهى شناخت.
و از امیرالمومنین علیهالسلام است که «ما اضمر احد شيئا الاّ ظهر فى فلتات لسانه و صَفَحَاتِ وجهه... هیچکس چیزی را در دل پنهان نمیکند مگر آنکه در گفتههایش آشکار میشود».
حالا نگاهی به خواستههای رسماً و علناً اعلام شده دشمنان اسلام و انقلاب بیندازید و خواسته آنها را با آنچه برخی از افراد و جریانات سیاسی بر زبان و قلم دارند مقایسه کنید. اگر احتیاط کنیم و نگوییم در تمامی موارد، به یقین در بسیاری از موارد، زبان و قلم و گاهی علاوه بر زبان و قلم، قدم آنان را هم با دشمنان تابلودار نظام و مخصوصاً با آمریکا و متحدان غربی و عبری و عربی آنها همسو میبینید. آمریکا برای دیکته کردن خواستههای خود در پوشش مذاکره، خودش را به در و دیوار میزند و جماعت یاد شده چپ میروند و راست مینشینند و از ضرورت مذاکره با آمریکا سخن میگویند! دشمن از موشکهای دوربُرد و نقطهزن ما به وحشت افتاده و جرأت تعرض ندارد، جریان مورد اشاره اصرار دارد که موشکها به چه دردمان میخورد؟! وقتی فلان جاسوس بازداشت میشود، جیغ بنفش میکشند که جرمی مرتکب نشده است! و...
آیا وقت آن نرسیده است که موشها را از انبار گندم نظام بیرون کنیم؟ به قول ملای رومی:
اول ای جان دفع شرّ موش کن
بعد از آن در جمع گندم کوش کن!
https://eitaa.com/mesagh
✡ هرتزل؛ پیامبر دروغین صهیونیسم (٣)
🎯 برگزاری کنگرهٔ صهیونیستی و تلاش برای کسب نظر موافق دولتهای بزرگ
1⃣ #تئودور_هرتزل در سال ١٨٩٧ نشریهٔ دایولت را برای انتشار عقایدش در وین تأسیس نمود و سپس برنامهای برای برگزاری اولین کنگرهٔ صهیوینستی در بازل سوئیس تدوین کرد. وی بهعنوان رئیس این کنگره انتخاب گردید و علاوه بر دیدار با ویلهلم دوم به کنفرانس صلح لاهه نیز دعوت شده و در آنجا با استقبال گرم دولتمردان اروپایی مواجه گشت.
2⃣ هرتزل در سالهای ١٩٠٢ و ١٩٠٣ به کمیسیون سلطنتی بریتانیا در امور مهاجرت بیگانگان دعوت شد. وی در آنجا با اعضای دولت انگلیس بالاخص چمبرلین، وزیر وقت مستعمرات، آشنا شد و از او خواست تا در اسکان یهودیان در #صحرای_سینا یاری رساند.
3⃣ پس از شکست طرح صحرای سینا، گرینبرگ طرح سکونت یهودیان در جزیرهٔ #قبرس را برجسته کرد، در حالىکه چمبرلین پیشنهاد سکونت در #اوگاندا را داد، ولى هرتزل آنرا نپذیرفت.
4⃣ لیکن شرایط اروپاى شرقى، هرتزل را مصمم کرد تا ضمن از سرگیرى مذاکرات با دولت بریتانیا، حتى طرح اوگاندا را مدنظر داشته باشد. تا با این کار، هم با دولت بریتانیا روابط حسنهٔ خود را حفظ نماید و هم با مطرح شدن گزینهای دیگر #عثمانی را تحت فشار قرار دهد.
5⃣ با توجه به اینکه دولت بریتانیا نسبت به اجراى ایدهٔ صهیونیستى در اوگاندا نظر مساعد داد و اعلام کرد هیأتى براى شناسایى منطقه به آنجا برود، هرتزل طرح اوگاندا را به کنگرهٔ ششم صهیونیستى برد. در این کنگره هرتزل بیان کرد که طرح اوگاندا هدف اصلى #صهیونیسم نیست، بلکه هدف اصلى احیاى سرزمین #اسرائیل است.
6⃣ اما این پیشنهاد مخالفان سرسختی در میان سایر صهیونیستها داشت. جریان مخالفان تا آنجا پیش رفتند که طى یک نشست در نوامبر ۱۹۰۳ نمایندهاى را نزد هرتزل فرستادند و از او درخواست کردند تا طرح اوگاندا ملغا اعلام شود و فقط #فلسطین مورد توجه قرار بگیرد.
