💠 #رهبری_و_رمان 💠
❇️مقام معظم رهبری :
♦️من یک کتابی را از روژه مارتین دوگار نویسنده فرانسوی که رمانی نوشته به نام خانوادهی تیبو خواندهام. به فارسی هم ترجمه شده و من چون با این نوشتههای هنری از قدیم آشنا بودهام، گاهی اوقات این چیزها را میبینم و نکات مهمی در اینها پیدا میکنم.
♦️این ظاهراً از اومانیست قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم است. این انسانیتگراها که معتقد بودند عشق به انسان و انسانیت و علاقه و وجدان انسانی میتواند پرکنندهی خلأ اندیشهی مذهبی و ایمان مذهبی و جاذبهی مذهبی باشد، اینها قبل از رواج مارکسیسم خیلی کتاب مینوشتند و این روژهمارتین هم جزو آنهاست که خیلی خوب در کتابش قضیه را تشریح میکند.
♦️البته نه اینکه بخواهد این را بگوید، بلکه از زبان قهرمان داستانش که در هنگام یک بیماری لاعلاج با خودش فکر میکند فایده تلاش من چه بود و یادداشتهایش را مینویسد حقایقی را که تفکر اومانیستی به انسان میدهد و آن احساس ناگزیر این تفکر اومانیستی را کاملاً مشخص میکند و آنجا کاملاً میشود این را فهمید. او میگوید فایدهی زندگی کردن همین است که تو لذت ببری! واقعاً طبق تفکر جهانبینی مادی جز این هم چیز دیگری نیست.
🔰 بیانات در جلسه هشتم تفسیر سوره بقره ؛ ۱۳۷۰/۷/۲۴
#رهبری_و_رمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رئیس دستگاه قضا: دیر یا زود با قاتلین شهید سلیمانی ملاقات خواهیم کرد؛ اما نه برای مذاکره برای محاکمه و مجازات آنها.
✨💫✨💫✨💫✨
💠 شرایط لباس نمازگزار 💠
🔶1. پاك باشد (نجس نباشد).
🔷2. مباح باشد (غصبی نباشد)
🔶3. از اجزای مردار نباشد (حتی كمربند و كلاه تهیه شده از چرم یا پوست حیوان مرده نباشد).
🔷4. از حیوان حرام گوشت نباشد (برای مثال: از پوست پلنگ یا روباه تهیه نشده باشد).
🔶5. لباس مرد (حتی لباس زیر، عرق چین یا جوراب) از ابریشم خالص و طلابافت نباشد. (همراه داشتن پارچه ابریشمی - مانند دستمال - در جیب اشکال ندارد)
🔷6. مرد زیور آلاتی از جنس طلا (مانند انگشتر و گردن بند) نداشته باشد.
#احکام_نماز
#احکام_لباس_نماز_گزار
*ء*-----------------*ء*
📚 منبع:
توضیح المسائل مراجع مسأله 798
🏴متن وصیتنامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
بسم الله الرحمن الرحیم
▪️هذا ما اوصت به فاطمة بنت رسول الله اوصت و هی تشهد أن لا إله إلا الله و أن محمد(صلی الله علیه و آله) عبده و رسوله و ان الجنة حق و النار حق و ان الساعة آتیة لاریب فیها و ان الله یبعث من فی القبور یا علی! انا فاطمة بنت محمد زوجنی الله منک لاکون لک فی الدنیا و الآخرة انت أولی بی من غیری حنطنی و غسلنی و کفنی باللیل و صل علی و ادفنی باللیل و لا تعلم احدا و استودعک الله و اقرء علی ولدی السلام الی یوم القیامة
📚(بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۱۴).
▪️به نام خداوند بخشنده مهربان
این وصیت نامه ی فاطمه، دخت رسول خداست.
در حالی وصیت می کند که شهادت می دهد، خدایی جز خدای یگانه نیست و محمد(صلی الله علیه و آله) بنده و پیامبر اوست و بهشت حق است و آتش جهنم حق است و روز قیامت فرا خواهد رسید، شکی در آن نیست و خداوند مردگان را زنده وارد محشر می کند.
ای علی!
من فاطمه دختر محمد (صلی الله علیه و آله) هستم، خدا مرا به ازدواج تو درآورد، تا در دنیا و آخرت برای تو باشم.
تو از دیگران بر من سزاوارتری، حنوط و غسل و کفن کردن مرا در شب، به انجام رسان و شب بر من نماز بگزار و شب مرا دفن کن و هیچ کسی را اطلاع نده!
تو را به خدا می سپارم و بر فرزندانم تا روز قیامت سلام و درود می فرستم.
🇮🇷 مصباح رهپویان ولایت 🇮🇷
وزیر خارجهِ کدام ایران؟! ترامپ با صراحت اعلام کرده است که شخصاً دستور ترور سردار سلیمانی را صادر کر
🔴 آقاي ظريف! تكليف غيرت چه ميشود؟
✔️«كيهان» نوشت: هنوز چند هفته از جنايت آمريكا و شهادت سردار سليماني نگذشته كه ابتدا آقاي روحاني و سپس آقاي ظريف، پالس مذاكره به قاتلان آن شهيد ميفرستند؛ بيترديد نتيجه اين رفتار و گفتار، تشويق جنايتكاران به تحريم و ترور و جنايت بيشتر است.
