⚠️جهت اطلاع!
🔘بودجه ۱۴۰۴، انبساطیترین بودجه سالهای اخیر
منابع و مصارف بودجه با رشد ۶۸ درصدی از ۳۵۰۰ همت به ۵۹۰۰ همت رسیده است و انبساطی ترین بودجه چند سال گذشته رقم خورده است.
واقعا در دورانی که تنش های نظامی در حال افزایش است و کشورها آرایش جنگی می گیرند، بودجه انبساطی تناسب دارد؟!..
#دولت_چهاردهم
@mesbah_313_ir
🕛 ساعت تحلیل #مصباح (شماره ۱۰۶)
دکتر رضا زمانی
⏳هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد !!
⬅️ واکنش 🕵عالیجناب خان خان به اظهارات رئیس جمهور در صحن مجلس به هنگام تقدیم بودجه :
رئیس جمهور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی هنگام تقدیم برنامه ی بودجه ۱۴۰۴ گفت:
میزان مصرف بنزین در سال جاری حدود ۴۰ درصد بالاتر از سال ۱۳۹۸ میباشد این در حالیست که رشد جمعیت و درآمد ملی بسیار کمتر از این است.
🔸امروز هزینه تمام شده بنزین بدون لحاظ قیمت نفت که شامل هزینه پالایش هزینه حمل فراورده و هزینه جایگاه دارد حدود ۸۰۰۰ تومان میباشد.
🔸امسال حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان و در صورت ادامه وضع موجود در سال آینده باید ۱۳۰ هزار میلیارد تومان واردات بنزین انجام شود و هر لیتر بنزین وارداتی بین ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان هزینه دارد.
آقا مسعود!
به خدا ما ایمان داریم که شما صادق هستید! اصلاً وعده صادق ۲ رو شما امضاء زدید و انجام شد!...
اما صادقانه، یه چیزی بگم؛ الان وقت این حرفها نیست! داد زدن از ضعف ها و کاستی ها، درست زمانی که ایران درگیر مهمترین جنگ سیصد ساله خودشه، کار درستی نیست!! شما که به کارشناسان اعتقاد و اعتماد دارید، ازشون بپرسید! البته جسارتاً نه کارشناسای غربگرا که اونا طفلکی ها، چشم دیدن و گوش شنیدن و عقل فهمیدن ندارن !!...تجربه دارم که میگم!!
این جماعت غربگرا و لیبرال اول به فکر خودشه! اینا این آمارها رو دادن دست شما که تهش بگن « گرون کن» مشکل حل میشه!!!.
آقا مسعود! اینا خیر خواه شما و مملکت نیستن!!...
ماشا الله مملکت پُر از کارشناس و خُبره است! فقط کافیه لب تر کنی!...کارشناس دلسوز راه درست رو بهت نشون میده! ...
اشکال نداره! اینا رو بگو ولی بعدش هم بگو که شرائط کشور چجوریه! ....یکی دو سال، هم همین طور ادامه بده، یارانه ها رو دست نزن تا از این پیچ بگذریم!...
قول میدم همه همراهی کنن! یکی دو سال، دندون رو جیگر بذار تا به وقتش!!..
ماشا الله دکتر ! 👌❤️💪
امضا عالیجناب خان خان
#دولت_چهاردهم
@mesbah_313_ir
24.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😃طنزستان
🔘#بوموسو_رو_هم_گرفتن !!
«صدات نیاد امارات؛ گور بابات امارات؛ یه بار دیگه زر بزنی؛ میام برات امارات»😄😄
⬅️ کاری از مجید قادری و امید قادری
#ابوموسی، #تنب_کوچک، #تنب_بزرگ جزایر همیشه ایرانی هستند
#ایران
@mesbah_313_ir
تصویر برگزیده #مصباح
⬅️ اثر گرافیکی «سالی سمیر» برمبنای نمادسازی از #شهید_یحیی_السنوار
✅ بزودی تصویر پرتاب چوب و چفیه روی صورت سنوار تبدیل به یک برند خواهد شد.
#مرد_میدان
#چوب_امدادی
@mesbah_313_ir
#با_نویسندگان ، #با_کارشناسان
قاب آخر شهادت یحیی سنوار، سراسر شجاعت، عزت و اقتدارست. قاب آخر قاب یک قهرمان است که اسرائیلی ها را مقهور ساخته است!.
#وحید_یامین_پور در مطلبی در این باره می نویسد؛
«چیزی در مورد یحیی سنوار که مرا رها نمیکند... که مرا در درون به یک ورشکستگی کامل کشانده است.
این روزها پس از آن تصاویر تاریخ ساز از شهادت قهرمانانهاش به یک چیز فکر میکنم؛ او میتوانست فقط با باز کردن چفیه از سر و صورتش، زنده بماند. فقط کافی بود کمی چفیه را پایین بیاورد. همانقدر که دوربینهای ترسو چهره او را ببینند و هوش مصنوعی روی میز افسران ارشد اطلاعاتی جیغ بکشند که "نزنید... نزنید... او یحیی سنوار است... اورا زنده میخواهیم."
یحیی میدانست زندهی او چه اندازه برای اسرائیل ارزشمند است. او را میبردند و در بهترین بیمارستان تلآویو زیر نظر متخصصان، درمان میکردند. او میتوانست بزرگترین شکار تاریخ تشکیل رژیم صهیونیستی باشد. آنقدر مهم که نتانیاهو اعلام کند جنگ را بُرده و غزه را به زانو درآورده و حالا گروگانها و دهها امتیاز دیگر را در ازای یحیی معامله میکند.
