🔹پیش از شکل گیری انقلاب اسلامی به عده ای از دوستان گفتم" به اعتقاد من مردم هنوز شایستگی درک حکومت اسلامی و ولایت فقیه را ندارند."
🔹آن روز نمی دانستم که روزی باید جمله ام را تصحیح کنم و بگویم “روشنفکران ما لیاقت جمهوری اسلامی و ولایت فقیه را ندارند.”
🔹در این مدت و پس از رای مثبت مردم به ولایت فقیه، روشنفکران وحشتی از ولایت فقیه داشتند و به مرور این ترس را به خوبی نشان دادند.
📗کتاب ولایت فقیه، ص ۱۳
🌷 شهید دکتر دیالمه
*#در_محضر_شهداء*
*مصباح :.....در فضای ارادت نمایی سلطنت طلب ها، بهائی ها و غرب گداها، منتظر السلطنه پهلوی منسوخ هم اظهار نظری کرده است! ....اما ربع پهلوی نگفت که ملکه فراماسونری ها با سرنوشت ملت های مظلوم و ستمدیده چه کرد! او نگفت که نقش ملکه در کودتای ۲۸ مرداد و جنگ تحمیلی بعثی ها علیه ایران و.... چقدر مخرب بود!!!....البته او موجودیت ربع خود را از ملکه می داند!!🤔*
‼️ *شکوهی دیگر از تمدن غرب؛*
مجله ی انجمن پزشکی کانادا گزارشی منتشر کرده و در آن گفته است ؛
اگر مرگ خودخواسته ی افراد بیمار یا سالمند به کمک پزشکان زیاد شود کلی در بودجه بهداشت و درمان صرفه جویی میشود!.😳😳
*مصباح ؛*.....روز به روز، ذات خبیث و روح پلید تمدن غربی آشکارتر می شود! ....
....روز به روز، بوی تعفن و تفرعن تمدن غرب ، بیش از پیش شامه آزاری می کند!....
....روز به روز، تمدن غربی به مسیرهای بن بست ایدئولوژیکی نزدیک تر می شود! .....
....روز به روز دنیا به ماهیت بی ارزش و گمراه کننده غرب پی خواهد برد! ......
....روز به روز ، انسان ها خلا تمدنی را که اعتقاد عملی و راستین به کرامت و شرافت ذاتی انسانی داشته باشد ، بیشتر حس می کند! ......
.....و روز به روز ، نگاه ها به قبله گاه منجی موعود دوخته می شود!
*مقتدی صدر: توهین به زائران ایرانی ممنوع و حرام است*
🔹رهبر جریان صدر در توصیههایی به طرفداران خود گفت که توهین و تعرض به زائران ایرانی امری ممنوع و حرام است.
*مصباح: آیا مقتدی صدر به این حکم مرجع گونه خود فکر کرده است اکه اصلا چرا با شیعیان ایران زاویه دارد؟!.....آیا به این فکر کرده که زاویه صدری ها با دیگر شیعیان عراق و ایرانی ، سبب خشنودی دشمنان شیعه می گردد و موجب تشکیل فتنه های جدید علیه عراق می گردد؟!......مقتدی به آنچه فکر می کند، به مصلحت خود، صدری ها، شیعیان و اتحاد عراق نیست! امیدواریم مقتدی بستر ساز فتنه علیه شیعه و عراق نشود!*
*دیده بان مصباح ؛*
*فیش حقوق ۳۰ میلیونی جوان ۲۸ ساله در بنیاد مستضعفان!!!*
امین خلیق، سردبیر سال گذشتهی سایت خبرنامه دانشجویان ایران _ رسانه نزدیک به جبهه پایداری_ بهتازگی وارد شرکت نوشابه سازی زمزم شده است. بر اساس تصویر فیش حقوقی وی که توسط پرسنل شرکت منتشر شده است، امین خلیق با ۲۸ سال سن، ماهیانه حدود ۳۰ میلیون تومان حقوق میگیرد. این درحالی است که بر اساس شنیدهها میانگین حقوق دریافتی سایر پرسنل شرکت زمزم کمتر از ۱۰ میلیون تومان است.