🔹چرا چنين پالسهاي خطرناكي ارسال ميشود؟ كدام مشورت مسمومي چنين القا كرده كه خط قرمز، «عدم مذاكره» است و بايد به هر قيمت بر مذاكره با آمريكا تاكيد كرد؟/ ظريف بيجاتر از بيجا مرتكب شده و ميگويد آمريكا اگر تحريمها را بردارد، ما آماده مذاكره دوباره هستيم! پس تكليف غيرت و شرافت و عزت چه ميشود؟
📢 🔴🔴🔴امام علی(ع):
📢📢📢مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِيِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ عَدُوِّهِ؛😱😭
هر کس به وقت یاری رهبرش در خواب باشد؛زیر لگد دشمن بیدار می شود😔😞
💠💠رهبرم چه می گوید؟💠💠
💠💠رهبرم چه میخواهد؟💠💠
#خرمشهرها در پیش است
# صدای رهبری باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#واقعا_خدا_عقل_بده❗️
🎥 تو به اندازه چند الاغ، الاغی! 😢
📌 کارهای قرآنی بیارزش از نظر حجتالاسلام #قرائتی
#قرآن_کشتی_مطلا
🌹🍃 نماز شب بايد از كم شروع شود؛
با حذف مستحبات طولانى آن، مى شود همه آن را در ده دقيقه خواند؛
🌻🍃 ولى اگر حال خوشى دست داد، طولانى كردن آن به اندازه كشش حال، اشكالى ندارد.
🌹🍃 عادت به نماز شب و سحرخيزی، ممكن است حداقل دو سال طول بكشد؛ بنابراين از افت و خيزها، بيدار شدن ها و بيدار نشدن ها، سستى و سردى به خود راه ندهيد.
🌻🍃 «والذين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا ؛ و كسانى كه در راه ما كوشيده اند به يقين راه هاى خود را بر آنان مى نماييم».
معنای اصطلاحی سکولاریسم عبارت است از: جدایی دین از حوزه اجتماع، تعاملات و مناسبات اجتماعی; یعنی، دین، تفکر و تئوریهای دینی، در حوزه مدیریت، اقتصاد، هنر، سیاست و ... نقشی نداشته و تنها جنبه فردی و شخصی دارد .
ریشههای تاریخی و فلسفی سکولاریزاسیون و سکولاریسم در ایران
الف) جهل به مبانی دینی و جامعیت اندیشه ناب اسلامی، خصوصا عدم فهم بعد اجتماعی و حکومتی دین .
ب) جهل به مبانی سکولاریزم و عقلانیت ابزاری (البته عده ای چنین هستند، ولی عده ای دیگر کاملا به مبانی و لوازم سکولاریسم واقفند).
ج) تفسیر ماتریالیستی و دیالکتیکی همچنین تفسیر انقلابی، سیاسی و اجتماعی از دین که به التقاط منتهی شد .
د) وابستگیهای سیاسی به غرب و دارا بودن قصد و غرض سیاسی .
قائلان به تفکر ترابط اندیشه دینی و سکولاریسم در واقع به دین شناسی جامع نرسیده و در معرفتدینی آنها نقص جدی وجود دارد; زیرا دین امری درون ذات انسان و فطری بشر بوده و هست و خواهد بود و دین ناب اسلامی پاسخگوی همه نیازهای بشری و حاجات آدمیان بوده و توانمند در اداره جامعه انسانی است
ه) بشری دانستن، تقدس زدایی، عصریت، تغییر و تحول معرفت دینی نیز از مبانی سکولاریسم دینی است .
ایده سکولاریسم در کشورهاى اسلامى و ایران به صورت غرب گونه شدن و غربزدگى و تجددگرایى وارد شده است که به اعتقاد جامعه شناسانى چون رستو(Rostow) و دیوید مکلاند( David maccland ) ورودش مراحل مختلفى را پشت سر گذاشته است.
در اواخر سده نوزدهم و اوایل سده بیستم، زمامداران قجرى، اشراف زادگان را براى تحصیل علم به دیار غرب روانه ساختند و در این میان تعداد اندکى از آنها با اندیشه هاى غربى آشنا شدند، آنان شیفته تفکر سده هیجدهم اروپا گشته، بدون توجه به شرایط خاص اروپا، ماهیت کلیسا و دوران تاریک قرون وسطایى در مغرب زمین و مهمتر از همه تفاوت فاحش شرایط زیستى و فرهنگى مشرق زمین بااوضاع آن دیار، در صدد برآمدند، ایده ها، تفکرات و راه حل هاى سده هیجدهم اروپا را در جهان اسلام پیاده نمایند، اینان خود را «منور الفکر» نامیدند که ویژگى هاى عمده شان را مى توان در موارد ذیل خلاصه کرد:
1. تقلید کورکورانه و بى حد و مرز از غرب؛
2. ستایش پیشرفت هاى غرب در زمینه هاى مادى و معنوى؛
3. اعتقاد به تقلید یا اقتباس راه و روش غرب در همه زمینه ها؛
4. تلاش در جهت تطبیق نظام هاى فرهنگى و اجتماعى ملل اسلامى به نظام هاى اجتماعى و فرهنگى غرب؛
5. مخالفت شدید با مذهب و سنن ملى و ناخشنودى از چیرگى عقاید مذهبى
روشنفکرانى مثل میرزا ملکم خان ناظم الدوله که ادعاى شناخت درد و درمان ایران زمین را نموده و راه حلى را پیشنهاد دادند که چیزى جز پذیرش فرهنگ غرب و سکولاریسم نبود.
آن چه که بیش از هر چیز در این ارائه طریق مى توان دریافت، وابستگى تام آنها به غرب بوده است. و اگر روزگارى، روزنامه اى به نام «قانون» منتشر مى کند و سخن از درد و درمان کشور به میان مى آورد، هدفى جز نام و نان ندارد.