یحیی همه اینها را میدانست ولی چفیه را تا زیر چشمهایش بالا کشید. من به آن لحظهی لاهوتی میاندیشم که یک انسان چگونه میتواند مرگ را به خود دعوت کند. یحیی حتی اگر بدون چفیه دستگیر میشد باز هم در قهرمانی او شعرها میسرودند. او نه در تونلهای زیر زمینی که در نقطهی صفر تماس در جنگ رو در رو تا آخر مبارزه کرده بود و با یک دست قطع شده و دهها جراحت دیگر به اسارت رفته بود. اما یحیی چفیه را تا زیر چشمها بالا کشید و فقط با چشمهایی شبیه همهی چشمهای به خون نشسته فلسطینی به شیطان معلق در سنگرش زل زد. تا او را نشناسند. تا با او همان کنند که با هر مبارز ناشناس دیگری...»
شهید سنوار زنده است، چون فلسطین زنده است! فلسطین زنده است ،چون مقاومت زنده است!
سایه شهید سنوار از یحیی سنوار سنگین ترست . نام سنوار کابوسی است که برای صهیونیست ها تمامی ندارد!
#شهید_سنوار
#مکتب_سنوار
@mesbah_313_ir
🔘فکر درست، کار درست
بعد از حکم جهاد رهبر معظم انقلاب برای حمایت از مردم لبنان و جبهه مقاومت،
بانوی بوشهری گردنبند طلای ۲۱ عیار خود به ارزش تقریبی ۳۰۰ میلیون تومان را به جبهه مقاومت تقدیم کرد.
این کار درست، از یک فکر درست نشات گرفته و باید برجسته شود.
عمل ارزشمند بانوی بوشهری، یک عمل جهادی است .
#زنان_سرزمین_من
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
تاریخ تحلیلی اسلام (قسمت ۱۰۹)
خوارج
هنگام شرح نبرد صفین از دستهای که به نام خوارج شهرت یافتند سخن رفت و تا آنجا که این مختصر گنجایش داشت در این باره توضیح داده شد.
هنگامی که علی علیه السلام شهید شد، بازماندگان خوارج فرصتی یافتن به تبلیغ ویژه فکر خود بپردازند. آنان در سراسر حکومت امویان و نیمی از حکومت عباسیان موجب نگرانی خلفا بودند. دلیری ایشان چندان بود که گاه دسته های کوچکی از ایشان سپاه انبوهی را در هم میشکستند، و سرانجام در قرن دوم هجری سردسته فرقهای از خوارج به نام عبدالرحمان بن رستم که از سرزمین شرق جنوبی ایران برخاسته بود توانست در مغرب اسلامی در شهر تاهَرت برای مدت ۱۵۰ سال دولتی به نام دولت رستمیان تاسیس کند.
سودجویان
جز از این سه گروه که بر اساس عقیده مذهبی و با همبستگی نژادی تشکیل شده بود، حرکت سیاسی دیگری نیز در عراق وجود داشت که چون کار خود را زیر پوشش دین میکرد تاریخ نویسان بدان بیاعتنا بودهاند. در فصل گذشته هنگام بحث از اوضاع سیاسی و اجتماعی عربستان پیش از اسلام گفتیم که دولتهای کوچک ناحیه شرقی و شمالی عربستان افزاری برای حکومت بزرگ ساسانی و امپراطوری روم بودند. این دو قدرت که بر سر دستاندازی به راه بازرگانی آسیا به اروپا و آفریقا با هم نبرد میکردند، عرب یا بهتر بگوییم ساکنان این دو منطقه (عراق و شام) را به دنبال خود داشتند. قدرت و ناتوانی حکومتهای دست نشانده این دو منطقه بستگی به پیروزی و یا شکست دو امپراتوری بزرگ داشت. پس از آنکه در نتیجه ظهور دین اسلام و گسترش آن یکی از دو قدرت بزرگ نابود و دیگری ضعیف شد و عراق داخل قلمرو اسلامی قرار گرفت، اینان کینه توزی با یکدیگر را فراموش نکردند، اما با گرویدن بدین دین و سرگرمی مسلمانان به فتوحات، دشمنی عراقی و شامی موقتاً از میان رفت. در سراسر خلافت کوتاه ابوبکر و نیز خلافت عمر و عثمان عرب از هر تیره و منطقهای که بود در سرزمین غیر عربی و با مردمی غیر عرب یا غیر مسلمان نبرد میکرد. گاه چنان بود که عراقی و شامی در کنار یکدیگر میجنگیدند. چون علی علیه السلام عراق را مرکز خلافت خود قرار داد و عراقیان بدو پیوستند و با شامیان جنگیدند و داور عراق از داور شام فریب خورد، سیاست پیشههای عراق دانستند که باز هم باید زیر دست شام باشند. معلوم است این دسته همیشه معتقدات مذهبی را وسیلهای برای رسیدن به آرزوهای خود میکنند و به مصلحت وقت در کنار گروههای دینی میایستند، اما تا آنجا که کار به بنبست نکشد و پای جان در میان نیاید. چون خوارج مردمی خشک و غیرقابل انعطاف بودند و نیز شمار آنان اندک بود گروه سیاست پیشه مصلحت خود را در این میدید که پشت سر شیعه بایستد و به ظاهر طرفدار خاندان علی علیه السلام باشد...
ادامه دارد...
#کتاب_بخوانیم 📚
@mesbah_313_ir