7⃣ گرچه هرتزل در ملاقاتى با شوراى صهیونیست توانست تا حدودى از موج مخالفتها بکاهد، لیکن همچنان مخالفتها با فراز و فرود ادامه داشت تا اینکه هرتزل در سوم جولاى ۱۹۰۴ درگذشت.
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/1135
https://eitaa.com/mesagh
✡ هرتزل؛ پیامبر دروغین صهیونیسم (٢)
🎯 دولت یهودی؛ نسخهٔ هرتزل برای حل مسألهٔ یهود
1⃣ کتابی که #تئودور_هرتزل با نام #دولت_یهودی منتشر نمود، سر و صدای زیادی بهراه انداخت.
2⃣ در این کتاب دلایلی در باب ضرورت ترک اروپا توسط #ملت_یهود و اسکان آنها در #آرژانتین و یا #فلسطین مطرح شده بود.
3⃣ کتاب هرتزل بهسرعت در جهانِ #یهودیت پخش شد و توجهات بسیاری را معطوف به خود نمود. حامیان جنبش صهیونیستی بهمانند #هووی_صهیون (Hovevei Zion) فوراً از افکار وی استقبال نمودند.
4⃣ این در حالیاست که یهودیّت سنّتی با وی مخالفت بود، زیرا این تفکر را تهدیدی برای تلاشهای آنها در جهت پذیرش در کشورهای محل سکونت یهودیان و نیز در تضاد با ارادهٔ خداوند میدانستند.
5⃣ هرتزل معتقد بود: یهودیان، بیگانگانی هستند که هیچگاه در کشورهای اروپایی مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت و تنها راه چارهٔ باقیمانده کوچاندن آنها است.
6⃣ وی معتقد بود، تنها با راهحل سیاسى، یهودیان مىتوانند تغییر شکل و سبک بدهند و شرایط بهترى در زندگى پیدا کنند؛ که آنهم تنها با تأسیس دولت مستقل #یهودى و با رضایت قدرتهاى بزرگ جهان امکانپذیر خواهد بود. این دولت مىتواند در اسرائیل یا در آرژانتین با اراده و تصمیم #قوم_یهود شکل گیرد.
7⃣ هرتزل مىگوید: تحقق این طرح مستلزم تأسیس دو ساختار است: «جامعهٔ یهودیان» که بتواند نمایندگى قوم یهود را در یک ساختار کاملاً قانونى رهبرى کند و «شرکت یهودى» که کار کنترل امور تجارى و بازار کار را برعهده داشته باشد.
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/1135
https://eitaa.com/mesagh
✡ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (١)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
1⃣ #مرگ را میبایست از جمله قوانین فراگیر عالَم هستی قلمداد نمود؛ موضوعی که بَشریّت با تمام ادعاهای خود، توان فرار از آن را نخواهد داشت؛ موضوعی که تمامی موجودات در نهایت طعم آن را خواهند چشید و از این جهت است که عموم انسانها با تفکرات و سلایق گوناگون خود را موظف به اندیشیدن دربارهٔ آن میدانند.
2⃣ مرگ #تمدن_غرب را دچار چالشی عمیق میکند. مرگ انسانِ #بشرمحور و #غیبناباور را بهجهتِ فرضِ تمامشدن زندگی، از سویی دچار #ناامیدی میسازد و از سوی دیگر به #پوچانگاری مبتلا ساخته و به وادی بیبندوباری میکشاند.
3⃣ این چالش گرچه در نظر ابتدایی، سبب بهرهکشی نظام #لیبرالیسم از انسانها در نیل به منویّات خود و تنظیم تمام شئون زندگی بشری حول #اباحهگری میگردد؛ اما در واقع جامعهٔ لیبرال را از درون به انحطاط کشانده و موجب عقیمشدن فرایند #جامعهسازی و افول نظام تمدنی غرب، در طول زمان میشود.
4⃣ نظام لیبرالیسم بعد از دریافت این واقعیت که نمیتوان در مقابل مرگ ایستاد و یا به انکار آن پرداخت، سعی نموده تا واقعیت مرگ را از مسیر حقیقی خود تغییر داده و همجهت با تفکرات الحادی خود، به بازتعریف دنیای پس از مرگ مبتنی بر #آموزههای_اومانیستی مبادرت ورزد.
5⃣ آموزههایی که موجب میشود تا آفرینندهٔ هستی، به حاشیه رانده شده و پس از مرگ نیز انسان همچنان محوریّت خود را بر عالَم حفظ نموده و بهعنوان مالک دنیای پس از مرگ نشان داده شود!