وی دانشجوی رشته علوم سیاسی است و جایگاهی که در این شرکت اقتصادی بنیاد مستضعفان دارد هیچ تناسبی با رشته تحصیلی و سوابقش ندارد!!!!
...خبر واقعی است و البته تکراری!!!.... در این چند سالی که صحبت از حقوق های نجومی است، بارها این داستان تکرار شده است!!....
فیش های حقوقی بالای بیست میلیون با شرائط مشابه آقا امین! ....حقوق هایی که عموماً ، قانوناً نجومی هستند!!....جایگاه هایی که عموماً پشتوانه رانتی دارند!!....و آدم هایی که عموماً در جایگاه تخصصی خود به کار گرفته نشده اند!!....اولین بار که در دولت خسارت اعتدالیون روحانی، بحث حقوق های نجومی مطرح شد، چشم انداز اصلاح پررنگ نبود! زیرا حقیقتاً توقع ساماندهی حقوق های نجومی از دولت اشتباهی بیجا بود!!.....
اما تکرار اینگونه اخبار و وجود نجومی بگیران جوان مثلاً انقلابی با این ویژگی ها، در دولت منسوب به دولت انقلابی، حقیقتاً دردآور است و سبب آزردگی خاطر میشود!...
قطعاً از این مدیران کم نیستند که کماکان شعار انقلابی و ولایی می دهند و زیر ذره بین عدالت توزیعی نرفته اند!!....فلذا توقع صریح و مطالبه آشکار ما از دولت سیزدهم ، ساماندهی این نابسامانی هاست که لطمات فراوانی در ابعاد سرمایه های اجتماعی وارد می سازند! ...
مردم باید اجرای عدالت را در حوزه عمل ببینند و طعم ماندگار و جادویی آن را بچشند!
....مردم فرمانبردار عدالت هستند و بهترین مدافع آن..... آن گاه که عدالت در عمل رخ نما شد، قطعاً دلبری خواهد کرد!
چهل ساله دوم انقلاب، دوره گفتمان عدالت اسلامی و زمان اجرای عملی عدالت در همه ابعاد است!
والسلام
*مصباح: ....همیشه هستند مگسانی که فکر میکنند باد بالهایشان طوفان به پا میکند.اما زیر تابش نور عظیم آفتاب می سوزند!.....عده ای هم زاویه دیدشان مگس بین است تا آفتاب بین!!!....*
*....چشمها را باید شست! جور دیگری باید دید!*
*....ذهن ها را باید بُرد!افق بالاتری باید دید!*
*بسم الله الرحمن الرحیم*
*حماسه حسینی*
*عظمت ابوالفضل علیه السلام*
چه کم و کسری در زندگی عباس بن علی، همان طوری که مقاتل معتبر نوشتهاند، وجود دارد؟ اگر نبود برای ابوالفضل جز همین یک افتخار، با ابوالفضل کسی کاری نداشت، با هیچ کس غیر از از امام حسین کاری نداشتند. خود امام حسین هم فرمود این ها فقط به من کار دارند و اگر مرا بکشند به هیچ کس دیگری کاری ندارند. وقتی که شمر بن ذی الجوشن از کوفه می خواهد حرکت کند بیاید به کربلا، یکی از حضاری که در آنجا بود و از طرف مادر [با ابوالفضل علیه السلام] خیشاوندی داشت، به ابن زیاد اظهار کرد که بعضی از خویشاوندان مادری ما همراه حسینبنعلی هستند، خواهش می کنم امان نامه ای برای آنها بنویس. ابن زیاد هم نوشت. شمر خودش هم در یک فاصله دور [با ابوالفضل علیه السلام نسبت داشت،] یعنی از قبیله ای بود که قبیله ام البنین با آنها نسبت داشتند. در عصر عاشورا این پیام را شخص او آورد. حالا عظمت را ببینید، ادب را ببینید! این مرد پلید آمد کنار خیمه حسین بن علی علیه السلام فریادش را بلند کرد: خواهر زادگان ما کجا هستند؟ خواهر زادگان ما کجا هستند؟ ابوالفضل در حضور اباعبدالله نشسته بود و برادرانش همه آنجا بودند. اصلاً جوابش را ندادند تا امام فرمود: جوابش را بدهید، هرچند آدم فاسقی است. آقا که اجازه داد، جواب دادند. آمدند گفتند: "ما تقول؟" چه می گویی؟ شمر گفت: مژده و بشارتی برای شما آورده ام، از امیر عبیدالله برای شما امان آورده ام، شما آزادید، الان که بروید جان به سلامت می برید.
