باور ۳۷۳ قدرت مطلق پدافند هوایی جهان
🔹فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش:
ارتش ایران قدرت مطلق پدافندی هوایی بود و با ارتقای سامانه باور ۳۷۳ میتوانم بگویم که قدرت مطلق پدافند هوایی جهان هستیم.
🔹این سامانه اکنون در چرخه پدافندی کشورمان حضور دارد و آسمان ایران را رصد میکند. فقط یک یا دو کشور در جهان مشابه چنین سامانهای را دارند.!
مصباح : عمده رموز موفقیت چشمگیر نظامی ایران ؛
👈ایمان به خدا ،
👈ایمان به ولایت،
👈ایمان به فرماندهی یکپارچه،
👈ایمان به توان داخلی
✅پیشرفت بخش نظامی الگوی مناسبی برای رشد و پیشرفت دیگر بخش ها است!
✅پیشرفت بخش نظامی یکی از نشانه های کارآمدی نظام ولایی است.
#ایران_قوی🇮🇷💪
@mesbah_313_ir
✳️ نکته سنجی
دکتر رضا زمانی
در ادبیات سیاسی انقلاب اسلامی یک گزاره مفهومی مشهور وجود دارد؛ «هر وقت دشمن خارجی و لیبرال داخلی یک کسی یا جایی را می زند، یعنی آن سنگر و آن سنگر دار درست و بجا انتخاب شده است!!....همواره این گزاره درباره جمهوری اسلامی صادق بوده است!... آخرین مورد این مفهوم،انتخاب حجةالاسلام خسروپناه به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی است. یک رزمنده سابق و فیلسوف و نظریه پرداز انقلابی امروز! و طبیعتاً شاهد حملات دامنه دار لیبرال ها علیه او هستیم!... آری! این انتخاب درست و بجا در یک جای مهم است!....
پس رئیس جمهور و مشاورانش نباید به این نیش و کنایه ها توجه کنند!...دکتر رئیسی باید با همین دقت به تعویض مهره های منصوب روحانی ادامه دهد!....در صدر اولویت تغییر، دبیر شورای عالی امنیت ملی است!
@mesbah_313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تورقی_در_تاریخ
صوت لو رفته شاه و امینی قبل از فرار
(این مکالمه توسط ساواک ضبط شده)
محمدرضا پهلوی: اصلا رفتیم، بدون اینکه با آبرو هم رفته باشیم، مثل پیرزنها.
به مناسبت سالروز فرار شاه ۲۶ دیماه
مصباح : مردم باید از شاه چمدانی مطلع باشند و این مهم با مطالعه تاریخ حاصل می شود.
#تاریخ_بخوانیم
@mesbah_313_ir
کاریکاتور برگزیده #مصباح
.... وضعیت کنونی یمن که هرچند در محاصره قرار دارد اما همچنان مقاومت می کند تا پیروز شود.!
@mesbah_313_ir
✍💊✍💊✍
باسمه تعالی
دکتر رضا زمانی
تحلیل کپسولی مصباح : (شماره ۲۳)
رژیم صهیونیستی و جنگ داخلی؟!
یکی از مخاطراتی که همواره رژیم غاصب صهیونی را تهدید می کند، شکاف های طبقاتی و اوضاع یهودیان داخل سرزمین های اشغالی است! گویا این روزها آن پیش بینی ها در حال تحقق است!
در بحبوحه تبادل بیسابقه تهدیدات بین مخالفان و دولت دست راستی به رهبری بنیامین نتانیاهو، همه نگاهها در اراضی اشغالی به تظاهراتی معطوف است که توسط مخالفان در شامگاه شنبه در تل آویو برگزار شد.
برای اولین بار عبارات "جنگ داخلی" و "زلزله مردمی" و "مملکت را به آتش کشیدند" به طور جدی در جامعه صهیونیستی شنیده میشود!.
از زمانی که کنست به "راستگراترین دولت تاریخ اسرائیل" اعتماد کرد، اپوزیسیون مثل نخست وزیر سابق ، اعلام کرد که در برابر اجرای سیاستهای دولت سکوت نخواهد کرد.
مناقشه در محافل صهیونیستی معمولاً بر سر مواضع در قبال مسئله فلسطین یا عملیات نظامی در خارج از مرزها بود، اما اکنون بحث بر سر چیزی است که مخالفان آن را "جوهر دموکراسی" میدانند!!.
از نظر اپوزیسیون آنچه را که دولت در حال حاضر انجام میدهد، "کودتا" میدانند و نسبت به "جنگ داخلی" هشدار میدهند و از اسرائیلیها میخواهند برای اعتراض به خیابانها بیایند.!
همه این اتهامات متقابل، که برخی از آنها بی سابقه هستند، #هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی را بر آن داشت تا زنگ خطر را به صدا درآورد.!
اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید!
@mesbah_313_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
خالد بن ولید در زمان پیامبر:
خالد بن ولید در دوران حضرت رسول«ص» داستان مشهوري دارد.
حضرت رسول او را به سوي بنی جذیمه اعزام کرد که آنها را به اسلام دعوت نماید، و دستور جنگ و قتا آنان را به او نداد.