✍ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
https://eitaa.com/mesagh
✡ هرتزل؛ پیامبر دروغین صهیونیسم (١)
🎯 نگاهی مختصر به صهیونیسم و شعب مختلف آن
1⃣ #صهیون در زبان عبری بهمعنای پُرآفتاب و نیز نام کوهی در جنوبغربی #بیتالمقدس است. کوه صهیون زادگاه و آرامگاه داوود (ع) و جایگاه سلیمان (ع) بود.
2⃣ گاه این واژه نزد #یهودیان بهمعنای شهر قدس، شهر برگزیده و شهر مقدس آسمانی بهکار میرود؛ ولی در متون دینی یهود، صهیون اشاره به آرمان و آرزوی #ملت_یهود برای بازگشت به سرزمین داوود و سلیمان و تجدید #دولت_یهود دارد.
3⃣ صهیون برای #یهود سمبل تشکیل حکومت مستقل و فرمانروایی بر جهان است و از اینرو، یهودیان خود را #فرزندان_صهیون میخوانند.
4⃣ در تعریف صهیونیسم باید آنرا به دو دسته تقسیم کرد: #صهیونیسم_معنوی و #صهیونیسم_سیاسی.
5⃣ صهیونیسم معنوی یا مذهبی بر پایهٔ #تورات شکل گرفته و مدعی است یهودیان #قوم_برگزیده هستند! نوع نگاه صهیونیسم معنوی به موضوع فلسطین این است که فلسطین یک تاریخ برای یهودیان است و باید مورد احترام قرار گیرد.
6⃣ اما دستهٔ دوم، پایهگذاران صهیونیسم سیاسی هستند؛ پدر صهیونیسم سیاسی #تئودور_هرتزل است. هرتزل در ١٨٩۶ جزوهای به زبان آلمانی تدوین میکند بهنام «دولت یهود». هرتزل در این جزوه تئوریای را مطرح میکند که نوعی صهیونیسم متفاوت با صهیونیسم معنوی را ارائه میدهد.
7⃣ در سنت معنوی صهیونیسم، فلسطین تنها یک تاریخ بود اما هرتزل بهدنبال آن بود که یهودیان جهان را گردهم آورده و یکپارچه کند. او بر این باور بود که مقدمهٔ گرد هم آوردن یهودیان از سراسر جهان، تشکیل یک دولت است. لذا هرتزل صهیونیسم را از فاز مذهبی وارد فاز سیاسی کرد.
8⃣ او باور داشت که تنها راه مقابله با اقدامات یهودستیزی!! موجود در دنیا این است که یهودیان یک وطن متعلق به خود!! را تملک کنند. لذا در جزوهٔ خود پیشنهاد میدهد که #آرژانتین یا #فلسطین بهعنوان مرکز دولت یهود درنظر گرفته شود!
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/1135
https://eitaa.com/mesagh
✡ هالیوود و چالشی بهنام مرگ (٢)
🌐 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت هفتم)
1⃣ فیلم سینمایی #چه_رویاهایی_که_میآیند را میتوان نمودی بارز از تصویرسازی هالیوود از موضوع #مرگ و #آخرت معرفی نمود؛ اثری به کارگردانی «وینسنت وارد» که در سال ۱۹۹۸ میلادی تولید شد و توانست جایزهٔ اسکار بهترین جلوههای تصویری را در هفتادویکمین دوره از آن خود نماید.
2⃣ بر اساس تصویری که #هالیوود در این فیلم از دنیای پس از مرگ ترسیم مینماید؛ انسان مالک دنیای پس از مرگ قلمداد میشود؛ تصویری که بر اساس آن، دکتر کریس نیلسن ضمن برخورداری از قابلیت حضور و تصرّف در جهان مادی، مالک محیط بزرگی همانند تابلوی نقاشی بهنام بهشت نشان داده میشود؛ محیط بزرگی که مبتنی بر خیال و تصوّر او شکل میگیرد و او میتواند هرگونه که بخواهد آن را نقاشی نماید.
3⃣ همین رویکرد سبب شده تا #سینمای_غرب تمرکز خویش را معطوفِ خلق آثاری نماید که در آن انسان پس از مرگ نیز همچنان محوریّت خود در عالَم را حفظ مینماید و بهعنوان مالک دنیای پس از مرگ به تصویر کشیده میشود.
4⃣ آثار سینماییِ متعددی که بر بستر آموزههای بشرمحورانه مبادرت به خلق تصویر ارواح مردگان و وضعیت انسانها در دوران پس از مرگ به سه شکل و حالت کُلی مینمایند:
🔸١) تصویر دودی از انسان پس از مرگ
🔸٢) حفظ شکل ظاهری هنگام مرگ
🔸٣) آموزههای حلول و تناسخ
✍ نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
https://eitaa.com/mesagh