گفتند: خفه شو! خدا تو را لعنت کند و آن امیرت ابن زیاد و آن امان نامه ای که آورده ای. ما امام خودمان، برادر خودمان را اینجا رها کنیم به موجب این که ما تأمین داریم؟
در شب عاشورا اول کسی که نسبت به اباعبدالله اعلام یاری کرد همین برادر رشیدش ابوالفضل بود. بگذریم از آن مبالغات احمقانهای که می کنند، ولی آنچه که در تاریخ مسلم است، ابوالفضل بسیار رشید، بسیار شجاع، بسیار دلیر، بلند قد و خوشرو و زیبا بود که او را ماه بنی هاشم لقب داده بودند.
اینها حقیقت است. شجاعتش را البته از علی علیه السلام به ارث برده است. داستان مادرش حقیقت است که علی به برادرش عقیل فرمود: عقیل زنی برای من انتخاب کن که از شجاعان به دنیا آمده باشد. دلم می خواهد از آن زن فرزند شجاع و دلیری به دنیا بیاید. عقیل، ام البنین را انتخاب میکند و میگوید این همان زنی است که تو می خواهی. تا این مقدار حقیقت است. آرزوی علی در ابوالفضل تحقق یافت.
روز عاشورا می شود، بنا بر یکی از دو روایت، ابوالفضل میآید جلو، عرض میکند برادر جان به من هم اجازه بفرمایید، این سینه من دیگر تنگ شده است، دیگر طاقت نمی آورم، می خواهم هر چه زودتر جان خودم را قربان شما کنم. من نمی دانم روی چه مصلحتی - خود اباعبدالله بهتر می دانست - فرمود : برادرم حالا که می خواهی بروی، پس برو بلکه بتوانی مقداری آب برای فرزندان من بیاوری.....
ادامه دارد....
*سیاست های یک بام و دو هوا #بی_بی_سی فارسی؛*
.....بلاخره دم خروس خودنمایی می کند؛!!
*بی بی سی قبل از فوت ملکه*، مدعی است ما شبکه ای مستقل و آزاد هستیم!!!
*بی بی سی بعد از فوت ملکه*، مدیحه سرایی، مجیزگویی و ارادت به ملکه خود را نمی توانند پنهان کنند و ارتباط این دو لو می رود!!!
*بی بی سی قبل از فوت ملکه*، در بوق و کرنا می کند که قرار است رهبری در ایران موروثی شود! چقدر بد است که حکومت موروثی باشد!!
*بی بی سی بعد از فوت ملکه*، اعلام می کند که شاهزاده چارلز فرزند ملکه بلافاصله بعد از مرگ وی، طبق قانون پادشاه انگلستان شد!!...
*بی بی سی قبل از فوت ملکه*، سیاه پوشی برای ابا عبد الله را نکوهش میکند و حتی عمدا قرمز پوش میشوند!.
*بی بی سی بعد از فوت ملکه*، همه کارمندانش سیاه پوش می شن!!....
*این است منطق نظام سلطه!!!...و امروزه بیش از گذشته دست کثیفشان رو می شود!...*
📡📡📡
*رهبر معظم انقلاب ، سیاستهای کلی برنامه هفتم را با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت ابلاغ کردند.*
*اقتصادی:*
۱ـ هدف کلی و اولویت اصلی برنامه هفتم با رعایت سیاستهای کلی مصوب، پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت با نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد در طول برنامه تعیین میشود با تأکید بر افزایش بهرهوری کل عوامل تولید (منابع انسانی، سرمایه، فناوری و مدیریت).
۲ـ ایجاد ثبات در سطح عمومی قیمتها و نرخ ارز و تکرقمی کردن تورم طی پنجسال و جهتدهی به نقدینگی و اعتبارات بانکی به سمت فعالیتهای مولد و جذابیتزدایی از فعالیتهای غیرمولد.