بنی جذیمه به جاي اینکه بگویند: «اسلمنا» (اسلام آوردیم)گفتند: «صبأنا،صبأنا» یعنی از دینی دست برداشته و به دین دیگري گرویدیم(که همان کنایه از اسلام آوردن بود) .خالد بی اعتنائی کرده، شروع به کشتار آنان کرد و برخی را نیز اسیر نمود و به یارانش سپرد و به آنها دستور داد که اسیران را به قتل برسانند ولی بعضی از آنها وقتی فهمیدند این بیچارگان اسلام آورده اند، از کشتنشان خودداري کردند، و هنگام برگشتن، داستان را به عرض پیامبر «ص» رساندند، حضرت دو بار فرمود:
«خدایا! من از رفتار خالد بن ولید به تو پناه می برم و از او بیزارم» .
سپس علی بن ابیطالب را با مقداري پول به سوي بنی جذیمه فرستاد که دیۀ کشته ها را بپردازد و اموالی که از آنها گرفته، برگرداند، حتی زیان ظرفی که سگ در آن غذا می خورده، به آنان پرداخت شد. آنگاه حضرت رو به قبله ایستاد و دستها را به سوي آسمان بلند کرد و سه بار فرمود:
«خدایا من از خالد بن ولید بیزارم و به تو پناه می برم از کاري که انجام داد» . (سیره ابن هشام-ج۴ ص۵۳، طبقات ابن سعد، اسدالغابه-ج۳-ص۱۰۲)
آیا می توانیم بپرسیم، عدالت این اصحاب،که چنین ادعائی می کنند،کجا است؟ و اگر خالد بن ولید که نزد ما از بزرگان است تا آنجا که لقب شمشیر خدا به او داده ایم، آیا واقعا پروردگارمان شمشیرش را می کشد و بر مسلمانان بی گناه یورش می برد و آنها را قتل عام می نماید و نوامیسشان را هتک می کند؟ و مگر در این امر تناقض نیست؟ زیرا خداوند از قتل نفس و از فحشا و منکر و ظلم نهی فرموده ولی در همان حال می بینیم خالد شمشیر ستمش را می کشد که مسلمانان را از بین ببرد و خونشان را بریزد و اموالشان را غارت نماید و زنان و فرزندانشان را به اسارت بگیرد.
خداوندا! این سخن زور و بهتانی آشکار است.
خداوندا! تو منّزهی و تو عظیم و بزرگی و بالاتر از این تهمتها هستی که می زنند.
پروردگارا! تو را سپاس می گوئیم و تقدیس می نمائیم و منزّهت می داریم، و بی گمان تو آسمانها و زمین و آنچه میان آنها است را به باطل نیافریدي، این گمان کافران است، پس واي بر کافران از آتش جهنم.
چگونه ابوبکر که خود را خلیفۀ مسلمانان می دانست، آن جنایتهاي زشت را می شنود و سکوت می کند؟ و اي کاش تنها سکوت می کرد که از عمر بن خطاب می خواهد که از خالد دست بردارد و بر ابوقتاده غضب می کند که چرا اعتراض به کار خالد کرده است!
آیا واقعاً قانع شده بود که خالد تأویل کرده و آنگاه به اشتباه افتاده است؟ و دیگر چه بهانه اي براي مجرمان و تبهکاران می ماند که حرمتها و اعراض مردم را هتک کنند و آنگاه ادعاي تأویل نمایند؟
ولی من بر این باورم که ابوبکر هیچ تأویلی در مورد خالد نداشته زیرا عمر او را دشمن خدا خواند، و نظرش این بود که باید خالد به قتل برسد زیرا یک مسلمان را کشته است، یا اینکه سنگسار شود زیرا با همسر مالک(لیلی) زنا کرده است ولی ابوبکر هیچ کدام از اینها را در حق خالد انجام نداد بلکه خالد بر عمر بن خطاب-در این مسئله-پیروز شد زیرا ابوبکر، جانب او را گرفته و حق به او داده بود هر چند کاملاً و بیش از هر کس دیگر، خالد را می شناخت.
مورخان نوشته اند که پس از این حادثه شرم آور، ابوبکر، خالد را به یمامه فرستاد که از آنجا نیز پیروز بیرون آمد و با دختري از آن دیار ازدواج کرد و همان رفتاري که با لیلی نموده بود، در آنجا انجام داد در حالی که هنوز خون آن مسلمانان و یا خون پیروان مسیلمه خشک نشده بود، و ابوبکر بیش از آن حادثۀ قبلی بر او عصبانی شد و به او پرخاش کرد! ! (استاد حسنین هیکل در کتابش«الصدیق ابوبکر»-ص۱۵۱)
تردیدي نیست که این دختر نیز شوهردار بوده و خالد، شوهرش را به قتل رسانده سپس بر او وارد شده است همان گونه که با لیلی همسر مالک رفتار کرد، وگرنه سزاوار پرخاش ابوبکر، آن هم بیش از پرخاشی که در حادثه قبلی کرده بود، نمی بود، هر چند تاریخ نویسان متن نامه اي را که ابوبکر براي خالد بن ولید فرستاده، یادآور می شوند که در آن آمده بود:
«به جان خودم اي فرزند مادر خالد، تو کاري جز هم آمیختن با زنان نداري در حالی که در صحن حیاط خانه ات، خون هزار و دویست نفر از مسلمانان ریخته شده و تا هنوز خشک نشده است» . (تاریخ طبري-ج۳-ص۲۵۴ ،تاریخ الخمیس-ج۳-ص۳۴۳)...
ادامه دارد...
@mesbah_313_ir