۳ـ اصلاح ساختار بودجه دولت از طریق:
ـ احصاء و شفاف سازی بدهیها و تعهدات عمومی دولت و مدیریت و تأدیه بدهیها.
ـ واقعی کردن منابع و مدیریت مصارف دولت و اجتناب از کسر بودجه.
ـ تعیین تکلیف طرحهای عمرانی نیمه تمام با واگذاری از طریق مشارکت دادن بخشهای خصوصی و عمومی غیردولتی در طرحهای عمرانی انتفاعی.
ـ شفاف سازی و ضابطهمند نمودن درآمدها و هزینههای شرکت نفت و سایر شرکتهای دولتی در بودجه.
۴ـ ایجاد تحول در نظام مالیاتی با رویکرد تبدیل مالیات به منبع اصلی تأمین بودجه جاری دولت، ایجاد پایههای مالیاتی جدید، جلوگیری از فرار مالیاتی و تقویت نقش هدایت و تنظیمگری مالیات در اقتصاد با تأکید بر رونق تولید و عدالت مالیاتی.
۵ ـ استقرار نظام جامع تأمین اجتماعی مشتمل بر حوزههای امدادی، حمایتی و بیمهای در سطوح پایه، مازاد و مکمل به منظور ارائه عادلانه خدمات.
*امور زیربنایی:*
۶ـ تأمین امنیت غذایی و تولید حداقل ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل، همراه با حفظ و ارتقاء ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی.اصلاح الگوی کشت با توجه به مزیتهای منطقهای و منابع آبی و با اولویتبخشی به تولید کالاهای راهبردی کشاورزی.
۷ـ استقرار نظام مدیریت یکپارچه منابع آب کشور و افزایش بهرهوری حدود پنج درصدی آب کشاورزی.
کنترل و مدیریت آبهای سطحی و افزایش منابع زیرزمینی آب از طریق آبخیزداری و آبخوانداری.
برنامهریزی برای دستیابی به سایر آبها و بازچرخانی آبهای صنعتی و پسآب.
۸ ـ افزایش حداکثری تولید نفت خام و گاز طبیعی در میادین مشترک.
افزایش ضریب بازیافت در میادین مستقل.
افزایش ارزشافزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز.
۹ـ اجرای چند طرح عظیم اقتصادی ملی، پیشران، زیرساختی، روزآمد و مبتنی بر آیندهنگری.
۱۰ـ فعالسازی مزیتهای جغرافیایی ـ سیاسی و تبدیل جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات و خدمات تجاری، انرژی، ارتباطات و حمل و نقل با روانسازی مقررات و ایجاد و توسعه زیرساختهای لازم.
۱۱ـ تحقق سیاستهای کلی آمایش سرزمین با توجه به مزیتهای بالفعل و بالقوه و اجرایی ساختن موارد برجسته آن با توجه ویژه بر دریا، سواحل، بنادر و آبهای مرزی.
۱۲- ارتقاء نظام سلامت براساس سیاستهای کلی سلامت.
*فرهنگی و اجتماعی:*
۱۳ـ اعتلاء فرهنگ عمومی در جهت تحکیم سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، تقویت همبستگی و اعتماد به نفس ملی، ارتقاء هویت ملی و روحیه مقاومت، کار و تلاش در جامعه با بسیج تمامی امکانات و ظرفیتهای کشور، دستگاهها و نهادهای دولتی و مردمی و افراد و شخصیتهای اثرگذار علمی و اجتماعی و حمایت و پشتیبانی مؤثر دولت از آن.
۱۴ـ تقویت کارآیی و اثربخشی رسانه ملی در گسترش و تعمیق فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و مواجهه مؤثر با جنگ روانی و تهاجم فرهنگی و سیاسی دشمنان.
۱۵ـ تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان.
۱۶ـ افزایش نرخ باروری و موالید به حداقل ۵/۲ طی پنج سال با حمایت همه جانبه از فرزندآوری و رفع موانع و ایجاد مشوقهای مؤثر و اصلاح فرهنگی.
۱۷ـ توسعه صنعت گردشگری و ترویج صنایع دستی.
۱۸ـ ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد، حاشیهنشینی، طلاق و فساد بر اساس شاخصهای معتبر و بهرهگیری حداکثری از مشارکت مردم و با زمانبندی متناسب.
*علمی، فناوری و آموزشی:*
۱۹ـ برقراری حاکمیت ملی و صیانت از ارزشهای اسلامی ـ ایرانی در فضای مجازی با تکمیل و توسعه شبکه ملی اطلاعات و تأمین محتوا و خدمات متناسب و ارتقاء قدرت سایبری در تراز قدرتهای جهانی با تأکید بر مقاومسازی و امنیت زیرساختهای حیاتی و کلان داده کشور.
۲۰ـ افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری سازی آنها به ویژه در حوزههای اطلاعات و ارتباطات و زیست فناوری و ریزفناوری و انرژیهای نو و تجدید پذیر.روزآمدسازی و ارتقاء نظام آموزشی و پژوهشی کشور.
*سیاسی و سیاست خارجی:*
۲۱ـ کنشگری فعال در دیپلماسی رسمی و عمومی با ایجاد تحول و ظرفیتسازی ارزشی و انقلابی در نیروی انسانی در دستگاه دیپلماسی و همکاری هدفمند و مؤثر سازمانها و نهادهای مسؤول در امور خارجی.
۲۲ـ تقویت رویکرد اقتصاد محور در سیاست خارجی و روابط م
نطقهای و جهانی و تقویت پیوندهای اقتصادی با اولویت همسایگان.
*دفاعی و امنیتی:*
۲۳ـ تقویت بنیه دفاعی به منظور ارتقاء بازدارندگی و اکتساب فناوریهای اقتدار آفرین مورد نیاز صنایع دفاعی و امنیتی با تأکید بر خودکفایی کشور در سامانهها، تجهیزات و خدمات اولویت دار با تخصیص حداقل ۵ درصد بودجه عمومی کشور.
۲۴ـ تقویت زیرساختها و بهینهسازی ساز و کارهای عمومی و دستگاهی برای مصون سازی و ارتقاء تابآوری در قبال تهدیدات، به ویژه تهدیدات سایبری، زیستی، شیمیایی و پروتویی با اولویت پدافند غیرعامل.
*اداری، حقوقی و قضایی:*
۲۵ـ تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار آن مبتنی بر سیاستهای کلی نظام اداری با تأکید بر هوشمندسازی و تحقق دولت الکترونیک، حذف تشکیلات موازی و غیر ضرور، به روز رسانی قوانین و مقررات، اصلاح روشها و رفع فساد و زمینههای آن در مناسبات اداری.
۲۶ـ روزآمد سازی سند تحول قضایی و اجرای آن با تأکید بر:
ـ پیشگیری از وقوع جرم و دعاوی.
ـ هوشمندسازی فرآیندها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در ارائه خدمات قضایی.
ـ اجرای ۱۰۰ درصدی حد نگار.
ـ حمایت حقوقی و قضایی از سرمایهگذاری، امنیت اقتصادی و
بهبود محیط کسب و کار.
ـ استفاده از ظرفیتهای مردمی و توسعه روشهای مشارکتی و غیر قضایی در حل و فصل دعاوی.
ـ تقویت و تثبیت سهم قوه قضائیه از منابع بودجه عمومی دولت و تأمین نیازهای مالی و استخدامی قوه قضائیه.
ـ بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی ضابطان دادگستری.
ـ بازنگری در قوانین در جهت کاهش عناوین جرائم و کاهش استفاده از مجازات زندان.
*مصباح: رئیس جمهور، سازمان برنامه و بودجه را مکلف کرد هر چه سریعتر برنامه هفتم توسعه را متناسب با سیاستهای کلی این برنامه که دیروز از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، تدوین کرده و در مسیر بررسی و تصویب در هیات دولت قرار دهد!....برنامه هفتم با محوریت اقتصادی و عدالت اقتصادی است.تدوین درست، واقع بینانه و عملیاتی برنامه هفتم می تواند سبب شکوفایی اقتصادی کشور شود.!*